Veters. Bedrukken veters als gadget. Iedereen aan je voeten.
Veters. Bedrukken veters als gadget.  - mondialwhite

Veters. Bedrukken veters als gadget.

Marketeer, gepersonaliseerde schoenveters zijn een nieuwe trend in de modesector en als product media. Je knoopt en ontknoopt ze 2 keer per dag of meer.

Nog niet lang geleden beschouwden wij veters in België als een puur functioneel voorwerp. Wij dachten er niet aan om ze in te zetten als relatiegeschenk, want ze dienden voor niets meer dan je schoenen te knopen.

Kijken wij naar de grote sport- en modemerken, dan zien wij duidelijk een nieuwe trend. Je kunt zeggen dat veters naast de functionele waarde nu ook een emotionele waarde hebben. In de retail zijn mensen ervoor bereid dat extraatje neer te leggen omdat het product bepaalde emoties teweeg brengt als gadget.

Kijk bijvoorbeeld naar Van Bommel die felblauwe veters gebruikt voor zijn schoenen. Je associeert die meteen met het merk. Nike brengt dan weer veters uit waarop hun logo herhaald wordt. Wij kunnen dus duidelijk spreken over een nieuwe trend aan je voeten en tegenwoordig zelfs niet enkel aan je voeten. Jongeren gebruiken de veters zelfs als broekriem.

Net als deze merken kun jij ook een schoenveter ontwerpen waarmee jij een glimlach zult brengen op de gezichten van je werknemers en de klanten die zij op hun beurt tegenkomen. Daarbij lijken de mogelijkheden om dit product in te zetten wel eindeloos.  Klanten bedrukken veters met hun logo voor hun nieuwe productlancering, voor back to school acties, als relatiegeschenk…

Waarschijnlijk beeld jij je nu in hoe je eigen veters er zouden uitzien. Daar helpen wij je graag bij. Volg de volgende stappen om je persoonlijke veters te creëren:

  1. Laat ons weten hoe lang je veters moeten zijn.
  2. Geef ons de hoeveelheid veters aan die jullie nodig hebben.
  3. De eigen huisstijl is van belang, geef ons die van jou door.

 

Laat ons weten hoe lang je gepersonaliseerde veters moeten zijn.

Het lijkt vanzelfsprekend, maar veel klanten staan er niet bij stil. Afhankelijk van de doelgroep die jij voor ogen hebt zal de lengte van de veters variëren. Bestel jij veters voor kinderen, dan zal de lengte anders zijn dan voor volwassenen. Denk dus goed na over welke lengte jij nodig hebt. De veters die wij op maat laten maken kunnen van 70 tot 150 cm gaan.

 

Geef ons de hoeveelheid platte veters aan die jullie nodig hebben.

De prijs van de veters hangt sterk af van de hoeveelheid die je afneemt. De minimumafname is 2.000 stuks.

De eigen huisstijl is van belang, geef ons die van jou door.

De veters kunnen tot 6 kleuren gepersonaliseerd worden. Hoe meer kleuren jij gebruikt hoe duurder de veters worden. Logo’s met meer dan 6 kleuren kunnen niet op de veters. Let ook op als jij een heel gedetailleerd logo hebt. Gezien het kleine drukoppervlak zouden er bepaalde details niet goed zichtbaar zijn.

 

Waarschijnlijk ben jij nu overtuigd om je eigen veters uit te delen voor een leuke actie. Groot gelijk ! Je huisstijl zul je een niveau hoger tillen en je zichtbaarheid zal grenzen bereiken die jij in je wildste dromen niet kon bereiken.

 

>> Laat ons u helpen bij uw actie met veters

Prijs op aanvraag

Een origineel en nuttig geschenk zijn deze schoenveters in jouw eigen kleur, met jouw naam of logo.

De veters zijn leverbaar vanaf een minimale lengte van 70 cm tot een maximale lengte van 150 cm. Minimale afname 300 paar.

De opgegeven prijs is per paar bij een aantal van 2.000 paar en een lengte van 100 cm.

Prijs is inclusief 1-6 kleuren bedrukking, exclusief opzetkosten.

Bekijk product
   
€ 3.99

Waterproof LED schoenveters. De LED-lichtjes hebben 3 standen : constant branden, snel flikkerend of traag knipperen.
Schoenveters in polyester met 20 lichtjes per paar.
Werkt op 4 batterijen CR2032.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Originele veters waar je niet naast kan kijken.  Heel flexibel en verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties wat het visueel effect nog vergroot.  Geleverd met 2 drukknopen om te bevestigen.  Min. afname 100.000 stuks/kleur. Logo kan gedrukt worden in kleur of in reliëf. Prijs op aanvraag.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

glasvezel schoenveters, verkrijgbaar in rood, oranje, groen, geel of blauw. Op de batterijhouder kunnen wij uw logo drukken.

Dit artikel importeren wij uit het verre oosten, houdt u rekening met een iets langere levertijd en een minimale afname.

Bekijk product
   
€ 0.18
Volg de nieuwste trend: Pimp your shoes ! Leuke versieringen om aan uw schoenen te hangen. Kan zowel aan veters als aan velcro's bevestigd worden. Verkrijgbaar in verschillende vormen. Prijzen per set van 2 stuks. Tijdelijk scherpe prijzen voor alle standaardvormen! Informeer naar de mogelijkheden!
Bekijk product
   
€ 1.85
Cow leder ketting met drie veters, elk met een glazen parel. Verstelbare metalen sluiting.
Bekijk product
   
€ 6.55
Sweatshirt met capuchon van Fruit of the Loom, in een combinatie van katoen en polyester van 280 g / m2. Met bijpassende veters en een voorvak. In verschillende kleuren en We leveren in de maten S, M, L, XL, XXL. - Kleur: Grijs.
Bekijk product
   
€ 0.20
Set veters 108 cm , van stevig polyester en in diverse kleuren. Met versterkte afwerking in transparant gemaakt in en gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Fluor.Geel.
Bekijk product
   
€ 0.49
Originele sleutelhanger schoen van EVA en PVC body in leuk tweekleurig design in gevarieerde kleuren en met witte veters. - Kleur: Lichtgroen.
Bekijk product
   
€ 4.14
" ·220 g/m² ·100% ringgesponnen gekamde katoen (gedeeltelijk organisch katoen) ·contrastgekleurde rand aan de kanten, met veters voor neksluiting.
Geslacht: babys
Stof: Katoen. - Kleur: wit /rood."
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Bedrukte schoenveters, in alle PMS kleuren en lengtes mogelijk.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Bedrukte schoenveters, in alle PMS kleuren en lengtes mogelijk. .
Bekijk product
   
€ 24.65
Set van twee tanden- en haarlokdoosjes in de vorm van schoentjes, met roze en blauwe veters. De tanden- en haarlokdoosjes zijn verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. De doosjes kunnen gegraveerd worden, wat het een persoonlijk (geboorte)cadeau maakt. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product