Rekenmachine, relatiegeschenken
Rekenmachine, relatiegeschenken - mondialwhite

Rekenmachine, relatiegeschenken

Rekenmachine, Vergeet dat telraam of breek uw hoofd niet langer. Bij Mondial Gifts in België alle geschenken met opdruk van uw logo of bedrukte artikelen naar keuze. Ook bedrukking rekenmachine.

€ 3.82

Rekenmachine (8 cijfers) werkt op zonne-energie en heeft een siliconen toetsenbord.

Bekijk product
   
€ 8.45

8 toetsen solar rekenmachine.  Gemaakt van Bamboe en silicone.

Bekijk product
   
€ 5.11

Stijlvolle en kwalitatieve portfolio in PU leer.

Naast het model op de foto, zijn nog vele andere opties bespreekbaar: een A5-model, Pu in eigen kleur, de map in een ander materiaal (PU, PVC, leer, neopreen,  nylon, stof) en eigen indeling! Je laat m.a.w. de map maken zoals jij het wenst.
Kies bijvoorbeeld voor een optie met of zonder ringen, rits of notitieblok. Voeg een rekenmachine toe of laat een balpen bijvoegen.

Een logo kan bedrukt worden of via embossing in reliëf op de map gezet worden. Zelfs een metalen plaatje met gravure kan worden toegevoegd. Vraag naar de mogelijkheden die bij uw merk en budget passen! Mogelijk vanaf 1 000 stuks.

De vermelde prijs is voor het model, formaat (A4) en indeling zoals op de foto.

Bekijk product
   
€ 4.58

Achtcijferige rekenmachine met valuta-omrekeningsfunctie. Werkt zowel op zonne-energie als op meegeleverde batterij. Kunststof.  

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Een eigentijds vormgegeven muis met een handige dubbelfunctie: muis en calculator in één. Nooit meer een rondslingerende rekenmachine, maar subtiel verborgen in uw muis. De calculator wordt met een simpele handbeweging uit de muis genomen en na gebruik weer subtiel opgeborgen. De gepatenteerde CalcuMouse is een fraaie en
uiterst praktische eyecatcher voor op uw bureau en is zowel draadloos (met dongle) als met USB-kabel leverbaar. Doordat de CalcuMouse dagelijks wordt gebruikt en in het oog springt op uw bureau is hij de ultieme brand ambassador! Direct uit voorraad leverbaar of vanaf 1.000 stuks 100% customized.

Kleur : hoogglans wit, mat grijs/donkergrijs.

Bekijk product
   
€ 10.48

8-Cijferige bamboe rekenmachine. Werkt op zonne-energie.

Bekijk product
   
€ 9.99

rekenmachine met 10 cijferig display gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar maiszetmeel.

Verpakt in een doosje van gerecycled karton. Ook verkrijgbaar als zakrekenmachine, prijs op aanvraag.

Bekijk product
   
€ 14.80

gemaakt van bonded leather, met 8-cijferige rekenmachine, lusje voor pen en drie vakjes aan de binnenzijde ( voor o.a. visitekaartjes). Komt inclusief schrijfblok met 30 gelinieerde pagina's.

Uw logo graveren we op het metalen plaatje

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

De papierblokjes en de bladwijzers zitten in een handige en mooie hardcover omslag. De zelfklevende blaadjes hebben een formaat van 100 x 75 mm (100 vel) en 50 x 75mm (25 vel). De vermelde prijs is full colordruk op cover en 1 kleurdruk op elk blaadje van beide formaten.

Bekijk product
   
€ 3.34

Mini schrijfblokje"Tiny" met klein notitieblokje, rekenmachine en een penhouder. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Bekijk product
   
€ 2.86

Rekenmachine in ABS met de look van een gsm.  Gekleurde toesten.  Bevat 1 batterij.

Bekijk product
   
€ 4.04

Ecologisch verantwoorde rekenmachine in flashy kleurtjes.

