DE bekendste balpen ter wereld in een klassiek en kleurrijk
DE bekendste balpen ter wereld in een klassiek en kleurrijk jasje   - mondialwhite

DE bekendste balpen ter wereld in een klassiek en kleurrijk jasje

Deze historische BIC balpen M10 viert dit jaar (2017) zijn 60e verjaardag en dat vieren we.

 

DE bekendste balpen ter wereld in een klassiek en kleurrijk jasje   - de_bekendste_balpen_in_een_klassiek_en_kleurrijk_jasje_(1)

Nu beschikbaar in 7 verschillende kleuren waardoor je zeker een leuke kleur vind dat bij je logo / huisstijl past. Of je kiest voor de gekendste kleur, het donkerblauw met transparant onderstuk. In maximum 2 kleuren te bedrukken.

Heerlijk retro of vintage.

Gemaakt in Frankrijk.

 

Hier meer van BIC 

€ 2.26

De iconische BIC® 4 kleuren familie breidt uit met de markeerstift en wordt nog veelzijdiger! Drie standaard inktkleuren (blauw, zwart en rood), in combinatie met een fijne heldergele markeerstift.

Bekijk product
   
€ 0.63

Deze historische balpen BIC vierde in 2017 zijn 60e verjaardag en dat vieren we. De bekendste pen met praktische zijdelings drukknop, en kunststof houder en clip. De voordelige pen lekt niet en is bestand tegen alles dus gaat lang mee! De schrijflengte is namelijk 1,7 kilometer.

Nu beschikbaar in 8 verschillende kleuren, zelfs neon, waardoor je zeker een leuke kleur vindt die past bij jouw logo en huisstijl. Of je kiest voor de bekendste kleur, donkerblauw met transparant onderstuk. In maximum 2 kleuren te bedrukken. Opgegeven prijs zonder opdruk.

Super voor thema vintage of retro.

Gemaakt in Frankrijk.

Bekijk product
   
€ 0.97

Leuke balpen met de mogelijkheid een eigen textuur te printen op de clip van de pen! Laat gras groeien op je balpen of zorg voor een leder- of denimlook.

Bekijk product
   
€ 0.28

Grote bedrukken ruimte op een klein formaat!

Bekijk product
   
€ 1.08

De alomgekende gekende perfecte BIC kwaliteit voor minstens 3.000 vuurtjes. Optimale veiligheid en kwaliteit gegarandeerd ("Best Child Resistant Lighter"). Origineel bic ontwerp. Extra groot drukvlak voor de beste publiciteit.


3.000 VUURTJES KUNNEN 3.000 CONTACTEN OPLEVEREN.
 
Het originele ontwerp van BIC met de grootste opdrukmogelijkheid. Optimale veiligheid en kwaliteit gegarandeerd. Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.
  

Bekijk product
   
€ 0.64

gemaakt van 100% gerecycleerd papier. Met een kleefstrook op basis van water. De opgegeven prijs is voor 25 pagina's. Inclusief full color opdruk.

Bekijk product
   
€ 0.73

Ecologische pen gemaakt van 33% gerecycleerde plastic. Het lichaam van de pen bevat 99% gerecycleerd materiaal. Prijs inclusief opdruk in 1 kleur. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant. Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

Bekijk product
   
€ 0.72

Ecologische pen gemaakt van 48% gerecycleerd plastic. Het lichaam van de pen bevat 87% gerecycleerd materiaal. Prijs inclusief 1 kleur opdruk op het lichaam of de clip. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

Bekijk product
   
€ 0.66

Uit reeks Ecolutions. Gemaakt van 40% gerecycleerd plastic. Het lichaam van de pen bevat 99% gerecycleerd materiaal. Prijs inclusief opdruk in 1 kleur op het lichaam of de clip. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.

Bekijk product
   
€ 0.99

Aansteker met beveiliging voor kinderen.

Inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

Bekijk product
   
€ 0.94

Aansteker met beveiliging voor kinderen. Inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

Bekijk product
   
€ 0.99

Grootse communicatiemogelijkheden in zakformaat, De houder kan rondom in full colour worden bedrukt. De onderdelen zijn leverbaar in diverse kleuren. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.
Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

Bekijk product
   
€ 3.77

Ontwerp met exclusieve hoogglanslak. Leverbaar in zwart of blauw. Inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

Bekijk product
   
€ 0.78

- BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.
Opgegeven prijs inlcusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

Bekijk product
   
€ 2.96

Eigentijds ontwerp in 4 metallic kleuren beschikbaar: blauw, zilver, zwart en bordeaux. Prijs is inclusief een bedrukking in 1 kleur op 1 positie. Ook lasergravering mogelijk.

Bekijk product
   
€ 0.49

Mix en combineer met de vele leverbare kleuren voor alle onderdelen. Breekvaste clip. Uitstekende drukmogelijkheden op houder en/of clip. Prijs is inclusief een bedrukking in 1 kleur op 1 positie.  - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur.

Bekijk product
   
€ 4.39

Pen met draaimechaniek, unieke soft grip. Leverbaar in zilver, blauw en zwart. Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 position.

