Gespecialiseerde groothandel voor bedrijven en organisaties

Nieuws over relatiegeschenken

Hoe kun je gezond barbecueën?

De temperaturen stijgen in Vlaanderen en dus steken we massaal de barbecue aan. Maar hebt u er al eens bij stilgestaan dat voeding op de barbecue schadelijk kan zijn voor de gezondheid? Volgens Stichting tegen Kanker kan vooral de manier waarop we vlees bereiden een kankerverwekkend effect hebben. De oplossing? Het vlees, gevogelte en vis een halfuur op voorhand marineren.

Stichting tegen Kanker adviseert sowieso om de consumptie van rood vlees te beperken tot 500 gram per week, maar niet alleen de hoeveelheid, ook de bereidingswijze kan een negatief effect hebben op onze gezondheid, zo blijkt. Onderzoekers identificeerden kankerverwekkende stoffen (zoals heterocyclische amines en polycyclische koolwaterstoffen) in rood vlees en vis dat op de barbecue belandt.

Om die kankerverwekkende stoffen te vermijden, volstaan enkele simpele marinades. Vlees, gevogelte en vis minstens een halfuur marineren in (olijf)olie met knoflook en/of sjalotjes, citroensap en/of azijn voorkomt de vorming van schadelijke stoffen. Het zure milieu wordt gemengd met kruiden zoals tijm, rozemarijn, kurkuma en galanga en dat heeft een antioxidatief effect.

Enkele marinadetips:

•Bestrijk vlees of vis met de marinade en laat gedurende  een half uur afgedekt (in de koelkast) marineren
•Gooi de marinade die in aanraking is geweest met rauwe vis of vlees weg om voedselvergiftiging te vermijden. Gebruik ze zeker niet als saus!
•Wilt u de marinade toch (her)gebruiken, maak dan op voorhand een extra portie en bewaar die apart.


Fruit en groenten à volonté

Fruit en groenten zijn een belangrijke bron van antioxidanten. Veel verschillende en kleurrijke groentesalades maken bij de barbecue is dus een must. Ook aardappel-, pasta- en rijstsalades mogen niet ontbreken. Onderzoekers toonden aan dat het zetmeel bijdraagt aan een verminderd risico op kankers van de dikke darm en de endeldarm.De

Andere tips om gezonder te barbecueën

•Verkies niet-bereide vleesvarianten, zoals filet of steak, boven worstjes en spek.
•Plaats het rooster 25 à 40 centimeter boven het vuur om aanbranden te voorkomen.
•Vermijd te vet vlees. Wanneer het vet op de kolen valt, veroorzaakt dit vlammen, waardoor het vlees kan verbranden. Gebeurt dit toch? Plaats het rooster dan hoger of doof de vlammen.
•Gebruik bij voorkeur alleen kolen en zeker geen boomtakjes.
•Wacht tot de houtskool goed brandt. De kolen moeten wit zien en zeker niet meer vlammen.
•Gaar vlees en vis op een andere manier voor (bijvoorbeeld in de microgolfoven) om de vorming van schadelijke stoffen tegen te gaan.
•Verwijder verbrande stukjes. Die zijn rijk aan polycyclische aromatische koolwaterstoffen, die mogelijk kankerverwekkend zijn.

Bron :  De redeactie.be http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/wetenschap/1.2384821

Lees meer

9 tips om de ideale powerbank te kopen

Nagenoeg elke smartphonegebruiker wordt een beetje zenuwachtig als deze nog maar 10% accuduur of minder op zijn of haar scherm ziet staan. Geen stopcontact in de buurt? Dan is een powerbank het ultieme redmiddel.

COMPUTER TOTAAL leggen hier duidelijk uit waar je op moet letten bij de aankoop van een powerbank.

Lees meer

Online meeting etiquette regels, nuttig om weten.

Tot voor kort waren face-to-face ontmoetingen de norm en wat de meeste klanten verwachten. Maar in de afgelopen paar jaar in het bijzonder het is steeds vaker gebruikelijk om online vergaderingen bij te wonen. De voordelen spreken voor zich, en dat is de reden waarom zo veel bedrijven kiezen om virtueel te ontmoeten.
Maar voor effectieve online vergaderingen, zijn er een paar gouden regels te volgen.
Citrix, de firma achter “ GOTOMEETING” geeft hier enkele nuttige tips.


En hieronder wat voorbeelden van leuke koptelefoons uit ons gamma.

Lees meer

Tips voor succesvolle beursdeelname

Draadbreuk bezoekt met regelmaat van de klok beurzen op het gebied van tech, gadgets en gaming. En geeft HIER nuttige tips.

Hieronder enkele voorbeelden van leuke goodies voor je goodiebag op de beurs.

Lees meer

13 dingen die je nog niet wist over je iPhone

De iPhone biedt een hoop leuke en handige opties die wellicht niet bij iedereen bekend zijn. MACWORLD.nl laten er HIER 13 aan je zien.

Iphone relatiegeschenken

Hieronder wat leuke relatiegeschenken met als thema I-phone.

Lees meer

Een oma met een virtual reality bril

Het Nieuwsblad : Een oma uit Ierland moest wel iets heel bijzonders uitproberen van haar kleinkinderen. Ze kreeg namelijk een Virtual Realitybril met daarin een filmpje van Jurassic Parc. Ze schrok zich een bult, wanneer ze het opzette en het leek alsof ze tussen dinosaurussen staat. Gelukkig kan ze er snel om lachen als ze de bril afgezet heeft en beseft dat het allemaal maar virtueel is.

Bekijk hier het filmpje

 

Virtual reality brillen in ons gamma

 

Lees meer

Tissuebox met bedrukking van uw logo of boodschap als relatiegeschenk

Tissueboxen leveren vele opties voor creatieve promoties en bieden een langdurige advertentie mogelijkheid. 

