Relatiegeschenken met als thema ROBOT.
De nieuwe Star Wars film inspireert ook de product media - mondialwhite

De nieuwe Star Wars film inspireert ook de product media

Star Wars zorgt voor voor leuke robot relatiegeschenken.

Star Wars zorgt voor voor leuke robot relatiegeschenken.

€ 32.95

Een draadloze speaker en 2200 mAh powerbank in 1. Volume output 5W, speeltijd 6-7 uur. Krachtig geluid en veilig opladen in een opvallend design.

Bekijk product
   
€ 5.18

Mini robot om je tablet en smartphone schoon te maken. De robot werd speciaal ontworpen voor glazen ondergronden. Hierdoor heeft u geen doekje meer nodig om vingersporen af te vegen. Geleverd met 2 schoonmaakelementen en 1 batterij. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Bekijk product
   
€ 6.76

Modelleerset met gedetailleerd en inleefbaar knutselinstructies, 4 FIMO blokken à 42 g en modeleerstokje, manchet met speelcoulisse op de achterkant, klei wordt hard in de oven, zacht, soft en makkelijk vermengbaar, meteen klaar voor gebruik.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Deze USB-stick ziet er uit als een robot, met een afwerking van chroom. Het robotje is 75 mm groot en u hangt hem makkelijk aan uw sleutelbos.

Bekijk product
   
€ 85.45
Ben je gefascineerd door modelbouwvoertuigen Met deze houten constructieset van EcoBot kun je een prachtig 3D-model van een buggy auto monteren. Het leuke van dit model is dat het ook nog eens echt kan rijden. Download de gratis EcoBot app op je smartphone of tablet en bestuur de buggy via Bluetooth. Deze 3D-buggy van EcoBot is supermakkelijk en snel te monteren. De set bevat 155 kant-en-klare onderdelen. Alle elektronische onderdelen zijn voorgemonteerd en klaar voor gebruik. Laat de buggy tot leven komen en kijk hoe hij vooruit en achteruit kan rijden en naar rechts en links draait. Verder kunnen de koplampen en achterlichten aan en uit. Voor nog meer speelplezier kun je het alarm inschakelen en toeteren. De set wordt geleverd met een gedetailleerde geïllustreerde gebruikershandleiding. Met deze geweldige, elektronische kit maak je kennis met de voertuigstructuur en de basisprincipes van robotica. De constructieset is een gaaf geschenk dat zowel kinderen als volwassenen plezier en vreugde zal brengen! Kenmerken - Download de gratis EcoBot app op je Android apparaat - De buggy wordt via Bluetooth bestuurd - Compatibel met Arduino-platform - Makkelijk en snel te monteren zonder lijm - Leer de bedieningsconcepten van elementaire elektronische apparaten en basisprincipes van de autostructuur - Geweldig voor STEM-gerelateerde vakken (Science, Technology, Engineering en Mathematics) - 155 onderdelen - Inclusief geïllustreerde en gedetailleerde gebruikershandleiding (EN, DE, PL, ES, JA, RU en UK) - Werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen) - Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : EcoBot Houten Constructie Kit Bluetooth Bestuurbare Buggy - Android - gemaakt in : Multiplex, metaal, kunststof - Afmetingen: L 35 x B 17 x D 17 cm - Gewicht: 875 gram - Kleur: Bruin - Verpakking: Geschenkverpakking - Afmetingen verpakking: L 40 x B 25 x D 4 cm - Gewicht verpakking: 1250 gram - Merk: Ecobot
Bekijk product
   
