afbreekbaar , Niet enkel de bedrukking is van groot belang. Ook de kwaliteit van het gadget zelf is één van de succesfactoren van een relatiegeschenk
afbreekbaar , kwaliteit van het gadget zelf is een van de succesfactoren  - mondialwhite

afbreekbaar , kwaliteit van het gadget zelf is een van de succesfactoren

€ 3.36

In Europa gebruiken we jaarlijks minstens 36,4 miljoen plastieken rietjes.  Deze zijn zeer slecht voor ons milieu. Gelukkig zijn er nu ecologische alternatieven om ze te vervangen.

Deze 100% ecologische rietjes worden gekweekt en geoogst door plaatselijke boeren. Na de oogst worden ze gereinigd, gedroogd en met de hand gesneden tot 20 centimeter lang.Er zijn verschillende diameters beschikbaar.

Onze rietjes groeien in de natuur en zijn 100% biologisch, biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Geen plastic, geen PLA (maïszetmeel) - gewoon een echt rietje!

Probeer het zelf, drink met een echt rietje!

Een intelligent en blijvend geschenk!

Set van 15 rietjes verpakt in originele verpakking van Straw by Straw.

Personalisatie met uw logo mogelijk vanaf 100 dozen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk product
   
€ 0.22

100% natuurlijk en recycleerbaar.

'Push clean' wet wipes in een klein cellulosedoosje (van bamboe).

Het kleine weefsel is droog totdat de gebruiker duwt. Op dit moment wordt de vloeistof gemengd en daarna is het klaar voor gebruik!

Gemakkelijk in de handtas te stoppen dankzij het compact formaat.

Ontwikkeld als een organisch groen product gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. De verpakking is volledig recycleerbaar.

Bekijk product
   
€ 1.54

De eerste ijskrabber volledig ontwikkeld uit 100 % biologisch afbreekbaar materiaal! Namelijk suikerriet. 

Waarom? : Op dit moment wordt er geschat dat er zo’n 100 miljard kilo plastic afval in onze zeeën en oceanen drijft. Per jaar komt er wereldwijd zo’n 4,7 miljoen ton plastic afval bij, dat is gemiddeld 12.000 ton per dag!

We hebben deze drijvende vuilnisbelt in de afgelopen 50 jaar gecreëerd, waarbij we in de laatste tien jaar meer plastic hebben geproduceerd dan in de hele twintigste eeuw. Door een kleine onderzoek te doen zijn we erachter gekomen dat Nederland 8 miljoen geregistreerde auto's telt. 1 ijskrabber weegt gemiddeld 50 Gram dat betekent dat wij alleen al in Nederland 400.000 KG plastic produceren om iedereen te voorzien van dit kleine product.

En dat te bedenken dat het jaarlijks terugkeert en de oude weggegooid wordt.

Vanaf 5.000 stuks eigen pantonekleur mogelijk.

We scharen ons achter het klimaatakkoord van Parijs !

De vermelde prijs is inclusief printen in 1 kleur

Bekijk product
   
€ 0.70

Balpen : biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk - Niet giftige blauwe inkt.

Zaden van kruiden of planten zijn verborgen in de bovenkant van de drukknop van de pen.

Om te planten plaats je de zaden in water gedurende 24 uur.  In een kleine pot met gaten in de bodem voor drainage, plaats je daarna een dun laagje grasrijke grond.  Je strooit de zaden op die grond. Voeg ongeveer 4 mm aarde toe. Plaats de plant in de volle zon op een vensterbank of op een balkon. De plantjes regelmatig gieten, niet laten uitdrogen. Wanneer de plant 10 à 15 cm groot is, plaats je hem in een grotere pot.  Na een jaar mag de plant buiten geplant worden.

Beschikbare zaden : basilicum, kersttomaatjes,salie, thijm, peterselie, koriander, raketsla en  Glory ochtendbloem.

