bedrukte lucifers
bedrukte lucifers - mondialwhite

bedrukte lucifers

€ 0.95

Dit zijn geen lucifers maar sticks die je in de grond kunt steken. In elke stick zit een zaadje van een plant naar keuze. De prijs is voor een kaartje met 5 seedsticks.

Naar wens kunnen we ook meer of minder worden verpakt. Het kaartje kan in elke gewenste vorm gemaakt worden en is full color bedrukt.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Met dit kampvuur steek je in geen mum van tijd je kampvuur, barbeque, vuurkorf aan. Perfect om het BBQ-seizoen mee te starten. De houten staafjes zijn van gerecycleerd hout en te customizen in verschillende kleuren.

Personalisatie kan op de houtstaafjes, luciferdoosjes en op de gehele verpakking.

Bekijk product
   
€ 0.36

Maak je klanten blij met een bijzondere mailing of een leuk aandenken aan een beurs. Deze pleistermapjes bevatten 4 neutrale pleisters die individueel verpakt zijn. Uiteraard zijn er ook tal van andere mogelijkheden (tandenstokers, lucifers,...) vanaf 25 000 stuks. Het mapje kan full color bedrukt worden met het door jou gekozen artwork.

Opgegeven prijs voor opdruk in 2 kleuren

Bekijk product
   
€ 1.24

Leuk doosje met 45 lucifers. Basiskleuren van de luciferkopjes : rood, blauw, bruin, zwart of wit.  Andere kleuren op aanvraag. Prijs incl. 1 kleur opdruk.

Bekijk product
   
€ 1.50

Een sfeervol cadeautje bestaande uit 15 lucifers, 2 theelichtjes en 1 theelichthoudertje.

Openhaard-lucifers, handig om de haard mee aan te steken en in de winter een gezellige sfeer te creëren. Maak het vuur aan of steek kaarsen aan zonder je vingers te branden.

Standaardkleuren luciferkopjes: rood, blauw, bruin, zwart en wit. Prijs is inclusief 1 kleur opdruk.

Bekijk product
   
€ 0.13

Open haard of kaarslicht : gezellig of romantisch sfeertje is zo gecreëerd met deze handige lucifers.

OOk zeer handig voor het barbeque seizoen.

LET OP: Minimale afname is 5000 doosjes.

Bekijk product
   
€ 47.02
Buiten in de sneeuw of wacht u liever op de zomer Aan alles is gedacht, zoals de barbeque zelf, de stoere suède handsschoen en zelfs 4 steakmessen! Geniet van de momenten, van uw gezelschap en van het cadeau wat u heeft ontvangen.INHOUD: barbeque Masters barbeque emmer Servetten delicious sausage Royale zak Briketten Boekje barbeque Chef & Burger Meester Steakmessen 4-delige set Aanmaak lucifers Suède barbeque handschoen 36 x 19 cm barbeque marshmallows + prikkers Man with the Pan rub Jamaican Jerk Verpakt in een bijpassende geschenkdoos
Bekijk product
   
€ 6.17
Strormproof lucifers wind en waterproof branden 15 seconden ontbranden zelfs weer wanneer de even onder. water worden gedompeld. 2 extra strikers in plastic zakje. - Kleur: Bruin.
Bekijk product
   
€ 3.32
Safety lucifers 10 doosjes van 32 stuks. - Kleur: Bruin.
Bekijk product
   
€ 3.79
De Sweetfire Strikeable Fire Starter is gefabriceerd van een bijrelatiegeschenk van suikerriet: genaamd bagasse. Dit belangrijke ingrediënt wordt al over de hele wereld gebruikt als duurzame biobrandstof. Door de plantaardig wax kan elke lucifer 7 minuten branden. Als het strijkvlak en de doos nat worden, werkt het strijkvlak nog steeds, maar moet eerst drogen zodat het oppervlak weer stevig is. Als de lucifers nat worden, moet u deze eerst drogen voor gebruik. 8 lucifers in 1 doosje. - Kleur: Bruin.
Bekijk product
   
€ 11.35
Stormproof lucifers in een waterdichte container met rubber afdichting en schroefdop. Wind en waterproof branden maar liefst 15 seconden. Ontbranden zelfs korte onderdompeling in water of zand. Ideaal voor het starten van een vuurtje met natuurlijke materialen. 2 extra strikers in plastic zakje. - Kleur: Oranje.
Bekijk product
   
€ 7.55
De Sweetfire Strikeable Fire Starter is gefabriceerd van een bijrelatiegeschenk van suikerriet: genaamd bagasse. Dit belangrijke ingrediënt wordt al over de hele wereld gebruikt als duurzame biobrandstof. Door de plantaardig wax kan elke lucifer 7 minuten branden. Als het strijkvlak en de doos nat worden, werkt het strijkvlak nog steeds, maar moet eerst drogen zodat het oppervlak weer stevig is. Gebruik tot die tijd de reserve strijkvlakken in de doos. Als de lucifers nat zijn, droog deze dan even af voor gebruik. 8 lucifers in een doosje. - Kleur: Bruin.
Bekijk product
   