€ 85.45
Ben je gefascineerd door modelbouwvoertuigen Met deze houten constructieset van EcoBot kun je een prachtig 3D-model van een buggy auto monteren. Het leuke van dit model is dat het ook nog eens echt kan rijden. Download de gratis EcoBot app op je smartphone of tablet en bestuur de buggy via Bluetooth. Deze 3D-buggy van EcoBot is supermakkelijk en snel te monteren. De set bevat 154 kant-en-klare onderdelen. Alle elektronische onderdelen zijn voorgemonteerd en klaar voor gebruik. Laat de buggy tot leven komen en kijk hoe hij vooruit en achteruit kan rijden en naar rechts en links draait. Verder kunnen de koplampen en achterlichten aan en uit. Voor nog meer speelplezier kun je het alarm inschakelen en toeteren. De set wordt geleverd met een gedetailleerde geïllustreerde gebruikershandleiding. Met deze geweldige, elektronische kit maak je kennis met de voertuigstructuur en de basisprincipes van robotica. De constructieset is een gaaf geschenk dat zowel kinderen als volwassenen plezier en vreugde zal brengen! Kenmerken - Download de gratis EcoBot app op je iOS apparaat - De buggy wordt via Bluetooth bestuurd - Compatibel met Arduino-platform - Makkelijk en snel te monteren zonder lijm - Leer de bedieningsconcepten van elementaire elektronische apparaten en basisprincipes van de autostructuur - Geweldig voor STEM-gerelateerde vakken (Science, Technology, Engineering en Mathematics) - 154 onderdelen - Inclusief geïllustreerde en gedetailleerde gebruikershandleiding (EN, DE, PL, ES, JA, RU en UK) - Werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen) - Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : EcoBot Houten Constructie Kit Bluetooth Bestuurbare Buggy - iOS - gemaakt in : Multiplex, metaal, kunststof - Afmetingen: L 35 x B 17 x D 17 cm - Gewicht: 875 gram - Kleur: Bruin - Verpakking: Geschenkverpakking - Afmetingen verpakking: L 40 x B 25 x D 4 cm - Gewicht verpakking: 1250 gram - Merk: Ecobot
Bekijk product
   
€ 7.02
Modelleerset met gedetailleerd en inleefbaar knutselinstructies, 4 FIMO blokken à 42 g en modeleerstokje, manchet met speelcoulisse op de achterkant, klei wordt hard in de oven, zacht, soft en makkelijk vermengbaar, meteen klaar voor gebruik voor snelle k
Bekijk product
   
€ 42.70
"De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw. Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet. Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gefabriceerd van hoogkwalitatief, milieuvriendelijk multiplex gefabriceerd en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen en zijn eenvoudig uit de vorm te drukken. Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren modelbouwer het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gefabriceerd van meegeleverde tandenstokers die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet. De relatiegeschenk en van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk relatiegeschenk levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie. De Spoorbouw Robot De Spoorbouw Robot is de nieuwste aanwinst van de Ugears modellen voor de mechanische stad. De robot heeft een mechanische klauw die met drie hendels bediend kan worden. De klauw zit vast aan een platform dat zowel handmatig als met een schakelaar kan draaien. De cabine aan de voorzijde kan ook gedraaid worden om de robot te laten schakelen naar verschillende functies. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin! Kenmerken - 2 delen rails en 2 soorten koppelingen - 2 vrachtcontainers met deuren - Schuur in aanbouw - Kraan - Vrachtwagen - Vijf kleine figuurtjes relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk naam: Ugears Houten Modelbouw - Spoorbouw Robot - gemaakt in : Multiplex berkenhout - Afmetingen Spoorbouw Robot: H 40 x L 50 x B 21 m - Afmetingen van verpakking: H 14 x L 37 x B 3 cm - Gewicht verpakking: 695 gram - Verpakking: Luxe Gift box - Merk: Ugears "
Bekijk product
   
€ 18.95
"De Educatieve Solar Speelgoed Auto Moonwalker van PowerPlus Junior is een terreinvoertuig met 6 wielen waarvan 4 wielen worden aangedreven door de motor op zonne-energie. De Moonwalker beschikt over een draaiend mechaniek en bewegende robotarmen. Het zelfbouwpakket bevat alle onderdelen om het voertuig in elkaar te zetten. Het gebruik van een kniptang wordt aanbevolen. De Solar speelgoed auto kan bewegen door middel van zonlicht of een sterke lamp. De uitgebreide Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe de Solar Auto te bouwen. De Solar Speelgoed Auto Moonwalker is eco-vriendelijk, want er zijn geen batterijen of oplader nodig, alleen zonlicht! Fantastisch eco speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Kenmerken - Educatief DIY wetenschap Solar speelgoed - Aanbevolen leeftijd: 8+ jaar - Eco vriendelijk speelgoed - Aangedreven door zonne-energie - Geen batterijen of oplader nodig - Inclusief uitgebreide handleiding in Nederlands en andere talen - relatiegeschenk : PowerPlus Junior Educatieve Solar Eco Speelgoed Auto Moonwalker - gemaakt in : Kunststof - Kleur: Grijs, Oranje - Verpakking: Cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 25 x L 18 x B 7 cm - Gewicht verpakking: 232 gram - Merk: PowerPlus Junior "
Bekijk product
   
