Vulpotlood met logo als bedrukt relatiegeschenk
Vulpotlood met logo als relatiegeschenk - mondialwhite

Vulpotlood met logo als relatiegeschenk

Een vulpotlood met uw logo of product blijft een relatiegeschenk met succes.

Het vulpotlood is een klassieker onder de schrijfwaren.  Het voordeel van een vulpotlood met dunne stiften, bijvoorbeeld 0,5 mm., is dat je niet steeds een punt hoeft te slijpen. Doorgaans is het knopje op de houder voorzien van gum en heb je dat altijd bij de hand. Meestal is de stifthouder ook voorzien van een clip, zodat hij gemakkelijk in de borstzak of binnenzak vastgeklemd kan worden.  Neem hier alvast een kijkje voor ons aanbod aan vulpotlood als relatiegeschenk.

€ 18.50

Het lichaam van dit mooie vulpotlood is vervaardigd uit gepolijst beton. Het potlood heeft een zes-hoekige vorm en is geschikt voor vullingen van 0.7 mm. 

Personalisatie is enkel mogelijk met lasergravure.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Elegant aluminium vulpotlood (0,7 mm). Met 2 ringen in het lichaam van de pen als opmerkelijk detail. Vanaf 50 stuks is enkelnaamsgravering al mogelijk. Inclusief lasergravure. We leveren in de kleur(en): Donker Blauw, Donker Rood, Goud, Zilver, Zwart. - Nettogewicht: 0.02 gr. - gemaakt in : Aluminium, - verpakt per : 50 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 50 stuks
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Schrijfset met balpen en vulpotlood. Samen verpakt in een ovale, transparante geschenkverpakking.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Metalen vulpotlood met zwarte, rubber grip en zilverkleurige clip. Vulpotlood te gebruiken door middel van draaimechanisme. Lasergravering mogelijk.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Gekleurde metalen box met metalen balpen (blauwschrijvende plastic vulling) en vulpotlood (0,5 mm).

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Metalen vulpotlood met metalen onderstuk. Zilverkleurige clip. Vulpotlood te gebruiken door middel van draaimechanisme. Lasergravering mogelijk.

Bekijk product
   
€ 1.74

Prodir, de icoon van klassiek schrijfgerei. Een tijdloze interpretatie van de driehoeksvorm in een ergonomisch geoptimaliseerd design. Functioneel tot in elk detail nu ook beschikbaar als een mechanisch vulpotlood. Potlood dikte 0.7 mm (kan hervuld worden). Kan tegen meerprijs ook in softtouch uitvoering gemaakt worden. 

Opgegeven prijs zonder opdruk.

Bekijk product
   
€ 1.32

vulpotlood, extra grote gom, lichaam in wit, lijnbreedt potlood 0,5 mm

Bekijk product
   
€ 2.38

Bestaande uit vulpotlood en balpen met touchpunt. Potloodvulling 0,7 mm, Vulling bevat blauwe inkt.

Touch pen voor capacitieve displays van smartphones en tabletcomputers.

Bekijk product
   
€ 3.61

Bamboe pennenset in kartonnen doosje, bestaande uit een balpen met drukmechanisme, zwarte inkt en touch tip en een vulpotlood.

Bekijk product
   
€ 3.04

Elegante ecologisch verantwoorde balpen van bamboe met een zwarte clip en rubber grip met bijpassend vulpotlood. De balpen is zwartschrijvend, het vulpotlood is HB 0,7 mm.

Verpakt in een doosje van gerecycled materiaal.

Bekijk product
   
€ 3.44

stijlvol vulpotlood met rubberised huls. Door het unieke verende mechanisme van de vulpotloden van Ballograf breekt de punt bijna nooit. Op het mechanisme geeft Ballograf levenslange garantie. Wordt geleverd met 3 HB stiften in (naar keuze) 0,5 of 0,7 mm.

Leverbaar in maar liefst 10 kleuren. De prijs is inclusief 1 kleur opdruk op de huls.

Ook verkrijgbaar als balpen, prijs op aanvraag. Graag stellen wij voor u een pennenset  samen.

Bekijk product
   
€ 18.95

Houder van roestvrij edelstaal, matgeborsteld. Met metalen drukknop. Met verende stalen clip. Wordt geleverd met verwisselbare zwartschrijvende rollerpenvulling. Kan worden bedrukt of gegraveerd.

Prijs in inclusief geschenketui en eenkleurige opdruk. Dit model is ook mogelijk als balpen, vulpotlood en vulpen.

