Solar en zonne-energie relatiegeschenken
Solar  en zonne-energie relatiegeschenken - mondialwhite

Solar en zonne-energie relatiegeschenken

Mondial Gifts toont leuke relatiegeschenken rond thema solar en zonne-energie. Alles te verkrijgen met bedrukking logo. Solar en zonne-energie horen thuis in de huidige ecologische rage in business gifts.
€ 45.00

WakaWaka Power is de meest efficiente solar led lamp ter wereld. Voorzien van revolutionaire en gepatenteerde solar technologie die er voor zorgt dat 1 dag laden in de zon vervolgens minimaal 16 uur uitstekend leeslicht ’s avonds mogelijk maakt. Daarnaast kun je met deze WakaWaka eenvoudig jouw mobiele telefoon of tablet opladen als noodbatterij/powerbank!

De WakaWaka Power+ is een krachtige, compacte oplader, tevens (zak)lamp op zonne-energie. Het laadt zo goed als elk type telefoon en klein elektronisch apparaat op én geeft tot 150 uur veilig en duurzaam licht.

  • Laadcapaciteit: 3.000mAh, output 2.1A
  • Volle batterij na 12-24 uur zonlicht
  • Laadt een smartphone helemaal op in plm. 2 uur
  • 4 licht standen: van 5 tot 75 lumen
  • Flexibele positionering: op een tafel, fles of aan een touwtje
  • SOS-modus voor noodgevallen
  • Gemaakt van sterk en duurzaam 100% recycled PC-ABS
  • Power+ heeft nu beter toegankelijke USB-poorten, verbeterde software en een nieuwe verpakking

Deze lamp/oplader combinatie is ideaal voor mensen die kamperen en outdoor liefhebbers, maar natuurlijk ook voor iedereen die zich irriteert aan de accu van hun smartphone; die vaak en snel leeg lijkt te zijn.

SHARE THE SUN!

Dit duurzame cadeau is goed in te zetten als relatiegeschenk, promotiemiddel en eindejaarsgeschenk.

Niet alleen verblijd je de ontvanger maar tevens help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. WakaWaka Foundation helpt gezinnen in nood in rampgebieden en oorlogsgebieden: SHARE THE SUN!

Alle donaties van WakaWaka gaan de komende periode naar Sulawesi.

De WakaWaka Power+ wordt geleverd in een cadeauverpakking.

Laat de WakaWaka Power+ bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan en geef een nuttig, duurzaam en maatschappelijk betrokken relatiegeschenk. Subtiel op de voorkant of all over, informeer eens naar de mogelijkheden.

We scharen ons achter het klimaatakkoord van Parijs!

Bekijk product
   
€ 21.50

WakaWaka = Swahili voor ‘schitterend licht’
Door een nieuwe chip in het paneel van de WakaWaka werkt de zonnecollector twee keer zo efficiënt als bestaande modellen. WakaWaka is de meest efficiente solar-led lamp ter wereld. Voorzien van revolutionaire en gepatenteerde solar technologie die er voor zorgt dat 1 dag laden in de zon vervolgens minimaal 16 uur uitstekend leeslicht ’s avonds mogelijk maakt. Handig voor op de camping, in de auto en op vakantie.

De Waka Waka Light is ontwikkeld als lamp voor mensen, die moeten leven van twee dollar per dag. De WakaWaka biedt uitkomst aan de 1,6 miljard mensen die het zonder elektriciteit moeten stellen, en zich behelpen met giftige, brandgevaarlijke en slecht licht gevende kerosinelampjes.

WakaWaka Light is ontworpen voor:

• de 1,5 miljard mensen in de zogenaamde ‘Base of the Pyramid’ die niet zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en vaak rond moeten komen van minder dan $2/dag
• de honderden miljoenen mensen wereldwijd die bij voortduring te maken hebben met stroomuitval,soms 3 of 4 avonden in de week.
• Consumenten in de westerse wereld: met name buitensporters, kampeerders en handig voor in de noodkit van huishoudens.

Waarom de WakaWaka?

