Lamy pennen relatiegeschenken
Lamy pennen relatiegeschenken - mondialwhite

Lamy pennen relatiegeschenken

Lamy, Mondial Gifts België biedt een ruim aanbod van Lamy pennen met opdruk of gravering van uw logo.

Lamy balpennen als relatiegeschenk in alle prijzen. Lamy balpennen, 100 % made in germany, in alle vormen en toepassingen. Bedrukte Lamy balpennen, potloden en vulpennen brengt uw logo overal. Vind u niet meteen Lamy balpen wat u zoekt, neem dan even contact met ons op! Bedrukken of graveren Lamy balpennen verzorgen we in onze eigen afdeling bedrukking.

 

Lamy. Een greep uit ons aanbod relatiegeschenken Lamy balpennen.

€ 14.48

Je smartphone of tablet bedienen of iets opschrijven. Met deze touchpen kan beiden door zijn innovatieve dubbel twist mechanisme.

Bekijk product
   
€ 57.11

Goede kwaliteit rollerball gemaakt van een combinatie van fiberglas, polycarbonaat en rvs met een brushed finish. Voorzien van een stalen clip. Voorzien van een refill M63 vulling zwartschrijvend. Verpakt in een cassette.

Bekijk product
   
€ 30.50

Balpen en potlood samen in een pen gemaakt van roestvrij staal.  Met metalen drukknop. Met verende stalen clip. Zwartschrijvende kogelpen en een 0,5 mm potlood.

Prijs in inclusief geschenketui en eenkleurige opdruk. 

Bekijk product
   
€ 12.08

Lamy biedt een nieuwe set, bestaande uit een kwalitatief hoogwaardig notebook en Lamy Noto design pen. Het A6 notebook heeft een hard cover en een synthetisch leren band met reliëf structuur, 192 gelinieerde pagina's, een penhouder. Dit alles zit verpakt in een mooie transparante slipcase.

Lamy biedt een verscheidenheid aan combinatiemogelijkheden. Wij informeren u hier graag over.

Bekijk product
   
€ 52.39

De klassieker uit de moderne tijd in exclusief hout. Massieve geveerde clip van edelstaal.
In twee varianten:
- hoogwaardig, extreem hard grenadille hout
- hoogwaardig licht taxushout

Met zwarte LAMY langschrijfvulling voor circa 10.000 meter schrijfplezier. De clip kan worden bedrukt of gegraveerd, de houder alleen bedrukt. Prijs is inclusief geschenketui en lasergravure.

Bekijk product
   
€ 18.95

Houder van roestvrij edelstaal, matgeborsteld. Met metalen drukknop. Met verende stalen clip. Wordt geleverd met verwisselbare zwartschrijvende rollerpenvulling. Kan worden bedrukt of gegraveerd.

Prijs in inclusief geschenketui en eenkleurige opdruk. Dit model is ook mogelijk als balpen, vulpotlood en vulpen.

Bekijk product
   
€ 3.75

Driehoekige balpen die niet klikt als je erop drukt. Ideaal voor in vergaderingen e.d. Leverbaar in de kleuren zwart, blauw en oranje. De vorm van de clip zorgt ervoor dat deze balpen goed in de binnenzak blijft zitten. Met langschrijfvulling in blauw of zwart. Lamy doosje los bijgeleverd.

Bekijk product
   
€ 25.84

Zeer compacte en exclusieve 'pocket' balpen, met buitengewoon drukmechanisme. Prijs is inclusief gravure en geschenkenetui!

Ook leverbaar in parelchroom, zwart, blauw en rood, vraag uw verkoper naar de prijzen!

Bekijk product
   
€ 4.15

Van breukvaste, hoog-glanzende ABS-kunstof. Drukmechaniek met geïntegreerde , zelf-verende clip. Prijs inclusief opdruk in 1 kleur en geschenkdoosje.

Bekijk product
   
€ 16.17

U beleeft meteen het avontuur van de safari bij u thuis met deze balpen. Aangename, markant voorgevormde vingergreep. Met zelf-verende metalen clip. Van hoogglans ABS-kunststof, zwart of transparant. Prijs is inclusief geschenketui en Opdruk. Made in Germany.

Bekijk product
   
€ 8.12

Aangename, markant voorgevormde vingergreep. Met zelfverende metalen clip. Van hoogglans ABS-kunststof, zwart of wit of transparant. Opdruk vanaf 250 stuks. De vulling kan vanaf 250 stuks ook gepersonaliseerd worden. Bij de transparante versie geeft dit een opvallend effect.

Bekijk product
   
€ 4.22

Schrijf in stijl met deze balpen van breukvaste, hoogglanzende ABS-kunststof. Drukmechaniek met geïntegreerde, zelfverende clip van edelstaal. Met LAMY langschrijfvulling M 16 zwart. Houder in zwart of wit glanzend. Prijs is inclusief geschenketui en Opdruk D. Made in Germany.

Bekijk product
   
€ 7.14

Een echte klassieker voor het schrijven van uw reclameboodschap. Dit kwaliteitsvol 0.5 mm vulpotlood van LAMY is gemaakt van roestvrij edelstaal en heeft een drukmechanisme met geïntegreerde, verende stalen clip. De kunststofdelen zijn leverbaar in zwart, blauw, rood en groen. Prijs inclusief geschenketui en één kleur opdruk.