Bekijk product
   
€ 2.20

bestaande uit een kogelpen en vulpotlood. Elk item is voorzien van 6 decoratieve ringen. Een stijlvolle penset dat geleverd wordt in een zwarte geschenkverpakking. Mogelijkheid tot gravure.

Bekijk product
   
€ 3.62

bestaande uit een vulpen, kogelpen en vulpotlood. Elk item is voorzien van 6 decoratieve ringen en bestaat in 6 verschillende kleuren.
Dit alles wordt geleverd in een zwarte geschenkverpakking.

Personalisatie mogelijk via gravure.

Bekijk product
   
€ 3.52

Tikky is het resultaat van jarenlange ervaring van rotring. Met haar klassieke ontwerp, is dit het ideale vulpotlood of balpen. • Ergonomische golfvormige gripzone: ligt goed in de hand. • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk product
   
€ 7.14

Een echte klassieker voor het schrijven van uw reclameboodschap. Dit kwaliteitsvol 0.5 mm vulpotlood van LAMY is gemaakt van roestvrij edelstaal en heeft een drukmechanisme met geïntegreerde, verende stalen clip. De kunststofdelen zijn leverbaar in zwart, blauw, rood en groen. Prijs inclusief geschenketui en één kleur opdruk.

Made in Germany

Bekijk product
   
€ 5.31
Een speciaal voor beginnnende schrijvers ontwikkelde rollerball. Ook in vulpotlood te verkrijgen.
In leuke frisse kleuren. Per stuk verpakt in een transparante zip-lock etui.
Bekijk product
   
€ 1.42

aluminium balpen met geanodiseerde huls en glimmende ringen en neus.

Deze pen kan zeer mooi lasergegraveerd worden.

Ook verkrijgbaar als set met vulpotlood, prijs op aanvraag (zie ook elders op onze website).

Bekijk product
   
€ 0.72

Het meest gebruiksvriendelijke vulpotlood uit de Bic-familie, voortaan geleverd met gommetje op de breekvaste clip. Opdruk in één kleur inbegrepen! Duizenden kleurencombinaties mogelijk!

Bekijk product
   
€ 85.16
Tijdloos vulpotlood van het bekende Zwitserse label. Levenslange garantie!
Bekijk product
   
€ 0.66
Vulpotlood met afwerking in een originele zwarte kleur. Met originele platte clip in natuurlijke kleur en gepresenteerd op een gestanst, gerecyclede, kartonnen kaartje. Inclusief patroon met 12 extra vullingen van 0,5 mm.
Bekijk product
   
€ 0.59
Blijf scherp met dit eersteklas vulpotlood! Het is solide en resistent, hoeft nooit te worden geslepen en schrijft vloeiender en intenser dan ooit!
Bekijk product
   
€ 0.24
Navulbaar potlood met tweekleurige designbody in zachte, stevige afwerking. In verschillende kleuren en met accessoires in wit en zilver. Inclusief 0.7 mm grafietstift en gum. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 18.05
Set Sentinel by Sheaffer met balpen en push-up mechanisme en vulpotlood. In klassiek, tweekleurig design, met metalen behuizing en gladde afwerking. In gevarieerde kleuren met een originele, gestanste clip. Gepresenteerd in een individuele doos met een zwart venster en met het merklogo, met zachte, fluwelen binnenzijde. Balpen met jumbo vulling en zwarte inkt. Vulpotlood met 0,7 mm vulling inbegrepen. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 1.71
Elegante balpen met drukknopmechanisme en mechanisch potlood in een sober tweekleurig ontwerp. Body met glanzende afwerking, met zilveren kleur clip en punt in. Gepresenteerd in een elegante zwarte PU lederen tas. Balpen met Jumbo inktpatroon met blauwe inkt en vulpotlood met 0.7mm vulling inbegrepen. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 0.71
Set van balpen met push-up mechanisme en vulpotlood in een origineel tweekleurig ontwerp. Body in zacht zilverkleurige afwerking met accessoires in doorschijnende kleuren, met zachte en comfortabele bijpassende kleur grip. Gepresenteerd in een stevige etui met venster en doorschijnende afwerking in bijpassende kleur. Pen en potlood met blauwe inkt en 0,5 mm graffietstaven inbegrepen. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 0.09
Vulpotlood met veelhoekige body, in origineel tweekleurig design met gestreepte afwerking in verschillende kleuren. Met accessoires in bijpassende kleur, inclusief 0,5 mm graffietstaaf en gum. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
€ 1.66
Set van balpen en vulpotlood met push-upmechanisme van bamboe en metalen afwerkingsaccessoires in glanzende zilverkleur. Gepresenteerd in een enkele, glanzende kartonnen, gestanste doos met houten afwerking. Jumbo inktpatroon balpen met blauwe inkt en 0.7mm kabel meegeleverd.
Bekijk product
   