Wie geen elektriciteit heeft, is aangewezen op het gebruik van kerosinelampen. Deze zijn:
• gevaarlijk (ruim 16.000 ernstige ongelukken met brandwonden PER DAG)
• ongezond (780 miljoen vrouwen en kinderen inhaleren het equivalent van twee pakjes sigaretten per dag
• duur (kost tot 20% van het inkomen)
• milieuvervuilend (265 miljoen ton CO2= ruim 50% van de mondiale uitstoot voor huishoudelijke verlichting)

SHARE THE SUN!

Dit duurzame cadeau is goed in te zetten als relatiegeschenk, promotiemiddel en eindejaarsgeschenk.

Niet alleen verblijd je de ontvanger maar tevens help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. WakaWaka Foundation helpt gezinnen in nood in rampgebieden en oorlogsgebieden: SHARE THE SUN!

Alle donaties van WakaWaka gaan de komende periode naar Sulawesi.

De WakaWaka wordt geleverd in een cadeauverpakking.

Geef een duurzaam relatiegeschenk en laat de Waka Waka Light bedrukken met jouw logo of slogan. Subtiel of de voorzijde of all over, informeer eens naar de mogelijkheden.

Bekijk product
   
€ 25.49

Solar Truck is een powerbank (4000mAh) met een zonnecel en houder in de vorm van een truck, geleverd inclusief oplaadkabel in geschenkverpakking.

De zonnecel batterij biedt de mogelijkheid om uw telefoon of tablet op te laden.

Bekijk product
   
€ 66.45

15,6 laptop rugtas met 3e generatie zonnepaneel van het # 1 zonne-merk SunPower. Het zonnepaneel heeft een capaciteit van 7W en kan een iPhone opladen in 3-4 uur. Perfect om je telefoon, camera of powerbank onderweg op te laden.

Het solarpaneel heeft 2 USB uitgangen voor bijvoorbeeld 2 telefoons op te laden. Er is ook 1 extra side USB-poort geschikt voor een powerbank aan te sluiten. De zonne-energie maakt geen gebruik van een batterij, het zonlicht wordt direct omgezet in energie richting aangesloten device en wordt niet opgeslagen. 

Bekijk product
   
€ 8.45

8 toetsen solar rekenmachine.  Gemaakt van Bamboe en silicone.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Solar Powerbank die tegen een stootje kan. Deze krachtige powerbank heeft een capaciteit van 10000 mAh opgebouwd door een lithium-polymeer-accu en een zonnepaneel van 1.2W. LED zaklamp is ook aanwezig. Input:5V/1A, output:5V/2A. De Powerbank kan je gemakkelijk ergens aan hangen zodat je deze nooit verliest! 

Standaard kleuren: zwart, blauw, groen en geel. Vanaf 1.000 stuks ook beschikbaar in je eigen kleur (prijs op aanvraag).

Minimum afname: 500 stuks.

Bekijk product
   
€ 9.45

Deze Solar tuinlicht flessen zijn fraai gekleurde flessen die je tuin prachtig verlichten. De Solar flessen hebben een ingebouwde solar licht in de bodem van de fles en kunnen het hele jaar door in elke tuin worden opgehangen of neergezet, omdat ze weerbestendig zijn. Ze creëren een spectaculair lichteffect en breng plezier, licht en kleur in je buitenruimte.

De Solar Bottle Garden lichten zijn perfect om op te hangen in heggen, bomen, deuropeningen en parasols. Bovendien hoef je geen elektriciteit aan te leggen, deze flessen gaan automatisch aan als de duisternis invalt en verlichten je tuin kleurrijk!

De solar tuinlamp wordt geleverd incl. ophangtouw en 1 opslag batterij.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

zaklamp en multitool set. Deze set is de ideale metgezel van de stedelijke reiziger. Met het roestvrijstalen multitool en de solar zaklamp ben u nooit onthand en tast u nooit in het duister. Eenvoudig aan te haken met de meegeleverde karabijnhaak; klaar om erop uit te trekken. Geregistreerd ontwerp®

Bekijk product
   
€ 13.50

12-18 Volt USB car-plug om Xtorm power banks en Xtorm solar opladers in de auto op te laden. Voorzien van drie USB outputs: 3x 2.4A.

