Belgische , uw belgische leverancier voor relatiegeschenken
belgische , Mondial Gifts , uw leverancier van relatiegeschenken en gadgets - mondialwhite

belgische , Mondial Gifts , uw leverancier van relatiegeschenken en gadgets

Prijs op aanvraag

België staat voor vele dingen bekend, waaronder de Cuberdons. De cuberdon is een handgemaakte, gesuikerde lekkernij met een dikke fruitsiroop. Beschikbaar in 30 verschillende smaken en bijhorende kleuren.

Er zijn verschillende manieren om deze lekkernij te degusteren. Traditioneel om op te eten, maar ook om in een glas champagne / cava te leggen zodat het zijn subtiele smaak kan afgeven. Als toevoeging in een cocktail, wodka, gin, maar ook thee.

Houdbaarheid : 3 maanden op normale temperatuur (18-24°C) en 6 maanden op een kouder temperatuur (4-10°C).
Verschillende verpakkingsmogelijkheden : per stuk, per 3 / 9 / 16 / 25 /144 stuks in een geschenkdoos.

Prijzen afhankelijk van de verpakking / aantal stuks en personalisatie  van de doos.

Bekijk product
   
€ 2.79

Zonnebril met UV 400 glazen waarvoor een geperforeerde bedrukt scherm komt. Hierop kan de Belgische driekleur gedrukt worden, maar uiteraard zijn ook andere opdrukken mogelijk.  Minimum afname 250 stuks.

Leuk om te supporteren voor het EK europees kampioenschap /WK wereld kampioenschap voetbal  en om onze Belgische nationale ploegen te ondersteunen tijdens de Olympische Spelen of andere nationale evenementen. Opgegeven prijs inclusief pinhole film voor de brilglazen met 4 kleuren opdruk en zonder opdruk op beentjes van de bril. Exclusief techische kosten.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Hackers maken steeds meer gebruik van webcamera's omdat de meeste computers daarmee standaard worden uitgerust.

In Nederland stond een 18-jarige man terecht omdat hij webcams heeft gehackt door op 2.000 computers software te installeren.

Loop geen risico dat derden gebruik kunnen maken van jouw webcamera. Met deze ronde sticker kunt je eenvoudig jouw camera afplakken.

De webcamcover is eenvoudig weg te nemen als je je camera gebruikt en oogt veel mooier dan een post-it of pleister die hele loook van jouw mooie smartphone, tablet of PC om zeep helpen. Sterker, met een leuke sticker wordt het nog extra fun.

De webcam block wordt geleverd op een kartonnen kaartje ter grootte van een creditcard. Het kaartje wordt verpakt in een polybag. De sticker en het kaartje worden full color bedrukt met de door jou gewenste boodschap of logo.

Kan al vanaf 500 stuks en op aanvraag met verschillende webcam blockers in verschillende formaten.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

We ontwikkelden we een leuke voetbal app. Met vele mogelijkheden om het voor u, helemaal op maat, te personaliseren.  

Dit voetbalspel speel je door de bal voorbij de keeper te schieten door de bal me je vinger te bewegen. Bij elke goal scoor je punten.

Het spel kan op verschillende manieren gepersonaliseerd worden: de reclameborden, de voetbal, het truitje van de keeper en zelfs de achtergrond.
(zie hiernaast de voorbeelden).

We kunnen ook bijvoorbeeld voor dit spel voor uw bedrijf een wedstrijd organiseren met prijzen voor wie de hoogste score haalt op 13 juli 2014, de dag van de finale in Brazilië.

De productie van het spel gebeurt op 8 werkdagen in drie eenvoudige stappen:
1. We bezorgen u een sjabloon waar u uw logo of afbeeldingen kan invoeren
2. U ontvangt een werkende testversie van uw eigen spel voor goedkeuring.
3. Na goedkeuring laden we  uw spel in de  AppStore of Google Play Store.

Probeer het zelf uit: scan de QR code hiernaast met uw IPhone ( de Android versie is binnenkort beschikbaar).

