Leuke wereldbeker actie bij het Laatste Nieuws
Opnieuw leuke wereldbeker actie bij de krant Het Laatste Nieuws - mondialwhite

Opnieuw leuke wereldbeker actie bij de krant Het Laatste Nieuws

spaar vanaf vandaag voor Rode Duivel speelkaarten.

Prijs op aanvraag

Geef een echt door en door gepersonaliseerd geschenk. De klant krijgt een code en met die code kan de klant via een website inloggen. 

Jou logo / merk komt op de achterzijde van de kaarten en op de voorzijde kan de klant eigen foto's opladen. Doe 1 actie of verschillende acties. Keuze uit 6 verschillende gezelschapsspelletjes : kaartspel, 4 op een rij, kwartet, memory, domino of actiespel.  

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Breng je gepersonaliseerd gezelschapsspel uit onder licentie.  Neem een bestaand spel van o.a. Mattel of Hasbro en personaliseer dit met het logo van je firma of je merk. Keuze uit verschillende bekende spelletjes zoals Uno, Wie is het, Pictionary, Monopoly of lach je rijk, Twister,...

Deel de magie van het spel. Prijzen afhankelijk van het gekozen spel en de aantallen. Opdruk zowel mogelijk op de verpakking als op de speelkaarten.
Minimum afname : 15 000 stuks.

Bekijk product
   
€ 9.78

Reuzekaartspel om gezellige avonden met de familie door te brengen! Geen risico op valsspelen en fun verzekerd!

Bekijk product
   
€ 3.40

Een internationale voetbalkwis, met vragen over Europese competities, wereldspelers en de WK’s , EK’s.
 
Ideaal relatiegeschenk voor voetbalfans.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Het alom gekende kaartspel nu in mini uitvoering aan karabijnhaak, ideaal voor onderweg , standaard afbeeldingen met logo op de rugzijde van de kaarten of volledig gepersonaliseerd, vraag naar de mogelijkheden

Bekijk product
   
€ 1.42

Aluminium sleutelhanger met royal flush kaarten. Leuke sleutelhanger rond het thema Casino of poker. Personalisatie mogelijk aan de achterzijde d.m.v. gravure.

Bekijk product
   
€ 5.07

Pokerspel, handig en klein verpakt in een aluminium doosje. Gezellig een spelletje spelen met familie of vrienden. Het pokerspel bevat 2 kaartspelen en 4 x 25 chips in de kleuren blauw, groen, wit en rood.

Het pokerspel kan bedrukt worden met een logo of bedrijfsnaam op het deksel middels gravure.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Het bekende gezelschapsspel Cluedo bestaat nu ook in kaartformaat. Geef het hele spel in 1keer weg, of verpak de kaartjes per 2, 3 of 5 stuks zodat je een heuse spaaractie op poten kan zetten.
Prijzen afhankelijk van aantal kaarten per spaarset. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Het bekendste gezelschapsspel Trivial Pursuit bestaat nu ook in kaartformaat. Geef het hele spel in 1keer weg, of verpak de kaartjes per 2, 3 of 5 stuks zodat je een heuse spaaractie op poten kan zetten.
Prijzen afhankelijk van aantal kaarten per spaarset. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Het bekende Taboo gezelschapsspel bestaat nu ook in kaartformaat. Geef het hele spel in 1keer weg, of verpak de kaartjes per 2, 3 of 5 stuks zodat je een heuse spaaractie op poten kan zetten.
Prijzen afhankelijk van aantal kaarten per spaarset. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

De passie voor speelkaarten is grenzeloos. Miljoenen mensen van alle leeftijden houden van het kaartspel in een open, gezellige sfeer van samenzijn: de gedroomde situatie om uw boodschap te brengen.  Speelkaarten als een relatiegeschenk is een absolute winnaar: aantrekkelijk, speels en leuk! En dan zeker als onze Rode Duivels erop staan. Verdeel het hele kaartspel in 1 keer of laat de kaarten in bundeltjes met 2,3 of 5 stuks verpakken en laat je klanten verzamelen / sparen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Opdruk van eigen logo niet mogelijk aangezien dit een product onder licentie is.

Bekijk product
   
€ 0.96

Ik ga op vakantie en neem mee. Ook leverbaar met andere afbeeldingen. Doosje met 33 speelkaarten. Bedrukking op de rugzijde en op het doosje mogelijk.

Bekijk product
   
€ 0.69

Op deze kaart staan een aantal figuren. Wie het eerst alle figuren heeft gezien en heeft aangestreept, is de winnaar. Er zijn allerlei thema's leverbaar zoals een festivalbingo, autobingo, ziekenhuisbingo, skibingo of zomerbingo. Ook andere thema's zijn mogelijk. De speelkaarten kunnen verpakt worden in doosjes of flowpacks. De prijs is voor een flowpack met daarin 10 kaarten.

Bekijk product
   
€ 2.99

De passie voor speelkaarten is grenzeloos. Miljoenen mensen van alle leeftijden houden van het kaartspel in een open, gezellige sfeer van samenzijn: de gedroomde situatie om uw boodschap te brengen. Speelkaarten als een relatiegeschenk is een absolute winnaar: aantrekkelijk, speels en leuk! Tijdens het promotionele kaartspel komt uw boodschap, merk of product honderden keren opnieuw alle spelers onder ogen, waardoor de boodschap blijft hangen. Precies door die voortdurende herhaling scoort u met promotionele speelkaarten een krachtig effect en wordt uw boodschap optimaal ingeprent bij alle spelers. Door passende kleuren en afbeeldingen op de rugzijde van de speelkaarten, kunt u het kaartspel ontwerpen volledig in lijn met uw communicatie. Minimum aantal 500 boeken .

300gr

Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website