Behalve voor het opladen van Xtorm producten is deze auto lader ook geschikt om mobiele apparatuur zoals een smartphone, tablet of spelcomputer in de auto op te laden.

Geschikt om 3 mobiele apparaten tegelijkertijd op te laden.

EIGENSCHAPPEN

Afmetingen3.5x2.4x6cm

Output3x USB (3x 2.4A)

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

De super platte PowerBank Elegant 5000 is bedoeld om altijd en overal je smartphone en tablet op te laden, zonder gebruik te hoeven maken van netstroom. Met de interne batterij van 5.000mAh kun je een gemiddelde smartphone tot wel 2.5x opnieuw opladen. Behalve dat deze Power Bank Elegant bij uitstek geschikt is voor een tablet of smartphone, kunt u ook uw MP3 speler, E-bookreader of navigatiesysteem opladen. Ideaal dus tijdens vakantie, een dagje weg, in de auto, in de trein of op kantoor. Deze onmisbare accessoire is uitgerust met een USB uitgang, 5V/2.4A. De Power Bank Elegant zelf kan worden opladen via USB/AC, maar ook via de Xtorm SolarBooster 12Watt panel. (artikelnummer AP150, wordt niet standaard bijgeleverd) De Power Bank Elegant is uitgevoerd in trendy Champagne. Wordt geleverd inclusief stijlvolle lederen pouch. Praktisch zakformaat: 6.7x11.8x8mm - manier van bedrukken van uw logo : Gravure/ Tampon print

Bekijk product
   
€ 22.75

Port is de ideale noodbatterij met geïntegreerde USB poort. Door de zuignap kan het op elk raam gemonteerd worden, thuis, in uw auto of in de trein.

De 1000mAh oplaadbare back-up batterij (output 5V, max. 800mAh) draagt de opgeslagen zonne-energie als powerbank met u mee. Geregistreerd ontwerp®

Tegen meerprijs verkrijgbaar met een full color bedrukte sleeve (volgens uw design, met uw kerstwensen, foto,…) rond de verpakking.

We scharen ons achter het klimaatakkoord van Parijs !

Bekijk product
   
€ 18.95

De Floating Solar Balls werken op zonne-energie en zorgen voor gezellige verlichting in de tuin. Heeft u binnenkort een feestje, of wilt u de tuin of het zwembad op een unieke manier aankleden? Maak dan gebruik van de drijvende solar tuinlampen, die je gewoon in het zwembad en tussen de planten kunt leggen.

Uiteraard doen de lampen het ook goed in de vijver. En u heeft de mogelijkheid om ze eventueel te bevestigen met een touwtje en in de boom te hangen. Wat dat betreft bieden de Floating Solar Balls u verschillende mogelijkheden, zodat u optimaal geniet van de Led-lampjes. Er zitten ook sensoren in die ervoor zorgen dat de lichtbollen vanzelf aangaan zodra het donker wordt. Er zitten ook schakelaars onderop zodat u ze helemaal uit kunt zetten.

Bekijk product
   
€ 8.82

ABS sleutelhanger met solar zaklamp met 5 LED lampjes en knipperlicht functie. 2 of 5 LED-modus mogelijk. Inclusief oplaadbare batterij.

Bekijk product
   
€ 4.51

Deze fles geeft een mooi lichteffect. Het lampje heeft een solarcel om op te laden.

Een solar lamp voor sfeer in de tuin, op de camping en buiten evenementen. Laat de fles bedrukken met jouw logo.

Bekijk product
   
€ 32.10

Een duurzaam product met een letterlijk zonnige uitstraling. Ideaal voor op kantoor of in huis. De bloempot bevat een oplaadbare lithiumbatterij van 2500mAh en een output van 5V/max. 1000mA. Twee groene blaadjes en één rond zonnepaneel aan de bovenzijde. Mini USB-ingang en -uitgang aan de ene kant met twee indicatorlampjes. Inclusief mini USB-kabel. Gedeponeerd handelsmerk.

