Mini usb sticks als relatiegeschenk in België voor uw klanten
Mini usb sticks - mondialgiftslogocolour

Mini usb sticks

Mini usb sticks als relatiegeschenk in België voor uw klanten

Mondial Gifts levert u een grote keuze aan mini usb sticks voor uw klanten en relaties, bedrukt of onbedrukt, met of zonder uw data opgeladen. Mogelijk in de vorm van uw logo of product.

€ 14.00

Powerbank met een capaciteit van 6000 mAh met dubbele USB poorten (micro en mini USB). De powerbank heeft een groot opdrukoppervlakte. Geschikt voor Samsung iPhone4, iPhone5… Opdruk mogelijk op beide zijden.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Mini USB-waaier, handig voor onderweg. De waaier is aan te sluiten op uw laptop, tablet of powerbank door middel van de USB aansluiting. Lekker verfrissend tijdens de warme dagen. Inclusief 1 kleur bedrukken van uw logo.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Gebruik deze ventilator op uw laptpop of powerbank voor verkoeling.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

EEN KLEINE STAP VOOR DE MINI FACE, EEN GROTE SPRONG VOOR DE USB-STICK

De Mini FACE is het resultaat van een jarenlange evolutie van de usb-stick.
Voortaan krijgt de usb-stick een menselijke vorm en lijkt hij op u.
Het is eenvoudig: u kiest een stijl van een bepaald personage, een foto van een gezicht en uw Mini Face volgt u overal

Met zijn capaciteit tot 16Gb is de Mini FACE zeker geen leeghoofd!
Je kan een leuke voetbalgerelateerde opdruk te maken om een leuke actie in elkaar te boksen rond onze Nationale voetbalploeg.

Laat gewoon uw fantasie de vrije loop en onze grafici doen de rest!
Wij creëren het personage dat u nodig hebt van A tot Z!

Voor welk type promoties?
- Huwelijksgeschenken, bedrijfsgeschenken.
- Uitnodigingen, voorstellingen van activiteiten.
- Originele promotie.

Sleutelwoorden: usb-stick personages, foto's, mini-usb, 100% personalisering

Belangrijkste specificaties:
- personaliseerbare usb-stick in vier kleuren op de voorzijde en in tampografie op de achterzijde
- usb 2.0 voor snelle overdrachten tot 6.5 Mb/s voor lezen en 2,5 Mb/s voor schrijven
- compatibel met Mac en pc
- geleverd in geschenkdoojes met venster

Bekijk product
   
€ 32.10

Een duurzaam product met een letterlijk zonnige uitstraling. Ideaal voor op kantoor of in huis. De bloempot bevat een oplaadbare lithiumbatterij van 2500mAh en een output van 5V/max. 1000mA. Twee groene blaadjes en één rond zonnepaneel aan de bovenzijde. Mini USB-ingang en -uitgang aan de ene kant met twee indicatorlampjes. Inclusief mini USB-kabel. Gedeponeerd handelsmerk.

Tegen meerprijs verkrijgbaar met een full color bedrukte sleeve (volgens uw design, met uw kerstwensen, foto,…) rond de verpakking.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

usb stick , geheugen naar keuze , met gsm koordje , meerdere standaard personnages alsook eigen personnages mogelijk prijs op aanvraag

Bekijk product
   
€ 3.52
Onze USB-ventilator zorgt voor een frisse wind en een goed humeur. Op warme zomerdagen biedt de USB mini-ventilator een welkome afkoeling - op het werk of privé. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
€ 3.52
Onze USB-ventilator zorgt voor een frisse wind en een goed humeur. Op warme zomerdagen biedt de USB mini-ventilator een welkome afkoeling - op het werk of privé. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 3.52
Onze USB-ventilator zorgt voor een frisse wind en een goed humeur. Op warme zomerdagen biedt de USB mini-ventilator een welkome afkoeling - op het werk of privé. - Kleur: Lichtblauw.
Bekijk product
   
€ 3.52
Onze USB-ventilator zorgt voor een frisse wind en een goed humeur. Op warme zomerdagen biedt de USB mini-ventilator een welkome afkoeling - op het werk of privé. - Kleur: Grijs.
Bekijk product
   
€ 8.83
Bluetooth speaker met een geintegreerde radio, USB oplaadkabel, USB- en mini USB aansluiting, volumeknop, en een slot voor een geheugenkaart. Op de rubberen rand wordt de reclame gegraveerd Neem voor kleinere aantallen contact met ons op
Bekijk product
   
