Mini usb sticks als relatiegeschenk in België voor uw klanten
Mini usb sticks - mondialwhite

Mini usb sticks

Mini usb sticks als relatiegeschenk in België voor uw klanten

Mondial Gifts levert u een grote keuze aan mini usb sticks voor uw klanten en relaties, bedrukt of onbedrukt, met of zonder uw data opgeladen. Mogelijk in de vorm van uw logo of product.

€ 14.00

Powerbank met een capaciteit van 6000 mAh met dubbele USB poorten (micro en mini USB). De powerbank heeft een groot opdrukoppervlakte. Geschikt voor Samsung iPhone4, iPhone5… Opdruk mogelijk op beide zijden.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Mini USB-waaier, handig voor onderweg. De waaier is aan te sluiten op uw laptop, tablet of powerbank door middel van de USB aansluiting. Lekker verfrissend tijdens de warme dagen. Inclusief 1 kleur bedrukken van uw logo.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Gebruik deze ventilator op uw laptpop of powerbank voor verkoeling.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

EEN KLEINE STAP VOOR DE MINI FACE, EEN GROTE SPRONG VOOR DE USB-STICK

De Mini FACE is het resultaat van een jarenlange evolutie van de usb-stick.
Voortaan krijgt de usb-stick een menselijke vorm en lijkt hij op u.
Het is eenvoudig: u kiest een stijl van een bepaald personage, een foto van een gezicht en uw Mini Face volgt u overal

Met zijn capaciteit tot 16Gb is de Mini FACE zeker geen leeghoofd!
Je kan een leuke voetbalgerelateerde opdruk te maken om een leuke actie in elkaar te boksen rond onze Nationale voetbalploeg.

Laat gewoon uw fantasie de vrije loop en onze grafici doen de rest!
Wij creëren het personage dat u nodig hebt van A tot Z!

Voor welk type promoties?
- Huwelijksgeschenken, bedrijfsgeschenken.
- Uitnodigingen, voorstellingen van activiteiten.
- Originele promotie.

Sleutelwoorden: usb-stick personages, foto's, mini-usb, 100% personalisering

Belangrijkste specificaties:
- personaliseerbare usb-stick in vier kleuren op de voorzijde en in tampografie op de achterzijde
- usb 2.0 voor snelle overdrachten tot 6.5 Mb/s voor lezen en 2,5 Mb/s voor schrijven
- compatibel met Mac en pc
- geleverd in geschenkdoojes met venster

Bekijk product
   
€ 32.10

Een duurzaam product met een letterlijk zonnige uitstraling. Ideaal voor op kantoor of in huis. De bloempot bevat een oplaadbare lithiumbatterij van 2500mAh en een output van 5V/max. 1000mA. Twee groene blaadjes en één rond zonnepaneel aan de bovenzijde. Mini USB-ingang en -uitgang aan de ene kant met twee indicatorlampjes. Inclusief mini USB-kabel. Gedeponeerd handelsmerk.

Tegen meerprijs verkrijgbaar met een full color bedrukte sleeve (volgens uw design, met uw kerstwensen, foto,…) rond de verpakking.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

usb stick , geheugen naar keuze , met gsm koordje , meerdere standaard personnages alsook eigen personnages mogelijk prijs op aanvraag

Bekijk product
   
€ 5.22
Compacte Bluetooth-docking-luidspreker met verlichte binnenkant. Buitenoppervlak speciaal ontworpen voor laserprinten om het gemarkeerde logo te verlichten. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-aansluiting, biedt 3W-voeding, handsfree-functie, een micro SD-kaartsleuf tot 32 GB, FM-radio-functie, extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting en rubberen antislip-steunen op de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zilver.
Bekijk product
   
