promotiemateriaal,Fanartikelen Wereldkampioenschap voetbal
promotiemateriaal, Fanartikelen,2018 FIFA Wereldkampioenschap voetbal Rusland. - mondialwhite

 

 

promotiemateriaal, Fanartikelen,2018 FIFA Wereldkampioenschap voetbal Rusland. - fifawolf

promotiemateriaal, Fanartikelen,2018 FIFA Wereldkampioenschap voetbal Rusland. - belgiumsleutelhanger

promotiemateriaal, Fanartikelen,2018 FIFA Wereldkampioenschap voetbal Rusland.

WK 2018 Rusland, we leggen onze zwart-geel-rode outfits weer bovenaan in de kast.

 

Het 21ste FIFA wereldkampioenschap voetbal is nu echt in volle voorbereiding.

Van 14 juni tot 15 juli 2018 zullen supporters in alle kleuren naar gastland Rusland afzakken om er onze nationale ploeg toe te juichen.

Voor veel landen is het nog bang afwachten, maar de Duivels zijn nú al zeker van een plaatsje op het WK. Voor de dertiende keer in de geschiedenis zijn ze erbij. Wat een luxe toch. Bestel je tickets, boek je hotels en begin al maar te dromen. 

Rusland, onze nationale ploeg, de Rode Duivels komen eraan!

De rode duivels zijn door naar groepsfase, waar de 32 deelnemende landen het in 8 nieuwe poules van 4 landen tegen elkaar opnemen. De winnaars gaan door naar de achtste finale, die gevolgd wordt door een kwartfinale, halve finale en uiteindelijk de finale.

Uw merk supportert mee met de rode duivels

In het Belgisch straatbeeld is onze nationale vlag zelden aanwezig. Maar wanneer de Rode Duivels spelen, wordt dat eensklaps ruimschoots ingehaald. Onwaarschijnlijk welke aantrekkingskracht onze nationale voetbalploeg uitoefent op de Belg. En ‘de Belg’ houden we bewust heel algemeen: de Rode Duivel supporter is leeftijdloos. Voetbalfanaat en -leek. Onzijdig én veelzijdig.

Een breed Belgisch publiek zal zich dus binnenkort in fanartikelen hullen om te supporteren voor de nationale ploeg.

Slimme merken spelen hierop in. Dit is een uitgelezen evenement om uw logo via WK premiums en gadgets onder de aandacht te laten komen. Uw logo op sfeervlaggetjes die het plaatselijk café opleuken. Uw merk heen-en-weer wiegend op een supportersvlag. Uw bedrijfsnaam die dankzij een bedrukte barbecue short aanwezig is op één van de vele zomerse barbecues met medesupporters.

Nu zouden wij geen snugger bedrijf zijn als we niet zouden vermelden dat u voor het personaliseren en bedrukken van promomateriaal en voetbal WK premiums bij ons terecht kan. Dankzij onze jarenlange ervaring in merchandising zijn we voorbereid op de wensen van de Belgische supporter. Zo bieden we bedrukte promotieartikelen en voetbal gadgets aan die variëren van standaardartikel tot volledig custom-made premium. We verdelen ook de FIFA WK official licensed products met ook Zabivaka, een wolf, de mascotte van het WK.  

Beweeg uw computermuis dus maar al richting  WK voetbal rusland promotieartikelen en laat ons weten hoe wij jullie merk zichtbaar mogen maken.