Lees meer

Bedrijven bereid om meer budget te besteden aan product media

De Europese promotionele producten branche vertoonde een groei van 3 procent, precies zoals verwacht. De groei van 3% is ook
zichtbaar in de groei van Noord -en West Europa. Daar waar in Oost Europa na de voorspelling van minder dan 1 procent alsnog 1 procent zichtbaar is.

Echter, in Zuid Europa is een onverwachte groei van 4 % gerealiseerd ten opzichte van 2015, terwijl er slecht een groei van iets meer dan 1 procent werd voorspeld.
Dankzij de stijgende lijn binnen Europa, zijn bedrijven bereid om meer budget te besteden aan marketingdoeleinden. Een reden om aan te nemen dat deze positieve groei verder zal toenemen in de rest van 2016.

Lees meer

Textiel conform Fair Wear Foundation (FWF) bedrukt met uw logo

Fair Wear Foundation werkt samen met brancheorganisaties (MODINT, CBW-MITEX en FGHS), vakbonden (FNV en CNV) en de Schone Kleren Campagne.

Fair Wear Foundation (FWF) heeft een gedragscode ontwikkeld die gebaseerd is op de normen van de International Labour Organisation (ILO). Bedrijven die bij FWF zijn aangesloten committeren zich aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.

Kledingmerken of bedrijven die lid worden van FWF richten zich hierbij vooral op de leveranciers in de confectie-industrie.


FWF beschikt over een monitoring- en verificatiemethode om toe te zien op de implementatie van de gedragscode en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.


Op welke producten is Fair Wear Foundation van toepassing?

Fair Wear Foundation is van toepassing op kleding en ander textiel.

Wie beheert en controleert Fair Wear Foundation?

Fair Wear Foundation is een multistakeholder initiatief, waar niet gouvernementele organisaties (NGO's), vakbonden en bedrijven bij zijn aangesloten. Het bestuur wordt gevormd door vertegenwoordigers van deze partijen. Het bestuur en directie wordt bijgestaan door een commissie van experts. Elk lid van FWF moet uiteindelijk al zijn leveranciers in de confectie-industrie betrekken bij het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en hier met een managementsysteem en monitoring programma op toe zien met specifieke richtlijnen wat betreft het aandeel audits in de fabrieken. FWF controleert de managementsystemen van de aangesloten bedrijven, maar ook arbeidsomstandigheden in de fabrieken. De externe controles in de fabrieken kunnen worden uitgevoerd door lokale teams die in de productielanden door FWF worden opgeleid. Naast controles helpen zij ook met het implementeren van de code in de managementsystemen bij de bedrijven en in de fabrieken.

-FWF staat bekend om zijn monitoring- en verificatieprocedure en de controles in de fabrieken. Naast het bezoek van de fabriek, worden de arbeiders geïnterviewd buiten de fabriek.


-De klachtenprocedure van FWF is in dit opzicht ook een belangrijk aspect. In de optiek van FWF zijn de controles niet bedoeld om fouten aan te wijzen, maar om gezamenlijk naar oplossingen te zoeken. Vandaar dat bij controles ook vakbonden of werknemersvertegenwoordigers worden betrokken.

Hieronder voorbeelden uit onze kollektie geproduceerd volgens de FAIR WEAR normen

Lees meer

Barbecue time, Europees kampioenschap voetbal 2016


Wist U dat…
 
in de Benelux ca. 12.500.000 huishoudens jaarlijks meer dan 45.000.000 luciferdoosjes verbruiken?
 
Staat uw boodschap er al op?

Lees meer

In de warme maanden naar het strand, een lekker koel drankje bij de hand.

Koeltassen zijn er in vele formaten, voor een enkel blikje tot een grote tas waarmee boodschappen koel gehouden kunnen worden, en natuurlijk kunnen wij uw logo op de koeltas drukken.

Lees meer

2016 wordt het jaar van virtual reality

Reeds decennia lang komt VR om te hoek kijken. Al jaren zijn mensen op zoek naar een manier waarop ze zo realistisch mogelijk fantastische ervaringen kunnen beleven, maar de technologie was nog nooit zo klaar als vandaag om een grote doorbraak te forceren. Wordt 2016 het jaar van de grote doorbraak van virtual reality? Alles wijst in die richting. De mogelijkheden worden eindeloos.

VR of Virtual reality wordt ook de nieuwe standaard voor interactief entertainment. Het was er al voor games, maar het wordt veel meer dan dat, denk aan het bijwonen van een voetbalwedstijd of andere sportwedstrijden, concerten, theatervoorstellingen en evenementen. Maar ook speelfilms zelf zijn levensecht te bekijken.

Bekijk hier een video

Lees meer

De nieuwe Star Wars film inspireert ook de product media

Star Wars zorgt voor voor leuke robot relatiegeschenken.

Lees meer

Onderzoekers bekijken effect prijskortingen. 

Een prijskorting kan zelfs tot gevolg hebben dat er juist minder producten worden verkocht. Dat hebben onderzoekers Fengyan Cai, Rajesh Bagchi and Dinesh Gauri aangetoond. Hun publicatie verscheen in de nieuwste editie van Journal of Consumer Research.
 

Consumenten zijn gevoelig voor kortingen. Het lijkt dan ook logisch dat een prijspromotie in de supermarkt de verkoop van een product stimuleert. Maar uit de studies van Cai, Bagchi en Gauri blijkt een belangrijk verschil tussen noodzakelijke en niet-noodzakelijke aankopen. Melk, yoghurt en sap vallen binnen de eerste categorie. Ook de aangeboden hoeveelheid speelt een rol bij de prijspromotie.