€ 7.94
Compacte bluetooth connection speaker. Minimalistisch ontwerp en bluetooth 3.0-verbinding, het levert 3W aan voeding en extra lijn input via een 3,5 mm-jackaansluiting. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jack kabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 17.57
Leuke 2-in-1 bluetooth-luidspreker met microfoon waarmee je kunt zingen terwijl de muziek wordt afgespeeld. Dankzij de ILT Smart LED-technologie veranderen de kleur en intensiteit van de LED-verlichting in het ritme van de muziek. Dit nonchalante ontwerp luidspreker, met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert 3 W aan stroom en heeft een sleuf voor mini-SD-kaarten tot 32 GB aan capaciteit. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini-flashdrive van 8 GB, met draai-mechanisme en glanzende aluminiumafwerking. Gepresenteerd in een individueel doosje. - Kleur: Fuchsia.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini-flashdrive van 8 GB, met draai-mechanisme en glanzende aluminiumafwerking. Gepresenteerd in een individueel doosje. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
€ 6.42
Compacte bluetooth connection luidspreker. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-verbinding, levert 3 W stroom, heeft een handsfree-functie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 64 GB capaciteit, FM-radio-functie, extra lijn input via een 3,5 mm-jack aansluiting en anti-slip, rubberen pads aan de onderzijde. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jackkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 6.42
Compacte bluetooth connection luidspreker. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-verbinding, levert 3 W stroom, heeft een handsfree-functie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 64 GB capaciteit, FM-radio-functie, extra lijn input via een 3,5 mm-jack aansluiting en anti-slip, rubberen pads aan de onderzijde. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jackkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 6.42
Compacte bluetooth connection luidspreker. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-verbinding, levert 3 W stroom, heeft een handsfree-functie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 64 GB capaciteit, FM-radio-functie, extra lijn input via een 3,5 mm-jack aansluiting en anti-slip, rubberen pads aan de onderzijde. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jackkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 14.25
Bluetooth-docking-luidspreker. Van tweekleurige polyester met body van zacht rubber. Hij biedt 3 W aan vermogen, heeft een handsfree-functie, een mini-SD-kaartsleuf tot 32 GB en extra lijningang via een 3,5 mm-jack aansluiting. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. Met anti-slip rubberen steunen op de basis. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 7.94
Compacte bluetooth connection speaker. Minimalistisch ontwerp en bluetooth 3.0-verbinding, het levert 3W aan voeding en extra lijn input via een 3,5 mm-jackaansluiting. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jack kabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 6.61
Bluetooth connection speaker. Spatwaterdicht in tweekleurig design en gladde afwerking. Met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert hij 3 W aan vermogen, heeft hij een handsfree functie en een siliconen zuignap aan de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 6.61
Bluetooth connection speaker. Spatwaterdicht in tweekleurig design en gladde afwerking. Met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert hij 3 W aan vermogen, heeft hij een handsfree functie en een siliconen zuignap aan de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Fuchsia.
Bekijk product
   
€ 18.30
Fles van 500 ml met ingebouwde bluetooth-speaker. fles van hittebestendig en BPA-vrij tritan in transparante kleur, met veiligheidsschroefdop en ingebouwde handgreep. 3W power bluetooth docking speaker basis met handsfree functie en micro SD-kaartsleuf tot 32GB. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, heeft anti-slip onderzjide en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Grijs.
Bekijk product
   
