3 redenen om een gepersonaliseerde DAB+ radio als relatiegeschenk

3 redenen om een gepersonaliseerde DAB+ radio als relatiegeschenk in te zetten.

DAB of Digital Audio Broadcasting is, eenvoudig uitgelegd, gratis digitale radio via de ether (door de lucht). Verwar dat niet met internet radio, waarbij jij een internet abonnement of mobiele data nodig hebt.

 

 

DAB+ ontvangt digitale signalen in tegenstelling tot de analoge signalen bij de FM-radiofrequenties.

Momenteel zijn de meeste radio’s nog analoog, maar in de toekomst zal DAB+ de plaats innemen van het klassieke analoge systeem.


Waarom schenk jij je klant of relatie een DAB+ radio?


1. Met een DAB+ radio schenk jij je klant geluidskwaliteit.
2. Jij geeft je relaties een groter aanbod aan zenders cadeau.
3. De ‘radio van de toekomst’ is een uniek relatiegeschenk.

1. Met een DAB+ radio schenk jij je klant geluidskwaliteit.

Waarschijnlijk kun jij je net als mij niet meer herinneren hoeveel keer jij de antenne van de radio moest verzetten om goede ontvangst te hebben. Ja, klopt. Om je favoriete zender te ontvangen tijdens het ontbijt of de verbouwingen, moet je al eens moeite doen. Met DAB+ radio behoren antennes verzetten, geruis en gekraak tot het verleden. Dan heb ik het nog niet over de geweldige geluidskwaliteit van de nieuwe generatie radio’s !

Zo een radio is een heel passend cadeau voor een klant die actief is in de bouwsector. Zijn radio slingert ergens tussen machines en materiaal rond maar vanaf nu zonder ruis ! Zo sterk is het signaal.
Ook voor thuis kent het voordelen. Je hebt in het hele huis goede ontvangst en daarbij krijg je extra informatie zoals het weerbericht, de naam van de artiest en titel van het lied.

2. Dab+ zorgt voor groter aanbod aan radiozenders


De FM-band (het klassieke systeem) zit bij ons vol. Er is dus geen ruimte meer voor andere zenders. Via de digitale weg is er ruimte voor meer zenders. Dat geldt ook voor lokale zenders. Bovendien hoef jij onderweg de radio niet meer te verzetten. Je favoriete zender ontvang jij zo goed als overal.

Vragen als “Welke frequentie was die zender ook alweer?” behoren tot het verleden. De digitale radio geeft geen cijfer weer, maar de naam van de zender. Dat noem je gebruiksvriendelijk !

3. De ‘radio van de toekomst’ is een uniek relatiegeschenk.

Publieke zenders zenden in België al digitaal uit. De private zenders zenden nog niet allemaal digitaal uit, maar ze komen steeds meer op. Aangezien DAB+ wordt aanzien als de opvolger van de klassieke radio, kan deze trend niet omzeild worden.

Kijk naar Noorwegen, een koploper op veel gebieden. Sinds 2017 kun je daar enkel nog via DAB naar uitzendingen op de nationale radio luisteren. Binnenkort zal dat daar ook gelden voor de lokale zenders.

Een aantal van onze leveranciers levert nu al bedrukte DAB+ radio’s en dat aantal zal in de toekomst blijven toenemen. Dit is een van die relatiegeschenken waarvan je klant zal denken dat het handig is, niet een van die geschenken die in een kast of vuilbak belandt.


 Schenk je klant een DAB+ radio. Maak hieronder je keuze !

 

Prijs op aanvraag

Digital Audio Broadcasting, kortweg DAB, is de nieuwe technologie van de toekomst als het gaat om het luisteren naar de radio. DAB is de technologie die binnenkort conventionele radiostations zal vervangen. Het doel is om meer radiostations beschikbaar te stellen in de respectievelijke regio's. De digitale transmissie functioneert niet veel anders dan bij de vorige radio.

Je hebt alleen een DAB-compatibel apparaat nodig om naar digitale radio te luisteren. Deze draagbare digitale radio wordt geleverd met een USB-kabel en is daarom ook geschikt voor aansluiting op een computer.

Als alternatief kan hij worden gevoed door een batterij of een netsnoer (niet meegeleverd). Jouw hoofdtelefoon kan ook op de DAB+ radio worden aangesloten. 

Bekijk product
   
€ 31.45

Digital Audio Broadcasting, kortweg DAB, is de nieuwe technologie van de toekomst als het gaat om het luisteren naar de radio. DAB is de technologie die binnenkort conventionele radiostations zal vervangen. Het doel is om meer radiostations beschikbaar te stellen in de respectievelijke regio's. De digitale transmissie functioneert niet veel anders dan bij de vorige radio.

Je hebt alleen een DAB-compatibel apparaat nodig om naar digitale radio te luisteren. Deze draagbare digitale radio wordt geleverd met een USB-kabel en is daarom ook geschikt voor aansluiting op een computer. Als alternatief kan hij worden gevoed door een batterij of een netsnoer (niet meegeleverd).

Jouw hoofdtelefoon kan ook op het apparaat worden aangesloten.

De DAB+ radio is gemaakt van kunststof in de kleur zwart gecombineerd met zilver, CE, inclusief USB-kabel, Radio FM.

Bekijk product
   
€ 78.35

DAB Radio Deluxe. SCHAR Deluxe Radio. Draagbare DAB/FM Radio op het scherm met tekstgegevens, 10 stations vooraf ingesteld DAB en FM, automatisch zoeken van kanalen, twee klinkende alarminstellingen met snooze en een ingebouwde FM tuner. Verpakt in een Avenue geschenkdoos.

Breng jouw logo aan op deze DAB+ radio en geef een fantastische give away!

Bekijk product
   
€ 68.55

DAB Bluetooth® autolader. Geniet van je favoriete muziek van je telefoon of tablet via de DAB Bluetooth® digitale radio.

Met dezelfde Bluetooth®-verbinding kan je onderweg veilig bellen en oproepen beantwoorden. De DAB+ radio is van ABS kunststof gemaakt.

Bekijk product
   
€ 53.05

Moderne radio met FM en DAB+ ontvanger. Altijd een helder ontvangst! Deze moderne DAB+ technologie stelt je in staat naar een ruisvrij radiosignaal van regionale en landelijke zenders te luisteren.

De radio wordt geleverd inclusief stroomkabel en is verpakt in een mooie geschenkverpakking inclusief handleiding.

Bekijk product
   
€ 53.05

Moderne radio met FM en DAB+ ontvanger. Altijd een helder ontvangst! Deze moderne DAB+ technologie stelt jou in staat naar een ruisvrij radiosignaal van regionale en landelijke zenders te luisteren.

De DAB+ radio wordt geleverd inclusief stroomkabel en is verpakt in een mooie geschenkverpakking inclusief handleiding.

Bekijk product
   
€ 41.03

DAB wekkerradio. Draagbare DAB/FM radio met on-screen tekstinformatie, voorkeuzezenders, automatisch zenders zoeken, twee weksignalen en ingebouwde FM tuner. 

Met geïntegreerde oplaadbare batterij en oortelefooningang. De DAB+ radio wordt geleverd in Avenue geschenkverpakking. ABS kunststof. 

Bekijk product