Gebruik de vele mogelijkheden van mobiele games voor uw reclame.
Mobiele reclame is een trend die je tegenwoordig niet kunt laten liggen en de meest effectieve manier om mobiel reclame te maken is via apps en games.

Bereik mensen waar ze zijn - MOBIEL:

Maar liefst een ongelooflijke 66,3 % van smartphone-gebruikers gebruiken hun telefoon om spelletjes te spelen. 94% van de online-gamers spelen hun games op smartphone, slechts 6 % gebruiken de browser van hun PC.


Verspreid uw spel - UNLIMITED:

Implementeer je spel in uw website.
Deel je spel op Facebook en Twitter.
Profiteer van gebruikers die je spel delen op sociale netwerken.
Druk QR - codes die leiden tot uw spel op uw producten.
De mogelijkheden zij eindeloos..... 

Het gebruik en de downloads van je spel zijn onbeperkt en het is op elk moment beschikbaar over de hele wereld. En telkens iemand het spel speelt, ziet hij of zij uw boodschap.

Leuk om te supporteren voor het EK Europees kampioenschap voetbal in 2016 in Frankrijk en om onze Belgische nationale voetbalploeg te ondersteunen.

Bekijk product
   
€ 11.70

Poncho in de Belgische driekleur. Hiermee laat je je zeker opmerken in de tribunes ! Supporter voor onze Rode Duivels tijdens het komende WK in Rusland.

Bekijk product
   
€ 4.50

Draag een belletjeshoed in de Belgische kleuren. Supporter voor onze Rode Duivels tijdens het komende WK in Rusland! 

Bekijk product
   
€ 2.61

100% Polyester veiligheidsvest (150D) voor volwassenen. Volgens Belgische normen. Beschikbaar in 3 maten:. M= 66x60 cm (LxB), XL= 73x67cm (LxB), XXL= 75x72cm (LxB). Voor promotioneel gebruik.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Dit setje van 2 placemats is volledig full colour te bedrukken.

Bovendien is het vervaardigd uit ecologisch verantwoord materiaal: PP. 

Een promoartikel dat elke dag gebruikt wordt met een zeer groot drukoppervlak. Bedrukt beide sets met dezelfde opdruk of maak er een verzamelactie van en maak allemaal verschillende sets. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ideaal product om tijdens het komende WK als on pack actie te gebruiken. 

Dikte matje: 0.3 mm

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Een ovenwant of barbecue handschoen is altijd een praktisch relatiegeschenk! Heel handig artikel voorbijvoorbeeld on pack acties.

Ovenwant in 100% katoen (190 grams) dat full color bedrukt kan worden zoals bijvoorbeeld in de Belgische kleuren naar aanleiding van het WK 2018. Kleuren worden aangepast al naargelang het design / de print.

Er kan uiteraard ook een set met 2 stuks gemaakt worden (prijzen op aanvraag).

Bekijk product
   
€ 3.10

Laat je elke dag verrassen en maak in december elke dag een vakje open. Een adventkalender is reuze spannend! Met kwalitatief goede Belgische Callebaut chocolade. Een mooi kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk voor jong en oud, voor een brede doelgroep.

Voor- en achterzijde kan all-over in fullcolour met jouw artwork bedrukt worden.

Totaal gewicht: ca. 137 gram. Houdbaarheid chocolade: 18 maanden.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Deze handige opbergbox bestaat in 10 verschillende maten. Is voorzien van clips om te sluiten en versterkte bodem voor 65 en 115 Liter.
Alle modellen zijn onderling stapelbaar. Van het gekende Belgische merk Allibert. Laat het merk op de box staan of maak je eigen box onder uw eigen merk. 

Geef uw actie een meerwaarde door samen de personalisatie te bedenken. De hele buitenzijde van de doos bedrukt? Uw logo zeer subtiel in reliëf op het deksel? Een subtiele bedrukking aan de zijkant? Er is zeer veel mogelijk. Prijzen afhankelijk van het gekozen model en de gekozen personalisatie.  Eigen kleur van box mogelijk vanaf 3 000 stuks.