Minder verkopen
De onderzoekers analyseerden de data van 24 supermarkten in Amerika. Daaruit kwam naar voren dat een lage korting (van 10 procent of minder) bij niet-noodzakelijke producten als snoep en chips zorgt voor minder verkopen. Wordt de korting hoger, dan worden er meer artikelen verkocht. Bij producten die consumenten echt nodig hebben, stijgt het aantal verkopen juist altijd.

Goede deal
Met verdere experimentele studies werd het effect van prijskortingen op niet-noodzakelijke producten onderzocht. De onderzoekers onderzochten de stelling dat 10 procent korting op 5 plastic bordjes van 2,50 dollar in de ogen van consumenten niet aantrekkelijk is. Een zelfde korting op 50 bordjes – van 25 dollar voor 22,50 dollar – zou wel een goede deal zijn. De resultaten lieten zien dat dit inderdaad tot meer verkopen zou leiden.
De onderzoekers concluderen dat korting op noodzakelijke producten voor meer verkoop zal zorgen. Bij niet-essentiële producten zijn er risico’s verbonden aan prijskortingen. Een lage korting – van 10 procent of minder – beoordelen consumenten als onaantrekkelijk en zal daarom leiden tot minder verkoop.

 

Bron : PROMZ NEWS

Lees meer

Coke verpakt zijn flesjes als cadeautjes

Voor de feestdagen presenteert Coca-Cola een limited edition van zijn flesjes, voorzien van een etiket dat verandert in een cadeauverpakking, gebaseerd op het ‘Make Someone Happy’ campagneconcept van Ogilvy.

Het gaat om een zeer geavanceerde innovatie die er nochtans heel eenvoudig uitziet: het volstaat het middelste gedeelte van het etiket los te maken en eraan te trekken om er een feestelijke strik van te maken. Je ontdekt het hier.

Lees meer

Smartwatch, there is nothing wrong with being smart.

Een smartwatch is niet zo maar een horloge, het is een slim horloge, of eigenlijk een kleine computer welke je gebruikt als verlengstuk van je smartphone.

Lees meer

Nieuw co-branding met SAMSONITE

Co-branding is nu mogelijk op alle modellen S’Cure, dé polypropyleen koffer van Samsonite bij uitstek en dit vanaf 100 stuks per kleur. Levertijd : ongeveer 12 weken.

Lees meer

Met deze 11 tips gaat de batterij van je smartphone een pak langer mee.

1. Leg je telefoon niet in de zon

Lithium-ion-batterijen werken het best op kamertemperatuur. Als je je telefoon in de zon laat liggen, zal je batterij verwarmen en dat is helemaal niet gunstig voor de batterijduur.

2. Pas de helderheid van je scherm aan

Een groot deel van je batterij gaat verloren aan je scherm. Met een scherm dat op maximale helderheid staat, zuig je de batterij heel snel leeg. Zet je scherm op minimale helderheid, in de mate van het mogelijke uiteraard.

3. Laat je scherm niet onnodig branden

Je scherm te lang laten branden, is niet alleen nefast voor de batterij, het laat mogelijke dieven ook toe om gemakkelijk in je smartphone te geraken. Het is een goed idee om je scherm automatisch te laten sluiten na 30 seconden.

4. Laat je telefoon niet vibreren

Je telefoon laten vibreren in plaats van een ringtone belast je batterij. Een volledige telefoon laten vibreren is veel belastender dan een kleine luidspreker te laten vibreren. Indien mogelijk, zet je telefoon helemaal op stil.

5. Kies de juiste screensaver

Geanimeerde screensavers verbruiken meer energie dan je zou denken. Een zwarte of donkere achtergrond heeft je batterij het liefst.

6. Zet apps uit die je telefoon wakker houden

Er staan waarschijnlijk een pak apps aan zonder dat je er weet van hebt. Elke werkende app verbruikt energie. Op je iPhone kan je dat gemakkelijk checken door twee keer op de Home-knop te drukken. Druk vervolgens op de 'X' als je de app wil sluiten. Op Android-toestellen kan je gemakkelijk via de tabbladen apps sluiten.


7. Draai het volume naar beneden

Luide ringtones verbruiken uiteraard meer energie dan stille ringtones. En onnodige 'beeps' of 'tings' dragen ook bij tot een lege batterij.

8. Zet Wi-Fi, GPS en Bluetooth uit

Wi-Fi, Bluetooth en GPS zullen je batterij verslinden als je ze te lang laat aanstaan. Als je ze niet nodig hebt, vergeet ze dan niet uit te zetten.

 9. Je batterij is geen fan van spraaktechnologie

Siri voor iPhone-gebruikers en S Voice voor Samsung-gebruikers zijn dodelijk voor je batterij. Ze slorpen ongelofelijk veel energie op.

10. Als je batterij leegloopt, sluit 3G en 4G af

Heb je slechts 10% over op het einde van de dag, schakel dan over op 2G. Je internet mag dan wel prehistorische snelheden halen, je kan wel nog sms'en en bellen.

11. Accessoires kunnen je redden

Kom je echt de dag niet door met één batterij, dan kan een 'powerbank' je redden. Steek een extra batterij in je handtas of aktetas. Wie daar geen zin in heeft, kan een hoesje gebruiken dat ook een batterij bevat en je telefoon langer doet meegaan. Dat hoesje doet helaas wel af aan het design van je toestel.

BRON HLNLees meer

Ifidelity audioapparaten. Ifidelity als business gifts.

Ifidelity is voor degenen die prestaties te zoeken EN luxe op het gebied van persoonlijke audioapparaten.

Lees meer

Wat u kunt doen met uw oude catalogus van Ikea !

Wat te doen met uw oude IKEA cataloog ? De Belgische ontwerper Charles Kaisin heeft de oplossing gevonden. 

