Prodir balpennen, personaly pens. Swiss made.
Prodir - mondialwhite

Prodir

Prodir is het beroemde Zwitserse merk pennen.

Mondial Gifts in België verdeelt het hele gamma Prodir balpennen . Prodir staat bekend voor uitstekende schrijfkwaliteit van kogelpennen die we bedrukken.

 

 

Design tells a story. Good design tells a story of care and attention in the function and creativity that runs through it. That is why we believe good design is always the best way to start a good story. The same goes for excellent refill technology. The combination of effective refills and strong form creates pens which are ideally equipped to work as credible brand ambassadors.

 

Overzicht van Prodir balpennen te bedrukken met uw logo.

Prijs op aanvraag

Het fijn afgelijnde, driedimensionaal ontworpen oppervlak van de PRODIR QS30 creëert een optimale gripzone die elegant samensmelt met de klassieke vorm.

De QS30 ligt comfortabel in de hand, het gewicht is perfect uitgebalanceerd. Een goed ontworpen, aantrekkelijk werkinstrument.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Extreem polyvalente Prodir balpen, ontworpen voor mensen die ervan houden om te experimenteren en hun eigen identiteit te ontdekken. Een balpen met eindeloze mogelijkheden. Mix en match meer dan 60 elementen en maak zo de balpen die het beste bij uw bedrijf past.

Deze Prodir DNA Identity pen is volledig personaliseerbaar => materiaal, kleur en atmosfeer.

Contacteer ons voor meer informatie.

Bekijk product
   
€ 1.77

QS04 Prachtig nieuw voelbaar design. Alles draait rond het honingraatpatroon die deze pen heeft. Voelen en structuren zijn de nieuwe trend en daar speelt deze pen helemaal op in met zijn fijne structuur. Keuze uit blauwe of zwarte inkt. Beschikbaar in polished of soft touch uitvoering.  Enkel opdruk op de clip mogelijk.

Opgegeven prijs voor polished uitvoering met opdruk in 1 kleur op de clip inclusief.

Bekijk product
   
€ 1.21

Unieke Prodir balpen dat beschikbaar is in 12 standaard kleuren in een combinatie glanzend mat maar ook in soft touch versie beschikbaar. Drukknoppen kunnnen een upgrade krijgen door voor metaal te kiezen en ook een metalen punt kan toegevoegd worden. Zwarte of blauwe inkt al naargelang uw wensen.

Opgegeven prijs voor volledig polished uitvoering zonder opdruk.

Bekijk product
   
€ 1.88

balpen met een reliëf van autobanden op de body van de pen. Enkel verkrijgbaar in het zwart met een minimum afname van 500 stuks.
Beschikbaar in matte of soft touch uitvoering.

Opgegeven prijs voor matte uitvoering, inclusief opdruk in 1 kleur op de clip van de balpen.

Bekijk product
   
€ 1.11

Prodir, de icoon van klassiek schrijfgerei. Een tijdloze interpretatie van de driehoeksvorm in een ergonomisch geoptimaliseerd design. Functioneel tot in elk detail.

Leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. de prijs is geldig voor een matte of glanzende uitvoering met bedrukking in 1 kleur.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Tot nu toe waren de schrijfinstrumenten van Prodir altijd rond of driehoekig. Nu brengt de nieuwe DS4 het vierkant in het spel. Het communiceert op een rechtlijnige manier en maakt een verrassende indruk door goed doordachte details, zoals verschillende oppervlaktematerialen, een 45 graden, licht geroteerde clip en een eigentijds kleurengamma in matte kleuren en soft touch uitvoering.

Informeer naar de mogelijkheden om uw bedrijfnaam te koppelen aan deze mooie pen.

Bekijk product
   
€ 1.74

Prodir, de icoon van klassiek schrijfgerei. Een tijdloze interpretatie van de driehoeksvorm in een ergonomisch geoptimaliseerd design. Functioneel tot in elk detail nu ook beschikbaar als een mechanisch vulpotlood. Potlood dikte 0.7 mm (kan hervuld worden). Kan tegen meerprijs ook in softtouch uitvoering gemaakt worden. 

Opgegeven prijs zonder opdruk.

Bekijk product
   
€ 1.76

QS01 . Prachtig nieuw voelbaar design. Alles draait rond hoeken, kanten en patronen. Deze pen speelt daar helemaal op in met zijn fijne structuur. Keuze uit blauwe of zwarte inkt. Beschikbaar in matte of soft touch uitvoering.  Enkel opdruk op de clip mogelijk.

Opgegeven prijs voor matte of soft touch uitvoering (zelfde prijs) met opdruk in 1 kleur op de clip inclusief.

Bekijk product
   
€ 0.89

Deze nieuwe pen in het Prodir gamma is 80% composteerbaar en 100% bioafbreekbaar. Beschikbaar met zwarte of blauwe inkt. Aan te zetten dmv draaimechanisme.  Deze balpen is de ecologische versie van de alomgekende DS3 pen.

Bekijk product
   
€ 1.43

Relaties hebben symbolen nodig. Vooral wanneer het om klanten gaat. Dus nu hebben we de nieuwe balpen DS9 van PRODIR met een ring-optie uitgerust. Want steeds wanneer je het serieus meent komt er ooit een ring bij kijken.