Bekijk product
   
€ 1.49

Make-up stift in de kleuren van je eigen firma? Nu kan het! Een aantal kleurcombinaties bestaan standaard, zoals de Belgische vlag, de regenboogvlag,... maar je kan ook je eigen kleuren samenstellen.

Supporter je favoriete ploeg / firma aan op een originele manier dat iedereen ziet.

Bekijk product
   
€ 0.11

Het alternatief voor de schminkstick. Met dit handige kaartje voor éénmalig gebruik verf je je gezicht in de 3 kleuren van onze Belgische vlag. Beide wangen/... kunnen voorzien worden van 3 streepjes (niet op het hele gezicht met te verven). Aan de achterzijde brengen we uw boodschap / logo aan. Zo moedig je je favoriete Belgische ploeg aan met speciale gezichtsverf.  
Minimum afname : 10 000 stuks
Andere kleurcombinaties : prijzen op aanvraag

Bekijk product
   
€ 0.95

Nooit nog een Goal missen van je favoriete voetbalploeg met dit handige brillendoekje in je zak ! dient ook als schermreiniger , kan volledig gepersonaliseerd worden . Ideaal WK supporters geschenk, klein , handig en altijd zichtbaar . Min afname 5000 stuks , prijsindicatie voor 30000 stuks met personalisering Belgische kleuren en N° 12 op de rug , uw logo kan er bovendien op waar u wenst mits kleine meerprijs. 

Bekijk product
   
€ 3.49

Zet het Belgische voetbalteam en je eigen merk in 1 keer in de kijker met deze spiegelhoezen voor de auto die full color te bedrukken zijn. Materiaal rekt iaan de 4 zijden. Verkocht in sets van 2 stuks. Design volgens uw artwork: eenzelfde design voor de 2 hoezen of een verschillend design voor elke spiegelhoes.

Bekijk product
   
€ 4.48

Full color allover bedrukte doos gevuld met 10 Belgische chocolade bonbons.

Houdbaarheid: 12 maanden.

Bekijk product
   
€ 0.42

Deze zeer populaire sleutelhanger is niet voor niets alom bekend. Praktisch, groot drukoppervlak en van Belgische makelij. De transparante versie is beschikbaar met personalisatie aan beide zijden. Alle gekleurde modellen enkel personalisatie aan 1 zijde mogelijk. Formaat personalisatie : 35 x 24 mm.

Opgegeven prijs inclusief digitale opdruk in full color aan 1 zijde.

Bekijk product
   
€ 7.50

Supporteren is niet enkel een mannenzaak. Ook vrouwen kunnen onze Belgische trots aanmoedigen. Een vlag dat ook een handig jurkje vormt. Wij bieden deze aan met de Belgische vlag, maar uiteraard zijn er ook vlaggen van andere landen beschikbaar.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Deze set met 50 ballonnen in de 3 verschillende kleuren van de Belgische vlag is aan beide zijden bedrukt met een leuk voetbaldesign. Uiteraard maken wij ook graag jou eigen set met je eigen logo.

Leuk om te supporteren voor een EK Europeeskampioenschap / Wereldkampioenschap / olympische spelen om onze nationale ploegen (tennis, voetbal,...) te ondersteunen of je gevel mee te versieren.

Prijzen op aanvraag.

Bekijk product
   
€ 13.67

Horloge kan volledig custom made gemaakt worden in eigen kleuren of de Belgische kleuren met eigen design.  Dus laat je fantasie de vrije loop en laat je bedrijfslogo optimaal tot zijn recht komen. Je kan kiezen uit individuele horloges of een set met verschillende designs. Leuk om onze Belgische nationale voetbalploeg te ondersteunen en je firma op een originele manier in de kijker te zetten.

Prijs omvat 3 dlg-set met 1 of 2 kleuren druk op wijzerplaat.  Technische kosten niet inbegrepen.

