Bidon of drinkbus relatiegeschenken
Bidon of drinkbus relatiegeschenken - mondialgiftslogocolour

Bidon of drinkbus relatiegeschenken

Mondial Gifts showt hier enkele leuke, up-to-date modellen rond het thema bidon of drinkbus. Een thermos blijft prima relatiegeschenk zowel op kantoor als buitenshuis. Bidons apart en in sets met andere sportartikelen.

€ 2.89

Sportbidon 600ml gemaakt uit 100% bioplastic sluiting (polyethyleen en graan vezels). Altijd geleverd met een gereceycleerde banderol waarop de uitleg staat. Geschikt voor de vaatwasmachine.

We scharen ons achter het klimaatakkoord van Parijs !

Bekijk product
   
€ 1.33
Sportbidon 500ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Inhoud: 50 cl. Afmeting: diameter 73x171 mm. Prijzen zonder bedrukken van uw logo. We leveren in de kleur(en): Rood. - Nettogewicht: 0.07 gr. - verpakt per : 25 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 25 stuks
Bekijk product
   
€ 1.42
Sportbidon 750ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Inhoud: 75 cl. Afmeting: diameter 73x239 mm. Prijzen zonder bedrukken van uw logo. We leveren in de kleur(en): Zwart. - Nettogewicht: 0.09 gr. - verpakt per : 25 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 25 stuks
Bekijk product
   
€ 1.20
Designed by Toppoint 750ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij. - Nettogewicht: 0.09 gr. - verpakt per : 100 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 100 stuks
Bekijk product
   
€ 24.11

Kunststof krat voor max. tien bidons. Met 3 handvaten en stapelbaar. Zeer stevige kwaliteit. Prijzen zonder bedrukken van een logo. 

Val op met een bedrukte bidon krat gevuld met bidons tijdens een marathon, voetbaltoernooi, wielerspektakel, tennistoernooi of andere sportieve indoor- of outdoorevenementen!

Bidons niet inbegrepen.

Bekijk product
   
€ 0.93
Designed by Toppoint 500ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij. - Nettogewicht: 0.07 gr. - verpakt per : 100 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 100 stuks
Bekijk product
   
€ 1.33
Sportbidon 500ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Inhoud: 50 cl. Afmeting: diameter 73x171 mm. Prijzen zonder bedrukken van uw logo. We leveren in de kleur(en): Wit. - Nettogewicht: 0.07 gr. - verpakt per : 25 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 25 stuks
Bekijk product
   
€ 1.43
Sportbidon 750ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclamedrager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en on - Nettogewicht: 0.09 gr. - verpakt per : 100 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 100 stuks
Bekijk product
   
€ 1.42
Sportbidon 750ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Inhoud: 75 cl. Afmeting: diameter 73x239 mm. Prijzen zonder bedrukken van uw logo. We leveren in de kleur(en): Zwart. - Nettogewicht: 0.09 gr. - verpakt per : 25 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 25 stuks
Bekijk product
   
€ 0.93
Designed by Toppoint 500ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon heeft een ergonomische dop die drinken nog eenvoudiger maakt. De bidon is 100% lekvrij en - Nettogewicht: 0.07 gr. - verpakt per : 100 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 100 stuks
Bekijk product
   
€ 1.20
Designed by Toppoint 750ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon heeft een ergonomische dop wat drinken nog eenvoudiger maakt. De bidon is 100% lekvrij en - Nettogewicht: 0.09 gr. - verpakt per : 100 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 100 stuks
Bekijk product
   
€ 1.21
Sportbidon 500ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclamedrager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en on - Nettogewicht: 0.07 gr. - verpakt per : 100 stuks - Richtprijs voor dit leuke relatiegeschenk vanaf : 100 stuks
Bekijk product
   
€ 1.94

Non woven tasje voor zes bidons. Geschikt voor 500 en 750 ml bidons. Voorzien van 2 lange handvaten (2,5x48cm) en 2 vakken aan de lange zijde. De tas in opgedeeld in zes vakken.

Bekijk product
   
€ 3.36

De allereerste bio based bidon ter wereld. Met deze bio bidon ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl en draag je zorg voor een schoner milieu. 

Deze bio bidon smaakt en ruikt niet naar plastic zoals reguliere plastic bidons en is uiteraard ook BPA-vrij. De Bio Bidon wordt op milieuvriendelijke wijze vervaardigd. Er wordt bij de productie geen gebruik gemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet. 