Recyclage speelt al langer een rol in het werk van Charles Kaisin en dus is de Belgische ontwerper de gedroomde partner voor de Belgische tak van Ikea om te bedenken wat met de acht miljoen exemplaren van vorig jaar kan worden gedaan.

 

Lees hier het hele artikel in DE STANDAARD

Lees meer

Welke handbagage mag je meenemen op welke luchtvaartmaatschappij ?

Carry On/Hand/Cabin luggage dimensions for Economy Class
(updated 22/06/2015)  
     
Airline Max. dimensions Max. weight
Aegean Airlines 56 x 45 x 25 cm 8 kg
Aer Lingus 55 x 40 x 24 cm 10 kg
Aeroflot  55 x 40 x 20 cm (max. 115 cm) 10 kg
Aerolineas Argentinas 55 x 35 x 25 cm 10 kg
Aeromexico 56 x 36 x 23 cm 10 kg
Airberlin  55 x 40 x 23 cm 8 kg 
Air Canada 55 x 40 x 23 cm 10 kg
Air Caraïbes  55 x 40 x 20 cm 12 kg
Air Europa  55 x 35 x 25 cm  10 kg 
Air France 55 x 35 x 25 cm 12 kg
Air India 55 x 40 x 20 cm 8 kg
Air New Zealand max. 118 cm 7 kg
Air Transat  51 x 40 x 23 cm 10 kg
Alitalia 55 x 35 x 25 cm 8 kg
All Nippon Airways 55 x 40 x 25 cm (max. 115 cm) 10 kg
American Airlines  56 x 36 x 23 cm (max. 115 cm)  
Arkefly  50 x 40 x 20 cm  
Arkia  55 x 40 x 20 cm 7 kg
Asiana Airlines 55 x 40 x 20 cm (max. 115 cm) 10 kg
Austrian Airlines 55 x 40 x 23 cm 8 kg
Blue1  55 x 40 x 23 cm 8 kg
BMI Regional  55 x 40 x 23 cm 12 kg 
British Airways 56 x 45 x 25 cm 23 kg
Brussels Airlines 55 x 40 x 23 cm 12 kg
Cathay Pacific 56 x 36 x 23 cm 7 kg
Cebu Pacific 56 x 35 x 20 cm 7 kg
China Airlines 55 x 40 x 20 cm 5kg
Condor  55 x 40 x 20 cm 6 kg 
Corsair  55 x 40 x 20 cm (max. 115 cm) 12 kg
Czech Airlines 55 x 45 x 25 cm  8 kg  (tarief standaard ) 12 kg (tarief flexi)
Delta Airlines 56 x 35 x 23 cm (max. 114 cm)  
Easy Jet 56 x 45 x 25 cm  
EL-AL Israel Airlines LTD.  56 x 45 x 25 cm (max. 115 cm) 8 kg.
Emirates  55 x 38 x 20 cm  7 kg
Ethiopian 55 x 40 x 23 cm (max. 115 cm) 7 kg
Etihad Airways 50 x 40 x 21 cm (max. 111 cm) 7 kg
Finnair 56 x 45 x 25 cm 8 kg
Flybe  55 x 40 x 23 cm  10 kg 
Germania  55 x 40 x 20 cm 6 kg 
Germanwings  55 x 40 x 23 cm 8 kg 
HOP!   55 x 35 x 25 cm 12 kg
Iberia 56 x 45 x 25 cm (max. 115 cm)  
Israir 50 x 40 x 20 cm 8 kg
Japan Airlines 55 x 40 x 25 cm (max. 115 cm)  10 kg
Jet Airways 55 x 35 x 25 cm (max. 115 cm) 7 kg
Jet2 56 x 45 x 25 cm 10 kg
KLM 55 x 35 x 25 cm (max. 115 cm) 12 kg
Korean Air 55 x 40 x 20 cm (max. 115 cm) 12 kg
LAN 55 x 35 x 25 cm 8 kg
LOT 55 x 40 x 23 cm 8 kg
Lufthansa 55 x 40 x 23 cm 8 kg 
Malaysia Airlines 55 x 35 x 25 cm (max. 115 cm) 7 kg
Monarch  56 x 40 x 25 cm 10 kg
Norwegian 55 x 40 x 23 cm 10 kg
Olympic Airlines 55 x 40 x 23 cm 8 kg
Philippine Airlines max. 115 cm 7 kg
Qantas  56 x 36 x 23 cm (max. 115 cm) 7kg
Qatar Airways 50 x 37 x 25 cm 7 kg
Ryanair 55 x 40 x 20 cm 10 kg
Scandinavian Airlines 55 x 40 x 23 cm 8 kg
Singapore Airlines max. 115 cm 7 kg
South African Airways 56 x 36 x 23 cm 8 kg
Swiss International Airlines 55 x 40 x 23 cm 8 kg
TAM 55 x 40 x 20 cm (max 115 cm)  5 kg
Tap Air Portugal 55 x 40 x 20 cm (max. 115 cm) 8 kg
Thai Airways 56 x 45 x 25 cm 7 kg
Thomas Cook  55 x 40 x 20 cm  6 kg
Thomson   55 x 40 x 20 cm 5 kg 
Transavia  55 x 40 x 25 cm 10 kg
TUI Fly   55 x 40 x 20 cm 6 kg 
Tunis air  max. 115 cm  8 kg 
Turkish Airlines 55 x 40 x 23 cm 8 kg
United Airlines 56 x 35 x 22 cm (max. 114 cm)  
US Airways 56 x 36 x 23 cm (max 115 cm)  
Vietnam Airlines 56 x 36 x 23 cm (max 115 cm) 7 kg 
Virgin Atlantic 56 x 36 x 23 cm 10 kg
Vueling 55 x 40 x 20 cm 10 kg
Wizz Air  42 x 32 x 25 cm  
XL Airways  55 x 35 x 25 cm 5 kg
Lees meer

Bedrukte kerstbal met uw logo.