Leuk om te supporteren voor het EK Europees kampioenschap voetbal in 2016 in Frankrijk en om onze Belgische nationale voetbalploeg te ondersteunen

 

   

Bekijk product
   
€ 8.88

Of hoe chocolade zich laat zien als ideaal geschenk of representatief souvenir van ons Belgenland in al zijn positiviteit. Ja, België is een land met ballen.

We houden van lekkere dingen, we zijn wereldberoemd om onze Belgische chocolade. We hebben het mooiste monument ter wereld, het atomium, dat hier subtiel gesuggereerd wordt dmv vorm, grafiek en verpakking. Geen imitatie van het atomium, maar een knipoog naar ons symbool, het symbool van geloof in de toekomst en vooruitgang
door techniek.

De pralines zitten verpakt in een kartonnen doosje.
Elk doosje bevat 7 pralines - gewicht 100 gram.

Bekijk product
   
€ 15.31

Of hoe chocolade zich laat zien als ideaal geschenk of representatief souvenir van ons Belgenland in al zijn positiviteit. Ja, België is een land met ballen. We houden van lekkere dingen, we zijn wereldberoemd om onze Belgische chocolade. We hebben het mooiste monument ter
wereld, het atomium, dat hier subtiel gesuggereerd wordt dmv vorm, grafiek en verpakking. Geen imitatie van het atomium, maar een knipoog
naar ons symbool, het symbool van geloof in de toekomst en vooruitgang
door techniek.
De grafiek en de kleur van de verpakking verwijst ook naar de jaren ‘58 én de tekenjuweeltjes van Hergé (Kuifje).

De pralines zitten veilig verpakt in een plat doosje van metaal, zodat ze in elke reisbagage nog een (veilig) plaatsje kunnen vinden.  De dunwandige metalen box is een duurzame en precieuze uitvoering, opdat hij niet zou weggegooid, maar gegeerd zal worden, en een tweede leven kan genieten als handige box voor  hebbedingetjes.

Doos met 19 pralines van 2,8 cm diameter.

Bekijk product
   
€ 2.63

Zoekt u promotie voetballen of gewoon mooie bedrukte voetballen voor de lokale voetbalvereniging? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij maken voor u (hand)genaaide voetbal in jullie eigen design.

Elk huishouden heeft wel een voetbal in huis die vooral door de jeugd en de mannen veel gebruikt wordt. Met name rond de WK's en EK's kiezen veel bedrijven ervoor om hun naam te verbinden aan het nationale elftal. Dit roept enorm veel sympathie op bij de klant!

Wij kunnen de ballen al speciaal op maat laten maken vanaf 100 stuks! Bent u nieuwsgierig naar de prijzen? Neem dan vooral contact met ons op en wie weet heeft u straks uw eigen bedrukte voetballen!

Leuk om te supporteren voor het EK Europees kampioenschap voetbal in 2016 in Frankrijk en om onze Belgische nationale voetbalploeg te ondersteunen

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Uniek T-shirt in de kleuren van de Belgische vlag, deze hebben een witte achterkant en kunnen daarop bedrukt worden. Uniek in België!

Leuk om te supporteren voor nationale competities zoals een EK, WK of de Olympische spelen.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Uniek T-shirt met de kleuren van de Belgische vlag op de mouwen. Deze hebben een witte achterkant en voorkant en kunnen daarop bedrukt worden. Uniek in België!

Leuk om te supporteren voor het nationale kampioenschappen zoals een EK, WK of Olympische Spelen.

