powerbank bedrukken specialist - Mondial Gifts

powerbank bedrukken

We bedrukken powerbanks met uw logo. Snelle levertijd. Al vanaf 100 stuks. Uitgebreid assortiment. Uit voorraad en op maat. Laagste prijzen. Een Powerbank is een mobiele oplader waarmee u tal van apparaten oplaadt zonder dat u gebruik van een stopcontact. Met een Powerbank kan u altijd en overal mobile apparaten zoals uw smartphone, tablet, camera, ... opladen. Met een Powerbank komt u nooit meer met een lege batterij komen te staan. De Powerbanks zijn zeer compact en licht en daardoor ideaal om onderweg mee te nemen.

 

Veiligheid powerbanks

Bent u bekend met de gevolgen van overbelasting, over-ontlading, kortsluiting en overstroom? Daar waar de markt richting goedkope maar onveilige powerbanks lijkt te gaan, hebben wij er bewust voor gekozen het kwaliteitsniveau van onze powerbanks te verhogen en hebben we geregeld dat al onze partners produceren volgens onze hoge normen. Daardoor kunt u bij ons een 100% veilige powerbank selecteren. Als drager van uw logo of boodschap, wel zo’n veilig idee.

Wij garanderen 100% dat al onze powerbanks voldoen aan de volgende specificaties:

Bescherming tegen overladen van de powerbank
Deze bescherming verzekert u ervan dat uw batterij niet verder dan de capaciteit wordt opgeladen wanneer uw batterij voor langere tijd wordt opgeladen. Powerbanks zonder deze functie kunnen een gevaar opleveren.
 
Bescherming tegen over-ontlading van de powerbank
Deze bescherming zorgt ervoor dat uw batterij niet volledig leeg raakt. Een volledige lege batterij kan nl. niet meer opgeladen worden. Powerbanks zonder deze functie hebben een kortere levensduur.

Bescherming tegen kortsluiting van de powerbank
Deze beveiliging beschermt het moederboard en de batterij in geval van kortsluiting en zorgt ervoor dat er geen gevaar ontstaat voor het item of de gebruiker.
 
Inclusief overspanningsbeveiliging van de powerbank
Deze bescherming zorgt ervoor dat onmogelijk is dat er een te hoog wattage van uw powerbank naar uw mobiele gadget wordt overgebracht. Optimale bescherming om schade aan uw mobiele apparaat te voorkomen.

Powerbank bedrukken

Schenk een powerbank als relatiegeschenk.

Powerbank , het moderne publicitaire object

Ontdek meer

Powerbank bedrukken

KLIK HIER als u wil weten hoe powerbanks te bedrukken met uw firma informatie.

Ontdek meer

Powerbank met logo

KLIK HIER als je specifiek op zoek bent om uw logo op een powerbank te laten drukken. We kunnen dit goedkoop en snel. Zowel modellen uit voorraad als modellen op maat. Beste prijs-kwaliteit garantie. Allemaal ROHS conform.

Ontdek meer

oplader voor telefoon

KLIK HIER als je specifiek op zoek bent naar een mobiele telefoonoplader (ook wel powerbank genoemd), waarmee je je SMARTPHONE wil opladen.

Ontdek meer

Powerbank batterij

KLIK hier als u op zoek bent naar een extra batterij voor uw telefoon en u de verschillende mogelijke batterijen wil vergelijken.

Ontdek meer

Originele powerbanks

OP zoek naar echt originele powerbanks ? Hier vind u een schitterende keuze. Ook op maat. Allemaal te bedrukken met uw logo.

Ontdek meer

Powerbanks , nieuw in ons assortiment

Hier de modellen powerbanks, die net nieuw binnenkwamen in ons assortiment.

Ontdek meer