premium Pharmaton KIDI met Disney Tiny toppers
premium Pharmaton KIDI met Disney Tiny toppers - mondialwhite

premium Pharmaton KIDI met Disney Tiny toppers

nu in apotheek keileuke, mega gave spaaractie voor kinderen.

De echte Cars Tiny Toppers en Princess Disney Tiny toppers. Deze kun je op de achterkant van je potlood of pen zetten. Te winnen bij Pharmaton Kiddy in de apotheek.

Versier jouw potloden nu met deze mooie tiny toppers gummetjes! Je kan ze allemaal verzamelen. 10 verschillende Cars Tiny Toppers en 11 versies van Princess Disney Tiny toppers.

Spaar voor al jouw favoriete Tiny Toppers.

 

€ 3.90

De selfiestick is op steeds meer plaatsen, zoals musea verboden. Nu net nog besliste Disney een wereldwijd verbod voor het gebruik van selfie sticks in al haar parken.

Maar geen nood : deze superlens zorgt voor hetzelfde effect als een selfie stick.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Deze vrolijke Olaf komt dwars door de muur in elke kamer! Deze coole Philips 3D ledlamp wordt geleverd met een grote sticker met ijsbarsten, een crack sticker waardoor het effect nog realistischer is!

De Philips lamp gebruikt LEDS, waardoor hij laag in verbruik is en niet warm wordt en dus zeer veilig is voor kinderen. De grappig sneeuwpop van Disney werkt op batterijen (3x AAA, niet inbegrepen), zodat je geen kabels hoeft weg te werken.

Laat Frozen Olaf tot leven komen met deze mooie 3D lamp van Philips! De 3D lamp is draadloos en eenvoudig op te hangen (inclusief schroeven) en heeft door de LED lampen (voor ultra-laag stroomverbruik) een zeer lange levensduur. Ook te gebruiken als nachtlampje.

Bekijk product
   
€ 0.46
Vliegenmepper Apotheek Digitale druk op witte artikelen mogelijk Kleuren: Handvat: wit Mepper: rood
Verpakkingseenheden onbedrukte goederen: 10 Gebundeld / 500 per Verzenddoos
Bekijk product
   
€ 0.47
Boekenlegger met zelfklevende memoblaadjes Apotheek met ca. 25 zelfklevende memoblaadjes per kleur (ca. 12 x 45 mm en ca. 40 x 45 mm) en bedrukte liniaal (cm en inch) Kleuren: Primaire kleur: rood
Verpakkingseenheden onbedrukte goederen: 1 per Polybag / 100 per Binnendoos / 600 per Verzenddoos
Bekijk product
   
