Fotolijst relatiegeschenken
Fotolijst relatiegeschenken - mondialwhite

Fotolijst relatiegeschenken

Mondial Gifts biedt een groot assortiment aan van fotolijst met opdruk van uw logo. Fotolijst in alle prijzen. Fotolijst in alle vormen en toepassingen. Hier een greep uit het aanbod rond fotolijst. Een bedrukte fotolijst brengt uw logo overal. Vind u niet meteen de fotolijst wat u zoekt, neem dan even contact met ons op! Fotolijsten bedrukken we in onze eigen afdeling bedrukking.  Ook digitale fotolijsten.
€ 1.44

Tekenset met houten fotolijst in de vorm van een voetballer en 6 viltstiften.

Bekijk product
   
€ 4.78

Klassevolle en tijdloze fotokader in lederen en glas uitvoering. Beschikbaar in bruine en zwarte uitvoering.

Bekijk product
   
€ 2.41

Aluminium lijst voor een foto met de maten 130 x 90 mm.

Bekijk product
   
€ 2.08

Aluminium lijst geschikt voor een foto van 100 x 150 mm.

Bekijk product
   
€ 12.62

Een gewild valentijn presentje is dit digitaal fotolijstje (2 x 2 cm) "Love picture" met sleutelhanger en USB aansluiting (kabellengte ca. 78 cm).

Bekijk product
   
€ 0.88

Kartonnen fotolijstje voor een foto van je baby/kind.

Bekijk product
   
€ 16.52

unieke ontwerp: een schrijfmap met fotolijst enerzijds, rekenmachine anderzijds. Ringbandmechanisme, diverse vakjes voor visitekaartjes, vak voor CD, lus voor een pen en een schrijfblok (20 pg). Kunstleer voorzien van ritssluiting, contrastnaden en metalen plaatje voor logogravering. Ook verkrijgbaar zonder ringband in A4 en schrijfmap A5 formaat.

Bekijk product
   
€ 7.47

uniek ontwerp: een schrijfmap A5 met fotolijst enerzijds, rekenmachine anderzijds. Diverse vakjes voor visitekaartjes, lus voor een pen en een schrijfblok (20 pg). Kunstleer voorzien van contrastnaden en metalen plaatje voor logogravering. Ook verkrijgbaar in A4 formaat.

Bekijk product
   
€ 36.10
"Deze houten Tampa kubus is speciaal gefabriceerd voor de Tampaopbergrekken van Spinder Design. De kubus is gefabriceerd van robuust hout en is prachtig afgewerkt. Hij past bovendien precies in de open vakken van de opbergrekken. Combineer de Tampa kubus met een houten plank uit de serie en creëer zo je eigen droomkast. Perfect voor het opbergen van boeken, fotolijsten, planten en nog veel meer! Spinder Design kenmerkt zich door het gebruik van stoere materialen, strakke lijnen en eigentijdse vormen met unieke ontwerpen. De designmeubelen en woonaccessoires worden ontworpen door gerenommeerde ontwerpers waarbij duurzaamheid, robuustheid en unieke combinaties van materialen vooropstaat. Bovendien hebben de relatiegeschenk en een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Spinder Design is een toonaangevend kwaliteitsmerk met een krachtig en eigenzinnig karakter. Kenmerken - Geschikt voor de Spinder Design Tampa Wandrek - Combineer met de houten planken uit de Tampa serie (afzonderlijk We leveren ) - Prachtig afgewerkt - Stijlvol ontwerp - Multifunctionele opberger relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Spinder Design Tampa Kubus geschikt voor Tampa Wandrek - Naturel - gemaakt in : Hout - Afmetingen: H 37 x B 29 x D 29 cm - Kleur: Naturel - Merk: Spinder Design "
Bekijk product
   