Druk in 1 kleur en op 1 positie inbegrepen in de prijs.

Zakje mogelijk op verzoek vanaf 2000 stuks.

Bekijk product
   
€ 2.36

Weldra Pasen. Paaseieren zijn altijd geliefd, zowel bij jong als oud. Mooi doosje voorzien van 6 chocolade paaseieren, verpakt in een gekleurd papiertje (blauw, roze, groen en geel).

Het doosje, dat eveneens ook beschikbaar is in vrolijke kleuren, is niet alleen uniek maar ook zeer duurzaam. Het wordt namelijk geproduceerd in industrieel zetmeel en natuurlijke vezels. Het materiaal is gecertificeerd biologisch afbreekbaar.

Full colour bedrukking op de wikkel.

Bekijk product
   
€ 0.75

De revolutie in de buttonmarkt. Er is rekening gehouden met de trend duurzaamheid. Deze trend in onze samenleving naar hoogwaardige, ecologische producten is niet te stoppen. Doe hier aan mee en bescherm ons milieu en met deze BioButton:

  •      100% biologisch afbreekbaar
  •      recyclebaar en CO2-neutraal
  •      100% composteerbaar
  •      56mm in diameter
  •      Bedrukking in full color

Een duurzaam product is een investering in de toekomst. De vervanging van conventionele blikknoppen door de BioButton bespaart niet alleen grondstoffen, maar vermindert ook de hoeveelheid afval.

De button wordt hier in Europa geproduceerd, daarmee worden de transportroutes verkort en worden duizenden tonnen CO2 uitstoot bespaart.

Dezelfde hoeveelheid kooldioxide die vrijkomt tijdens het rotten, werd uit de lucht gehaald toen de grondstoffen groeiden. De bio-button leidt dus niet tot een toename van CO2 en draagt daardoor niet bij aan het broeikaseffect.

De bio button is met en zonder veiligheidsspeld te bestellen. Getoonde prijs is zonder speld.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Vegetal Pen Green is een milieupen gemaakt van gecertificeerd PLA-plastic, waardoor het biologisch afbreekbaar en composteerbaar is (alles behalve patroon en veren). Blauwe inkt

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Vegetal Pen Clear is een milieuvriendelijke pen gemaakt van gecertificeerd PLA-plastic, waardoor het biologisch afbreekbaar en composteerbaar is (alles behalve patroon en veren). Frosted uitvoering met kleurige accenten. Blauwe inkt.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Vegetal Pen is een milieupen gemaakt van gecertificeerd PLA-plastic, waardoor het biologisch afbreekbaar en composteerbaar is (alles behalve patroon en veren). Blauwe inkt.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Met simpele propjes aardappelzetmeel creëer je auto's, dieren, figuurtjes en zoveel meer.
In het zakje kan vanaf 500 stuks een eigen kaartje worden bijgevoegd.

Het gebruikte aardappelzetmeel wordt gemaakt van aardappelen van Duitse akkers en is 100% biologisch afbreekbaar.  Het creatieve materiaal is meerdere malen bekroond met gerenommeerde onderscheidingen (zoals de Top 10 speelgoed) en heeft een heel goede beoordeling gekregen op vlak van ecologie.

De voordelen van aardappelzetmeel zijn eenduidig:

•Plakt zonder lijm - daarom veilig en onschadelijk

•Grondstoffen groeien steeds weer aan, daarom zijn ze milieuvriendelijk en duurzaam

•100% biologisch afbreekbaar

•Geurneutraal

Bekijk product
   
€ 4.56

Deze armbanden zijn gegroeid uit de liefde voor Nepal en haar bevolking. Deze collectie zorgt voor eerlijke jobs voor de lokale bevolking van Nepal en een beter leven. De 'A beautiful Story' collectie is betrokken van bij het begin van het proces tot het einde waardoor ze de mogelijkheid hebben om eerlijke en ethisch verantwoorde juwelen te maken. Alle juwelen zijn handgemaakt met veel zorg en liefde. 