Tegen meerprijs verkrijgbaar met een full color bedrukte sleeve (volgens uw design, met uw kerstwensen, foto,…) rond de verpakking.

Bekijk product
   
€ 4.04

Ecologisch verantwoorde rekenmachine in flashy kleurtjes.

Materiaal : Plastiek op basis van mais

Solar - 10 digits

Prijzen zijn exclusief bebat en recupel

Bekijk product
   
€ 2.78
Een praktische flessenopener met LED licht. De drie LED's werken op solarenergie. De oplaadtijd voor maximala resultaat is 10 uur. De LED's kunnen 1-1,5 uur continue branden. Kan in eigen PMS kleur gemaakt worden. Directe import uit China: levertijd 1 maand, minimale afname 5.000 stuks.
Bekijk product
   
€ 4.67

U gaat mee met de technische ontwikkelingen. Het solarveld van deze stappenteller geeft de opgewekte energie direct aan het apparaat af. De batterij, die u tijdens lopen in het donker nodig heeft, wordt tijdens solarvoeding uitgeschakeld en heeft daardoor een lange levensduur.

Bekijk product
   
€ 45.00
met lichtsensor en tijdschakelaar. Grote digitale display met actuele temperatuur, tijd en minimum en maximum temperatuur.
Bekijk product
   
€ 27.00

Aan de achterzijde heeft dit artikel grote solarcellen. Hierdoor wordt in het donker het display verlicht.

Bekijk product
   
€ 6.61

Met drie LED lampjes, oplaadbaar op zonne-energie. Materiaal aluminium. Een lasergravure met uw naam is mogelijk.

Bekijk product
   
€ 14.40

Thermometer op zonne-energie, met min. / max. functie, omschakelbaar °C / °F.

We scharen ons achter het klimaatakkoord van Parijs !

Bekijk product
   
€ 7.93
Write & wipe off whiteboard. Schrijf uw memo zonder papier of pen. Tevens te gebruiken als klok, kalender en wekker. Gewicht 105 gram.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Het enige product met mobiele, verstelbare en effectieve zonnebescherming. Drukprijzen op aanvraag.

Bekijk product
   
€ 8.13

Metalen pen met carbonlook.
Eveneens beschikbaar in rollerbalpen uitvoering.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

ABS kast met clip, solar paneel en LCD scherm. Telt stappen, verbrande calorieën en afstand in mijlen/kilometers. 

Bekijk product
   
€ 14.24
Solar powerbank van metaal met een capaciteit van 8000mAh en USB oplaadkabel. Uw reclame wordt middels lasergravure op de achterzijde aangebracht Neem voor kleinere aantallen contact met ons op
Bekijk product
   
€ 3.01
Deze trendy en duurzame LED lantaarn op zonne-energie is gemakkelijk in gebruik en ideaal als buiten en/of binnen decoratie. Een veilige en milieuvriendelijke manier om sfeerverlichting aan te brengen! Inclusief ophanghaakje. Makkelijk op te vouwen en op te bergen. Per stuk verpakt in een full color showdoos. Kleur: wit Afmeting showdoos ca.: 16,5 x 5,5 x 16,5 cm Gewicht: 0,14 kilo Verpakking: per stuk in full color showdoos Verpakkingseenheid: 24 per doos EAN Code: 8718969306669
Bekijk product
   
€ 3.01
Deze trendy en duurzame LED lantaarn op zonne-energie is gemakkelijk in gebruik en ideaal als buiten en/of binnen decoratie. Een veilige en milieuvriendelijke manier om sfeerverlichting aan te brengen! Inclusief ophanghaakje. Makkelijk op te vouwen en op te bergen. Per stuk verpakt in een full color showdoos. Kleur: wit Afmeting showdoos ca.: 20 x 5,5 x 20 cm Gewicht: 0,16 kilo Verpakking: per stuk in full color showdoos Verpakkingseenheid: 24 per doos EAN Code: 8718969306652
Bekijk product
   
