QI draadloze powerbank, een super eindejaarsgeschenk.
Waarom is een QI draadloze powerbank een super eindejaarsgeschenk  ?  - mondialwhite

Waarom is een QI draadloze powerbank een super eindejaarsgeschenk ? 

Een ideaal relatiegeschenk is een voorwerp dat iedereen kan gebruiken maar dat het jaar voordien nog niet bestond.  Een geschenk dat men niet meer wil missen. En toch niet duur. De zoektocht lijkt elk jaar opnieuw op de kwadratuur van de cirkel. 

 

 

Het is weer zover : je zoektocht naar HET eindejaarsgeschenk voor klanten en medewerkers is begonnen.

Een jaarlijkse uitdaging.  Wat gaan we dit jaar geven ? 

Geen eenvoudige opdracht want het relatiegeschenk moet aan een aantal voorwaarden voldoen : 

  • Een relatiegeschenk moet origineel zijn.
  • Een relatiegeschenk moet nuttig zijn.
  • Een relatiegeschenk moet natuurlijk ook budget-vriendelijk zijn.

 

Een voorwerp dat iedereen gebruikt maar dat vorig jaar nog niet bestond ! Een geschenk dat men niet meer wil missen.  En toch niet duur.  

Het lijkt telkens op de kwadratuur van de cirkel. 

 

Goed nieuws !  Dit jaar gaat het je zeker lukken want er is nu ... de draadloze powerbank.

Een powerbank die je telefoon draadloos oplaadt.  Inderdaad 2 woorden : draadloos  +  powerbank .   Hier leggen we uit waarom draadloos en powerbank een zeer nuttige combinatie zijn. 

 

Een draadloze powerbank is nuttig want ... er hangt geen kabel aan.

Draadloos opladen is een manier om uw mobiele telefoon op te laden zonder dat je telefoon direct verbonden is met een oplader of een stopcontact.  Het enige dat je hoeft te doen is je mobiele telefoon op de powerbank leggen.

Kabels zijn namelijk zo 'passé' en zo 2017.  Draadloze opladers hebben dit doorgeknipt.  Je kan nu je mobiel opladen zonder dat deze aan een kabel hoeft te liggen.  Hoe handig is da t?  Want zo heb je geen snoer meer nodig dat in de knoop kan raken of kapot kan gaan.

 

Een QI draadloze powerbank is zeer nuttig want het is een powerbank.

Een powerbank hebben we steeds meer nodig omdat we steeds meer onze mobiele telefoon gebruiken.  Van ‘s morgens tot ‘s avonds .  Zowel op het werk als privé.  En zelfs op vakantie.  Daardoor is onze telefoon steeds vroeger leeg.   En steeds meer onmisbaar.

We kunnen een powerbank steeds beter en vooral vroeger op de dag gebruiken.  

 

Een QI draadloze powerbank is nuttig voor iedereen want de QI is nu standaard voor alle toestellen.

Nu Apple ook de QI geeft aangenomen is er een standaard om draadloos op te laden.  Voor toestellen die de QI nog niet hebben kunnen we ontvangers leveren om je toestel compatibel te maken.  Dus deze draadloze powerbank werkt voor iedereen.   

 

Hieronder modellen van QI draadloze powerbanks te bedrukken met een logo of boodschap.

 

€ 17.17

Deze 3.000 mAh, draadloze accu vormt een draadloze oplader. Plaats je smartphone op het draadloos-opladensymbool om hem op te laden. Smartphones kunnen ook via de USB-poort worden opgeladen. Werkt alleen met modellen die draadloos opladen ondersteunen.

Een externe receiver voor draadloos opladen is vereist voor het opladen van iPhone-modellen met draadloos-opladentechnologie ouder dan de iPhone 8. ABS kunststof. 

Qi draadloze powerbank met inductie lader .

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Ontwerp je eigen draadloze oplader vanaf slechts 100 stuks! Draadloze oplader volgens de QI draadloos laden standaard. Indien je smartphone is uitgerust met een QI chip hoef je alleen maar je telefoon op de oplader te leggen en deze wordt automatisch geladen.

Input: AC-DC 5V/2A. Output 5V/2A. Power 5W. Launch distance: 4-8 mm. Conversion efficiency ongeveer 70%. Inclusief usb oplaadkabel.

Qi draadloze powerbank met inductie lader 

Bekijk product
   
€ 31.39

Qi draadloze powerbank 4000 mAh. Combineert een Qi® draadloze oplader met een oplaadbare 4000mAh powerbank. Ondersteunt draadloos opladen tot 1A.

Dual output (5V1A en 5V/2A) hiermee kan een iPhone® draadloos worden opgeladen, hiervoor is een externe draadloze oplader of een draadloos ontvanger station vereist.

Compitabel met Samsung Galaxy Note5/S6/S6 edge+, Google Nexus 5/6/7, HTC Droid DNA, 8XLG G3/G4, Lucis 2/3, Nokia Lumia 920/930. Geleverd in een geschenkverpakkking. ABS kunststof. 

Qi draadloze powerbank met inductie lader

Bekijk product
   
€ 30.68

Platte en duurzame powerbank met lithium-batterij van 8.000 mAh. De draadloze ABS powerbank heeft de optie voor een gegraveerd logo op het voorpaneel.

Bij gebruik van de powerbank zal het logo oplichten en je merk op een geweldige manier benadrukken. De powerbank heeft sterke zuignappen die perfect op je mobiele apparaat passen.

