Microvezeldoekjes, microvezeldoekjes met logo of bedrukking
Microvezeldoekjes, microvezeldoekjes met logo of bedrukking - mondialgiftslogocolour

Microvezeldoekjes, microvezeldoekjes met logo of bedrukking

€ 1.28

Veeg zadel, stuur of kinderzitje snel droog met dit handig microvezeldoekje dat zit opgeborgen in een mooi bedrukt polyester zakje. Hang het doekje met de bandjes van klittenband eenvoudig aan de zadelpen van je fiets. 

Het doekje zit met een elastiek aan het zakje vast zodat je deze niet verliest.  Kleur: Custom. 

Gemaakt in  polyester. 

Drukgrootte: 9,4x12,5cm

Bekijk product
   
€ 1.95

Dit visitekaartje slaat 2 vliegen in 1 klap. Het is een reclamedrager / visitekaartje aan de ene kant en het poetst het scherm van je tablet, smartphone of laptop. De achterzijde van dit visitekaartje bestaat namelijk uit microvezel (4 verschillende kleuren beschikbaar) en bied je de mogelijkheid om schermen te reinigen zonder strepen of water. De voorzijde kan full color bedrukt worden met jouw boodschap of je visitekaartje.

Iedereen deelt visitekaartjes uit, maar vaak belanden deze (helaas) in de vuilbak. Met deze visitekaartjes is dat probleem opgelost.

Vanaf 500 stuks.

Bekijk product
   
€ 3.13

Brillenkoker bedrukken met eigen design, dat maakt deze give away uniek! Maak het compleet met een bijpassend brillenpoetsdoekje.

Deze harde brillenkoker is de beste bescherming voor je bril of zonnebril. Te voorzien van full-color en all-over bedrukking.

De buitenkant van de stevige metalen behuizing is bedekt met bedrukt microfibermateriaal waardoor het een zeer luxueus gevoel en uiterlijk heeft. 

Er zijn twee maten beschikbaar: de 'normale' maat voor brillen (zie getoonde prijs) en zonnebrillen en de XL voor grotere zonnebrillen.

Als extra optie is het tevens mogelijk om deze brillenkoker te leveren inclusief een bijpassend full colour bedrukt microfiber doekje, deze verpakken we in de brillenkoker.

Bekijk product
   
€ 1.89

Microvezel doek per stuk in een zakje met daarbij een full color bedrukte flyer. Ideaal om je nieuw model in de kijker te zetten, mee te geven bij de aankoop van een nieuwe wagen, op te sturen als uitnodiging voor het autosalon,... Kortom de toepassingen zijn eindeloos.

Minimum afname 1 000 stuks.

Bekijk product
   
€ 1.72

Door zijn handig pinnetje kan je het doekje aan je smartphone bevestigen zodat je hem altijd bij de hand hebt.
Aangeboden in 230 gram uitvoering zonder pvc enveloppe.
Deze mogelijkheden bieden we je graag op aanvraag aan.

Marquage full color, 1 face.  2 faces possible, sur demande.

Bekijk product
   
€ 0.66

Microfibre doekje, ook wel microvezeldoekje genoemd, met schitterende full colour fotoprint voor het schoonmaken van (zonne)bril, IPad, tablet,smartphone  of iPhone. Verkrijgbaar in verschillende formaten, 1 of 2 zijdig bedrukt.

De prijs is voor een doekje van 9x15 cm, bulk verpakt. Andere formaten en verpakking zoals verzendenvelop op aanvraag.

Bekijk product
   
€ 3.15

Combinatie van:

-een microvezel doekje 120x120mm full color bedrukt aan 1 zijde

-een wenskaart 270x135mm bedrukt Quadri aan 1 zijde

-een envelop 140x140mm bedrukt quadri aan 1 zijde

Bekijk product