€ 23.70
"De Educatieve Solar Speelgoed Set Recycler van PowerPlus Junior is een geweldig 6 in 1 zelfbouw pakket waarmee je 6 verschillende modellen kunt bouwen die bewegen op zonne-energie. Om de 6 verschillende zonne-energie modellen in elkaar te zetten heb je 3 lege blikjes, 3 CDs en 1 lege fles nodig (niet meegeleverd). Het zelfbouwpakket bevat de overige onderdelen om de 6 verschillende modellen in elkaar te zetten zoals een boot, lopende robot, Straat roller, CD-racer, Drum robot of Vliegende vogel (1 model per keer). Elk model kan bewegen door middel van zonlicht of een sterke lamp. De uitgebreide Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe de verschillende modellen te bouwen. De Solar Speelgoed set Recycler is eco-vriendelijk, want er zijn geen batterijen of oplader nodig, alleen licht! Fantastisch speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Kenmerken - Educatief DIY wetenschap 6 in 1 speelgoed set - Aanbevolen leeftijd: 10+ jaar - Eco vriendelijk speelgoed - Recycle lege blikjes, CDs of lege flessen tot speelgoed - Aangedreven door zonne-energie - Geen batterijen of oplader nodig - Inclusief uitgebreide handleiding in Nederlands en andere talen - relatiegeschenk : PowerPlus Junior Educatieve Solar 6 in 1 Eco Speelgoed Set Recycler - gemaakt in : kunststof - Afmetingen: H 25,6 x L 17 x B 5 cm - Gewicht: 170 gram - Kleur: geel, groen - Verpakking: Cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 24,3 x L 26,5 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 374 gram - Merk: PowerPlus Junior "
Bekijk product
   
€ 123.45
"De WowWee REV (Robotic Enhanced Vehicles) is een set van twee High Tech Robot autos, ontworpen met geavanceerde compact robotica. De autos zijn ontworpen voor de strijd dus download de App, zodat je de autos kunt besturen met je smartphone of tablet en speel tegen de computer of tegen een vriend! De REV heeft een onafhankelijke wielaandrijving, maakt gebruik van BeaconSense GPS tracking en een CPU met 16 miljoen cycli per seconde. Neem de uitdaging aan en speel in een competitie tegen meedogenloze computergestuurde A.I. drivers of daag een vriend uit. Winnen betekent meer upgrades en wapens zodat je de volgende ronde nog beter bent! Kenmerken - Inclusief 2 autos (wit-blauw en zwart-rood) - Bestuurbaar met: iPhone, iPad, iPod of Android - Aanbevolen leeftijd 8+ jaar - Bluetooth - Werkt op 4 AA 1.5V batterijen (niet meegeleverd) - relatiegeschenk : REV High Tech Robot Autos - gemaakt in : kunststof - Kleur: Wit-blauw, Zwart-rood - Verpakking: Cadeau Verpakking - Afmetingen verpakking: H 25,8 x L 29,4 x B 9,1 cm - Gewicht verpakking: 1130 gram - Merk: WowWee "
Bekijk product
   
€ 33.20
"De Educatieve Solar Speelgoed Set Rabbit van PowerPlus Junior is een geweldig 14 in 1 zelfbouw pakket waarmee je 14 verschillende modellen kunt bouwen die bewegen op zonne-energie! Het zelfbouw pakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt om 14 verschillende zonne-energie modellen (1 model per keer) in elkaar te zetten zoals onder andere een Kever-, Auto-, Hond-, Roller Robot die kunnen lopen, varen of rijden. Het gebruik van een kniptang wordt aanbevolen. De meegeleverde 9 hersluitbare zakjes met stickervel helpen om de verschillende onderdelen gemakkelijk uit elkaar te houden. Elk model kan bewegen door middel van zonlicht of een sterke lamp en de uitgebreide Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe de verschillende modellen te bouwen. De Solar Speelgoed set Rabbit is eco-vriendelijk, want er zijn geen batterijen of oplader nodig, alleen zonlicht! Fantastisch speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Kenmerken - Educatief DIY wetenschap 14 in 1 speelgoed set - Aanbevolen leeftijd 10+ jaar - Eco vriendelijk speelgoed - Aangedreven door zonne-energie - Geen batterijen of oplader nodig - Inclusief Stickervel voor decoratie - Inclusief uitgebreide handleiding in Nederlands en andere talen - relatiegeschenk : PowerPlus Junior Educatieve Solar 14 in 1 Eco Speelgoed Set - Rabbit - gemaakt in : kunststof - Afmetingen: H 20 x L 17,5 x B 4 cm - Gewicht: 292 gram - Kleur: grijs, geel, blauw - Verpakking: Cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 25 x L 31,5 x B 8 cm - Gewicht verpakking: 534 gram - Merk: PowerPlus Junior "
Bekijk product
   