Gepersonaliseerde kerstballen met uw logo, tekst of afbeelding, per stuk verpakt in een doosje of bulk geleverd.

Lees meer

Historisch : België nr 1 op de FIFA ranking.

 

De Rode Duivels schrijven geschiedenis : België wordt voor het eerst nummer 1 op de FIFA-ranking. België treedt als achtste land toe tot een wel heel select lijstje: Duitsland, Brazilië, Italië, Frankrijk, Argentinië, Spanje en Nederland. Stuk voor stuk landen met minstens één WK (of EK) op hun palmares.

 

Klik hier voor een selectie van artikelen om te supporteren voor België , ook voor volgend jaar als België meedoet aan EK Euro 2016 in Frankrijk.

 

Lees meer

Veiligheid Powerbanks - kwaliteit en zekerheid


Veiligheid powerbanks

Bent u bekend met de gevolgen van overbelasting, over-ontlading, kortsluiting en overstroom? Daar waar de markt richting goedkope maar onveilige powerbanks lijkt te gaan, hebben wij er bewust voor gekozen het kwaliteitsniveau van onze powerbanks te verhogen en hebben we geregeld dat al onze partners produceren volgens onze hoge normen. Daardoor kunt u bij ons een 100% veilige powerbank selecteren. Als drager van uw logo of boodschap, wel zo’n veilig idee.
Wij garanderen 100% dat al onze powerbanks voldoen aan de volgende specificaties:
 
Bescherming tegen overladen
Deze bescherming verzekert u ervan dat uw batterij niet verder dan de capaciteit wordt opgeladen wanneer uw batterij voor langere tijd wordt opgeladen. Powerbanks zonder deze functie kunnen een gevaar opleveren.
 
Bescherming tegen over-ontlading
Deze bescherming zorgt ervoor dat uw batterij niet volledig leeg raakt. Een volledige lege batterij kan nl. niet meer opgeladen worden. Powerbanks zonder deze functie hebben een kortere levensduur.

 
Bescherming tegen kortsluiting
Deze beveiliging beschermt het moederboard en de batterij in geval van kortsluiting en zorgt ervoor dat er geen gevaar ontstaat voor het item of de gebruiker.
 
Inclusief overspanningsbeveiliging
Deze bescherming zorgt ervoor dat onmogelijk is dat er een te hoog wattage van uw powerbank naar uw mobiele gadget wordt overgebracht. Optimale bescherming om schade aan uw mobiele apparaat te voorkomen.

 

Lees meer

Stadsbrouwerij De Koninck: Mondial Gifts werkt mee aan merkbeleving in nieuw bezoekerscentrum.

De Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck (producent van onder meer het amberbier ‘Bolleke’) heeft eind augustus een nieuw bezoekerscentrum met shop geopend. Duvel-Moortgat, sinds vijf jaar eigenaar van De Koninck, besloot de bottelarij van de stadsbrouwerij over te brengen naar de Duvel-Moortgat sites in Puurs en Achouffe en in de vrij gekomen ruimte een bezoekerscentrum annex shop in te richten. Michel Moortgat, ceo van Duvel-Moortgat, zegt dat het een investering is in de merkbeleving van De Koninck.
  

Belangstellenden kunnen op eigen gelegenheid de brouwerij bezoeken voor 12 euro per persoon. De geschiedenis van de brouwerij en het brouwproces worden in tien installaties uit de doeken gedaan. Het bezoek eindigt met een glas De Koninck-amberbier of met een degustatie van de drie bieren van de brouwerij (‘Bolleke’, Triple d’Anvers en Wild Jo). In de shop zijn er naast de De Koninck-bieren ook diverse De Koninck-attributen verkrijgbaar zoals kleding, kapstokken, speelkaarten, flesopeners, reparatiesets voor fietsbanden, draagtassen... Voor die producten heeft men als leverancier onder andere Mondial Gifts.

Duvel-Moortgat mikt op 100.000 bezoekers per jaar. Voor de aanpassing en uitbreiding van de brouwerij-site in Antwerpen (met naast De Koninck als brouwer ook een ambachtelijke chocolatier en een kaasraffineur) heeft men een investering van tien miljoen euro gedaan. Vier miljoen euro is naar de inrichting van de expo, het café en de shop gegaan.

Bron www.prombiss.be

Lees meer

Vierde editie van PromGifts, met als thema The Power of Product Media, op 13 en 14 april in Leuven.

De vierde editie van PromGifts, de vakbeurs voor promotionele artikelen en business gifts met als thema ‘The Power of Product Media’, heeft volgend jaar plaats op 13 en 14 april, een maand later dan dit jaar.
 
Niet alleen de data wijzigen, ook de plaats verandert: PromGifts zal in de Brabanthal in Leuven plaatsvinden. De beurs zal ook niet meer samenvallen met ‘Ondernemen’ en is nu enkel een organisatie van de BAPP (Belgian Association of Promotional Products).

De combinatie met Ondernemen is achteraf minder positief gebleken omdat de extra bezoekers die via die beurs naar PromGifts kwamen niet altijd het beoogde publiek voor de standhouders waren. Door nu alleen te gaan hoopt de BAPP meer gekwalificeerde bezoekers te trekken.

Erich Cormann, executive manager van de BAPP, zei dat er naast het beursgedeelte van PromGifts 2016 ook een conferentie-luik zal zijn. De keuze voor de Brabanthal in Leuven is onder meer ingegeven door de ligging ervan: vlakbij de E40 in Haasrode bij Leuven en goed bereikbaar vanuit Brussel, Luik en Antwerpen. Bovendien is de Brabanthal een moderne lokatie met een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Lees meer

Zag u de koppen XL reportage, Giftige kleding ?

