KMO’s geven meer maar goedkopere relatiegeschenken - mondialwhite

KMO’s geven meer maar goedkopere relatiegeschenken

Goed en slecht nieuws voor wie nu zit te hopen op relatiegeschenken van bedrijven.

Uit onderzoek van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) blijkt dat het aantal kmo’s dat cadeaus uitdeelt dit jaar gestegen is van 83 naar 87 procent. Daar tegenover staat wel dat 53 procent van 438 ondervraagde bedrijven door de crisis minder dure geschenken geeft, zo meldt Het Nieuwsblad.

Vooral werknemers (43 procent) delen in de prijzen met eindejaar, maar ook goede klanten (31 procent) mogen volgens het NSZ-onderzoek goede hoop koesteren.

Op de cadeaulijst staat in 26 procent van de gevallen drank, gevolgd door cadeaucheques (13 procent), een product van het bedrijf (10 procent) en lekkernijen (10 procent).

Bron : het Nieuwsblad

€ 1.69

Moedig je favoriete team aan in de Wereldbeker met dit autoscherm! 

Bescherm je tegelijk tegen de verschroeiende hitte van dit duiveltje!

Bekijk product
   
€ 1.99

Geen zin in make-up om je team aan te moedigen? Met deze stickers/tattoos heb je de ideale oplossing. Kan niet uitlopen in de regen en is zeer makkelijk aan te brengen. Opgegeven prijs voor 1 kaartje met daarop 2 stickers.

Full color opdruk op het kaartje aan 1 zijde en full color opdruk op beide stickers. Beide stickers mogen een verschillende opmaak / design hebben.
Formaat van de stickers : 4.1 x 1.6 cm

Minimum afname : 1 000 stuks

Bekijk product
   
€ 8.66

functionele short, ademend,vochtregulerend en snel drogend. Contrasterende inzetstukken. Licht en comfortabel.100% polyester, 140 gr/m2. Bijpassend shirt verkrijgbaar, zie elders op onze website.

Bekijk product
   
€ 7.72

functioneel shirt, ademend,vochtregulerend en snel drogend.V-hals met polokraag. Contrasterende inzetstukken. Bij de sportshirts is een bijpassend broekje verkrijgbaar, zie elders op onze website.

Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website