Made in Germany

Bekijk product
   
€ 5.43

Op zoek naar een klassieker voor het overbrengen van uw reclameboodschap? Dan begint u alvast goed met deze balpen van LAMY met langschrijfvulling M16 blauw M. Ook leverbaar met zwart M. Gemaakt van roestvrij edelstaal. Drukmechanisme met geïntegreerde, verende stalen clip. Ook leverbaar in zwart, blauw, rood en groen. Prijs inclusief geschenketui en Opdruk D. Made in Germany.

Bekijk product
   
€ 3.61
Veelvuldig onderscheiden balpen met driehoekige houder en originele clipoplossing, Kunststof behuizing in wit of zwart. - Kleur: Wit, zwart.
Bekijk product
   
€ 14.26
Vele aantrekkelijke kleuren, tijdloos design, perfecte ergonomie. Dat zijn de rood enen, waarom de LAMY safari één van de meest geliefde schrijfinstrumenten voor jonge mensen is geworden. Greepvriendelijk door markante greepholtes. Uit ABS-kunststof. Met zelfverende metalen clip. - Kleur: Wit.
Bekijk product
   
€ 14.26
Vele aantrekkelijke kleuren, tijdloos design, perfecte ergonomie. Dat zijn de rood enen, waarom de LAMY safari één van de meest geliefde schrijfinstrumenten voor jonge mensen is geworden. Greepvriendelijk door markante greepholtes. Uit ABS-kunststof. Met zelfverende metalen clip. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 14.26
Vele aantrekkelijke kleuren, tijdloos design, perfecte ergonomie. Dat zijn de rood enen, waarom de LAMY safari één van de meest geliefde schrijfinstrumenten voor jonge mensen is geworden. Greepvriendelijk door markante greepholtes. Uit ABS-kunststof. Met zelfverende metalen clip. - Kleur: Rood.
Bekijk product
   
€ 14.26
Vele aantrekkelijke kleuren, tijdloos design, perfecte ergonomie. Dat zijn de rood enen, waarom de LAMY safari één van de meest geliefde schrijfinstrumenten voor jonge mensen is geworden. Greepvriendelijk door markante greepholtes. Uit ABS-kunststof. Met zelfverende metalen clip. - Kleur: Geel.
Bekijk product
   
€ 14.26
Vele aantrekkelijke kleuren, tijdloos design, perfecte ergonomie. Dat zijn de rood enen, waarom de LAMY safari één van de meest geliefde schrijfinstrumenten voor jonge mensen is geworden. Greepvriendelijk door markante greepholtes. Uit ABS-kunststof. Met zelfverende metalen clip. - Kleur: Umbra.
Bekijk product
   
€ 4.36
Veelvuldig onderscheiden balpen met driehoekige houder en originele clipoplossing. Kunststof behuizing in verschillende beschaafde kleuren, met gemetalliseerde punt en gemetalliseerde drukknop. Voorstuk zilverkleur. - Kleur: Zwart/zilver.
Bekijk product
   
€ 14.26
Vele aantrekkelijke kleuren, tijdloos design, perfecte ergonomie. Dat zijn de rood enen, waarom de LAMY safari één van de meest geliefde schrijfinstrumenten voor jonge mensen is geworden. Greepvriendelijk door markante greepholtes. Uit ABS-kunststof. Met zelfverende metalen clip. - Kleur: Blauw.
Bekijk product
   
€ 9.97
Zijn tijdloze design en zijn hoge functionaliteit maken er een betrouwbare metgezel van in alle situaties die met schrijven te maken hebben. Met verende stalen clip. Drukmechanisme met geïntegreerde clip-/drukknop-unit. Matgeborsteld roestvrij edelstaal en verchroomd metalen beslag. - Kleur: Zilver brushed.
Bekijk product
   
€ 14.26
Vele aantrekkelijke kleuren, tijdloos design, perfecte ergonomie. Dat zijn de rood enen, waarom de LAMY safari één van de meest geliefde schrijfinstrumenten voor jonge mensen is geworden. Greepvriendelijk door markante greepholtes. Uit ABS-kunststof. Met zelfverende metalen clip. - Kleur: Roze.
Bekijk product
   
€ 4.36
Veelvuldig onderscheiden balpen met driehoekige houder en originele clipoplossing. Kunststof behuizing in verschillende beschaafde kleuren, met gemetalliseerde punt en gemetalliseerde drukknop. Voorstuk zilverkleur. - Kleur: blauw/zilver.
Bekijk product
   
€ 14.26
Vele aantrekkelijke kleuren, tijdloos design, perfecte ergonomie. Dat zijn de rood enen, waarom de LAMY safari één van de meest geliefde schrijfinstrumenten voor jonge mensen is geworden. Greepvriendelijk door markante greepholtes. Uit ABS-kunststof. Met zelfverende metalen clip. - Kleur: Groen.
Bekijk product
   
€ 4.36
Veelvuldig onderscheiden balpen met driehoekige houder en originele clipoplossing. Kunststof behuizing in verschillende beschaafde kleuren, met gemetalliseerde punt en gemetalliseerde drukknop. Voorstuk zilverkleur. - Kleur: Wit/zilver.
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website