Wij bieden de postkaart collectie aan: prachtig ontworpen postkaartjes met een armbandje waarmee je een persoonlijke boodschap kan bezorgen aan relaties, collega's of klanten. Beschikbaar in 16 standaard designs maar kan ook custom gedrukt worden.

De postkaart wordt gemaakt uit 100% FSC biotoop houtvrij papier. De polybag waarin ze verpakt zijn is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar in de natuur.

100% fairtrade en milieuvriendelijk!

Het logo van 'A Beautiful Story' wordt steeds op de kaart gedrukt. Het zilveren of gouden juweel kan niet bedrukt worden.

Bekijk product
   
€ 10.71

Set van bamboe: een schenkkan met vier bekers. Biologisch afbreekbaar. Een verantwoord relatiegeschenk! Inhoud:130 cl. Verpakt in bruine eco verpakking (15x14x23).

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Bio-papieren balpen met gekleurde onderdelen van biologisch afbreekbaar kunststof. Blauwschrijvende X-20 vulling.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

Milieuvriendelijke poncho's; 100% biologisch afbreekbaar en 100% composteerbaar. Geen permanente afval. Geschikt voor alle gelegenheden. Lichtgewicht en gemakkelijk te dragen. Perfect voor die onverwachte regen.

Promoot jouw merk met onze biologisch afbreekbare en composteerbare eco regenponcho's. Ideaal voor marathons, festivals, pretparken, concerten, carnaval, sportevenementen... overal waar het kan regenen!

Al naargelang hoe snel u de poncho's nodig hebt kunnen ze bedrukt worden op de poncho zelf (reken hiervoor tussen de 7 à 15 weken) of kan er met een sticker met uw opdruk op de verpakking gekleefd worden of een full color bedrukt kaartje bij de poncho's gestoken worden die op stock liggen in Europa. Deze extra opties zijn ook mogelijk voor de poncho's die op maat voor u gemaakt worden met opdruk van uw logo. Zo kan je en je logo op de poncho laten drukken en een full color bedrukt kaartje toevoegen in het zakje waarin de poncho verpakt zit. Ook leuk  om als zomergadget uit te delen.

We scharen ons achter het klimaatakkoord van Parijs !

Bekijk product
   
€ 0.80

Deze balpen van natuurlijk materiaal is voor 80 procent biologisch afbreekbaar. Met mattransparante houder en gripvast voorstuk. Blauwschrijvend. Made in Italy.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie (naast clip)

Bekijk product
   
€ 2.88

Plat geleverde vaas met aan de buitenkant uw design erop geprint. Doordat het plat wordt aangeleverd kan het perfect gemaild worden.
De CardVase is een gepatenteerde vouwbare vaas. Hij is waterdicht en volledig gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. In deze vaas kunt u echt een heel bloemstuk neerzetten in plaats van slechts een enkele bloem! Vanaf 600 stuks is de CardVase al in een eigen full colour ontwerp te bedrukken, daarnaast zijn meerdere kleuren standaard voorradig.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

iPad of iPad Mini cover gemaakt van kurk. Kurk is een 100% natuurlijk materiaal, licht, elastisch, recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Kan all-over voorzien worden van fullcolour sublimatiedruk.

Bekijk product
   
Prijs op aanvraag

iPhone cover gemaakt van kurk. Kurk is een 100% natuurlijk materiaal, licht, elastisch, recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Kan all-over voorzien worden van fullcolour sublimatiedruk.

Bekijk product
   
€ 0.89

Deze nieuwe pen in het Prodir gamma is 80% composteerbaar en 100% bioafbreekbaar. Beschikbaar met zwarte of blauwe inkt. Aan te zetten dmv draaimechanisme.  Deze balpen is de ecologische versie van de alomgekende DS3 pen.