Materiaal : Plastiek op basis van mais

Solar - 10 digits

Prijzen zijn exclusief bebat en recupel

Bekijk product
   
€ 6.97

Vlakke tafelrekenmachine met 10 karakters functionerend  Procentberekening, wortel- en memoryfunctie.  Materiaal : kunststof.  inclusief batterij.  

Prijzen zijn exclusief bebat en recupel

Bekijk product
   
€ 9.29
functionele rekenmachine met onzichtbaar display! Het display verschijnt pas indien de rekenmachine is ingeschakeld. Hoogglans zwart pianolak. 8 cijferig, verpakt in fluwelen zakje.
Bekijk product
   
€ 16.52

unieke ontwerp: een schrijfmap met fotolijst enerzijds, rekenmachine anderzijds. Ringbandmechanisme, diverse vakjes voor visitekaartjes, vak voor CD, lus voor een pen en een schrijfblok (20 pg). Kunstleer voorzien van ritssluiting, contrastnaden en metalen plaatje voor logogravering. Ook verkrijgbaar zonder ringband in A4 en schrijfmap A5 formaat.

Bekijk product
   
€ 7.47

uniek ontwerp: een schrijfmap A5 met fotolijst enerzijds, rekenmachine anderzijds. Diverse vakjes voor visitekaartjes, lus voor een pen en een schrijfblok (20 pg). Kunstleer voorzien van contrastnaden en metalen plaatje voor logogravering. Ook verkrijgbaar in A4 formaat.

Bekijk product
   
€ 9.99

3 USB poorten aan de achterkant / USB kabel van ongeveer 110 cm is meegeleverd

Bekijk product
   
€ 6.00

Rekenmachine met omhoog klapbare display en extra grote toetsen. Werkt op zonne-energie

prijzen zijn exclusief Bebat en recupel.

Bekijk product
   
€ 3.96

Wordt geleverde zonder de pen.

Bekijk product
   
€ 1.96
20 cm liniaal met ingebouwde softkeycalculator. In een origineel, tweekleurig ontwerp in diverse kleuren en metrisch systeem in centimeters / inches. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele, zilveren doos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 1.47
Originele, 8-cijferige, flexibele calculator. Met siliconen body in verschillende kleuren en ingebouwde softkeys. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een originele, transparante hoes. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 1.00
Liniaal van 10 cm met ingebouwde zonnecalculator en vergrootglas. In een origineel tweekleurig ontwerp in verschillende kleuren. Metrisch systeem in centimeters / inches en aanwijzer van hoek in gebogen deel. Gepresenteerd in een doos. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 2.75
8-cijferige rekenmachine in origineel, felgekleurd ontwerp met zacht toetsenbord in bijpassende kleur. Knoopcelbatterij meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 1.80
Originele, 8-cijferige, dubbel krachtige, flexibele calculator van PVC in verschillende kleuren. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een originele, transparante hoes. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 1.80
8-cijferige rekenmachine in een origineel, tweekleurig ontwerp in diverse kleuren en een zacht toetsenbord. Knoopcelbatterij wordt meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 2.75
8-cijferige rekenmachine in origineel, felgekleurd ontwerp met zacht toetsenbord in bijpassende kleur. Knoopcelbatterij meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 1.47
Muismat met 8-cijferige ingebouwde calculator in zacht, felgekleurd PU-leer met elegante witte stiksels. Inclusief antislip onderzjide en knoopcelbatterijen. Gepresenteerd in een doos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 10.92
Map in een elegante combinatie van zacht leer en microfiber. Binnenkant met kladblok van 20 gelinieerde bladzjiden, rekenmachine inclusief knoopcelbatterij, zakklep, kaarthouders en een pennenhouder.
Bekijk product
   