De klantenring voor de DS9 is beschikbaar in 20 gepolijste en transparante kleuren - speciaal voor matte uitvoering. De oppervlakken-mix van de DS9 wordt zo nog sterker benadrukt. Binnen een oppervlak kan de kleur van de dop en houder vrij gecombineerd worden. Bovendien kan de knop ook een andere kleur krijgen. Creatieve speelruimte die het vormgeven van echt merkbewuste schrijfinstrumenten mogelijk maakt.

Bekijk product
   
€ 1.11

Deze nieuwste Prodir pen  begint aan zijn drukknop met een ovaal design en eindigt in een rond design aan de punt. Volgens uw keuze met blauwe of zwarte inkt.

Momenteel enkel beschikbaar in matte of frosted uitvoering. Binnen dezelfde uitvoering oneindig veel mix en match mogelijkheden. Kleuren van drukknop en 2 delen van de body van de pen in eigen kleurcombinaties. Altijd voorzien van een grote polished clip waardoor uw logo / firmanaam in de kijker staat.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie PMM of PFF uitvoering.0

Bekijk product
   
€ 6.04

Exclusieve uitvoering van de DS8 pen. Enkel beschikbaar in polished zwarte of soft touch zwarte uitvoering. Geen andere kleuren of uitvoeringen mogelijk. Altijd met een metalen drukknop en een polished clip.

Voorzien van de nieuwste blauwe inktvulling. Dat maakt deze pen ook net speciaal. Het schrijfgemak van een balpen dat aanvoelt en eruit ziet als schrijven met een rollerbalpen. Dit zorgt voor een extra vlotte en vloeiende schrijfervaring. Altijd verpakt in een bioafbreekbare doosje dat gesloten is dmv een zwarte elastiek.

Opgegeven prijs voor opdruk in 2 kleuren op de clip en 1 kleur opdruk op het doosje.

Bekijk product
   
€ 0.78

Met de DS1 klassieke stijl is een origineel ontwerp opnieuw gaan leven. De ideale lijn voor merken die van retro houden met een moderne drive. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat, samen met het (optionele) bolletje, uw logo optimaal gepresenteerd wordt.

Deze pen wordt geleverd met het nieuwste Foating Ball Writing System wat zorgt voor de soepelste schrijfervaring ooit zonder vlekken.

De pen is leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In mat (alleen zwart en wit), transparant, polished en frosted. Het optionele bolletje is leverbaar in 13 verschillende kleuren. De tip van de pen kan in een andere kleur dan de body geleverd worden, of in satijn finished  of chrome finished metaal.

Opgegeven prijs voor volledig transparant model met opdruk in 1 kleur op 1 positie, zonder optioneel bolletje. Exclusief technische kosten.

Bekijk product
   
€ 0.95

De best verkopende pen van Prodir nu ook met een bredere, bolle clip, waardoor je logo meer plaats krijgt als je een bedrukking wenst op de clip van de balpen. Verschillende uitvoeringen mogelijk. Blauw- of zwart schrijvend naar uw keuze.

Prijs is voor volledig transparante uitvoering met 1 kleur bedrukking op 1 positie. Exclusief technische kosten.

Bekijk product
   
€ 1.05

Balpen van Prodir met drukmechaniek. Zwitserse topkwaliteit!
Keuze uit zwarte of blauwe inkt.

De pen is leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen en elke uitvoering bestaat in verschillende kleuren. De tip van de pen kan in een satijn finished of chrome finished metaal.

Opgegeven prijs voor volledig polished uitvoering met opdruk in 1 kleur op 1 positie. Exclusief technische kosten.

Bekijk product
   
€ 1.30

De gekende DS5 balpen van prodir, maar dan wel met een heel speciale extra. Door de clipcover kan je een full color inlay plaatsen. Tegen meerprijs ook met bewegingseffect te verkrijgen.

Opgegeven prijs voor DS volledig transparante uitvoering met transparante clip cover met image inlay (max 4 processkleuren)

Bekijk product
   
€ 0.80

Deze pen is beloond met de Good Design Award. Leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Standaard met plastic punt, maar ook hier kan je kiezen voor een metalen punt tegen een meerprijs. Zwart- of blauwschrijvend naar uw keuze.

Opgegeven prijs voor volledig transparante uitvoering met opdruk in 1 kleur op 1 positie. Technische kosten niet inbegrepen.

Bekijk product
   
€ 0.85

Op de brede clip kan uw reclameboodschap worden gedrukt. De perfecte schrijfvulling zorgt voor 5000 meter schrijfplezier. Er zijn vele verschillende uitvoeringen leverbaar waaronder ook softtouch. Inkt kan zwart -of blauwschrijvend zijn naar uw keuze.

Opgegeven prijs voor volledig transparante uitvoering met opdruk in 1 kleur op 1 positie. Exclusief technische kosten.

Bekijk product
   
€ 1.11

Mooi vormgegeven Zwitserse balpen met drukknop. De pen is leverbaar in diverse materialen en kleuren.

Opgegeven prijs voor volledig polished uitvoering met opdruk in 1 kleur op 1 positie. Exclusief technische kosten.

Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website