Bekijk product
   
€ 9.99

rekenmachine met 10 cijferig display gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar maiszetmeel.

Verpakt in een doosje van gerecycled karton. Ook verkrijgbaar als zakrekenmachine, prijs op aanvraag.

Bekijk product
   
€ 0.73

De Greencard is een milieuvriendelijk reclame-instrument. 

Zet de Greencard in de bodem en de zaadjes zullen groeien! De zaadjes zijn afkomstig van een mooie plant/ bloem of kruiden.

Keuze uit een ijsplant, papaver nudicaule, ruige rudbeckia, edelweiss, portulak, sluierkruid, hanenkam, grote klaproos, bonenkruid, dragon, kamille, duizendplant, pepermunt, aarmunt, kervel, basilicum

De zaadjes zitten onder in de kaart, in een omhulsel van een oplosbare substantie en waar de wortels uit groeien .De Greencard moet dus in de pot blijven staan, en de boodschap die op de kaart gedrukt staat dus ook.

Uw reclameboodschap blijft behouden terwijl de zaden groeien tot een echte plant!

De kaart is gemaakt van biologisch afbreekbaar papier en wordt geleverd met een full colour artwork.

Bekijk product
   
€ 1.81

Met zandloper voor 3 minuten poetsen. Deze houder is geschikt voor 4 tandenborstels. Kan in eigen PMS kleur gemaakt worden. Van deze houder is ook een groen versie beschikbaar, die gemaakt is van biologisch afbreekbaar plastic. Alleen in kleurcombinatie witte body, gele voetjes leverbaar. Gewicht 75 gram. Directe import uit China: levertijd 2 maanden en minimale afname 5.000 stuks.

Bekijk product
   
€ 1.37

gemaakt van gerecycled karton/papier met elastieken ring voor pen, inclusief kartonnen pen. De kunststofdelen van de pen zijn biologisch afbreekbaar.

Bekijk product
   
€ 0.94
Gemaakt van bioplastic (biologisch afbreekbaar). De basis van deze pen is cellulose extracten van Europese houtsoorten. Deze pen kan worden bedrukt met uw logo of naam. Minimale afname 1000 stuks per kleur.
Bekijk product
   
€ 2.59

Een tas in de kleurencombinatie groen en jute. De handvatten zijn van groene jute. Deze duurzame eco juten tas zorgt voor een 'groene' uitstraling!

De jute tassen worden geproduceerd volgens internationaal gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen:

  • ISO 9001, kwaliteitsmanagementsysteem
  • ISO 14001, bedrijfsvoering en milieumanagementsysteem
  • ISO OHSAS 18001, norm voor gezondheid en veiligheid
  • SA 8000, norm op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jute is biologisch afbreekbaar dus zeer verantwoord voor het milieu. Een tas bedrukt met een logo, dat valt op!

Al vanaf 1.000 stuks kan je een eigen, custom made tas of ander product van jute laten maken. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Bekijk product
   
€ 0.10

Voor uw huwelijksfeest, geboorte, 20-jarig bestaan, beurs of evenement: een leuke ballon zorgt meteen voor de juiste sfeer! Met dit artikel kan u alvast uw proefballonnetje oplaten en rekenen op een hoogvlieger! Verpakking per 500 stuks.

Ballonnen uit Europese productie, 100% biologisch afbreekbare natuurlatex conform de CE-speelgoedrichtlijn 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2, EN 71.3, EN 71-9, EN 71-12, getest door SGS Instituut Fresenius / Duitsland en conform REACH.

Bekijk product
   
€ 0.14
Gemaakt van biologische afbreekbaar plastic (gemaakt op basis van mais) en een houder gemaakt van papier. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Bekijk product
   
€ 0.95

“Milieu” hoeft helemaal niet oubollig te zijn, dat bewijst deze pen met zijn moderne design. Clip en houder zijn volledig biologisch afbreekbaar. Verantwoord en milieuvriendelijk ondernemen wordt steeds belangrijker.