Bekijk product
   
€ 0.64

Maximale impact voor een scherpe prijs. De onderdelen van de pen zijn leverbaar in diverse kleuren. de instelkosten bedragen Euro 76,00. Kijk op www.digitalbic.eu voor de mogelijkheden. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

Bekijk product
   
€ 3.82
Onze meest verkochte aanstekerhouder voor BIC® J25 nu beschikbaar met soft finish voor comfortabeler gebruik. Alle houders worden geleverd met een witte BIC® J25 aansteker.
Bekijk product
   
€ 1.03
Mogelijkheid om full colour afbeelding af te drukken. Voor 37% gefabriceerd uit gerecycled gemaakt in .
Bekijk product
   
€ 0.72
Betrouwbaar drukmechanisme. Soft-touch greep.
Bekijk product
   
€ 1.15
Nauwkeurig en comfortabel schrijven. Voeg een premium look toe aan uw communicatie met deze uitvoering met verchroomd metalen onderdeel. Prijs inclusief Zeefdruk clip 9 mm W X 39.3 mm H, exclusief eventuele extra kosten.
Bekijk product
   
€ 0.96
Comfortabel design en rubberen greep voor een comfortabele schrijfervaring.
Bekijk product
   
€ 1.57
Het veelzijdige hulpmiddel voor aantekeningen.
Bekijk product
   
€ 0.43
Het promotionele schrijfrelatiegeschenk bij uitstek, onze nummer één, de originele. Talrijke bedrukken mogelijkheden op cilinder en clip en duizenden kleurencombinaties.
Bekijk product
   
€ 0.86
360º full colour bedrukken op een stylus balpen geproduceerd in Europa met het BIC® merk voor een voordelige prijs.
Bekijk product
   
€ 0.55
Houtvrij Mix&Match potlood van kunsthars, vervaardigd uit 46% gerecycled gemaakt in , dat niet splijt wanneer het breekt. Stevig grafiet met HB-graad.
Bekijk product
   
€ 0.65
Betrouwbaar drukmechanisme. Soft-touch greep.
Bekijk product
   
€ 1.68
Breed profiel en het grootste 360º bedrukbare oppervlak op de markt, met full colour bedrukken beschikbaar op alle ondoorzichtige en opake houderkleuren! Digitale heruitvindingen om uw personaliseringsopties maximaal te benutten.
Bekijk product
   
€ 0.68
BIC® Clic Stic beantwoordt nu aan de coolste trends voor schrijfwaren: Stylus en geproduceerd in Europa. Een kwalitatieve multifunctionele balpen met BIC® merk voor een voordelige prijs!
Bekijk product
   
€ 0.72
Betrouwbaar drukmechanisme. Soft-touch greep.
Bekijk product
   
€ 3.88
De compleet nieuwe BIC® Rondo Evo is een heuse ontwikkeling: compleet metalen houder, metallic inktnavulling en een groot kleurenaanbod!
Bekijk product
   
€ 2.25
De iconische BIC® 4 Colours ver welkomt het fijn schrijven! Een icoon dat altijd in is! 4 inktkleuren in 1: blauw, zwart, rood en groen. Voor wie precies wilt schrijven!
Bekijk product
   
€ 0.32
Wereldwijd erkende BIC® dopvorm in een hele reeks kleuren. Waar voor uw geld.
Bekijk product
   
€ 0.86
360º full colour bedrukken op een stylus balpen geproduceerd in Europa met het BIC® merk voor een voordelige prijs.
Bekijk product
   
€ 0.59
Blijf scherp met dit eersteklas vulpotlood! Hij is solide en stevig, schrijft 2,5 keer langer dan een grafietpotlood en hoeft nooit te worden geslepen!
Bekijk product
   
€ 8.85
Stand out from the crowd with this personalisable notebook! Create the relatiegeschenk you need for each event by combining the PU cover colour with the stack of paper inside. The integrated pen loop in the spine is a practical way to take your BIC® ballpen always with you.
Bekijk product
   
€ 1.03
Mogelijkheid om full colour afbeelding af te drukken. Voor 37% gefabriceerd uit gerecycled gemaakt in .
Bekijk product
   
€ 1.12
De juiste maat om de werkelijke waarde van uw merk te tonen! Breed profiel en het grootste 360º bedrukbaar oppervlak op de markt!
Bekijk product
   
€ 0.82
De juiste maat om de werkelijke waarde van uw merk te tonen! Breed profiel en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om uw boodschap te optimaliseren.
Bekijk product
   
€ 0.86
360º full colour bedrukken op een stylus balpen geproduceerd in Europa met het BIC® merk voor een voordelige prijs.
Bekijk product
   
€ 4.65
De soft touch uitvoering van de compleet nieuwe BIC® Rondo is een heuse ontwikkeling: compleet nieuwe metalen houder met zachtrubberen afwerking en een groot kleurenaanbod!
Bekijk product
   
€ 1.10
Geniet van een vlotte schrijfervaring. Glijdt over het papier zonder knoeien, dankzij de sneldrogende inkt, ideaal voor zowel links- als rechtshandigen.
Bekijk product
   
€ 2.23
De iconische BIC® 4-kleurenfamilie verwelkomt zijn nieuwe metallic kleurenbalpen. Met 4 standaard inktkleuren: blauw, zwart, rood en groen.
Bekijk product
   
€ 0.87
360º full colour bedrukking in fotografische kwaliteit Prijs inclusief Zeefdruk clip 4 mm W X 25 mm H, exclusief eventuele extra kosten.
Bekijk product
   
€ 0.70
Full colour communicatie op een passend formaat.
Bekijk product
   
€ 1.40
Onze full colour communicatie bij uitstek met comfortabeler schrijven en een premium look. Ook beschikbaar met de britePix textuur, die een ondersteunend effect heeft op uw communicatie!
Bekijk product
   
€ 0.57
Het promotionele schrijfrelatiegeschenk bij uitstek, onze nummer één, de originele. Talrijke bedrukken mogelijkheden op cilinder en clip en duizenden kleurencombinaties.
Bekijk product