Boodschappentassen

Boodschappentassen

Boodschappentassen bedrukt? - Snel tassen met logo bestellen‎. Vele modellen in alle prijzen.

opvouwbare winkeltassen bedrukken, de specialist in België.

Met stip op nummer één dit jaar in populariteit : de opvouwbare tassen. Winkeltassen, boodschappentassen, shoppingtassen, maar wel opvouwbaar.

Ontdek meer

Een shopper als ideale drager voor uw promotie.

Een shoppingtas als ideale drager van uw promotie, letterlijk. Vul de shopper met uw aanbod en uw klant draagt uw boodschap mee.

Ontdek meer

Plastic tassen in de ban!

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met uw logo zal alle aandacht naar zich toe trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden.

Ontdek meer

shopping bag als relatiegeschenk

shopping bag als relatiegeschenk

Ontdek meer

Schoudertas relatiegeschenken

schoudertas. Mondial Gifts biedt een groot assortiment aan van schoudertas met opdruk van uw logo. Schoudertas in alle prijzen. Schoudertas in alle vormen en toepassingen. Hier een greep uit het aanbod rond schoudertas. Bedrukte schoudertassen brengt uw logo overal. Vind u niet meteen de schoudertas die u zoekt, neem dan even contact met ons op! Schoudertassen bedrukken we in onze eigen afdeling bedrukking.

Ontdek meer

boodschappentas

boodschappentas

Ontdek meer

shoppingtas

shoppingtas

Ontdek meer

groothandel draagtassen

groothandel draagtassen, Mondial Gifts België , sinds meer dan 30 jaar groothandel in draagtassen, is specialist in de sector van een prachtig en uitgebreid scala. Bij deze groothandel draagtassen vindt u draagtassen met of zonder bedrukking van uw logo en bedrijfsgegevens. Kijk op www.mondialgifts.be voor het volledige gamma. Draagtassen in alle prijzen. groothandel draagtassen voor alle smaken

Ontdek meer

Jute winkeltassen

Jute winkeltassen zijn een ecologisch alternatief voor vervuilende plastic. En past perfect in het kader van groene en eco relatiegeschenken. Hier ons aanbod van Jute winkeltassen.

Ontdek meer

Opvouwbare boodschappentas

Opvouwbare boodschappentas is het ecologisch artikel van vandaag. En vooral praktisch. Zeker nu men nergens kon tasjes krijft in supermarkten en winkels. Dus ga voor ecologisch, practisch en mooi. Hier een zeer ruim aanbod rond het thema opbouwbare boodschappentas.

Ontdek meer

Boodschappentas, relatiegeschenken

Boodschappentas, Maak van boodschappen doen een trendy dagje uit dank zij Mondial Gifts in België. Opdruk logo of andere bedrukte wensen mogelijk. Ook boodschappentas met bedrukking.

Ontdek meer

Winkeltas relatiegeschenken

Winkeltas, Mondial Gifts België biedt een ruim aanbod van winkeltassen met opdruk van uw logo. Een greep uit ons aanbod rond winkeltassen.Winkeltassen in alle prijzen. Een winkeltas in alle vormen en toepassingen. Bedrukte winkeltassen brengt uw logo overal. Vind u niet meteen de winkeltasdie zoekt, neem dan even contact met ons op! Bedrukte winkeltassen verzorgen we in onze eigen afdeling bedrukking.

Ontdek meer

Boodschappentas met bedrukking

Boodschappentas, Mondial Gifts biedt een groot assortiment met thema boodschappentas met opdruk van uw logo. Boodschappentassen in alle prijzen. Boodschappentassen in alle vormen en toepassingen. Hier een greep uit het aanbod rond boodschappentas. Bedrukt boodschappentas brengt uw logo overal. Vind u niet meteen de boodschappentas die u zoekt, neem dan even contact met ons op! Boodschappentassen bedrukken we in onze eigen afdeling bedrukking.

Ontdek meer

Winkeltassen met bedrukking

Mondial Gifts showt hier winkeltassen.... Alle winkeltassen met opdruk van uw logo. In plastic, katoen, linnen, gerecycleerd, ecologisch... Klik hier voor voorbeelden winkeltassen.

Ontdek meer