Wanneer suikerriet groeit, neemt het veel CO2 op en reduceert het de uitstoot van broeikasgassen. Alle verwerkte materialen zijn veilig voor voedsel en volledig recyclebaar. De Bio Bidon is dus niet alleen voor tijdens het sporten, maar ook voor onderweg in plaats van PET drinkflessen. 

Kortom: een verantwoord en gezond alternatief voor een standaard bidon!

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Een handzame bidon voor sportieve hardlopers maar ook voor schoolgaande kinderen met 330 ml. Houdt makkelijk voor kinderhanden en joggers.

Bidon met een functionele vormgeving. De drinknippel sluit waterdicht af en is gemakkelijk te openen. Deze drinkfles is gemaakt van recyclebaar kunststof en geschikt voor in de vaatwasmachine. Activity bidons zijn voedselveilig en hebben een soft afsluiting ipv harde.

De bidon is volledig te customizen;

  • Keuze uit 14 kleuren voor de nippel
  • Keuze uit 14 kleuren voor de dop
  • Keuze uit meerdere kleuren voor de bidon

De bedrukking op de bidon is in zeefdruk, enkel de voorzijde of geheel rondom digitaal te printen. De bidons zijn ook geschikt om te personaliseren met een naam.

Bekijk product
   
€ 1.20

Een handige bidon die opgerold kan worden, in de vorm van een sportshirt.

Bekijk product
   
€ 0.95

Welke sport wordt het? Deze opvouwbare bidon is verkrijgbaar voor golfers, tenissers, voetballers, basketballers en rugbyers.

Gemaakt van PET, inhoud 550 ml.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

De stijlvolle design drinkflessen zijn gemaakt van glas en hebben een stoere beugelsluiting. De trendy waterflessen zijn milieuvriendelijk en duurzaam, dit in tegenstelling tot de veelgebruikte plastic waterflesjes. Een plastic fles wordt gemiddeld 2 weken gebruikt, deze hippe glazen flesjes kunnen keer op keer, oneindig vaak, gebruikt worden.

De beugelflessen zijn geheel naar eigen wens te personaliseren en all over te bedrukken met jouw logo, een mooie visual of een creatieve slogan. Een mooie bijkomstigheid, van elke verkochte fles gaat er 1€ naar een goed doel. Waterprojecten die ervoor zorgen dat ook de mensen in Nepal schoon drinkwater krijgen via een waterleiding, wat voor ons zo vanzelfsprekend is.

De lekvrije fles is handig voor onderweg als bidon, op vakantie en is ook als karaf op tafel te gebruiken. Vul de bedrukte fles met water of met vers fruitsap. De drinkfles is smaak neutraal, d.w.z. de fles neemt geen smaak aan van de drank die er in zit. Na gebruik kan de fles in de vaatwasser gereinigd worden.

Het glas is in 3 kleuren zeefdruk all over te bedrukken. De sluiting bestaat uit een RVS beugel, een keramische dop en een rubberen ring. De ring is in 4 kleuren (wit, rood, blauw en zwart) te verkrijgen. 

Verkrijgbaar in 2 formaten; 0,6 en 1,0 liter. Kan worden voorzien van een lasergravure (vanaf 10 stuks) of (rondom)bedrukking (vanaf 50 stuks)

Bekijk product
   
€ 4.27

Leuke hard plastic tritan sportfles/bidon met een mogelijkheid om water te verstuiven. 750ml.

Bekijk product
   
€ 3.22

Inhoud: 500 ml. Transparante fles met gekleurde dop, gemaakt van polystyreen en PE. De bidon kan in maximaal 1 kleur worden bedrukt, drukformaat 10x10 cm.

Bekijk product
   
€ 1.80

Bidon“ met koelstaaf in schroefdeksel, een decoratief kompas en een ophanglus. Handig voor onderweg op de fiets, of voor een lange wandeling in het bos. Je raakt de weg niet kwijt met deze 'Ice bottle on track' en je drankje blijft lekker fris!

Inhoud circa 500 ml. Logo middels tampondruk 15 x 20 mm

Bekijk product
   
€ 1.45

Mooie drinkbidon met fijne grip. Wit met diverse gekleurde push/pull dop.

Geen rondom opdruk mogelijk: kan maximaal 60x80 mm bedrukt worden.