€ 5.22
Compacte Bluetooth-docking-luidspreker met verlichte binnenkant. Buitenoppervlak speciaal ontworpen voor laserprinten om het gemarkeerde logo te verlichten. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-aansluiting, biedt 3W-voeding, handsfree-functie, een micro SD-kaartsleuf tot 32 GB, FM-radio-functie, extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting en rubberen antislip-steunen op de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
€ 6.42
Compacte bluetooth connection luidspreker. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-verbinding, levert 3 W stroom, heeft een handsfree-functie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 64 GB capaciteit, FM-radio-functie, extra lijn input via een 3,5 mm-jack aansluiting en anti-slip, rubberen pads aan de onderzijde. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jackkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 0.75
USB-lader voor mobiele telefoon met ingebouwd 3 LED-zaklampje. Met 5 adapters: Nokia 1, Nokia 2, Motorola, Sony Ericsson en mini USB, met uit- en intrekbare kabel en gepresenteerd in een individuele doos.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini-flashdrive van 8 GB, met draai-mechanisme en glanzende aluminiumafwerking. Gepresenteerd in een individueel doosje. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 7.94
Compacte bluetooth connection speaker. Minimalistisch ontwerp en bluetooth 3.0-verbinding, het levert 3W aan voeding en extra lijn input via een 3,5 mm-jackaansluiting. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jack kabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 8.80
Compacte bluetooth connection speaker. In casual twee kleurig ontwerp en gladde afwerking, met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert 3 W aan vermogen, heeft een handsfreefunctie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 32 GB aan capaciteit, FM-radio-functie, extra lijn input via jack 3,5 mm-aansluiting en rubberen anti-slip pads aan de onderzjide. Met draaggreep en compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm jack-kabel en gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 5.22
Compacte Bluetooth-docking-luidspreker met verlichte binnenkant. Buitenoppervlak speciaal ontworpen voor laserprinten om het gemarkeerde logo te verlichten. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-aansluiting, biedt 3W-voeding, handsfree-functie, een micro SD-kaartsleuf tot 32 GB, FM-radio-functie, extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting en rubberen antislip-steunen op de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 5.22
Compacte Bluetooth-docking-luidspreker met verlichte binnenkant. Buitenoppervlak speciaal ontworpen voor laserprinten om het gemarkeerde logo te verlichten. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-aansluiting, biedt 3W-voeding, handsfree-functie, een micro SD-kaartsleuf tot 32 GB, FM-radio-functie, extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting en rubberen antislip-steunen op de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 5.22
Compacte Bluetooth-docking-luidspreker met verlichte binnenkant. Buitenoppervlak speciaal ontworpen voor laserprinten om het gemarkeerde logo te verlichten. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-aansluiting, biedt 3W-voeding, handsfree-functie, een micro SD-kaartsleuf tot 32 GB, FM-radio-functie, extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting en rubberen antislip-steunen op de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Fuchsia.
Bekijk product
   