€ 5.22
Survival lucifers in een waterdicht containertje met schroefdop. Wind en waterproof branden maar liefst 12 seconden Ideaal voor het starten van een vuurtje met natuurlijke materialen. 2 extra strikers in plastic zakje. - Kleur: Bruin.
Bekijk product
   
€ 6.17
De Stormproof Sweetfire Strikeable Fire Starter heeft een extra sterk ontbrandende kop (stormproof) en is gefabriceerd van een bijrelatiegeschenk van suikerriet: genaamd bagasse. Dit belangrijke ingrediënt wordt al over de hele wereld gebruikt als duurzame biobrandstof. Door de plantaardig wax kan elke lucifer 7 minuten branden. Stormproof betekent dat het in natte toestand gewoon kan branden. Zelfs nadat het in water was gedompeld. Als het strijkvlak en de doos nat worden, werkt het strijkvlak nog steeds, maar moet eerst drogen zodat het oppervlak weer stevig is. Gebruik tot die tijd de reserve strijkvlakken in de doos. Als de lucifers nat zijn, droog deze dan even af voor gebruik. 8 lucifers in een doosje. - Kleur: Bruin.
Bekijk product
   
€ 71.20
Olicht ION is een bijzondere Limited Edition, stijlvol vormgegeven en geinspireerd door de Iphone in het formaat van een luciferdoosje. (5.5 bij 2.5 cm) Het frame is van mat titanium en de voor- en achterzijde zijn voorzien van Gorillaglas met tiptoetsbediening. Aan de zijkant zit de aan/uit schakelaar en via het glas is de lamp te dimmen (vinger op het + of - teken houden) van 320 to 1 lumen output. oplaadbaar d.m.v. meegeleverde usb kabel. twee screenprotector glaasjes meegeleverd. 5 jaar garantie!. - Kleur: Zwart.
Bekijk product
   
€ 18.99
De BEHEMOTH Stormproof Sweetfire Strikeable Fire Starter heeft een extra sterk ontbrandende kop (stormproof) en is gefabriceerd van een bijrelatiegeschenk van suikerriet: genaamd bagasse. Dit belangrijke ingrediënt wordt al over de hele wereld gebruikt als duurzame biobrandstof. Door de plantaardig wax kan elke lucifer 15 minuten branden, dus 2x langer dan de standaard uitvoering. Stormproof betekent dat het in natte toestand gewoon kan branden. Zelfs nadat het in water was gedompeld. Als het strijkvlak en de doos nat worden, werkt het strijkvlak nog steeds, maar moet eerst drogen zodat het oppervlak weer stevig is. Gebruik tot die tijd de reserve strijkvlakken in de doos. Als de lucifers nat zijn, droog deze dan even af voor gebruik. 8 lucifers in een blikken bewaardoos. - Kleur: Bruin.
Bekijk product
   
€ 142.02
Als je altijd al van unieke ontwerpen hebt gehouden dan is deze kapstok het helemaal voor jou! Het lijkt erop alsof de kapstok bestaat uit lucifers die bij elkaar zijn gegooid. Hij is een absolute blikvanger op de plek waar je jassen ophangt en dit hoeft dus niet achter een gesloten deur. Voor het ontwerp is gebruik gefabriceerd van stevige materialen, strakke lijnen en eigentijdse vormen. Spinder Design kenmerkt zich met unieke ontwerpen door het gebruik van stoere materialen, strakke lijnen en eigentijdse vormen. De designmeubelen en woonaccessoires worden ontworpen door gerenommeerde ontwerpers waarbij duurzaamheid, robuustheid en unieke combinaties van materialen vooropstaat. Bovendien hebben de relatiegeschenk en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Spinder Design is een toonaangevend kwaliteitsmerk met een krachtig en eigenzinnig karakter. Kenmerken - Kunstwerk design kapstok - Geschikt voor veel jassen - Ook geschikt voor kinderen - Montage aan wand - Inclusief bevestigingsgemaakt in relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Spinder Design Matches XS Kapstok met 7 Haken - zwart smith - gemaakt in : Staal - Afmetingen: H 80 x B 75 x D 10 cm - Aantal haken: 7 - We leveren in: zwart, zwart smith en roestvrij staal - Merk: Spinder Design
Bekijk product
   
€ 0.14
Luciferdoosje met 24 lucifers, met full colour bedrukken , 54x47x7 mm.
Bekijk product
   
€ 0.11
Luciferdoosje met 25 lucifers, met full colour bedrukken , 53x36x9 mm.
Bekijk product
   
€ 0.11
Lucifermapje met 20 lucifers, met full colour bedrukken , 39,5x50x8 mm.
Bekijk product
   
€ 0.09
Luciferdoosje met 11 lucifers, met full colour bedrukken , 56x24x7 mm.
Bekijk product
   
€ 0.14
Luciferdoosje met 20 lucifers, met full colour bedrukken , 56x17x17 mm.
Bekijk product
   
€ 0.12
Lucifermapje met 20 lucifers, met full colour bedrukken , 50x53x5 mm.
Bekijk product
   

Gerelateerde pagina's op onze website