€ 349.68
·Buitenkant : 310 g/m², 95% polyester, 5% spandex (met microvezel) ·Binnenkant : 120 g/m², 100% polyester polyfill ·Uitneembare voering ·Binnenkant warmte reflecterende gaatjesvoering ·Afneembare capuchon ·Volledige rits met stormklep ·Gekamde gebreide nekwarmer en handwarmer zakken ·Opgezette verstelbare manchetten ·Verstelbare boord ·Waterdicht (5.000 mm) ·Ademend (5.000 gsm in 24 u) ·Toegang voor borduren
Geslacht: heren
Mouwen: Lange mouwen. - Kleur: Navy.
Bekijk product
   
€ 349.68
·Buitenkant : 110 g/m², 95% polyester, 5% spandex (met microvezel) ·Binnenkant : 120 g/m², 100% polyster polyfill ·Uitneembare voering ·Binnenkant warmte reflecterende gaatjesvoering ·Afneembare capuchon ·Volledige rits met stormklep ·Gekamde gebreide nekwarmer en handwarmer zakken ·Binnenzak, gaatjeszak, veiligheidszak met rits ·Opgezette verstelbare manchetten ·Verstelbare boord ·Waterdicht (5.000 mm) ·Ademend (5.000 gsm in 24u) ·Toegang tot borduren
Geslacht: dames
Mouwen: Lange mouwen. - Kleur: Navy.
Bekijk product
   
€ 349.68
·Buitenkant : 310 g/m², 95% polyester, 5% spandex (met microvezel) ·Binnenkant : 120 g/m², 100% polyester polyfill ·Uitneembare voering ·Binnenkant warmte reflecterende gaatjesvoering ·Afneembare capuchon ·Volledige rits met stormklep ·Gekamde gebreide nekwarmer en handwarmer zakken ·Opgezette verstelbare manchetten ·Verstelbare boord ·Waterdicht (5.000 mm) ·Ademend (5.000 gsm in 24 u) ·Toegang voor borduren
Geslacht: heren
Mouwen: Lange mouwen. - Kleur: True rood .
Bekijk product
   
€ 28.45
"Buiten spelen wordt met deze gigantische solar ballon van Tedco Toys reuzegezellig! Deze superlange ballon wordt aangedreven door de zon en kan hoog in de lucht zweven. Kinderen hebben ongetwijfeld uren speelplezier! De ballon wordt geleverd met een touw zodat hij niet wegzweeft. Deze ballon kan ook worden gebruikt als lesgemaakt in tijdens wetenschapslessen van bijvoorbeeld drijfvermogen, convectie, thermodynamica en zonne-energie. Met de ballon leer je de beginselen van Bernoulli en Pascal. Kenmerken - Inclusief touw van 122 meter, instructies en wetenschappelijke leergids - Heeft een lengte van 15 meter! - Zwevende ballon - Superleuk voor buiten - Geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Tedco Toys Gigantische 15 Meter Solar Ballon - gemaakt in : Kunststof - Afmetingen: L 1524 x diameter 73,6 cm - Gewicht: 352 gram - Kleur: Zwart - Verpakking: Cadeauverpakking - Afmetingen verpakking: L 25,5 x B 12,8 x D 6,5 cm - Gewicht verpakking: 405 gram - Merk: Tedco Toys "
Bekijk product
   
€ 349.68
·Buitenkant : 110 g/m², 95% polyester, 5% spandex (met microvezel) ·Binnenkant : 120 g/m², 100% polyster polyfill ·Uitneembare voering ·Binnenkant warmte reflecterende gaatjesvoering ·Afneembare capuchon ·Volledige rits met stormklep ·Gekamde gebreide nekwarmer en handwarmer zakken ·Binnenzak, gaatjeszak, veiligheidszak met rits ·Opgezette verstelbare manchetten ·Verstelbare boord ·Waterdicht (5.000 mm) ·Ademend (5.000 gsm in 24u) ·Toegang tot borduren
Geslacht: dames
Mouwen: Lange mouwen. - Kleur: True rood .
Bekijk product
   