€ 9.45
Het 12 inch Record Album Display Frame presenteert en beschermt albums, inclusief het vinyl. Van ondertekende rock albums, tot klassieke albums met prachtige artwork, geven deze vierkante kaders een geweldige presentatie van je muzikale voorkeur in je woning of op kantoor. Een absoluut item voor de echte vinyl en LP liefhebbers! Kenmerken - Afmetingen: 33,5 x 33,5 x 2 cm (geschikt voor 12 inch albums) - Kartonnen rug met clips voor eenvoudige wandmontage - Plexiglas front - Frame We leveren in: Zwart, Zilver, Teak, Vuren, Wit relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Giggle Beaver - Record Album Frame - Fotolijst voor LP - 12 inch - Vuren Effect - gemaakt in : Kunststof - Afmetingen: L 33,5 x B 33,5 x D 2 cm - Gewicht: 410 gram - Kleur: Vuren Effect - Verpakking: Transparante folie - Afmetingen verpakking: L 34 x B 34 x D 2,5 cm - Gewicht verpakking: 425 gram - Merk: Giggle Beaver
Bekijk product
   
€ 9.50
"Deze plank is onderdeel van de Tampa serie van Spinder Design. Hij is gefabriceerd van hout en speciaal ontworpen voor de Tampa opbergrekken. Je kunt, voor een unieke uitstraling, de plank met de Tampa kubus combineren. De plank is ideaal om je favoriete plant of fotolijst op te zetten. Spinder Design kenmerkt zich door het gebruik van stoere materialen, strakke lijnen en eigentijdse vormen met unieke ontwerpen. De designmeubelen en woonaccessoires worden ontworpen door gerenommeerde ontwerpers waarbij duurzaamheid, robuustheid en unieke combinaties van materialen vooropstaat. Bovendien hebben de relatiegeschenk en een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Spinder Design is een toonaangevend kwaliteitsmerk met een krachtig en eigenzinnig karakter. Kenmerken - Geschikt voor de Spinder Design Tampa Wandrek - Combineer met de houten kubussen uit de Tampa serie (afzonderlijk We leveren ) - Prachtig afgewerkt - Stijlvol ontwerp - Multifunctionele opberger relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Spinder Design Houten Plank voor Tampa Wandrek - Naturel - gemaakt in : Hout - Afmetingen: H 28,8 x B 28,8 x D 1,8 cm - Kleur: Naturel - Merk: Spinder Design "
Bekijk product
   
€ 4.01
Selfie fotolijst van karton en schuimrubber.
Bekijk product
   
€ 9.45
Het 12 inch Record Album Frame presenteert en beschermt albums, inclusief het vinyl. Van ondertekende rock albums, tot klassieke albums met prachtige artwork, geven deze vierkante kaders een geweldige presentatie van je muzikale voorkeur in je woning of op kantoor. Een absoluut item voor de echte vinyl en LP liefhebbers! Kenmerken - Afmetingen: 33,5 x 33,5 x 2 cm (geschikt voor 12 inch albums) - Kartonnen rug met clips voor eenvoudige wandmontage - Plexiglas front - Frame We leveren in: Zwart, Zilver, Teak, Vuren, Wit relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : 12 inch Record Album Display Frame - Teak Effect - gemaakt in : Kunststof - Afmetingen: L 33,5 x B 33,5 x H 2 cm - Gewicht: 410 gram - Kleur: Teak Effect - Verpakking: Transparante folie - Verpakkingsafmeting: L 34 x B 34 x H 2,5 cm - Verpakkingsgewicht: 425 gram - Merk: Giggle Beaver
Bekijk product
   
