computermuis relatiegeschenken
Computermuis relatiegeschenken - mondialwhite

Computermuis relatiegeschenken

De computermuizen zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk, we maken er op kantoor immers iedere dag gebruik van. De giveaways bieden ruimte voor bedrukking met uw logo, een slogan of een andere opvallende kreet. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende computermuizen als relatiegeschenk. Zoekt u naar een comfortabele muis, een draadloze muis of wellicht een muis in de vorm van een auto? De auto muizen zijn goed geschikt als opvallend promotiemateriaal, u zorgt er daarmee voor dat u de liefhebbers raakt waar zij daar het meest gevoelig voor zijn.

€ 6.50

Computermuis met een groot drukoppervlak. De muis wordt full colour bedrukt en de opdruk beschermt door een transparante kunststof deksel.

De draadloze verbinding wordt met een mini 2.4G USB stekker gemaakt.

De muis wordt verpakt in een mooie geschenkverpakking.

Bekijk product
   
€ 11.99

Een extra dunne en draadloze muis met een ingebouwde batterij die tijdens gebruik kan opladen.

Het gegraveerde LED logo maakt van deze muis een uniek promotioneel artikel voor op bureaus. Het logo licht op in de accentkleur.

Bekijk product
   
€ 11.52

Deze draadloze muis voelt goed aan op kantoor. Dankzij zijn ergonomische vorm geniet u van een groot werkcomfort. Bovendien kunt u hem gemakkelijk meenemen: hij is opvouwbaar en voorzien van een Nano ingebouwde transmitter speciaal voor laptops.

Gebruiksgemak: plug and play wireless technology (2.4 GHz), plaats gewoon de Nano ontvanger in de USB-poort van uw computer om te starten.

Tweehandig ontwerp - lage energie (AAA batterij) - geen stuurprogramma vereist

Aanpasbare resolutie van 800 tot 1200/1600 dpi voor een nauwgezette muiscontrole. Helpt bij controle van uw bewegingen.

Bekijk product
   
€ 23.00

Draadloze computermuis met laserpointer en bediening voor je presentaties (2,4 Ghz)

Bekijk product
   
€ 6.86

Draadloze optische muis met rubbercoating.

Let op! dit artikel is alleen klein aan de onderzijde te bedrukken.

Wordt zonder 2 AAA geleverd (deze kunnen apart bij besteld worden!)

Bekijk product
   
€ 1.97

Microfiber kussentje met polystyreen foam vulling. Het kussen kan worden gebruikt als polsondersteuning wanneer u gebruik maakt van uw computermuis én u kan er uw beeldscherm mee schoonmaken. Het kussen wordt voorzien van een full-colour digitale print.

Bekijk product
   
€ 12.32

2,4G draadloze muis. ABS kunststof. Inclusief 2 AAA batterijen. In transparante doos geleverd.

Bekijk product
   
€ 15.37

Optische muis van ABS in de vorm van een auto met een matte metallic afwerking. Tijdens het gebruik branden de blauwe lampen. 800 dpi.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Een eigentijds vormgegeven muis met een handige dubbelfunctie: muis en calculator in één. Nooit meer een rondslingerende rekenmachine, maar subtiel verborgen in uw muis. De calculator wordt met een simpele handbeweging uit de muis genomen en na gebruik weer subtiel opgeborgen. De gepatenteerde CalcuMouse is een fraaie en
uiterst praktische eyecatcher voor op uw bureau en is zowel draadloos (met dongle) als met USB-kabel leverbaar. Doordat de CalcuMouse dagelijks wordt gebruikt en in het oog springt op uw bureau is hij de ultieme brand ambassador! Direct uit voorraad leverbaar of vanaf 1.000 stuks 100% customized.

Kleur : hoogglans wit, mat grijs/donkergrijs.

Bekijk product
   
€ 11.49

Draadloze glanzende witte computermuis in stijlvolle uitvoering. De ontvanger kan aan de achterzijde van de muis worden geplaatst.

Prijs inclusief 1-2 kleuren opdruk

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Ontdek deze gloednieuwe optische muis met uitzonderlijke capaciteiten. Zowel geschikt voor links- als rechtshandigen en zeer ergonomisch, deze muis kan op elk type ondergrond gebruikt worden dankzij de optische functie. Uitgerust met 3 knoppen, waarvan één lateraal wieltje voor het scrollen en een optisch oog van 800 dpi, kan deze muis wedijveren met de grootste merken. Deze muis is personaliseerbaar met 4 kleuren voor een perfecte presentatie van uw logo of andere afbeeldingen.                                                                         Voornaamste kenmerken:

- USB connectie met oprolmechanisme
- optisch oog van 800 dpi
- 2 knoppen en scroller
- 1 jaar garantie

De prijs is inclusief full colour opdruk!

Bekijk product
   
€ 7.22

Deze (evt. draadloze) muis wordt geleverd met vloeistof (in eigen PMS kleur) met daarin drijvend uw eigen kenmerkend miniatuur of logo in 3D. De muis is gemaakt van transparant en zilverkleurig plastic. De muisknoppen kunnen in uw eigen PMS kleur gemaakt worden.

Minimale oplage 500 stuks.

Bekijk product
   
€ 6.70
kunststof, CE, inclusief batterijen, USB 1.1, 2.0 compatibel
Bekijk product
   
€ 3.41
Witte draadloze computermuis met twee toetsen en scroll-functie. Uw reclame wordt met een druk op de muis aangebracht. Neem voor kleinere aantallen contact met ons op
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, wit, CE
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, oranje, CE
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, rood, CE
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, zilver, CE
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, rood, CE
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, zwart, CE
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, wit, CE
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, wit, CE
Bekijk product
   
€ 22.97
kunststof, geel, CE
Bekijk product
   
€ 9.02
Mooi design draadloze computermuis. 800 DPI.
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website

Gerelateerde groepen op onze website