Gezelschapsspel garandeerd uren speelplezier met familie, vrienden
In digitale tijden ontdekken we weer het plezier van samen een gezelschapsspel te spelen. - mondialwhite

In digitale tijden ontdekken we weer het plezier van samen een gezelschapsspel te spelen.

Vreemd, het gezelschapsspel is helemaal terug van weggeweest. Hoewel, vreemd?

Iedereen is tegenwoordig vooral met zijn telefoon bezig, maar gelukkig ontstaat er ook opnieuw de behoefte om samen rond de tafel te zitten en een gezellige tijd te hebben. De spanning van het spel, de interactie, wie gaat er winnen....

Het gezelschapsspel staat garant voor uren speelplezier met familie, vrienden, … .

De juiste mix van geluk, kennis, strategisch denken en handigheid bepalen de winnaar. Maar naast dat het spelen van gezelschapsspellen leuk is, worden er onbewust ook allerlei vaardigheden geoefend. Wachten op je beurt, strategisch denken en eerlijk spelen bijvoorbeeld. Stuk voor stuk vaardigheden die niet alleen belangrijk zijn bij het spelen van een spel maar die minstens zo belangrijk zijn in het dagelijks leven.

Die vernieuwde belangstelling uit zich ook in het gigantische aanbod.

En denk daarbij niet aan ganzenbord. De laatste jaren is het gamma uitgebreid met een reeks intelligente spellen die door jong en oud worden gesmaakt en die hun plaats naast de onverwoestbare klassiekers hebben ingenomen.
Ideaal voor spaaracties en on-pack promoties.


Hier een aantal gezelschapsspellen die we volledig kunnen personaliseren:

Prijs op aanvraag

Geef een echt door en door gepersonaliseerd geschenk. De klant krijgt een code en met die code kan de klant via een website inloggen. 

Jou logo / merk komt op de achterzijde van de kaarten en op de voorzijde kan de klant eigen foto's opladen. Doe 1 actie of verschillende acties. Keuze uit 6 verschillende gezelschapsspelletjes : kaartspel, 4 op een rij, kwartet, memory, domino of actiespel.  

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Breng je gepersonaliseerd gezelschapsspel uit onder licentie.  Neem een bestaand spel van o.a. Mattel of Hasbro en personaliseer dit met het logo van je firma of je merk. Keuze uit verschillende bekende spelletjes zoals Uno, Wie is het, Pictionary, Monopoly of lach je rijk, Twister,...

Deel de magie van het spel. Prijzen afhankelijk van het gekozen spel en de aantallen. Opdruk zowel mogelijk op de verpakking als op de speelkaarten.
Minimum afname : 15 000 stuks.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Wil je door en door personalisatie? Maak dan je eigen gezelschapspel. Geïnspireerd op ganzenbord, ludo spel,... of geef je onderwerp / thema door en wij bedenken een spel volledig op je maat / op de maat van je actie. Prijzen afhankelijk van gekozen spel / uitvoering / magazijn. 
Vanaf 1 000 stuks.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Wil je een leuke en originele actie uitwerken naar kinderen met een gezelschapsspel ? Nu de nieuwe Smurfen er aan komt zijn ze meer gegeerd dan ooit. Keuze uit verschillende versies waaronder domino, kwartet, schietspel en gouden spel, maar ook mini bordspelletjes in Smurfenthema.

Enkel personalisatie van uw logo / merk mogelijk op het doosje waarin ze verpakt zitten.  Minimum afname 15 000 stuks.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Het bekende gezelschapsspel Cluedo bestaat nu ook in kaartformaat. Geef het hele spel in 1keer weg, of verpak de kaartjes per 2, 3 of 5 stuks zodat je een heuse spaaractie op poten kan zetten.
Prijzen afhankelijk van aantal kaarten per spaarset. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Het bekendste gezelschapsspel Trivial Pursuit bestaat nu ook in kaartformaat. Geef het hele spel in 1keer weg, of verpak de kaartjes per 2, 3 of 5 stuks zodat je een heuse spaaractie op poten kan zetten.
Prijzen afhankelijk van aantal kaarten per spaarset. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Het bekende Taboo gezelschapsspel bestaat nu ook in kaartformaat. Geef het hele spel in 1keer weg, of verpak de kaartjes per 2, 3 of 5 stuks zodat je een heuse spaaractie op poten kan zetten.
Prijzen afhankelijk van aantal kaarten per spaarset. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Bekijk product