€ 3.52
Onze USB-ventilator zorgt voor een frisse wind en een goed humeur. Op warme zomerdagen biedt de USB mini-ventilator een welkome afkoeling - op het werk of privé. - Kleur: Donkerblauw.
Bekijk product
   
€ 3.52
Onze USB-ventilator zorgt voor een frisse wind en een goed humeur. Op warme zomerdagen biedt de USB mini-ventilator een welkome afkoeling - op het werk of privé. - Kleur: Oranje.
Bekijk product
   
€ 3.52
Onze USB-ventilator zorgt voor een frisse wind en een goed humeur. Op warme zomerdagen biedt de USB mini-ventilator een welkome afkoeling - op het werk of privé. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 3.52
Onze USB-ventilator zorgt voor een frisse wind en een goed humeur. Op warme zomerdagen biedt de USB mini-ventilator een welkome afkoeling - op het werk of privé. - Kleur: Purper.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Past ideaal bij gebruik van USB hubs en sommige laptops waar de USB poorten dicht bij elkaar zitten. Waarom zou u uw promotionele boodschap niet uitbreiden met het laden van data Neemt u contact op voor de details. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Past ideaal bij gebruik van USB hubs en sommige laptops waar de USB poorten dicht bij elkaar zitten. Waarom zou u uw promotionele boodschap niet uitbreiden met het laden van data Neemt u contact op voor de details. - Kleur: Zilver.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Past ideaal bij gebruik van USB hubs en sommige laptops waar de USB poorten dicht bij elkaar zitten. Waarom zou u uw promotionele boodschap niet uitbreiden met het laden van data Neemt u contact op voor de details. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Past ideaal bij gebruik van USB hubs en sommige laptops waar de USB poorten dicht bij elkaar zitten. Waarom zou u uw promotionele boodschap niet uitbreiden met het laden van data Neemt u contact op voor de details. - Kleur: Doorzichtig.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Past ideaal bij gebruik van USB hubs en sommige laptops waar de USB poorten dicht bij elkaar zitten. Waarom zou u uw promotionele boodschap niet uitbreiden met het laden van data Neemt u contact op voor de details. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Past ideaal bij gebruik van USB hubs en sommige laptops waar de USB poorten dicht bij elkaar zitten. Waarom zou u uw promotionele boodschap niet uitbreiden met het laden van data Neemt u contact op voor de details. - Kleur: Oranje.
Bekijk product
   
€ 33.20
De Workbrite 2 Rechargeable is een duurzame werklamp die volledig opgeladen 7 uur licht geeft.Eenvoudig d.m.v. een universele: usb-mini usb poort te laden is.(kabel bijgesloten) Fucties:Zaklamp bovenzijde voor gericht licht 120 lumen. Werklicht C.O.B. LED zijkant 220 lumen. rode LED achterzijde rood knipperend (veiligheidslamp) geintergreerde ophanghaak aan de bovenzijde. Magnetische voet, lamp 180 graden roteerbaar. - Kleur: Zwart/rood.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Past ideaal bij gebruik van USB hubs en sommige laptops waar de USB poorten dicht bij elkaar zitten. Waarom zou u uw promotionele boodschap niet uitbreiden met het laden van data Neemt u contact op voor de details. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 56.95
De nieuwe S1 MINI Baton HCRI is de kleinste krachtpatser uit het Olicht programma met een lengte van 5.4 cm. Deze HCRI uitvoering heeft een speciale XP-G3 LED met een natuurlijk kleurenspectrum van 5500 Kelvin (CRI=Color Rendering Index van 90). Dit zorgt er voor dat de kleuren op zeer natuurlijke wijze worden weergegeven. De unieke CR-123A accu is oplaadbaar en voorzien van een mini usb poort. Laadkabel meegeleverd. Led: Cree XM-G3 CW LED Voorzien van een Sideswitch. Extra is de magneet aan de achterkant van de lamp waardoor hij zeer eenvoudig ergens op te klikken is om de handen vrij te hebben. Wordt geleverd met een polskoord. 5 jaar garantie! Licht standen Turbo 450 lumen 1 min, 250 lumen 55 min High 250 lumen 60 min medium 50 lumen 6 uur low 12 lumen 30 uur moonlicht 0.5 lumen 15 dagen (360 uur). - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Past ideaal bij gebruik van USB hubs en sommige laptops waar de USB poorten dicht bij elkaar zitten. Waarom zou u uw promotionele boodschap niet uitbreiden met het laden van data Neemt u contact op voor de details. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 56.95
De nieuwe S1 MINI Baton is de kleinste krachtpatser uit het Olicht programma met een lengte van 5.4 cm en max 600 lumen aan licht. Bereik van 100 meter. Bovendien bevat de lamp alle functies die je alleen verwacht bij de grote zaklampen. Klein maar krachtig. De unieke CR-123A accu is oplaadbaar en voorzien van een mini usb poort. Laadkabel meegeleverd. Led: Cree XM-L2 LED Voorzien van een Sideswitch. Extra is de magneet aan de achterkant van de lamp waardoor hij zeer eenvoudig ergens op te klikken is om de handen vrij te hebben. Wordt geleverd met een polskoord. 5 jaar garantie! Licht standen Turbo 600 lumen 1 min 300 lumen 55 min High 300 lumen 60 min medium 60 lumen 6 uur low 15 lumen 30 uur moonlicht 0.5 lumen 15 dagen (360 uur). - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 2.07
Sleutelhanger van PU met oplaadkabel: Mini USB naar micro B.
Bekijk product
   