€ 11.35
De SolarLite is het zelfoplaadbare zaklampje die altijd blijft schijnen! Dit lampje is voorzien van een oplaadbare knoopcel batterij die via het slijtvaste zonnepaneeltje wordt opgeladen. gefabriceerd van hoogwaardig roestvrij staal. De 3 witte LED's aan de onderkant heeft produceert 15 Lumen aan licht. Formaat: 75mm x 20mm. - Kleur: Grijs.
Bekijk product
   
€ 349.68
·Buitenkant : 310 g/m², 95% polyester, 5% spandex (met microvezel) ·Binnenkant : 120 g/m², 100% polyester polyfill ·Uitneembare voering ·Binnenkant warmte reflecterende gaatjesvoering ·Afneembare capuchon ·Volledige rits met stormklep ·Gekamde gebreide nekwarmer en handwarmer zakken ·Opgezette verstelbare manchetten ·Verstelbare boord ·Waterdicht (5.000 mm) ·Ademend (5.000 gsm in 24 u) ·Toegang voor borduren
Geslacht: heren
Mouwen: Lange mouwen. - Kleur: zwart .
Bekijk product
   
€ 20.49
kunststof, zilver, CE, Dag wordt aangegeven, Datum, functionerend op zonne-energie, Hygrometer, inclusief batterijen, Klok, milieuvriendelijk, Thermometer, Tijdweergave 12/24, weertrend, Wekker met snooze
Bekijk product
   
€ 33.20
De POWERplus Mosquito is een draagbare LED-lantaarn met geïntegreerde elektrische insectenverjager en -doder. Door de meegeleverde 1W-zonnecel te gebruiken, kun je de POWERplus Mosquito opladen met behulp van zonne-energie. Natuurlijk kun je ook opladen via USB. De geïntegreerde Li Polymer 2.000 mAh batterij garandeert een sterke prestatie van het LED-licht en de muggenverjager. Kenmerken - LED-lamp met 3 helderheidsmodi - Helderheid 100% 180 lumen (maximale werktijd 100% 4 uur) - Helderheid 50% 90 lumen (maximale werktijd 50% 8 uur) - Helderheid 20% 30 lumen (maximale werktijd 20% 20 uur) - Elektrische muggenverdelger - Micro USB-laadinvoer (laadingang 5V/1A) - Oplaadbaar via USB en externe zonnecel (volledige oplaadtijd via USB 3 uur, volledige oplaadtijd 12 uur op zonne-energie) - Lantaarn LED 1W/6000K - Ultraviolet LED 4 * 0,06W - UV-golflengte 360-400 nm - Maximale UV-werktijd 30 uur - Netaansluiting 500V - Li Polymer-batterij 3,7 V/2.000 mAh - Laadduur d.m.v. USB 3 uren, d.m.v. externe zonnecel 12 uren relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : PowerPlus Mosquito - USB Solar LED Lantaarn Muggenverjager - gemaakt in : Kunststof - Afmetingen lantaarn: H 13 x diameter 10 cm - Afmetingen externe zonnecel: L 16,5 x B 8 x D 1 cm - Gewicht: 275 gram - Kleur: Zwart - Verpakking: Cadeauverpakking - Verpakking afmetingen: L 24 x B 11 x D 9,5 cm - Verpakkingsgewicht: 370 gram - Merk: POWERplus
Bekijk product
   
€ 349.68
·Buitenkant : 110 g/m², 95% polyester, 5% spandex (met microvezel) ·Binnenkant : 120 g/m², 100% polyster polyfill ·Uitneembare voering ·Binnenkant warmte reflecterende gaatjesvoering ·Afneembare capuchon ·Volledige rits met stormklep ·Gekamde gebreide nekwarmer en handwarmer zakken ·Binnenzak, gaatjeszak, veiligheidszak met rits ·Opgezette verstelbare manchetten ·Verstelbare boord ·Waterdicht (5.000 mm) ·Ademend (5.000 gsm in 24u) ·Toegang tot borduren
Geslacht: dames
Mouwen: Lange mouwen. - Kleur: zwart .
Bekijk product
   
