Ecologische relatiegeschenken

Ecologische relatiegeschenken.

De groothandel in Belgie voor bedrukte, ecologische relatiegeschenken. We zorgen ook voor de goedkope bedrukking van originele relatiegeschenken. Een prima ecologisch adres.

Groene geschenken

Ruime keuze groene relatiegeschenken. Zelfs met uw relatiegeschenken kan u een ecologisch verschil maken. Onze aarde moet nog lang mee... zelfs bij de opdruk kan men ecologisch en groen verantwoord te werk gaan.

Ontdek meer

Milieuvriendelijke geschenken

Milieuvriendelijke relatiegeschenken gemaakt van biologisch afbreekbaar of gerecycled materiaal. Dat scheelt afval, nieuwe grondstoffen en energie!

Ontdek meer

biologische relatiegeschenken

Relatiegeschenken die biologisch afbreekbaar zijn, zijn heel milieuvriendelijk. Biologisch afbreekbaarheid is een ecologisch afvalverwerking alternatief. Terwijl sommige producten 50 jaar, 450 jaar of een eeuwigheid nodig hebben om volledig af te breken, desintegreren biologisch afbreekbare materialen veel sneller, waardoor minder stortterreinen nodig zijn en onze lange-termijn-impact op het milieu vermindert. De toekomst van onze planeet hangt af van afvalafbreekbaarheid; kiest dus uit het gevarieerd aanbod aan pennen en potloden in dit onderdeel om uw steentje bij te dragen. Biologisch afbreekbaar plastic wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals maïszetmeel, een natuurlijke stof. Bovendien creëert de productie van bio-plastics minder CO2-uitstoot, wat dan weer goed nieuws is voor onze ijlende atmosfeer. Nog beter: bio-plastic desintegreert veel sneller dan niet biologische afbreekbare plastics, een overwinning op het probleem van de stortterreincapaciteit van onze aarde.

Ontdek meer

afbreekbaar , kwaliteit van het gadget zelf is een van de succesfactoren

afbreekbaar , Groothandelaar en drukkerij in het personaliseren van relatiegeschenken

Ontdek meer

solar laders als relatiegeschenk

duurzame relatiegeschenken voor milieubewuste mensen

Ontdek meer

klimaatneutrale relatiegeschenken

In deze eco-tijden zijn klimaatneutrale relatiegeschenken belangrijk.

Ontdek meer

relatiegeschenken in karton

relatiegeschenken in karton

Ontdek meer

jute zakken

jute zakken

Ontdek meer

Duurzame gadgets

Op zoek naar een gadget store met als thema groene of duurzame energie ? Of IT gadgets die energie besparen? Of gimmicks die water besparen? Bekijk online op deze site nieuwe, leuke en grappige gadgets en hebbedingetjes. Ook USB ecologische USB toepassingen.

Ontdek meer

Duurzame cadeaus

Het is geen verrassing dat duurzaamheid, duurzame ontwikkeling en energie ook terecht een belangrijk thema is worden als men op zoek is naar cadeautips. Hier vind u originele cadeaus met het thema ecologisch als u ook duurzaam wil ondernemen tot en met duurzame cadeaus. Het ontwikkelen van deze cadeautjes heeft meestal veel tijd gekost maar het zorgt wel voor HET originele cadeau. Hier bij Mondial Gifts vind u het idee als u op zoek bent naar een cadeau dat duurzaam is .

Ontdek meer

Oplaadbare zaklamp

Oplaadbare zaklamp

Ontdek meer

relatiegeschenken eco

relatiegeschenken eco, Mondial Gifts te Lebbeke biedt u sinds 3 decennia een vernieuwend en uitgebreid scala van Eco relatiegeschenken met bedrukking van uw mooie logo op deze site. Neem snel een kijkje voor een bloemlezing uit onze ruime keuze rond het thema relatiegeschenken eco. Relatiegeschenken eco in voor alle budgetten. Relatiegeschenken eco in de meest uitenlopende stijlen en voor ieder

Ontdek meer

eco relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken, Mondial Gifts België is sinds 1979 uw partner voor een enorme keuze van originele eco relatiegeschenken met bedrukking van uw logo en bedrijfsgegevens hier op www.mondialgifts.be . Neem snel een kijkje voor een bloemlezing uit ons aanbod rond het thema eco relatiegeschenken.eco relatiegeschenken voor alle budgetten. eco relatiegeschenken in de meest uitenlopende stijlen en

Ontdek meer

Petfles als relatiegeschenk

Petflles als relatiegeschenk

Ontdek meer

eco-achtige promoties erg populair

ecologie relatiegeschenken

Ontdek meer

Gerecycleerde relatiegeschenken

Mondial Gifts biedt een groot assortiment aan van gerecycleerde relatiegeschenken met opdruk van uw logo. Hier een greep uit het aanbod rond recycling en hergebruik via relatiegeschenken. Gerecycleerde relatiegeschenken bedrukken we in onze eigen afdeling bedrukking.

Ontdek meer

Solar en zonne-energie relatiegeschenken

Mondial Gifts toont leuke relatiegeschenken rond thema solar en zonne-energie. Alles te verkrijgen met bedrukking logo. Solar en zonne-energie horen thuis in de huidige ecologische rage in business gifts.

Ontdek meer

Ecologische geschenken

Mondial Gifts is specialist in hippe ecologische, duurzame geschenken. Ecologische gifts & premiums in overvloed.

Ontdek meer

Ecologische gadgets

Gadgets & premiums met als thema ecologie bij Mondial Gifts. Ecologisch bewustzijn via geschenken uitstralen naar uw relaties en klanten ? Goed idee, want ecologie is letterlijk een " hot topic ". Klik hier voor gadgets rond ecologie.

Ontdek meer

Geschenken duurzame energie

Hippe relatiegeschenken, duurzame geschenken, gifts & premiums met als thema ecologie bij Mondial Gifts. Ecologisch bewustzijn via geschenken uitstralen naar uw relaties en klanten ? Goed idee, want ecologie & duurzame geschenken zijn letterlijk een " hot topic ". Hier een lijst duurzame geschenken.

Ontdek meer

Ecologie business gifts relatiegeschenken

Hippe geschenken,gifts & premiums met als thema ecologie bij Mondial Gifts. Ecologisch bewustzijn via geschenken uitstralen naar uw relaties en klanten ? Goed idee, want ecologie is letterlijk een " hot topic ". Reflect your image ! Klik hier voor gifts rond ecologie.

Ontdek meer

Relatiegeschenken & business gifts met thema ecologie

Hippe relatiegeschenken, duurzame relatiegeschenken, gifts & premiums met als thema ecologie bij Mondial Gifts. Ecologisch bewustzijn via geschenken uitstralen naar uw relaties en klanten ? Goed idee, want ecologie is letterlijk een

Ontdek meer