€ 2.07
Sleutelhanger van PU met pplaadkabel: Mini USB naar micro B.
Bekijk product
   
€ 5.13
Mini USB stick. Deze uiterst kleine USB stick met het formaat van maar 32x14mm zorgt ervoor dat u deze altijd bij u kunt stoppen zodat u nooit zonder USB stick zit. Uitermate geschikt voor lasergraveren of natuurlijk een tamponbedrukking. Aluminium. - Capaciteit: 2GB, 8GB, 16GB, 4GB, 1GB, 32GB. - Kleur: Zilver.
Bekijk product
   
€ 5.59
Stylus mini USB. Neem uw bestanden gemakkelijk overal mee naartoe met deze USB-stick. Multifunctionele mini USB-stick met stylus voor gemakkelijk gebruik van uw touchscreens. Plastic. - Capaciteit: 2GB, 32GB, 1GB, 4GB, 8GB, 16GB. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 5.13
Mini USB stick. Deze uiterst kleine USB stick met het formaat van maar 32x14mm zorgt ervoor dat u deze altijd bij u kunt stoppen zodat u nooit zonder USB stick zit. Uitermate geschikt voor lasergraveren of natuurlijk een tamponbedrukking. Aluminium. - Capaciteit: 8GB, 16GB, 2GB, 32GB, 1GB, 4GB. - Kleur: Navy.
Bekijk product
   
€ 5.59
Stylus mini USB. Neem uw bestanden gemakkelijk overal mee naartoe met deze USB-stick. Multifunctionele mini USB-stick met stylus voor gemakkelijk gebruik van uw touchscreens. Plastic. - Capaciteit: 1GB, 2GB, 4GB, 32GB, 16GB, 8GB. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 5.13
Mini USB stick. Deze uiterst kleine USB stick met het formaat van maar 32x14mm zorgt ervoor dat u deze altijd bij u kunt stoppen zodat u nooit zonder USB stick zit. Uitermate geschikt voor lasergraveren of natuurlijk een tamponbedrukking. Aluminium. - Capaciteit: 2GB, 16GB, 4GB, 8GB, 1GB, 32GB. - Kleur: Goud.
Bekijk product
   
€ 5.59
Stylus mini USB. Neem uw bestanden gemakkelijk overal mee naartoe met deze USB-stick. Multifunctionele mini USB-stick met stylus voor gemakkelijk gebruik van uw touchscreens. Plastic. - Capaciteit: 4GB, 2GB, 32GB, 16GB, 8GB, 1GB. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 5.13
Mini USB stick. Deze uiterst kleine USB stick met het formaat van maar 32x14mm zorgt ervoor dat u deze altijd bij u kunt stoppen zodat u nooit zonder USB stick zit. Uitermate geschikt voor lasergraveren of natuurlijk een tamponbedrukking. Aluminium. - Capaciteit: 8GB, 32GB, 4GB, 2GB, 16GB, 1GB. - Kleur: Appelgroen .
Bekijk product
   
