EFPIA , de nieuwe transparantie code
EFPIA , de nieuwe transparantie code - mondialwhite

EFPIA , de nieuwe transparantie code

De Europese branchevereniging van producenten van farmaceutische producten EFPIA heeft nieuwe transparantie code gepubliceerd

Deze werd op de ledenvergadering van 24 juni formeel goedgekeurd.

Volgens een respectieve persmelding op de EFPIA website werd artikel 10 van de oude code, die de inzet van « geschenken » reglementeerde, geschrapt. Volgens dit artikel waren reclameartikel tot vijf euro toegelaten. In plaats van artikel 10 werd volgende verandering toegepast: “Geen cadeau of geldwaardig voordeel (in vorm van cash of in andere vorm) mag aan personen, die in de gezondheidsbranche werken, gegeven, aangeboden of verzekerd worden”.

Hiermee maakt de code niet meer het  verschil tussen “niet dure” – en daarmee “toegestane” – en “verboden cadeaus” , maar verbiedt de inzet van “Geschenken” algemeen.

Toegestaan zijn volgens een verdere verandering, die als nieuw artikel in de code geïmplementeerd zou worden, « informatie en inlichtingenmateriaal », welk « niet duur », en onmiddellijk relevant zijn voor de arts of voor de patiënten van onmiddellijk nut zijn.

Verder zijn toegestaan « artikelen van medische gebruikswaarde », die direct als informatie voor mensen die actie zijn in de gezondheidsbranche of voor de gezondheid van de patiënt van nut zijn, in zoverre deze “niet duur” zijn.

De veranderingen worden in de code opgenomen en gaan zoals gepland op 1 januari 2014 van toepassing zijn.

Uitgesloten van deze reglementering zijn OTC-medicaties en producten, die bv. op vergaderingen en conferenties gebruikt worden.

 

€ 32.63

In dit geschenk een fraaie bordeauxrode dassjaal, gefabriceerd in Nepal van katoen en acryl. Doordat deze stof is geborsteld, lijkt het alsof hij is gefabriceerd van wol. In Nepal noemen ze dit Yakwol. Het is dus géén wol.

Goed nieuws dus voor zij die hier allergisch voor zijn. Onder supervisie van Sjaal met Verhaal wordt door het maken van deze sjaals/omslagdoeken werk gecreëerd voor vrouwen in Nepal. En werk is inkomsten! Daarnaast steunen zij diverse projecten die afhankelijk zijn van donaties waaronder een kindertehuis in Pokhara en de bouw van een medische post. Voor het hele verhaal zie www.sjaalmetverhaal.nl. Handmade, Fairmade & Fairtrade.

INHOUD: Sjaal met Verhaal dassjaal in prachtig bordeauxrode kleur Luxe verpakking met 3 tubes gevuld met 2 verschillende soorten rode wijn en 1 witte wijn à 100 ml Verpakt in bijpassende geschenkdoos.

Bekijk product
   
€ 3.26

Wie heeft er nu geen klevend papiertje nodig om snel iets op te schrijven? Deze all over en full color te bedrukken dispenser verdeelt ze handig 1 per 1 zodat je altijd iets bij de hand hebt als klanten bellen, een collega iets komt zeggen dat je niet mag vergeten,... Geleverd met 50 zelfklevende blaadjes waarop uw boodschap / logo / merk in full color (CMYK) bedrukt kan worden. Het ideale promotionele item om je boodschap in de kijker te zetten. Zowel voor dokters, medewerkers, klanten,... Want wie gebruikt er nu geen zelfklevende blaadjes?

Formaat z-notes : 50 x 75 mm
Opgegeven prijs voor full color opdruk op de houder en 1 kleur opdruk op de zelfklevende blaadjes.

Bekijk product
   
€ 18.50

Met dit handig hulpmiddel, dat rond elke waterfles past, wordt je er tijdig aan herinnert te drinken.  Werkt volledig autonoom met vervangbare batterij van lange levensduur. Beschikbaar in leuke kleurtjes en personaliseerbaar. Hoe werkt het ? Het toestelletje volgt de optimale hydratatiecyclus en weet wanneer u drinkt en licht dan op als u weer moet drinken , 's avonds zet het zich automatisch uit en 's morgens weer aan . U zal zich nog nooit zo fit gevoeld hebben , gemaakt uit materiaal welke goedgekeurd is door de medische instanties en bovendien in Europa .
Ideaal voor op kantoor waar men door alle drukte wel eens vergeet te drinken. Prijs voor druk op aanvraag, ook een gepersonaliseerde verpakking is op aanvraag mogelijk en bij aantallen boven de 1000 stuks ook in eigen pms kleur.

Bekijk product
   
€ 0.79

Leuke balpenen met bovenaan een vormpje  van een dokteres met een stethoscoop of een verpleegster. Ideale give-away voor de opendeurdag van een ziekenhuis, thema gezondheid, dag van de verpleegster,...

Bekijk product
   
€ 3.19

Deze balpen heeft wel een heel uniek dopje. Het dopje bestaat uit 3 verdraaibare delen waarop je je eigen mannetje kan drukken. Haar en gezichten worden gekozen uit een aantal standaard opties, maar het onderste deel kan je volledig personaliseren. Een neutraal doktersuniform kan, maar ook een mannetje met je eigen bedrijfsuniform aan.
Eveneens ook opdruk van uw firmanaam / merk op body van de pen.

Minimum afname : 1 000 stuks

Opgegeven prijs voor balpen met eigen mannetje en opdruk in 1 kleur op body van de pen. Exclusief technische kosten.

Bekijk product
   
€ 5.30
Hoge kwaliteits PVC - afmetingen: 74x53cm - dikte 0.35mm
Bekijk product
   
€ 0.80
Tape in kartonnen houder. De houder wordt full color bedrukt. Tegen meerprijs ook leverbaar met medische tape.
Bekijk product
   
€ 3.30
Papierrol volledig personaliseerbaar. Grote promotie voor  dokters en ziekenhuizen. Dubbellaags papier.  21 gr 100% cellulose papier gelamineerd met 10 micron PE.  Elke 40 cm geperforeerd, 50 vellen. Min. afname 1000 stuks.
Bekijk product
   
€ 0.99

Deze papierklem zorgt ervoor dat u niets vergeet. Leverbaar in dokter en verpleegster.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Dokters muts gemaakt van non woven materiaal, anti-allergisch, luchtdicht en ultrasone naden.  Bedrukbaar in 1 kleur langs beide zijden.
Bekijk product
   
€ 7.12

24-delig, past door de brievenbus! Incl. verband, medische handschoenen, schaar en medisch tape in nylon etui.

Bekijk product
   
€ 0.66

1,5m/60inch fiberglas meetlint in ABS kast met oprol mechanisme. Voor fitness, mode en medische doeleinden.

Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website