€ 18.00
"De Educatieve Solar Speelgoed Set Scorpion van PowerPlus Junior is een geweldig 3 in 1 zelfbouw pakket waarmee je 3 verschillende modellen kunt bouwen die bewegen op zonne-energie! Het zelfbouw pakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt om 3 verschillende zonne-energie modellen in elkaar te zetten (1 model per keer) zoals een Schorpioen, Robot en Tank. Elk model kan bewegen door middel van zonlicht of een sterke lamp en de uitgebreide Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe de verschillende modellen te bouwen. De Solar Speelgoed set Scorpion is eco-vriendelijk, want er zijn geen batterijen of oplader voor nodig, alleen zonlicht! Fantastisch eco speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Kenmerken - Educatief DIY wetenschap 3 in 1 speelgoed set - Aanbevolen leeftijd: 10+ jaar - Eco vriendelijk speelgoed set - Aangedreven door zonne-energie - Geen batterijen of oplader nodig - Inclusief Stickervel voor decoratie - Inclusief uitgebreide handleiding in Nederlands en andere talen - relatiegeschenk : PowerPlus Junior Educatieve Solar 3 in 1 Eco Speelgoed Set Scorpion - gemaakt in : kunststof - Afmetingen: H 20 x L 17,5 x B 4 cm - Gewicht: 78 gram - Kleur: blauw, grijs - Verpakking: Cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 25 x L 18 x B 5,5 cm - Gewicht verpakking: 210 gram - Merk: PowerPlus Junior "
Bekijk product
   
€ 56.95
"De Educatieve Hydraulische Robot Arm Octopus van PowerPlus Junior is een zelfbouw pakket waarmee je een Robot Arm kunt bouwen die beweegt op water hydraulische kracht! Het zelfbouw pakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt om de Octopus in elkaar te zetten. Aanbevolen wordt om verder een krijptang, schroevendraaier, schaar, tissues, een bekertje met water, markeerstift en liniaal klaar te leggen. Zodra de cilinders zijn gevuld met water kan de Robot Arm draaien met een pols of basis rotation, een body en schouder beweging of een pols mobilieit van 98°! De Octopus heeft een grijpfunctie en een zuigfunctie om objecten op te pakken tot 50 gram en de arm can 31,5 cm naar boven bewegen en 41,5 cm naar achteren! De uitgebreide Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe de Octopus te bouwen. De Hydraulische Robot Arm is eco-vriendelijk speelgoed, want er zijn geen batterijen, oplader of motor voor nodig, alleen water hydraulische kracht! Fantastisch eco speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Kenmerken - Educatief DIY wetenschap speelgoed - Aanbevolen leeftijd: 10+ jaar - Eco vriendelijk speelgoed - Aangedreven door water hydraulische kracht - 6 bewegingsrichtingen - Tilt tot 50 gram - Geen batterijen, motor of oplader nodig - Inclusief uitgebreide handleiding in Nederlands en andere talen - relatiegeschenk : PowerPlus Junior Educatieve Hydraulisch Eco Speelgoed - Octopus - gemaakt in : kunststof - Afmetingen: H 30 x L 26 x B 30 cm - Gewicht: 660 gram - Kleur: grijs, blauw, oranje - Aantal onderdelen: 229 stuks - Verpakking: Cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 40,5 x L 29,5 x B 10,7 cm - Gewicht verpakking: 1320 gram - Merk: PowerPlus Junior "
Bekijk product
   
€ 7.34
Funky robot gadget om het scherm van je telefoon of tablet snel en eenvoudig te reinigen door middel van vibratie. Het microvezel schoonmaakblokje met meerkleurige LED lampjes slaat nooit een plekje over en verwijdert zelfs stof en vingerafdrukken van je scherm.
Bekijk product
   