€ 23.70
De R2-D2 is populaire personage uit Star Wars met een dapper, nuttig en eigenzinnig karakter! Deze kleine vriend helpt om je bureau schoon te houden. De miniatuur versie R2-D2 zuigt stof en kruimels door zijn voorpoot en heeft een bovenop een schroefdop zodat de stofzuiger eenvoudig is te legen. De R2-D2 sluit je met een meegeleverde USB kabel aan je laptop of een USB adapter. Druk op de knop bovenop zijn hoofd en je bent verzekerd van een schoon bureau! - relatiegeschenk : R2D2 Bureau Stofzuiger - gemaakt in : plastic - Afmetingen: H 14 x B 9 x D 9,5 cm - Gewicht: 131 gram - Verpakking: Gift box - Merk: Disney - Aanbevolen leeftijd: 6+ jaar - Met name geschikt voor klein vuil, als stof en kruimels
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney karakters Mickey Mouse en Minnie Mouse, breng je magie en vrolijkheid in de kinderkamer. Op de nieuwe decoratie stickers van Walplus spelen Mickey en Minnie met hun vriendjes Donald, Pluto, Goofy en Daisy bij het Clubhuis. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (2 stickers) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 40 x B 75 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Mickey Mouse & Vrienden - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3801 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney Winnie Groeimeter breng je vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus is een sticker met de vriendjes Winnie de Poeh en Knorretje, een groeimeter van 60 cm tot 110 cm. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (1 sticker) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 59.5 x B 30 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Winnie Groeimeter - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3811 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney Winnie de Pooh en Vrienden breng je magie en vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus is een set van 3 stickers met Winnie de Pooh, Teigetje, Knorretje en Iejoor in het Honderd Bunderbos. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (3 stickers) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 40 x B 61 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Winnie de Poeh & Vrienden - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3806 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney Sofia het Prinsesje breng je magie en vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus is een set van 4 stickers met Sofia het Prinsesje, Konijn Klaver en Pony Minimus. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (4 stickers) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 57 x B 53 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Sophia het Prinsesje - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3810 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney Sneeuwwitje breng je magie en vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus is een set van 7 stickers met Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen Doc, Stoetel, Grumpie, Bloosje, Niezel, Dommel en Giechel. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (7 stickers) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 36 x B 72 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3805 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney Doc McStuffin breng je vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus is een set van 3 stickers met Doc McStuffin en al haar vriendjes en het ziekenhuis. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (3 stickers) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 36 x B 69 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Doc McStuffin en Ziekenhuis - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 m - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3807 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney karakters Elsa & Olaf uit Disneys Frozen breng je magie en vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus Frozen is een sticker met de beeldschone Elsa en de altijd vrolijke Olaf in een winterlandschap. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (1 sticker) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 53 x B 27 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Frozen Elsa & Olaf - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Blauw - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3803 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney Toy Story breng je vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus is een set of stickers met Sheriff Woody en zijn vrienden Buzz licht year, Rex, Hamm en meneer Aardappelhoofd uit Toy Story waar speelgoed tot leven komt. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (6 stickers) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 50 x B 80 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Toy Story - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3812 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney Minnie Mouse breng je vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus is een set van 9 stickers met Minnie Mouse en haar vriendin Katrien Duck. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (9 stickers) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 40 x 98 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Minnie & Katrien - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 X B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3808 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 18.95
"Met de originele Walt Disney Frozen Elsa & Vrienden breng je magie en vrolijkheid in de kinderkamer. De nieuwe decoratie stickers van Walplus is een set van 7 stickers met Elsa en haar vrienden Olaf, Anna, Kristoff en Sven. De Walplus home decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de decoratie gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt, zonder schade aan de muur. De Walplus decoratie is eenvoudig aan te brengen, dus met een minimale inspanning en kosten, decoreer je een muur, meubelstuk of zelfs het plafond. De decoratie stickers zijn zelfklevend, water- en stoom bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn diverse soorten decoratie stickers, geschikt voor de kinderslaapkamer tot de woonkamer: Kids, Glow in the donker , 3D, Home en Quote, Muurstickers, Krijtbord en ook decoratie stickers met extra Swarovski Kristallen. De Walplus decoratie sticker is gefabriceerd van milieuvriendelijke materialen en is een prachtige wanddecoratie voor een persoonlijke aankleding van je huis. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. Haal de sticker voorzichtig van het stickervel 4. Plaats de sticker 5. Veeg voorzichtig de sticker glad om luchtbellen te verwijderen Kenmerken - Inhoud verpakking: 1 vel 30 x 59.5 cm (7 stickers) - Uiteindelijke afmeting ongeveer: H 40 x B 70 cm - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte decoratie voor muren en meubels - Verwijderbaar van meeste soorten behang - Na het schilderen van een wand wordt aanbevolen 3 weken te wachten alvorens de sticker aan te brengen relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Walplus Kids Decoratie Sticker - Disney Frozen Elsa & Vrienden - gemaakt in : Milieuvriendelijke, niet-giftige PVC - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Transparante folie verpakking - Afmetingen verpakking: H 60 x L 30 x B 0.8 cm - Gewicht verpakking: 100 gram - relatiegeschenk code: WS3809 - Merk: Walplus "
Bekijk product
   
€ 9.45
"Dit vrolijke kussen van Disneys populaire Minnie Mouse past in elk meisjes kamer! - gemaakt in : 100% polyester - Afmetingen: 40 x 40 cm - Gewicht: 227 gram - Kleur: Roze-Rood "
Bekijk product
   
€ 9.45
"Dit vrolijke Prinsessen kussen van Disney past in elk meisjes kamer! - gemaakt in : 100% polyester - Afmetingen: 40 x 40 cm - Gewicht: 306 gram - Kleur: Roze-Rood "
Bekijk product
   
€ 9.45
"Dit vrolijke Violetta kussen van Disneys populaire Violetta past in elke meidenkamer! - gemaakt in : 100% polyester - Afmetingen: 40 x 40 cm - Gewicht: 300 gram - Kleur: Roze "
Bekijk product
   
€ 9.45
"Dit vrolijke Violetta kussen van Disneys populaire Violetta past in elke meidenkamer! - gemaakt in : 100% polyester - Afmetingen: 40 x 40 cm - Gewicht: 235 gram - Kleur: Roze "
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website