Bekijk product
   
€ 8.11

Aluminium drinkfles met full-colour opdruk. Al mogelijk vanaf 48 stuks.
Inhoud 600 ml. Ideaal voor outdoor, sport en vrijetijd.

Bekijk product
   
€ 17.61

HOT & COOL set. Houdt uw drank warm met de rode 0.5l fles en koel met de blauwe 0,75L fles.Roestvrij staal en aluminium.
graveren en kleurdruk mogelijk

Bekijk product
   
€ 0.98

Het idee komt van Pam, een bezorgde moeder op zoek naar een manier om een fles drank koel te houden als haar zoontje gaat voetballen. Beu van het proberen om ijsblokjes in dat smalle flesje te duwen bedacht ze een unieke oplossing om flesjes te koelen en koel te houden.

Haar uitvinding,de ICE Pipes, zijn buisjes gevuld met een zoutoplossing die u eerst bevriest in de diepvriezer. De buisjes glijden perfect door de opening van Petflessen en bidons. De drankjes van Pam's kinderen waren nu koud. En bleven het ook.

Stop deze herbruikbare ijsstaaf in je Petfles, bidon of isoleerkan en je drank blijft uren fris !Gemaakt van polipropyleen en gevuld met een vloeibare zoutoplossing.

Standaardkleur blauw.

Voor minder dan 3.000 stuks wordt u logo gegraveerd op 3 weken. Vanaf 3.000 stuks drukken we uw logo in kleur ( maximum 1 kleur)  middels speciale, niet giftige, voedselveilige inkt. Vanaf 3000 stuks is de ICE PIPE ook verkrijgbaar in uw eigen pantonekleur en met uw logo. Zo wordt het een " message in a bottle" . Individueel verpakt in polybag.

Frisse relatiegeschenken voor zomerpromoties, als festival gadget en tijdens sportmanifestaties. En natuurlijk voor op kantoor : moeten we niet dagelijks minstens 1.5 liter water drinken ?

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Deze bidon / drinkbus is leverbaar in verschillende kleuren. De prijs is inclusief een rondom bedrukking in 1 kleur. De instelkosten bedragen Euro 130,00.

Bekijk product
   
€ 2.31

Stoere drinkfles met sportsluiting. Deze drinkbidon zorgt voor de nodige verfrissing tijdens of na het sporten, uw drankje blijft lekker koel!

Inhoud 0,6L.

Bekijk product
   
€ 5.10
Bidon. Aluminium en AS kunststof. Inhoud: 650 ml. diameter 66 x 240 mm - Afmeting: diameter 66 x 240 mm - Kleur: Licht groen - Druktechniek: Zeefdruk - Drukgrootte: 150 x 120 mm
Bekijk product
   
€ 5.10
Bidon. Aluminium en AS kunststof. Inhoud: 650 ml. diameter 66 x 240 mm - Afmeting: diameter 66 x 240 mm - Kleur: Blauw - Druktechniek: Zeefdruk - Drukgrootte: 150 x 120 mm
Bekijk product
   
€ 5.10
Bidon. Aluminium en AS kunststof. Inhoud: 650 ml. diameter 66 x 240 mm - Afmeting: diameter 66 x 240 mm - Kleur: Satijn zilver - Druktechniek: Zeefdruk - Drukgrootte: 150 x 120 mm
Bekijk product
   
€ 5.10
Bidon. Aluminium en AS kunststof. Inhoud: 650 ml. diameter 66 x 240 mm - Afmeting: diameter 66 x 240 mm - Kleur: Wit - Druktechniek: Zeefdruk - Drukgrootte: 150 x 120 mm
Bekijk product
   
€ 5.10
Bidon. Aluminium en AS kunststof. Inhoud: 650 ml. diameter 66 x 240 mm - Afmeting: diameter 66 x 240 mm - Kleur: Zwart - Druktechniek: Zeefdruk - Drukgrootte: 150 x 120 mm
Bekijk product
   
€ 8.83
Polyester koeltas (300D), met ritssluiting, zijvak voor bidon en verstelbare draagband. - Afmeting: 27.5cm x 24cm x 11.5cm (lengte x breedte x hoogte) - Kleur: Lichtblauw - Drukgrootte: 55mm x 110mm (lengte x breedte) - Druk positie: Voorzijde - Douanetariefnummer: 42029298
Bekijk product
   