Het Oeko-Tex systeem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Wat betekent het label "Vertrouwen in textiel"?  

Het label "Vertrouwen in Textiel – getest op schadelijke stoffen volgens Oeko-Tex® Standard 100" wordt gebruikt om textielproducten te kenmerken die aan een hele serie uitgebreide laboratoriumtesten in erkende en onafhankelijke testinstituten werden onderworpen en het bewijs hebben geleverd geen gevaar op te leveren voor de gezondheid.


Het kwaliteitsmerk wordt enkel aan producten toegekend waarvan alle onderdelen vrij zijn van schadelijke stoffen.  Dit omvat zowel de stoffen (weefsels/breisels), voeringen, naaigarens en borduurgaren als de accessoires uit metaal of kunststoffen (ritsen, knopen...). Speciaal aangebrachte coatinglagen, zoals antisliplagen op sokken worden ook getest.  De OEKO-TEX® testen bestaan uit meer dan 100 verschillende parameters en gaan veel verder dan de wettelijke voorschriften. 


Voorbeelden van testparameters
• kankerverwekkende kleurstoffen
• formaldehyde, weekmakers, zware metalen
• Allergene dispersiekleurstoffen, pesticides, tin-organische verbindingen
• huidvriendelijke pH-waarde, goede kleurechtheden 

 

Bekijk hier de koppen XL reportage

 

 

Lees meer

KOZIOL volgt de trendkleur MARSALA.

De trendkleur MARSALA is door het PANTONE® Color Institute uitgeroepen tot dé
trendkleur van 2015 en bovendien tijdloos mooi.

Koziol combineert in de nieuwe wintercollectie deze zachte tint met speciaal geselecteerde producten voor de gedekte tafel en de keuken.

Marsala brengt een aangename, warme wintersfeer in huis en combineert prachtig met goud, wit en natuurtinten.

Lees meer

Exposanten van het auto en moto Salon 2016 : hier leuke ideeën.

Hieronder een voorproefje. Had U graag voorstellen voor het autosalon 2016 ? Contacteer ons. We helpen U graag verder.
Ecologie wordt zeker een belangrijk thema. Bekijk ook onze ecologische geschenken.

 

 

Lees meer

Mondial Gifts genomineerd voor Product media adviseur van het jaar.

Promo-Biss (het vakblad over promotionele producten en business gifts) in samenwerking met de BAPP - Belgian Association of Promotional Products kiest de ‘Product Media Advisor of the Year’.

Met de prijs belonen Promo-Biss en de BAPP de adviseurs die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts).

U kan nu stemmen op Mondial Gifts.

Als dank ontvangt u een gratis jaarabonnement op Promo- Biss. Normaal bedraagt de abonnementsprijs 30 euro. Promo-Biss is het enige vakblad in België over promotionele producten en business Gifts. De uitgave verschijnt 4 x per jaar.

Breng hier uw stem uit op Mondial Gifts.

 

 

Lees meer

Relatiegeschenken voor festivals

Binnenkort is het weer tijd voor de zomerfestivals. Een unieke gelegenheid om uw boodschap bekend te maken bij deze creatieve doelgroep. Niets effectiever dan product media. Uw boodschap wordt onthouden, ook eenmaal terug thuis.

Lees meer

Dat heeft u goed gezien, schenk een bedrukte verrekijker.

Ruim aanbod van verrekijkers met bedrukking van uw logo of boodschap.

Lees meer

Kies zelf de product media-adviseur van het jaar !

Er zullen een gold, een silver en een bronze award uitgereikt worden.

Met de prijs willen Promo-Biss en de BAPP de adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts) voor hun klanten in het kader van hun marketing-activiteiten (zowel interne als externe marketing).

Met de prijs willen Promo-Biss en de BAPP de professionalisering van de sector aanmoedigen.

De jury van de eerste ‘media-adviseur van het jaar’ bestaande uit vertegenwoordigers uit de sector zal een lijst van genomineerden opstellen.

Op basis daarvan kunnen de ondernemingen/opdrachtgevers in de loop van september hun keuze maken. Hun stem is immers van groot belang: voor hen treden de adviseurs als ‘product-media’-partner op.

Daarom ook weegt de stem van het publiek twee keer zo zwaar als die van de jury. De bekendmaking van de winnaar van de award volgt in oktober.

Bron : www.promobiss.be

 

Lees meer

werkgever, geen excuus meer om je medewerkers geen eindejaarsgeschenk te geven.

Eindejaarsgeschenken aan medewerkers zijn een essentieel deel van onze activiteit, product media. Namelijk met een voorwerp tastbaar je boodschap overbrengen. 

Uw boodschap “ bedankt voor alles wat je afgelopen jaar deed voor onze organisatie...”.  Of “ ik weet en apprecieer ten volle wat je doet voor mijn team...”.

Met een voorwerp maak je een boodschap echt aan iedereen duidelijk.

En u hoeft niet aan grote budgetten te denken voor dit soort van communicatiecampagnes. Als u weet dat één medewerker in België gemiddeld 55.000 euro per jaar kost, ben je met een fractie van de kost van een uurtje inzet voor je organisatie al zeker gesteld .


Heeft u graag voorstellen voor eindejaarsgeschenken op maat om uw medewerkers echt te tonen dat u hen apprecieert ?
Contacteer ons !

PS nu de werkgeversbijdrage zakt van 33 % naar 25 %, geen excuses meer...

 

Lees meer

FSC keurmerk, voor duurzame relatiegeschenken.