€ 5.59
Stylus mini USB. Neem uw bestanden gemakkelijk overal mee naartoe met deze USB-stick. Multifunctionele mini USB-stick met stylus voor gemakkelijk gebruik van uw touchscreens. Plastic. - Capaciteit: 2GB, 1GB, 32GB, 4GB, 8GB, 16GB. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 5.13
Mini USB stick. Deze uiterst kleine USB stick met het formaat van maar 32x14mm zorgt ervoor dat u deze altijd bij u kunt stoppen zodat u nooit zonder USB stick zit. Uitermate geschikt voor lasergraveren of natuurlijk een tamponbedrukking. Aluminium. - Capaciteit: 32GB, 1GB, 16GB, 8GB, 2GB, 4GB. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini USB stick van aluminium met bandje - Capaciteit: 16GB, 1GB, 2GB, 32GB, 8GB, 64GB, 4GB
Bekijk product
   
€ 3.46
6 in 1 oplaadkabel met de volgende connectors : USB - Micro USB (2x) - Mini USB - USB type C - licht ning. Het geintegreerde LED lampje zorgt ervoor dat uw logo zal verschijnen tijdens het laden.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini USB stick met draaifunctie - Capaciteit: 4GB, 32GB, 64GB, 16GB, 1GB, 8GB, 2GB
Bekijk product
   
€ 3.46
6 in 1 oplaadkabel met de volgende connectors : USB - Micro USB (2x) - Mini USB - USB type C - licht ning. Het geintegreerde LED lampje zorgt ervoor dat uw logo zal verschijnen tijdens het laden.
Bekijk product
   
€ 12.77
"Squad 5 in 1 oplaadkabel. Deze USB oplaadkabel heeft 5 aansluitingen; USB-adapter, twee Micro USB-adapters, Mini USB-adapter en MFi gecertificeerd Apple® licht ning adapter. Trek de kabel van de MFi uit de body en sluit de USB connector aan een apparaat of laptop en de MFi connector aan een Apple®-apparaat met een MFi poort om het opladen te starten of het proces van de overdracht van de gegevens. Slechts één Micro USB-adapter en de MFi licht ning-adapter ondersteunt gegevensoverdracht. ABS kunststof. "
Bekijk product
   
€ 2.49
Mini USB-waaier, handig voor onderweg. De waaier is aan te sluiten op uw laptop, tablet of powerbank door middel van de USB aansluiting. Lekker verfrissend tijdens de warme dagen.
Bekijk product
   
€ 8.54
Near Field Audio (NFA) speaker voor draadloze versterking van het geluid van een mobiele telefoon. Met mini USB poort, LED licht en aan/uit knop. Inclusief USB/mini USB kabel.
Bekijk product
   
€ 12.77
"Squad 5 in 1 oplaadkabel. Deze USB oplaadkabel heeft 5 aansluitingen; USB-adapter, twee Micro USB-adapters, Mini USB-adapter en MFi gecertificeerd Apple® licht ning adapter. Trek de kabel van de MFi uit de body en sluit de USB connector aan een apparaat of laptop en de MFi connector aan een Apple®-apparaat met een MFi poort om het opladen te starten of het proces van de overdracht van de gegevens. Slechts één Micro USB-adapter en de MFi licht ning-adapter ondersteunt gegevensoverdracht. ABS kunststof. "
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini USB stick van aluminium met bandje - Capaciteit: 2GB, 8GB, 64GB, 16GB, 1GB, 32GB, 4GB
Bekijk product
   
€ 8.54
Near Field Audio (NFA) speaker voor draadloze versterking van het geluid van een mobiele telefoon. Met mini USB poort, LED licht en aan/uit knop. Inclusief USB/mini USB kabel.
Bekijk product
   
€ 12.77
"Squad 5 in 1 oplaadkabel. Deze USB oplaadkabel heeft 5 aansluitingen; USB-adapter, twee Micro USB-adapters, Mini USB-adapter en MFi gecertificeerd Apple® licht ning adapter. Trek de kabel van de MFi uit de body en sluit de USB connector aan een apparaat of laptop en de MFi connector aan een Apple®-apparaat met een MFi poort om het opladen te starten of het proces van de overdracht van de gegevens. Slechts één Micro USB-adapter en de MFi licht ning-adapter ondersteunt gegevensoverdracht. ABS kunststof. "
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website