€ 1.16
Kunststof bidon. Inhoud 500 ml. Heel handig voor op het sportveld. - Afmeting: diameter 7X17CM - Kleur: Royal blauw - Douanetariefnummer: 3924 9000
Bekijk product
   
€ 1.33
Designed by Toppoint 750ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij. - Afmeting: 248 mm (hoogte) - Kleur: Combinatie - Drukgrootte: 221 x 120 mm.
Bekijk product
   
€ 0.99
Designed by Toppoint 500ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon heeft een ergonomische dop die drinken nog eenvoudiger maakt. De bidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij. - Afmeting: 178 mm (hoogte) - Kleur: Wit / Zwart - Drukgrootte: 221 x 100 mm.
Bekijk product
   
€ 1.29
Fles/sportbidon 500 ml van HDPE (polypropyleen met hoge dichtheid), zonder bisfenol A, met vingerhouder. - Kleur: zwart
Bekijk product
   
€ 2.28
Materiaal: aluminium, plastic Informatie: 600ml Drukmethode: lasergravure Graveerpositie: Bovenaan Stuks verpakking: karton - Afmeting: 21 x diameter 7 cm - Kleur: Rood - Druktechniek: Lasergraveren - Drukgrootte: 5 x 5 cm - Douanetariefnummer: 76169990
Bekijk product
   
€ 1.64
Sportbidon 750ml. Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclamedrager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en onderling te combineren. Eigen pantone kleuren mogelijk vanaf 5.000 stuks. - Afmeting: 239 mm (hoogte) - Kleur: Wit / Rood - Drukgrootte: 221 x 105 mm.
Bekijk product
   
€ 1.61
Fles/sportbidon 750 ml van HDPE (polypropyleen met hoge dichtheid), zonder bisfenol A, met vingerhouder. - Kleur: rood
Bekijk product
   
€ 1.99
Doorschijnend kunststof bidon (0,40 liter), inclusief een kompas (voor promotioneel gebruik) en koelelement. - Afmeting: 6.5cm x 20cm (breedte x hoogte) - Kleur: Zwart - Drukgrootte: 30mm x 40mm (lengte x breedte) - Druk positie: Voorzijde - Douanetariefnummer: 39233010
Bekijk product
   
€ 1.84
Bidon met eenvoudige sluiting, 710ml. gefabriceerd van HDPE (polypropyleen met hoge dichtheid), zonder bisfenol A. - Kleur: zwart
Bekijk product
   
€ 2.78
Aluminium bidon (0,65 liter), met dop en tuit. - Afmeting: 7.2cm x 21.5cm (breedte x hoogte) - Kleur: Groen - Drukgrootte: 70mm x 30mm (lengte x breedte) - Druk positie: Houder - Douanetariefnummer: 76169990
Bekijk product
   
€ 2.78
Aluminium bidon (0,65 liter), met dop en tuit. - Afmeting: 7.2cm x 21.5cm (breedte x hoogte) - Kleur: Rood - Drukgrootte: 70mm x 30mm (lengte x breedte) - Druk positie: Houder - Douanetariefnummer: 76169990
Bekijk product
   
€ 1.33
Designed by Toppoint 750ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij. - Afmeting: 248 mm (hoogte) - Kleur: Groen - Drukgrootte: 221 x 120 mm.
Bekijk product
   
€ 1.04
Bidon TOUR GUIDE met schroefdop en een inhoud van ca 600ml. BPA- en Phthalaten-vrij. Ideaal voor bijv fitness, fietsen, mountainbiken en andere sporten. - Afmeting: diameter 7,2 x 17 cm - Kleur: Geel - gemaakt in : kunststof - Druktechniek: Tampondruk: 25 x 60 mm K1+H2
Bekijk product
   
€ 0.99
Designed by Toppoint 500ml bidon. Leverbaar in diverse kleuren en van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn onderling te combineren tussen dop en fles. De sportbidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat het een ideale reclamedrager maakt. BPA vrij. - Afmeting: 178 mm (hoogte) - Kleur: Wit / Rood - Drukgrootte: 221 x 100 mm.
Bekijk product
   
€ 1.84
Bidon met eenvoudige sluiting, 710ml. gefabriceerd van HDPE (polypropyleen met hoge dichtheid), zonder bisfenol A. - Kleur: wit
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website