€ 1.80
Originele, 8-cijferige, dubbel krachtige, flexibele calculator van PVC in verschillende kleuren. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een originele, transparante hoes. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 1.96
20 cm liniaal met ingebouwde softkeycalculator. In een origineel, tweekleurig ontwerp in diverse kleuren en metrisch systeem in centimeters / inches. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele, zilveren doos. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 3.10
8-cijferige, ecologische rekenmachine in een origineel, tweekleurig ontwerp en op water aangedreven. Softkeys, doseerder inbegrepen en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 4.18
8-cijferige, ecologische rekenmachine in een origineel, tweekleurig ontwerp en op water aangedreven. Softtoetsen en gepresenteerd in een individuele doos.
Bekijk product
   
€ 4.27
8-cijferige rekenmachine in een origineel, tweekleurig ontwerp in levendige kleuren en zachte, transparante toetsen. Knoopcelbatterij wordt meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 4.27
8-cijferige rekenmachine in een origineel, tweekleurig ontwerp in levendige kleuren en zachte, transparante toetsen. Knoopcelbatterij wordt meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Oranje.
Bekijk product
   
€ 1.47
Originele, 8-cijferige, flexibele calculator. Met siliconen body in verschillende kleuren en ingebouwde softkeys. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een originele, transparante hoes. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 2.37
Muismat met 8-cijferige, ingebouwde calculator van zacht, felgekleurd PU-leer en elegante witte stiksels. Inclusief anti-slip onderzjide en knoopcelbatterijen. Gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 2.37
Muismat met 8-cijferige, ingebouwde calculator van zacht, felgekleurd PU-leer en elegante witte stiksels. Inclusief anti-slip onderzjide en knoopcelbatterijen. Gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 1.47
Muismat met 8-cijferige ingebouwde calculator in zacht, felgekleurd PU-leer met elegante witte stiksels. Inclusief antislip onderzjide en knoopcelbatterijen. Gepresenteerd in een doos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 1.00
Liniaal van 10 cm met ingebouwde zonnecalculator en vergrootglas. In een origineel tweekleurig ontwerp in verschillende kleuren. Metrisch systeem in centimeters / inches en aanwijzer van hoek in gebogen deel. Gepresenteerd in een doos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 1.00
Liniaal van 10 cm met ingebouwde zonnecalculator en vergrootglas. In een origineel tweekleurig ontwerp in verschillende kleuren. Metrisch systeem in centimeters / inches en aanwijzer van hoek in gebogen deel. Gepresenteerd in een doos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 1.80
8-cijferige rekenmachine in een origineel, tweekleurig ontwerp in diverse kleuren en een zacht toetsenbord. Knoopcelbatterij wordt meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 1.80
8-cijferige rekenmachine in een origineel, tweekleurig ontwerp in diverse kleuren en een zacht toetsenbord. Knoopcelbatterij wordt meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Oranje.
Bekijk product
   
€ 1.47
Originele, 8-cijferige, flexibele calculator. Met siliconen body in verschillende kleuren en ingebouwde softkeys. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een originele, transparante hoes. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 4.27
8-cijferige rekenmachine in een origineel, tweekleurig ontwerp in levendige kleuren en zachte, transparante toetsen. Knoopcelbatterij wordt meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 2.37
Muismat met 8-cijferige, ingebouwde calculator van zacht, felgekleurd PU-leer en elegante witte stiksels. Inclusief anti-slip onderzjide en knoopcelbatterijen. Gepresenteerd in een individuele doos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 1.80
Originele, 8-cijferige, dubbel krachtige, flexibele calculator van PVC in verschillende kleuren. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een originele, transparante hoes. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 1.00
Liniaal van 10 cm met ingebouwde zonnecalculator en vergrootglas. In een origineel tweekleurig ontwerp in verschillende kleuren. Metrisch systeem in centimeters / inches en aanwijzer van hoek in gebogen deel. Gepresenteerd in een doos. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 1.96
20 cm liniaal met ingebouwde softkeycalculator. In een origineel, tweekleurig ontwerp in diverse kleuren en metrisch systeem in centimeters / inches. Knoopcelbatterijen worden meegeleverd met beschermfolie en gepresenteerd in een individuele, zilveren doos. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website

Gerelateerde groepen op onze website