Een FSC label of claim op een hout- of papierproduct garandeert dat het product afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en/of bijdraagt aan het verantwoorde beheer van onze bossen (bv ook door recyclage). Het FSC label is het enige label in zijn soort dat ondersteund wordt door milieuorganisaties zoals WWF en Greenpeace, alsook door sociale en economische factoren.

FSC gelabelde producten kan je gemakkelijk herkennen aan het FSC label dat op het product of zijn verpakking staat.

Hier een greep uit onze kollektie van relatiegeschenken met het FSC keurmerk. Allemaal te bedrukken met uw logo.

Lees meer

ook Disney verbiedt wereldwijd selfie sticks in haar parken.

Disney laat weten met ingang van 1 juli de selfie stick te verbieden in haar parken. Het verbod geldt wereldwijd. Ook het nabije Disneyland Parijs zal deze nieuwe regels opleggen.

Selfie stick zorgt voor ergernis

De selfie stick wordt veelvuldig gebruikt door bezoekers om de perfecte foto te maken. Hierdoor ontstaan er echter ook klachten, doordat mensen onzorgvuldig met de sticks in het rond zwaaien.

In de verschillende attracties waren de selfie sticks al verboden. Dit stopte sommige bezoekers echter niet. Zo moest een achtbaanrit een uur lang worden stilgezet omdat iemand tijdens de rit een selfie stick pakte om een foto te maken.


Meer selfie stick verboden

Disney is niet de eerste die de selfie stick in de ban doet. Voetbalclubs in Engeland en verschillende musea gingen de Mickey Mouse makers al voor.

Maar geen nood, hieronder DE oplossing om de perfecte selfie te maken ZONDER selfiestick !

 

Lees meer

Wat te doen bij een hittegolf?

We tonen hier een aantal product media om je beschermen bij hoge UV index.

Lees meer

Dus misschien binnenkort ook in Delhaize ?

Acties zoals de moestuintjes lokten klanten naar de winkel, zei AH-topman Dick Boer bij de presentatie van de cijfers over het eerste kwartaal van 2015. Consumenten konden sparen voor 20 verschillende soorten moestuinpotjes en zaadjes. AH zet ‘biologisch’ en ‘duurzaam’ op de kaart.

Bij elke bestede 15 euro kregen klanten zo’n potje. Er zijn in totaal ruim 44 miljoen potjes en ongeveer 350.000 moestuinbakken verkocht. “Deze aantallen zijn in lijn met onze verwachtingen”, zegt een woordvoerster van AH.

De basis van het moestuintjesidee was dat het leuk is om kinderen spelenderwijs te leren waar hun eten vandaan komt en hoeveel zorg en aandacht er nodig is bij het verbouwen van groente en kruiden”, vervolgt ze.

“Vorig jaar brachten we dit onderwerp ook onder de aandacht tijdens de campagne ‘boerderijtje’, waarbij gespaard kon worden voor boerderijmini's. Tijdens die campagne konden klanten ook een kijkje nemen bij een van onze boeren of telers.”

Kokosgruis
Ook wat betreft premiums heeft AH oog voor duurzaamheid. “We beoordelen bij elke spaaractie zorgvuldig de materialen die gebruikt worden bij de productie. De moestuintjes-tabletten zijn gemaakt van samengeperst kokosgruis. Dat wordt gewonnen uit de restanten van de kokosnoot die overblijven nadat het vruchtvlees – voor bijvoorbeeld kokosolie of snoep – eruit is gehaald.”

Lees meer in PromZ Magazine nr 2 die in juli verschijnt.

Lees meer

eID vervangt 101 klantenkaarten.

Sinds 2009 lopen we allemaal met een eID rond. Maar net zoals dat veel met smartphones gebeurt, benutten we de eID nog niet ten volle. De eID is al redelijk ingeburgerd, zie bijvoorbeeld het aantal online belastingaangiften via tax-on-web. Maar de eID kan je leven nog gemakkelijker maken:

eID voor eenvoudige toegangscontrole

Snel en eenvoudig: MIVB-abonnement bestellen met eID

Word schandalig rijk met je eID. Om te krassen moet je nog altijd naar de krantenwinkel hollen maar lotto spelen kan sinds geruime tijd vanuit je luie zetel.

Nog een leuke toepassing voor gemeenten: wist je dat de agenda van de gemeenteraad, inclusief bijhorende stukken, veilig digitaal bezorgd kan worden aan de gemeenteraadsleden?

Thuis je medisch dossier bekijken, het kan!
De webtoepassing myUZ voor patiënten van UZ Leuven is een mooi voorbeeld van de eindeloze toepassingen van een elektronische identiteitskaart (eID). Via myUZ bezorgt het ziekenhuis je informatie op maat, op basis van wat er in jouw medisch dossier beschreven staat.

eID vervangt 101 klantenkaarten
Wie kent het probleem niet: als ze je in de winkel naar de klantenkaart vragen, zie je door de bomen het bos niet meer. ‘Die zal nog thuis liggen, zet de punten er later maar op’, zucht je dan. Wat dacht je ervan alle klantenkaarten te bundelen op je eID?

meer weten ga naar www.eid.be

 

Lees meer

Voorlopig geen standaardmaat voor handbagage.

Er komt voorlopig toch geen standaardmaat voor handbagage in vliegtuigen. Luchtvaartorganisatie IATA wilde een einde maken aan de wirwar van verschillende maten die maatschappijen nu hanteren, maar amper een week na de aankondiging van het plan zet IATA het weer in de ijskast.

Vooral in Noord-Amerika was er verzet tegen de standaardmaat. Die zou met een afmeting van 55x35x20 centimeter aanzienlijk kleiner zijn dan de koffermaten die nu bij de meeste maatschappijen zijn toegestaan. Twee van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, American Airlines en Delta, zagen niets in het plan. De nummer drie van de wereld, United, aarzelde nog.