Naast het gebruik van de draadloze oplader kan je ook een gewone USB-poort of de type C-poort gebruiken om je mobiele telefoon op te laden. Output: 5V/2.1A. Input: 5V/1.5A. Draadloze output: 5V/1A 5W. Geregistreerd ontwerp®

Qi draadloze powerbank met inductie lader .

Bekijk product
   
€ 37.19

Luxe geschenkset met een moderne dual charging powerbank en een 5W draadloze lader. De powerbank kan een telefoon opladen via de draadloze oplader. Wanneer de powerbank leeg is, kan deze eenvoudig herladen worden door hem op de lader te leggen.

De draadloze lader kan ook worden gebruikt om uw mobiele telefoon op te laden. De powerbank wordt ook geleverd met een 2A USB-poort en type C om via de kabel op te laden.

Compatibel met alle QI-apparaten zoals Android nieuwste generatie, iPhone 8, 8S en X. Powerbank: Input 5V / 2.1. Uitgang 5V / 2A. Draadloze input 5V / 1A Draadloze output: 5V/1A 5W. Draadloze lader. : Input 5V / 2A Output 5V / 1A 5W. "

Qi draadloze powerbank met inductie lader 

Bekijk product
   
€ 21.37

4000 mAh ABS wireless charging powerbank met lithium-polymeerbatterij van hoge kwaliteit. Inclusief aan / uit-knop en indicatielampjes om de resterende capaciteit te tonen. De powerbank heeft een geïntegreerde 5W draadloze oplader om uw mobiele telefoon draadloos op te laden.

Compatibel met alle QI-apparaten zoals Android nieuwste generatie, iPhone 8, 8S en X. USB-input: 5V/2.1A. Output: 5V/1.5A. Draadloze output: 5V/1A 5W. Inclusief micro-USB-kabel. 

Qi draadloze powerbank met inductie lader

Bekijk product
   
€ 42.90

Deze ultieme powerbank combineert alle moderne laadtechnieken in één apparaat. Werkt met alle mobiele apparaten die QI draadloos laden ondersteunen, zoals de nieuwste generatie Android telefoons, iPhone 8, 8S en X.

Het apparaat heeft 3 uitgangspoorten: twee Quick Charge 3.0-poorten voor snel opladen en een type C Power Delivery-poort voor ultrasnel opladen via type C voor o.a. mobiele apparaten, MacBooks en Nintendo-switch.

Met de PD-poort kunt u uw iPhone 8,8S of X in minder dan een uur volledig opladen. Gemaakt van duurzaam aluminium. Micro-USB-poort in (2A max) type C-poort (max. input 3A) Output USB-poort & type-C: 5V / 3A; 9V / 2A; 12V / 1.5A, Output draadloos: 5V / 1A; 9V / 1.1A.

Qi draadloze powerbank met inductie lader

Bekijk product
   
€ 51.16

Deze portfolio met 20 pagina's tellend notitieboek is voorzien van de nieuwste technologie. De voorkant kan worden gebruikt voor het draadloos opladen van je telefoon (Android nieuwste generaties, iPhone 8, 8S en X).

Oudere telefoons en tablets kunnen worden opgeladen via de USB-poorten van de 4.000 mAh powerbank. De unieke USB-poort verschijnt met een eenvoudige klik op de knop. Input: 5.0V/1.0A. Output: 5.0V/2.1A. Wireless Output: 5W. Geregistreerd ontwerp®

Qi draadloze powerbank met inductie lader.

Bekijk product
   
€ 46.50

Deze draadloze Power Bank kan mobiele apparaten, die zijn voorzien van de Qi technologie, draadloos opladen. Met deze techniek is het niet nodig om uw mobiele apparaat met een kabel te verbinden om op te laden. Place and charge!

De Power Bank Wireless 8.000 beschikt over een interne li-ion 8.000mAh batterij. Voldoende energie om een tablet volledig op te laden of een smartphone tot wel 4 maal opnieuw te voorzien van extra energie!

Met deze onmisbare accessoire kunt u uw mobiele apparatuur overal eenvoudig opladen! Zo kunt u o.a. uw mobiele telefoon en/of tablet, voorzien van extra stroom.

De LED indicator geeft aan hoeveel energie er in de Power Bank (nog) beschikbaar is. Draadloos laden werkt heel eenvoudig: Neerleggen en het opladen start automatisch. Via de bijgeleverde USB laadkabel kan de Power Bank zelf weer worden opgeladen via USB of netstroom.

Voor het draadloos laden maken wij gebruik van de “Qi” technologie. Om draadloos te kunnen laden dient uw mobiele apparaat “Qi” toegankelijk te zijn. Apparaten die compatible zijn, zijn o.a. Google Nexus 4+5, Nokia Lumia 920-928 en hoger, HTC Droid DNA, Samsung S5 en hoger. 

Ideaal tijdens zakenreis, vakantie of dagelijks gebruik. Met deze handige reisoplader heeft u altijd een back-up batterij bij de hand, waar en wanneer u het nodig hebt!

Gemak, comfort en veiligheid!

EIGENSCHAPPEN

Batterij capaciteit8000mAh

Batterij typeLi-Ion

Afmetingen13.8x7.2x2.0cm

Input5V/1A

Output2 x 5V/2.5A

Qi draadloze powerbank met inductie lader.

Bekijk product