€ 14.20
Glanzende fotolijst met een gladde rand en een passepartout. Geschikt voor een foto van 10x15 cm. De rand van de fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 6.60
Matte fotolijst met een dunne, gladde rand. Geschikt voor één foto van 13x18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 14.20
Dubbele fotolijst in de vorm van een hart. Ruimte voor twee foto's in het formaat 5,5x6 cm. De rand van de fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 27.50
Maak je eigen fotocollage in deze fotolijst. Er is plaats voor 4 foto's in de fotomaten 10x15/8x12/7x10/7x7cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 13.25
Fotolijst met gladde verzilverde rand. Geschikt voor één foto van 13x18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 9.45
Fotolijst met een dubbele parelrand. Geschikt voor één foto van 13x18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 22.75
Baby fotolijst met een beertje in reliëf. Draai aan de ster om de melodie Twinkle Twinkle Little Star te horen. Geschikt voor een foto van 9x13cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 9.45
Glanzende fotolijst met matte versieringen. Geschikt voor één foto van 10x15 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 7.55
Glanzende aluminium fotolijst met matte rand. Geschikt voor één foto van 10x15 cm. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 13.25
Glanzende fotolijst met klassieke, brede rand. Geschikt voor één foto van 20x25 cm. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 9.45
Fotolijst speciaal bedoeld voor een echofoto. De lijst is verzilverd gelakt waardoor poetsen niet nodig is. Voorzien van sterrenmotief. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 15.15
Fotolijst om mooie herinneringen in te bewaren. De opening voor de foto heeft een diameter van 80 mm. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 16.10
Fotolijst met passepartout en smalle verzilverde rand. Geschikt voor één foto van 13x18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 16.10
Fotolijst met de afbeeldingen van Woezel en Pip. Geschikt voor één foto van 15 x 10 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. Woezel en Pip zijn bedacht door Guusje Nederhorst. Een deel van de opbrengst van alle Woezel & Pip relatiegeschenk en van Zilverstad gaat naar het Guusje Nederhorst Fonds. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 11.35
Matte fotolijst met een gladde rand en een passepartout. Geschikt voor een foto van 10x15 cm. De rand van de fotolijst is van aluminium, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 11.35
Glanzende fotolijst met een brede rand. Geschikt voor één foto van 13x18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 15.15
Fotolijst om mooie herinneringen in te bewaren. De opening voor de foto heeft een diameter van 80 mm. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 4.70
Sleutelhanger in de vorm van een hart met ruimte voor een pasfoto. De sleutelhanger is verzilverd en gelakt. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 12.30
Fotolijst met dubbele filetrand. Geschikt voor één foto van 13x18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 18.95
Fotolijst speciaal bedoeld voor een echofoto. De lijst is verzilverd gelakt waardoor poetsen niet nodig is. Voorzien van sterrenmotief. Biedt plaats aan twee foto's. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 7.55
Kleine fotolijst geschikt voor drie foto's. De rand van de fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 9.45
Verzilverd gelakte fotolijst met een strakke rand. Ook We leveren in de formaten 13x18 cm, 15x20 cm en een tweeluik voor foto's van 10x15 cm. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 17.05
Fotolijst met gevlochten verzilverde rand. Geschikt voor één foto van 10x15 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 27.50
Maak je eigen fotocollage in deze fotolijst. Er is plaats voor 4 foto's in de formaten 10x15cm en 10x10cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 4.70
Glanzende fotolijst met een dunne, gladde rand. Geschikt voor één foto van 10x15 cm. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 14.20
Dubbele fotolijst met ruimte voor twee foto's in het formaat 4,5x7 cm. De rand van de fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 12.30
Glanzende fotolijst met brede rand en dubbele parelrand. Geschikt voor één foto van 13x18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 20.85
Fotolijst met gevlochten verzilverde rand en wit passepartout. Geschikt voor één foto van 13x18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 11.35
Glanzende fotolijst met een brede rand. Geschikt voor één foto van 10x15 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 15.15
Fotolijst om mooie herinneringen in te bewaren. De opening voor de foto heeft een diameter van 80 mm. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 8.50
Glanzende fotolijst met smalle bewerkt rand. Geschikt voor één foto van 13 x 18 cm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 3.08
Perfecte afbeeldingen verdienen een mooie omlijsting: Een kunstlederen fotolijst met uitklapbare standaard. kunstleder, zwart
Bekijk product
   
€ 3.79
Aluminium fotolijst (foto formaat 10 x 15 cm). Zowel liggend als staand te gebruiken.
Bekijk product
   
€ 17.30
Speakers zijn We leveren in allerlei soorten en maten en hoeven allang geen saai uiterlijk meer te hebben. Sommige zijn een zelfs ware eyecatcher, zoals de MusicPic; een fotolijst waar muziek in zit! We leveren als fotolijst met jouw logo of als full colour foamboard in de vorm van jouw logo. En met de 500 mAh oplaadbare batterij ben je verzekerd van 5 uur luisterplezier.
Bekijk product
   
€ 3.42
kunstleder, zwart
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website