Lexon

Lexon

€ 21.00

DE lexon Flip wekker heeft een bijzondere ON-Off Functie . Je draait hem om voor het aan- of uitzetten. Met het silicone omhusel , de snoozefunctie en een extra lichte is dit een fijne aanwinst om je dag te beginnen . Wekker Flip is winnaar van de redot designa ward 2013 en is verkrijgbaar in maar liefst 10 Kleuren .

Spec lcd alarm klock On/Off faces - electro luminous

Bekijk product
   
€ 26.64

Maak indruk met dit mooie, compacte design met schitterende geluidskwaliteit. Herlaadbare bluetooth speaker (oplaadbaar accu goed voor 4,5u muziek). Gemaakt in aluminium en ABS.
Prachtig en haarfijn geluid dat qua design nergens misstaat. Ideaal voor op kantoor, op reis of in huis. Zo heb je altijd je favoriete muziek bij de hand.

(adviesverkoopprijs: € 69)

Bekijk product
   
€ 14.99

Deze door Marc Venot ontworpen doos heeft de kracht om je spullen te verbergen of te tonen. Zo ziet niet iedereen wat op je kast, bureau, nachttafeltje staat. Een leuke en ingenieuze manier om zaken op te bergen. Als je de doos omdraait wordt het door het vloeibare materiaal erin de spullen onzichtbaar (spullen worden uiteraard niet nat).

Bekijk product
   
€ 18.53

Op zoek naar iets praktisch en mooi? Met deze kwalitatieve rugzak van Lexon bent u aan het juiste adres. De 'Peanut/ het nootje' zoals hij genoemd wordt, verwijst naar de vorm als de rugzak opgeplooid is.

Je kan ervoor kiezen de tas te personaliseren in opgeplooide vorm, of als rugzak.

De peanut is ook verkrijgbaar als sporttas of helmtas. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk product
   
€ 28.91

uniek 3 in 1 concept : te hangen aan je pols, handtas of je broekslus.
De tijd, modieus gebracht in een ABS en siliconen uitvoering. Hierdoor is de horloge ook water resistant. Geleverd met batterij.
Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

Bekijk product
   
€ 19.86

Oplichtende wekkerradio dat de datum, tijd, weekdag en temperatuur weergeeft. Voorzien van een Snooze functie en uitgevoerd in een combinatie van ABS en aluminium voor zijn moderne look.
Uiterst geschik voor een bedrukking of gravure
Voorzien van 1 AAA batterij (inclusief)

Bekijk product
   
€ 19.99

Usb hub met 4 poorten in een tof bolletjes design.

Bekijk product
   
€ 36.74

Radiospeler AM/FM. Energie oplaadbaar via hendel (2 min opladen volstaat voor 30 min gebruik) Versterker voor MP3-speler . Oplaadbaar via netwerk. Audio Out. Gemaakt van bamboe en PLA/gerecycleerde mais.

Bekijk product
   
€ 17.37

Mooie design rollerpen voor op het bureau. Verkrijgbaar in alu afwerking, rood, wit of zwart. LEXON .

Bekijk product
   
 1
0
producten vergelijken