Bekijk product
   
€ 11.87

Belgische kaartlezer voor elektronische identiteitskaarten met voet. Belgian eID Card Reader. Digipass. Inclusief full color dominglabel. Verpakt in neutraal doosje. Gemakkelijk te installeren. Compatible with Windows 7/Vista/XP/2000, MacOSX 10.4, Linux. - Druk informatie: 28x10mm

Bekijk product
   
€ 1.45

De Car-Keeper® is een transparante folie met voetballer die gemakkelijk op een ruitenwisser bevestigd wordt. Hij is verkrijgbaar in verschillende nationaliteiten waaronder ook de Belgische. De Car-keeper® wordt op een full-colour A4 flyer geleverd die met uw eigen design wordt bedrukt.
Onderstaande prijs is inclusief de full-colour flyer en bedrukking van uw logo in 1 kleur op de Car-Keeper®

Leuk om te supporteren voor nationale kampioenschappen zoals het EK of WK of de Olympische spelen.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Ga helemaal voor de voetbalsfeer met deze slippers in een cut-out bord. Je kan de hele cirkel (incl de slippers) benutten om je eigen boodschap op te drukken. Ga voor een Belgische of rode uitstraling om onze nationale voetbalploeg een warm hart toe te dragen.

Bekijk product
   
€ 10.92

Belgische kaartlezer voor elektronische identiteitskaarten. Belgian eID Card Reader. Digipass. Inclusief full color dominglabel. Verpakt in neutraal doosje. Gemakkelijk te installeren. Compatible with Windows 7/Vista/XP/2000, MacOSX 10.4, Linux. - Druk informatie: 28x10mm

Bekijk product
   
€ 2.53

de chocolade kan worden voorzien van uw logo. Bovendien wordt het doosje naar wens bedrukt in 1 tot en met 4 kleuren. Belgische chocolade van Callebaut, verkrijgbaar in puur of melk. 65 gram chocolade. 
Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur.

Bekijk product
   
€ 1.28

Beken kleur met deze leuke facepaint. De Belgische driekleur in één keer op je gezicht.

Bekijk product
   
€ 40.37
De samenstelling van dit kerstpakket is in de chique zilver kleur gehouden. Als cadeau treft u een zilverkleurige, in Zig Zag dessin gestreepte koeltas aan. Deze tas heeft 2 verstelbare draagriemen. Aan de bovenzijde de trendy rolsluiting. In de rugzak zit een isoleer laag om de relatiegeschenk en in de tas zo goed mogelijk op temperatuur te houden. Deze mooie, trendy tas is erg handig op reis, in de auto, naar het strand, of voor alles wat u maar kunt bedenken. INHOUD: Koeltas met Zig Zag print 43 x 26 x 18 cm Franse rode wijn ABC Création, 75 cl Gezouten chips Flatbread Smeerkaas Pikante notenmix Kaaswafeltje Fairtrade thee Chocolade boomhangers Belgische koek met chocolade Knapperige caramel sticks Dropmallows Verpakt in een bijpassende geschenkdoos
Bekijk product
   
€ 50.82
Met dit kerstpakket kunt u meteen op reis, de antraciet grijze trolley die tevens cabin proof is voor elke vliegtuig maatschappij, is een mooi cadeau voor uw werknemers. Daarbij zijn diverse lekkernijen verpakt om even te kunnen genieten voordat men de koffer gaat pakken. Alvast een goede reis! INHOUD: Antracietkleur stoffen trolley 53 x 35 x 19 cm Franse rode wijn ABC Création de Rouge, 75 cl Kaaswafeltjes Aardappelchips naturel Bosvruchten thee Pane tostato Zwarte bessen jam Cake rol tiramisu Belgische koek met chocolade IJschocolaatjes met hazelnoot praliné-crème Mallows Verpakt in een bijpassende geschenkdoos
Bekijk product
   
€ 1.77
Grote evenementen hand in de kleuren van de Belgische vlag met een aanzienlijk bedrukkingsoppervlak. Het unieke formaat van deze hand zorgt voor een opvallende verschijning. Sterk promotiemiddel voor bijvoorbeeld evenementen of feesten.
Bekijk product
   