€ 1.71
Set van balpen met push-up mechanisme en vulpotlood in tweekleurig design. Lichaam in zacht aluminium en in diverse kleuren, met een comfortabele en zachte grip. Gepresenteerd in een individuele doos in bijpassende kleur. Balpen en potlood van blauwe inkt met 0,7 mm grafietstaaf vulling inbegrepen. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 1.85
Set van balpen met push-up mechanisme en vulpotlood in een origineel tweekleurig ontwerp. Metalen behuizing in een gladde afwerking in verschillende kleuren en zilverkleurige accecoires. Met geringde grip en gepresenteerd in een stevig metalen doos met zacht schuim aan de binnenkant. Jumbo inktpatroon balpen, met blauwe inkt en 0.7 mm vulling inbegrepen. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 0.24
Kleurrijk vulpotlood met body van zachte, effen afwerking en verschillende kleuren. Met accessoires in zwart en comfortabele grip. Inclusief 0,5 mm vulling en gum met transparante beschermdop. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 0.66
Set van balpen met push-upmechanisme en mechanische pen, in een originele combinatie van body van gerecycleerd karton van natuurlijke kleur en accessoires in groene kleur. Gepresenteerd in een individueel doosje van gerecycled karton. Blauwschrijvende balpen en vulpotlood met 0,5 mm vullingen inbegrepen.
Bekijk product
   
€ 1.14
Set van balpen met push-up mechanisme en vulpotlood in een origineel tweekleurig ontwerp. Body met zachte, felgekleurde afwerking, met origineel ontwerk grip en gepresenteerd in een stevig, doorschijnend etui in bijpassende kleur. Jumbo inktpatroon balpen met blauwe inkt en 0.7mm vullingen inbegrepen. - Kleur: Fuchsia.
Bekijk product
   
€ 0.19
Tweekleurig vulpotlood met gladde, glanzende, witte afwerking. Met felgekleurde accessoires en comfortabele handgreep. Inclusief 0.7mm vulling en gum. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 2.75
Bamboe pennenset in kartonnen doosje, bestaande uit een blauwschrijvende stylus pen met drukmechanisme en een vulpotlood met 3 stuks 0.7mm vullingen.
Bekijk product
   
€ 0.66
Comfortabele soft-touch rubberen greep. Matt, heldere en metallic kleuren beschikbaar.
Bekijk product
   
€ 0.66
Een klassieker in eenvoud en kwaliteit. Voor 39% gefabriceerd uit gerecycled gemaakt in .
Bekijk product
   
€ 4.65
De soft touch uitvoering van de compleet nieuwe BIC® Rondo is een heuse ontwikkeling: compleet nieuwe metalen houder met zachtrubberen afwerking en een groot kleurenaanbod!
Bekijk product
   
€ 0.55
Blijf scherp met dit eersteklas vulpotlood! Het is solide en resistent, hoeft nooit te worden geslepen en schrijft vloeiender en intenser dan ooit!
Bekijk product
   
€ 0.60
Ons eersteklas vulpotlood met een transparante houder in combinatie met gekleurde binnenhouder en details.
Bekijk product
   
€ 4.55
De compleet nieuwe BIC® Rondo Evo is een heuse ontwikkeling: compleet metalen houder, metallic inktnavulling en een groot kleurenaanbod!
Bekijk product
   
€ 0.60
Ons eersteklas vulpotlood met een transparante houder in combinatie met gekleurde binnenhouder en details.
Bekijk product
   
€ 0.96
360º full colour bedrukking in fotografische kwaliteit
Bekijk product
   
€ 0.72
Betrouwbaar drukmechanisme. Soft-touch greep.
Bekijk product
   
€ 1.03
Mogelijkheid om full colour afbeelding af te drukken. Voor 37% gefabriceerd uit gerecycled gemaakt in .
Bekijk product
   
€ 38.96
Lichaam uit geanodiseerd aluminium, driekantige vorm, met draaimechanisme, met STAEDTLER fijnstiften 0,7 mm
Bekijk product