€ 18.95
"De BimBamBoo Kinder Eet Set is een geweldige set voor kleine kinderen. De set heeft prachtige gekleurde tekeningen met verschillende themas en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De set bestaat uit een bord verdeeld in vakken en een bijbehorende beker en schaaltje. Het relatiegeschenk voelt prettig aan door de structuur en laat geen smaakje achter. De Set weegt 258 gram en kan in de afwasmachine (niet in de magnetron). De Ecoffee Cup BimBamBoo Kinder Eet Set is een natuurlijk relatiegeschenk en een geweldig leuk Eco Cadeau. Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig - Lichtgewicht - Biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron - BPA- en ftalaat vrij relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup BimBamBoo Kinder Eet Set - Robots - gemaakt in : organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - Afmetingen: H 6.8 x L 26.8 x B 21 cm - Gewicht: 135 gram - Kleur: Multi Kleur - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 7 x L 27 x B 21.5 cm - Gewicht verpakking: 335 gram - Merk: Ecoffee Cup BimBamBoo "
Bekijk product
   
€ 28.45
Bouw je eigen hydraulische Robot Arm! Leuk en makkelijk te bouwen voor kinderen en volwassenen; dit 3 dimensionale model is een perfecte demonstratie van een hydraulische systeem! De arm maakt gebruik van een aantal zelfde principes als door echte machines wordt gebruikt. De Robo Arm kan horizontaal kleine voorwerpen tillen en 90° draaien. Het is een leuke manier om te leren over robotica, hendels, vloeistofdynamica en technische principes. Vervaardigd uit gestanste multiplex met MDF basis, is het frame precies op maat gesneden en kan in 1-2 uur worden gemonteerd. De Robot Arm bereikt staande 37 cm hoogte en als gestrekt zelfs 49 cm. Bovendien heeft de Robot Arm geen batterij nodig, voeg alleen water toe om de arm te testen! - gemaakt in : Die-cut triplex - Afmetingen: 37 cm staand en 49 cm gestrekt - Gewicht: 584 gram - Frame op maat gesneden en eenvoudig te monteren - 90° rotatie - Toont hydraulische systemen - Kan horizontaal kleine voorwerpen optillen - Leeftijd: 8+ - Verpakking: Gift Box
Bekijk product
   
€ 23.70
Wijn box en Robot Deze Robot brengt een fles wijn in zijn buik. De houten geschenkverpakking voor een fles wijn is een prachtige verpakking voor een fles wijn om weg te geven, maar de Robot verpakking is ook leuk om ergens neer te zetten met een plantje of gewoon om mee te spelen! Een prachtig cadeau om weg te geven of geweldig geschenk om te krijgen! - gemaakt in : hout - Afmetingen: 17,4 x 12,7 x 34,5 cm - Afmetingen binnenkant: 9,8 x 9,8 x 20,4 cm - Gewicht: 908 gram - FSC gecertificeerd (FSC C120164) - Verpakking: Gift Box
Bekijk product
   
€ 6.70
It's alive! The robot can walk over your desk thanks to its wind-up mechanism, the 2-port USB hub is concealed behind a flap on the front. Available in four striking colours. Incl. USB cable. - Kleur: zwart. - gemaakt in : Plastic.
Bekijk product
   
€ 4.61
Eyeglasses holder,robot,transparent,resin. - EAN: 8430306245560. - Customstariffnumber: 39264000.
Bekijk product
   
€ 6.70
It's alive! The robot can walk over your desk thanks to its wind-up mechanism, the 2-port USB hub is concealed behind a flap on the front. Available in four striking colours. Incl. USB cable. - Kleur: geel. - gemaakt in : Plastic.
Bekijk product
   
€ 6.70
It's alive! The robot can walk over your desk thanks to its wind-up mechanism, the 2-port USB hub is concealed behind a flap on the front. Available in four striking colours. Incl. USB cable. - gemaakt in : Plastic.
Bekijk product
   
€ 6.70
It's alive! The robot can walk over your desk thanks to its wind-up mechanism, the 2-port USB hub is concealed behind a flap on the front. Available in four striking colours. Incl. USB cable. - Kleur: rood. - gemaakt in : Plastic.
Bekijk product
   
€ 6.70
It's alive! The robot can walk over your desk thanks to its wind-up mechanism, the 2-port USB hub is concealed behind a flap on the front. Available in four striking colours. Incl. USB cable. - gemaakt in : Plastic.
Bekijk product
   
€ 6.70
It's alive! The robot can walk over your desk thanks to its wind-up mechanism, the 2-port USB hub is concealed behind a flap on the front. Available in four striking colours. Incl. USB cable. - Kleur: blauw. - gemaakt in : Plastic.
Bekijk product
   
€ 4.58
Tea infuser,Robot Tea Time,stainless. - EAN: 8430306240169. - Customstariffnumber: 73239300.
Bekijk product