€ 22.32
Een heerlijke Belgische chocolade dennenboom en kerstchocolade gesorteerd op een presenteerschaal om van te smullen tijdens de kerstdagen. INHOUD: Langwerpige glazen presenteerschaal 34 x 17 cm, gevuld met échte Belgische kerstchocolade in wit, melk en puur én een chocolade dennenboom, 900 gr, verpakt in transparante folie Verpakt per stuk in een verzenddoos. Prijs voor verzending per stuk op aanvraag
Bekijk product
   
€ 397.05
Dit mes is ontworpen door Belgische messenmaker Filip de Leeuw. Het lemmet is gefabriceerd van CPM S30V staal en full flat geslepen. Het lemmet vergrendelt door middel van een Reeve Integral Lock. Het heft is gefabriceerd van titanium en carbon fiber. - Kleur: Grijs.
Bekijk product
   
€ 11.87
Deze heerlijke kerstster van massieve chocolade wordt gevuld met échte Belgische kerstchocolade in wit, melk en puur, 400 gr. Heerlijk om met elkaar van te genieten tijdens de feestdagen. Dit relatiegeschenk is tevens zeer geschikt om uw klanten, personeel of collega's mee te verrassen. Verpakt per 5 stuks in een verzenddoos. Prijs voor verzending per stuk op aanvraag
Bekijk product
   
€ 20.85
Glazen presenteerschaal 24,5 x 24,5 cm, gevuld met échte Belgische kerstchocolade in wit, melk en puur én enkele halve chocolade kerstballen in verschillende kleuren, 700 gr, verpakt in transparante folie Verpakt per stuk in een verzenddoos. Prijs voor verzending per stuk op aanvraag
Bekijk product
   
€ 11.35
Een melkchocolade Champagne fles, hand gegoten van Belgische chocolade, hoogte 30 cm. Een traktatie om te krijgen en mooi om te geven! Verpakt per 5 stuks in een verzenddoos. Prijs voor verzending per stuk op aanvraag
Bekijk product
   
€ 17.57
Dit kerstpakket zal zeker bij de liefhebbers van chocolade goed in de smaak vallen! Een pak de enige échte volle chocomel met een dot heerlijk slagroom, in combinatie met de Belgische wafels, Toblerone en truffels Welkom in het chocolade walhalla! Warm of koud geserveerd in de hoge glazen geeft een luxe uitstraling aan dit verwen moment. Dit wordt op en top genieten! INHOUD: Twee longdrinkglazen Chocomel vol Slagroom Belgische truffels puur Toblerone Suikerwafels Verpakt in een bijpassende geschenkdoos
Bekijk product
   
€ 23.27
Ronde glazen schaal waarop een met de hand gegoten kerstklok in melkchocolade, rondom kerstchocolade in wit, melk en puur, 900 gr. Uiteraard gefabriceerd van échte Belgische chocolade. Verpakt per stuk in een verzenddoos. Kan door de breukgevoeligheid niet individueel verzonden worden maar uitsluitend via pallet vervoer
Bekijk product
   
€ 5.37
"Een doosje met heerlijke Belgische chocolade om van te smullen tijdens de kerstdagen. INHOUD: Rond transparant geschenkdoosje gevuld met échte Belgische kerstchocolade in wit, melk en puur, 250 gr Verpakt per 18 stuks in een verzenddoos "
Bekijk product
   
€ 2.80
Elastische armband in de Belgische driekleur. .
Bekijk product
   
€ 1.64
Adventkalender A5, 210 x 150 x 14 mm. tot in full colour bedrukt met Belgische Callebaut chocolade
Bekijk product
   
€ 3.28
Visitekaart omslag met 4 napolitains zilverkleurig. Embossing in de omslag en bedrukte napolitains. Belgische Barry Callebaut chocolade.
Bekijk product
   
€ 1.96
Zwart-geel-rood schmink stick. Ideaal voor nationale (sport)evenementen of om het Belgische team aan te moedigen. Bedrukken met uw logo en/of uiting is mogelijk!
Bekijk product
   
€ 0.47
Chocolade stick ca. 18 gr. tot in full colour bedrukt, Belgische Barry Callebaut chocolade en karamelvulling.
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website