€ 39.61
"Kosmische 8.000 mAh solar powerbank met dubbele panelen. Deze unieke powerbank is een oplaadbare 8000 mAh back upbatterij van lithium polymeer klasse A met ledzaklamp die wordt gevoed door zonne energie. De powerbank bevat twee extra zonnepanelen om de oplaadtijd veel korter te maken. Inclusief karabijnhaak om hem makkelijk mee te nemen bij activiteiten buitenshuis. Inclusief USB naar micro USB oplaadkabel. Invoer: 5 V/2000 mA; dubbele uitvoer: 5 V/2100 mA. Geleverd in een witte Avenue geschenkverpakking. PU. "
Bekijk product
   
€ 46.50
8.000 mAh solar powerbank met 3 polycrystaline panelen voor het extra snel laden van de powerbank. De panelen kunnen uitgevouwen worden om extra veel zonlicht te absorberen. De groene indicator zal aangeven of er voldoende zonlicht is om op te laden. De powerbank is geschikt voor het laden van zowel tablets als telefoons. Met ingebouwd LED licht. De casing is gefabriceerd uit hoogwaardig PU. Input 5V/2A Output 5V/2.1A.
Bekijk product
   
€ 23.70
De Solar Pootafdruk Licht-set is een leuke, decoratieve tuinverlichting. De set bevat vier lichten in de vorm van pootafdrukken die van zonsondergang tot dageraad oplichten. De lichtjes werken op zonne-energie (inclusief batterij) waardoor je dus geen stopcontacten meer nodig hebt. Kenmerken - Set van 4 lichten met grondspikes - De lichten hebben de vorm van een pootafdruk - Werkt op zonne-energie - Superleuk voor tuinpaden - Eenvoudige installatie relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : IdeaWorks Solar Pootafdruk Lamp - Set van 4 - gemaakt in : Kunststof - Afmetingen pootafdruk: H 9 x B 8,5 x D 9 cm - Gewicht: 308 gram - Kleur: zwart - Verpakking: Cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 21 x B 13 x D 11 cm - Gewicht verpakking: 385 gram - Merk: IdeaWorks
Bekijk product
   
€ 37.00
"De PowerPlus Boa is een 20 LED high performance buitenverlichting die op zonne-energie werkt. Deze zonnelamp heeft een geïntegreerde zonnecel van 1W en heeft een compact ontwerp. Met de micro USB-oplader kun je de Boa gemakkelijk en snel opladen. Deze USB-oplader is ideaal voor wanneer er niet genoeg zonlicht is om te laden. De PowerPlus Boa schakelt automatisch in wanneer het donker wordt. Kenmerken - 3 lichtmodi - PIR-sensor werkt alleen in het donker - Standby-licht werkt alleen in het donker - Bij beweging: automatische hoge helderheid - Helder licht in het donker: geen PIR-sensorfunctie - 20 LEDs relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : PowerPlus Boa - Solar 20 LED PIR Sensor Lamp - gemaakt in : Kunststof - Afmetingen: H 11,4 x L 17,4 x B 4 cm - Gewicht: 260 gram - Kleur: Zwart - Verpakking: Cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 21,5 x L 12,2 x B 4,9 cm - Gewicht verpakking: 332 gram - Merk: PowerPlus "
Bekijk product
   
€ 18.00
De PowerPlus Parakeet Solar PIR Outdoor 4 LED-lamp is de ideale lamp voor in de tuin of op het terras. De lamp heeft een fantastisch design dat meteen opvalt en werkt op zonne-energie. De Parakeet is gefabriceerd van roestvrijstaal en PMMA-kunststof en heeft hierdoor een zeer goede UV-bestendigheid. Wanneer deze wandlamp beweging detecteert gaat hij enkele seconden branden. Deze solarlamp heeft een vervangbare Li-Ion 14500-batterij. Kenmerken - Batterij Li-Ion 14500 - 3.7V/400mAh - Zonnecel 0.2W/5V - 4 SMT LEDs - IP65 waterproof - UV-bestendig relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : PowerPlus Parakeet - Solar PIR Outdoor 4 LED-Lamp - gemaakt in : Roestvrijstaal en PMMA-kunststof - Afmetingen: H 8 x L 10 x B 5 cm - Gewicht: 128 gram - Kleur: roestvrij staal - Verpakking: Cadeauverpakking - Verpakkingsafmetingen: H 14,7 x L 9 x B 6,7 cm - Verpakkingsgewicht: 164 gram - Merk: PowerPlus
Bekijk product
   