De nature plus pen is een stijlvolle en biologisch afbreekbare reclame drager die dit principe volledig ondersteunt. De nature plus is “made in Germany” zodat het naast het milieu ook kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Deze pen heeft een langschrijfvulling, blauw- of zwartschrijvend.

Bedrukking kan zowel op de houder als op de clip.

Bekijk product
   
€ 1.37

tas biologisch afbreekbaar

Bekijk product
   
€ 7.40

Uiterst duurzame beker met siliconen grip en deksel. Gefabriceerd van 100% biologisch afbreekbaar plant gemaakt in (PLA). BPA-vrij. Inhoud 350 ml.
Geleverd in prachtige gerecycleerde verpakking.

Tegen meerprijs biobekers verkrijgbaar met een full color bedrukte sleeve (volgens jouw design, met uw kerstwensen, foto,…) rond de verpakking.

Bekijk product
   
€ 11.35
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 340 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bonfrer - Bamboe Beker - 340 ml - met Zwart Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 12 x diameter 9 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Zwart - Inhoud: 340 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 12,5 x L 10,3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 170 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 11.35
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 240 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup BooCup Superhero Fuel - Bamboe Beker - 240 ml - met Rood Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 10,5 x diameter 8,5 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Rood - Inhoud: 240 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 11 x L 9,5 x B 8,5 cm - Gewicht verpakking: 160 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 11.35
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 240 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup BooCup Little Star - Bamboe Beker - 240 ml - met Rood Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 10,5 x diameter 8,5 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Rood - Inhoud: 240 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 11 x L 9,5 x B 8,5 cm - Gewicht verpakking: 160 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 11.35
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 240 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup BooCup Round in Yurkils - Bamboe Beker - 240 ml - met Lichtroze Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 10,5 x diameter 8,5 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Lichtroze - Inhoud: 240 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 11 x L 9,5 x B 8,5 cm - Gewicht verpakking: 160 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 13.25
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 340 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . De Tiny Garden Ecoffee Cups hebben een mooi patroonontwerpen klaar om overal mee naar toe te nemen. Je kunt de kunstenaar in haar atelier vinden schetsen of genieten van een kopje thee in haar piepkleine stadstuin, luisterend naar de liederen van vogels. Je kunt haar ook vinden in de zalen van een museum in Amsterdam of in een kleine galerij op zoek naar inspiratie voor de kunstwerken. Dit alles inspireert haar om kleurrijke, eenvoudige en elegante patronen te creëren die harten verwarmen en je thuis laten voelen waar je ook bent. Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 340 ml Tiny Garden Darwin met Bruin Siliconen - gemaakt in beker: Organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: Siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 12 x diameter 9 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Bruin - Inhoud: 340 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 12,5 x L 10,3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 170 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 13.25
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 340 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . De Tiny Garden Ecoffee Cups hebben een mooi patroonontwerpen klaar om overal mee naar toe te nemen. Je kunt de kunstenaar in haar atelier vinden schetsen of genieten van een kopje thee in haar piepkleine stadstuin, luisterend naar de liederen van vogels. Je kunt haar ook vinden in de zalen van een museum in Amsterdam of in een kleine galerij op zoek naar inspiratie voor de kunstwerken. Dit alles inspireert haar om kleurrijke, eenvoudige en elegante patronen te creëren die harten verwarmen en je thuis laten voelen waar je ook bent. Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 340 ml Tiny Garden Beatrix met ... Siliconen - gemaakt in beker: Organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: Siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 12 x diameter 9 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Bruin - Inhoud: 340 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 12,5 x L 10,3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 170 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 13.25
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 340 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . De Tiny Garden Ecoffee Cups hebben een mooi patroonontwerpen klaar om overal mee naar toe te nemen. Je kunt de kunstenaar in haar atelier vinden schetsen of genieten van een kopje thee in haar piepkleine stadstuin, luisterend naar de liederen van vogels. Je kunt haar ook vinden in de zalen van een museum in Amsterdam of in een kleine galerij op zoek naar inspiratie voor de kunstwerken. Dit alles inspireert haar om kleurrijke, eenvoudige en elegante patronen te creëren die harten verwarmen en je thuis laten voelen waar je ook bent. Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 340 ml Tiny Garden Vondel met Paars Siliconen - gemaakt in beker: Organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: Siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 12 x diameter 9 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Rood - Inhoud: 340 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 12,5 x L 10,3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 170 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 13.25
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 340 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . De Tiny Garden Ecoffee Cups hebben een mooi patroonontwerpen klaar om overal mee naar toe te nemen. Je kunt de kunstenaar in haar atelier vinden schetsen of genieten van een kopje thee in haar piepkleine stadstuin, luisterend naar de liederen van vogels. Je kunt haar ook vinden in de zalen van een museum in Amsterdam of in een kleine galerij op zoek naar inspiratie voor de kunstwerken. Dit alles inspireert haar om kleurrijke, eenvoudige en elegante patronen te creëren die harten verwarmen en je thuis laten voelen waar je ook bent. Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 340 ml Tiny Garden Amstel met Rood Siliconen - gemaakt in beker: Organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: Siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 12 x diameter 9 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Turqoise - Inhoud: 340 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 12,5 x L 10,3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 170 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 12.30
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 135 gram, heeft een inhoud van 400 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 400 ml Miscoco Dolce met Fuchsia Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 14.5 x diameter 9 cm - Gewicht: 135 gram - Kleur: Fuchsia - Inhoud: 400 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 15 x L 10.3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 172 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 0.52
Nature Plus Matt balpen Vulling: magic flow 1,0 mm, G2 blauw Geheel mat polished, biologisch afbreekbaar gemaakt in , senator® magic flow G2 vulling (1.0 mm) Als uw merk staat voor duurzaamheid kunt u met de Nature Plus dit stijlvol en geloofwaardig uitdragen. Hier gaan milieubewustzijn en een goed design hand in hand. Made in Germany
Bekijk product
   