€ 14.72
Bluetooth-docking-speaker. Van tweekleurige polyester met body met zacht rubberen afwerking. Hij biedt 3 W aan vermogen, heeft een handsfree-functie, een mini-SD-kaartsleuf tot 32 GB en extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. Met anti-slip, rubberen steunen op de basis. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 5.22
Compacte Bluetooth-docking-luidspreker met verlichte binnenkant. Buitenoppervlak speciaal ontworpen voor laserprinten om het gemarkeerde logo te verlichten. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-aansluiting, biedt 3W-voeding, handsfree-functie, een micro SD-kaartsleuf tot 32 GB, FM-radio-functie, extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting en rubberen antislip-steunen op de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini-flashdrive van 8 GB, met draai-mechanisme en glanzende aluminiumafwerking. Gepresenteerd in een individueel doosje. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 7.94
Compacte bluetooth connection speaker. Minimalistisch ontwerp en bluetooth 3.0-verbinding, het levert 3W aan voeding en extra lijn input via een 3,5 mm-jackaansluiting. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jack kabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
€ 7.94
Compacte bluetooth connection speaker. Minimalistisch ontwerp en bluetooth 3.0-verbinding, het levert 3W aan voeding en extra lijn input via een 3,5 mm-jackaansluiting. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jack kabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 26.60
Stijlvolle bluetooth docking-luidspreker in een elegante zwarte afwerking met zilveren accessoires en in origineel cirkelvormig ontwerp. Het biedt 8W aan vermogen, heeft een handsfree-functie, een micro SD-kaartsleuf met maximaal 32 GB en extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. Met anti-slip rubberen steunen op de basis. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 18.90
Originele designluidspreker met Bluetooth-aansluiting en lithium-batterij met hoge capaciteit van -2.200 mAh - ingebouwd. De luidspreker, met bluetooth 4.2-aansluiting, levert 3W aan vermogen en heeft een handsfree-functie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 64 GB aan capaciteit en FM-radiofunctie. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 18.90
Originele designluidspreker met Bluetooth-aansluiting en lithium-batterij met hoge capaciteit van -2.200 mAh - ingebouwd. De luidspreker, met bluetooth 4.2-aansluiting, levert 3W aan vermogen en heeft een handsfree-functie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 64 GB aan capaciteit en FM-radiofunctie. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 8.80
Compacte bluetooth connection speaker. In casual twee kleurig ontwerp en gladde afwerking, met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert 3 W aan vermogen, heeft een handsfreefunctie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 32 GB aan capaciteit, FM-radio-functie, extra lijn input via jack 3,5 mm-aansluiting en rubberen anti-slip pads aan de onderzjide. Met draaggreep en compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm jack-kabel en gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini-flashdrive van 8 GB, met draai-mechanisme en glanzende aluminiumafwerking. Gepresenteerd in een individueel doosje. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 17.57
Leuke 2-in-1 bluetooth-luidspreker met microfoon waarmee je kunt zingen terwijl de muziek wordt afgespeeld. Dankzij de ILT Smart LED-technologie veranderen de kleur en intensiteit van de LED-verlichting in het ritme van de muziek. Dit nonchalante ontwerp luidspreker, met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert 3 W aan stroom en heeft een sleuf voor mini-SD-kaarten tot 32 GB aan capaciteit. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zilver.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini-flashdrive van 8 GB, met draai-mechanisme en glanzende aluminiumafwerking. Gepresenteerd in een individueel doosje. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 16.05
Intelligent LED-technologie speaker- en bluetooth-verbinding. Dankzij ILT Intelligent LED-technologie hoeft u alleen met uw vingers op het bovenste gedeelte van de luidspreker te drukken om de kleur en intensiteit van het LED-licht naar wens te wijzigen. De luidspreker, met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert 3 W aan vermogen, heeft een handsfree-functie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 32 GB aan capaciteit, extra lijn input door middel van een 3,5 mm-jack aansluiting en anti-slip rubberren pads aan de onderzijde. Met praktische draaggreep. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 6.61
Bluetooth connection speaker. Spatwaterdicht in tweekleurig design en gladde afwerking. Met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert hij 3 W aan vermogen, heeft hij een handsfree functie en een siliconen zuignap aan de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini-flashdrive van 8 GB, met draai-mechanisme en glanzende aluminiumafwerking. Gepresenteerd in een individueel doosje. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 22.80
Bluetooth connection speaker met lithium batterij met hoge capaciteit -4.200 mAh- ingebouwd. De luidspreker, met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert 3W aan vermogen en heeft een handsfree functie. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Wit / Zwart.
Bekijk product
   
Prijs op aanvraag
Mini-flashdrive van 8 GB, met draai-mechanisme en glanzende aluminiumafwerking. Gepresenteerd in een individueel doosje. - Kleur: Oranje.
Bekijk product
   
€ 6.42
Compacte bluetooth connection luidspreker. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-verbinding, levert 3 W stroom, heeft een handsfree-functie, een slot voor mini-SD-kaarten tot 64 GB capaciteit, FM-radio-functie, extra lijn input via een 3,5 mm-jack aansluiting en anti-slip, rubberen pads aan de onderzijde. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, extra 3,5 mm-jackkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zilver.
Bekijk product
   
€ 5.22
Compacte Bluetooth-docking-luidspreker met verlichte binnenkant. Buitenoppervlak speciaal ontworpen voor laserprinten om het gemarkeerde logo te verlichten. Tweekleurig ontwerp met vloeiende afwerking en bluetooth 3.0-aansluiting, biedt 3W-voeding, handsfree-functie, een micro SD-kaartsleuf tot 32 GB, FM-radio-functie, extra lijningang via een 3,5 mm-jackaansluiting en rubberen antislip-steunen op de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel, 3,5 mm auxiliary jack-kabel en wordt geleverd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 6.61
Bluetooth connection speaker. Spatwaterdicht in tweekleurig design en gladde afwerking. Met Bluetooth 3.0-aansluiting, levert hij 3 W aan vermogen, heeft hij een handsfree functie en een siliconen zuignap aan de basis. Compatibel met iOS en Android, inclusief mini USB-oplaadkabel en wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website