€ 22.91
"Krachtige zonne-oplader met een 10.000 mAh interne batterij van topkwaliteit, ideaal voor het opladen van meerdere telefoons en tablets. Hoge kwaliteit zonnecellen zorgen voor snelle oplading via zonne-energie of via micro USB-stroom als de zon niet schijnt! "
Bekijk product
   
€ 33.63
"Stellar zonne energie powerbank 8000 mAh. De Stellar Solar powerbank heeft een capaciteit van 8000 mAh en een monokristal 1,5W zonnepaneel. Met LED-lamp, in en uit te schakelen door twee keer op de aan-/uitknop te drukken. De powerbank is geschikt voor gelijktijdig opladen van twee apparaten en heeft een input van 5V/1,5A en een maximale output van 5V/2,1A (output 1: 5V/2,1A en output 2: 5V/1A). De vier LED-lampjes geven het niveau van de resterende energie aan. De powerbank kan worden opgeladen op zonne-energie of met behulp van de meegeleverde USB-micro-USB kabel. Geleverd in een witte Avenue geschenkverpakking. Aluminium. "
Bekijk product
   
€ 33.20
"De Rotary Hero Hond Solar Licht is een solar lamp in de vorm van een zittende hond. De kleine hond is perfect te gebruiken in een boekenkast of een donkere plek in huis waar comfortabel licht nodig is. Er zijn geen batterijen nodig voor deze lamp, want overdag wordt de hond opgeladen door zonnelicht. Zet de schakelaar aan de onderkant aan en als de hond voldoende is opgeladen, geeft de bol in de handen van de hond een prettig zacht licht wanneer het donker is. Het ontwerp is van de Japanse ontwerper Hero Sugimoto, bekend van de beroemde Moai Tissue box Houder en een origineel cadeau idee. Kenmerken - Handige Solar Verlichting - Fun en Functioneel - Uniek design relatiegeschenk relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Rotary Hero Hond Solar Licht - gemaakt in : duurzame polyresin - Afmetingen: H 30 x L 17.5 x B 12 cm - Gewicht: 857 gram - Kleur: bruin - Verpakking: retail verpakking - Afmetingen verpakking: H 35 x L 22 x B 17 cm - Gewicht verpakking: 1089 gram - Merk: Rotary Hero "
Bekijk product
   
€ 33.20
"De Rotary Hero Skelet Solar Licht is een solar lamp in de vorm van een zittend skelet. Het kleine skelet is perfect te gebruiken in een boekenkast of een donkere plek in huis waar comfortabel licht nodig is. Er zijn geen batterijen nodig voor deze lamp, want overdag wordt het skelet opgeladen door zonnelicht. Zet de schakelaar aan de onderkant aan en als het skelet voldoende is opgeladen, geeft de bol in de handen van het skelet een prettig zacht licht wanneer het donker is. Het ontwerp is van de Japanse ontwerper Hero Sugimoto, bekend van de beroemde Moai Tissue box Houder en een origineel cadeau idee. Kenmerken - Handige Solar Verlichting - Fun en Functioneel - Uniek design relatiegeschenk relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Rotary Hero Skelet Solar Licht - gemaakt in : duurzame polyresin - Afmetingen: H 36 x L 12 x B 13 cm - Gewicht: 896 gram - Kleur: grijs - Verpakking: retail verpakking - Afmetingen verpakking: H 43 x L 18 x B 18 cm - Gewicht verpakking: 1142 gram - Merk: Rotary Hero "
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website