€ 12.30
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 135 gram, heeft een inhoud van 400 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 400 ml Miscoso Secondo met Paars Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 14.5 x diameter 9 cm - Gewicht: 135 gram - Kleur: Paars - Inhoud: 400 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 15 x L 10.3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 172 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 11.35
Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 135 gram, heeft een inhoud van 400 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Pink'd - Bamboe Beker - 340 ml - met Roze Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 12 x diameter 9 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Roze - Inhoud: 340 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 12,5 x L 10,3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 170 gram - Merk: Ecoffee Cup
Bekijk product
   
€ 12.30
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 135 gram, heeft een inhoud van 400 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 400 ml Miscoso Primo met Lichtroze Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 14.5 x diameter 9 cm - Gewicht: 135 gram - Kleur: Lichtroze - Inhoud: 400 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 15 x L 10.3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 172 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 1.12
Sterke en duurzame papieren rietjes in een feestelijk modern design! Deze rietjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ook misstaan deze rietjes niet als decoratie in huis. Verpakt per 20 stuks in een full color showdoos met venster. Kleur: goud gemaakt in : papier Afmeting showdoos ca.: 20 x 6,5 x 1,5 cm Gewicht: 0,02 kilo Verpakking: per 20 stuks in full color showdoos Verpakkingseenheid: 48 per doos EAN Code: 8718969306539
Bekijk product
   
€ 1.12
Sterke en duurzame papieren rietjes in een ECO design! Deze rietjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ook misstaan deze rietjes niet als decoratie in huis. Verpakt per 20 stuks in een full color showdoos met venster. Kleur: bruin gemaakt in : papier Afmeting showdoos ca.: 20 x 6,5 x 1,5 cm Gewicht: 0,02 kilo Verpakking: per 20 stuks in full color showdoos Verpakkingseenheid: 48 per doos EAN Code: 8718969306546
Bekijk product
   
