champagnekoeler , Champagnekoeler met opdruk logo
champagnekoeler , Champagnekoeler met opdruk logo - mondialwhite

champagnekoeler , Champagnekoeler met opdruk logo

Champagnekoeler.  Een champagnekoeler met opdruk of gravering van uw logo is een ideaal relatiegeschenk met een lange levensduur.

€ 9.95

Ideaal om je fles wijn of champagne te koelen. Plaats de ICEMAX koeler in het vriesvak (minimaal 2 uur). Plaats daarna je ongekoelde fles wijn of champagne in de ICEMAX. Met slechts 15 minuten heeft de fles wijn of champagne de ideale drinktemperatuur bereikt - en dit blijft nog wel 2 uurtjes zo!

Met een super groot (rondom) drukoppervlak volledig te personaliseren.

Bekijk product
   
€ 79.98

Prachtige, stijlvolle champagnekoeler in terracotta. Door de verdamping via de wanden zorgt deze koeler (voor champagne of wijn) voor een veel langere koeling. Onderzijde afgelakt waardoor u geen waterkringen op uw tafel krijgt. Beschrijfbaar met een eigen leuke boodschap met een krijtje (niet meegeleverd).

De champagnekoeler is gemaakt van terracotta in een stoere matte zwarte kleur. Het design van de koeler is niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer innovatief. Zo kunt u de champagnekoeler onder de kraan houden, waardoor het terracotta materiaal het water absorbeert. Het water zal vervolgens verdampen via de wanden, waardoor een natuurlijke koeling ontstaat. De binnenkant en de onderkant van de champagnekoeler zijn geglazuurd. De geglazuurde onderkant zorgt ervoor dat er geen condens op de tafel ontstaat. De champagnekoeler is ook geschikt voor extra grote flessen champagne.
Kan ook bedrukt worden met uw logo in de kleur van de glanzend zwarte aflaklaag. Ook beschikbaar in kleiner, recht formaat (enkel geschikt voor een wijnfles)

Bekijk product
   
€ 12.27

RVS 14/1 zilver materiaal.

Bekijk product
   
€ 35.10
Champagnekoeler in een glanzend roestvrij staal uitvoering. Het bijzondere design geeft de koeler een geheel eigen twist. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 13.86
Roestvrijstalen champagnekoeler.
Bekijk product
   
€ 47.45
De Bar Collection is uniek eigen design van Leopold Vienna! Champagne drinken wordt een feestje met deze champagnekoeler. Uitgevoerd in dubbelwandig roestvrij staal met een matte afwerking. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 44.60
De Bar Collection is uniek eigen design van Leopold Vienna! Deze champagnekoeler met oortjes is uitgevoerd in enkelwandig roestvrij staal met een matte afwerking. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 28.45
Mooi gevormde dubbelwandige champagnekoeler van gematteerd roestvrij staal . Dankzij de dubbele wand blijft de champagne extra lang koel!. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 52.20
Standaard voor alle soorten champagne koelers. - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product
   
€ 47.45
Klassiek model champagnekoeler van hoogglans roestvrij staal . - Kleur: Zilverkleurig.
Bekijk product