€ 1.12
Sterke en duurzame papieren rietjes in een feestelijk modern design! Deze rietjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ook misstaan deze rietjes niet als decoratie in huis. Verpakt per 20 stuks in een full color showdoos met venster. Kleur: zilver gemaakt in : papier Afmeting showdoos ca.: 20 x 6,5 x 1,5 cm Gewicht: 0,02 kilo Verpakking: per 20 stuks in full color showdoos Verpakkingseenheid: 48 per doos EAN Code: 8718969306522
Bekijk product
   
€ 13.25
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 340 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Project Waterfall is een wereldwijd hulpinitiatief dat zorgt voor schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en onderwijs voor koffie groeiende gemeenschappen. Door deze speciale, beperkte editie Project Waterfall Trail van een Lifetime 340 ml Ecoffee Cup te kopen, helpt u levens te veranderen in enkele van 's werelds armste koffie groeiende gemeenschappen, door het verstrekken van vitaal schoon drinken. De kunstwerken op deze bekertjes met beperkte oplage zijn afkomstig van het The Coffee Art-project dat elk jaar plaatsvindt tijdens de UK Coffee Week. Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 340 ml PW Morning Coffee met Donker Bruin Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 12 x diameter 9 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Donker Bruin - Inhoud: 340 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 12.5 x L 10.3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 170 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product
   
€ 13.25
"Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker draag je bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljarden bekers weggegooid, die allemaal als afval verwerkt moeten worden. De Ecoffee Bamboe beker kun je oneindig gebruiken en is gefabriceerd van organische biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur, laat geen smaakje achter en is lichtgewicht, dus handig voor onderweg. De beker weegt maar 125 gram, heeft een inhoud van 340 ml en kan in de afwasmachine (zonder deksel en grip band). De grip band zorgt voor een stevige grip en het non-drip deksel is hersluitbaar. Beide gefabriceerd van siliconen (BPA- en ftalaatvrij), biologisch niet afbreekbaar, maar wel recyclebaar. Met de Ecoffee Cup Bamboe Beker drink je uit een natuurlijk relatiegeschenk en het gebruik er van helpt afval tegen te gaan. Een prachtig Eco Cadeau en in meerdere kleuren, designs en groottes We leveren . Project Waterfall is een wereldwijd hulpinitiatief dat zorgt voor schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en onderwijs voor koffie groeiende gemeenschappen. Door deze speciale, beperkte editie Project Waterfall Trail van een Lifetime 340 ml Ecoffee Cup te kopen, helpt u levens te veranderen in enkele van 's werelds armste koffie groeiende gemeenschappen, door het verstrekken van vitaal schoon drinken. De kunstwerken op deze bekertjes met beperkte oplage zijn afkomstig van het The Coffee Art-project dat elk jaar plaatsvindt tijdens de UK Coffee Week. Kenmerken - Geschikt voor lange termijn gebruik - Afwasmachine bestendig (alleen beker) - Lichtgewicht, handig voor onderweg - Hersluitbare no-drip deksel en grip band - Beker is biologisch afbreekbaar - Niet geschikt voor magnetron relatiegeschenk informatie - relatiegeschenk : Ecoffee Cup Bamboe Beker - 340 ml PW Colour Café met Fuchsia Siliconen - gemaakt in beker: organisch biologisch afbreekbare bamboevezel - gemaakt in deksel/anti-slip band: siliconen (voedselgeschikt) - Afmetingen: H 12 x diameter 9 cm - Gewicht: 125 gram - Kleur: Fuchsia - Inhoud: 340 ml - Verpakking: Karton cadeau verpakking - Afmetingen verpakking: H 12.5 x L 10.3 x B 9 cm - Gewicht verpakking: 170 gram - Merk: Ecoffee Cup "
Bekijk product