Bij Nederlandse carriers werd het IATA-voorstel overwegend positief ontvangen. KLM, dat ook eigenaar is van Transavia, was voor. ArkeFly sprak van een interessante ontwikkeling, maar had er nog geen standpunt over.

 

Verwarring

IATA zegt nu dat het plan voor veel verwarring heeft gezorgd. "Dit is overduidelijk iets dat de reizigers aan het hart gaat." De organisatie heeft het plan nu geparkeerd en wil luchtvaartmaatschappijen in het vervolg beter bij de ontwikkeling ervan betrekken.

IATA benadrukt dat de standaardmaat een richtlijn is en dat het luchtvaartmaatschappijen vrij staat om ook grotere koffers toe te laten. "Geen enkele klant wordt gedwongen om een nieuwe koffer te kopen", schrijft een IATA-bestuurder in een verklaring.

 

 

Lees meer

Vrijdag 5 juni aanstaande is het World Environment Day.

De tassen zijn ontwerpen met duurzaamheid, stijl en praktisch nut in gedachten. Ze zijn gemaakt uit één stuk canvas, dat is voorzien van een speciale water afstotende EVA coating en beschikbaar in twee prachtige aardse kleuren.

Het geven van een duurzaam cadeau was nog nooit zo eenvoudig, dus waarom zou je deze Pure tas niet cadeau geven? Ze zien er niet alleen goed uit, ze geven je ook nog eens een goed gevoel. En natuurlijk hebben we verschillende hoge kwaliteit printopties om de tas te personaliseren.

Deze video geeft prachtig weer hoe deze bijzondere tassen zijn gemaakt.

 

Lees meer

Een bioscoop deelt waterflesjes uit die je niet openkrijgt. Waarom ?

In een bioscoop in Los Angeles, deelde " THE WATER PROJECT" gratis waterflesjes uit aan iedereen. Er was wel een probleem, de flesjes waren bijna onmogelijk te openen.

 

KLIK HIER EN LEES DE HELE CASE.

 

PS hieronder nog wat tips met het thema waterfles.

Lees meer

Devos Lemmens : hele leuke Friends T-shirt actie

Heb jij ook een onafscheidelijke vriend? Zet jullie vriendschap in de verf met twee toffe friends-shirts, zodat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen als peper & zout, zomer & barbecue, Devos & Lemmens …

Kies welk friends-shirtspakket het best bij jou en je beste vriend past. Ben jij een Braad en is hij een echte Worst? Of ga je voor Meat en pronkt zij met Balls?

 

 

 

Lees hier meer over deze actie

 

Hieronder wat voorbeelden van ons aanbod T-shirts .

Lees meer

Parka's in de aanbieding

Deze comfortabele parka's doen hun werk zo goed en zien er zo goed uit dat u ook op koude winterdagen graag de deur uit gaat. Keuze uit vele aansprekende stijlen, die stuk voor stuk wachten op uw logo of merknaam. De winter is zelden zo welkom geweest.
 

Lees meer

Zeg het met een bloemetjeDe verrassing voor de ontvanger is compleet dankzij een bij het thema passende verpakking & wenskaart met persoonlijke tekst.

Na aankomst staan de bloemen gegarandeerd nog een week vers op vaas.
De bloemen en het persoonlijke kaartje worden verpakt in een stevige cadeaudoos en gewikkeld in chique zijdepapier.    

Dankzij de gepatenteerde folie ‘slapen’ de bloemen tijdens hun reis per post (in heel Europa) en staan ze na aankomst nog minimaal 7 dagen vers op vaas. 

Lees meer

Zet uw tanden in uw merk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bent u op zoek naar een originele en gezonde giveaways?

Dan hebben wij een fantastische marketingsnack voor u: Appels met logo!

Een gezonde snack met daarop uw logo, QR-code of een korte tekst boodschap van uw onderneming: een originele manier van reclame maken!

U kunt kiezen uit appels en peren. De appel of peer wordt bedrukt met witte of blauwe eetbare pasta, een soort eetbare inkt.

De opdruk heeft een maximale diameter van 35mm.

Hieronder nog andere ideeën met het thema appel.

 

Lees meer

touchscreen pen in de vorm van een potlood

deze touchscreen pen is tegelijk ook een pennetje.

 

Originele vorm : potlood.

Lees meer

Wij zoeken een administratieve duizendpoot om ons huidig team te versterken.

Mondial Gifts NV te Lebbeke bestaat dit jaar 36 jaar en is een gerenommeerd fabrikant en importeur van business gifts en premiums, vooral gespecialiseerd in unieke give-aways, originele totaalconcepten en custom-made relatiegeschenken.

Mondial Gifts behoort tot de groep IGC Global Promotions, de grootste organisatie in Business Gifts ter wereld met meer dan 1300 medewerkers, een jaaromzet van 355 Miljoen euro en vestigingen in 52 landen in 4 continenten.


We hebben duidelijke toekomstperspectieven en zoeken een nieuwe collega die deze mee wil realiseren.


Wij zoeken een  administratieve duizendpoot om ons huidig team te versterken

Je bent verantwoordelijk voor de orderverwerking van A tot Z: input bestellingen, volledige opvolging tem. de levering, controle aankoopfacturen, etc.
Je hebt dagelijks telefonisch en via mail contact met onze klanten en leveranciers.
Je staat communicatief sterk in je schoenen zowel in het Nederlands als het Frans. En je beheerst het Engels.
Je bent stressbestendig en administratief goed onderlegd.
Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en je bent creatief in het bedenken van oplossingen voor dringende problemen.


Ervaring met orderverwerking is een pluspunt.

Herken je jezelf hierin? Reageer dan nu!
Wij bieden je een zeer afwisselende job in een leuk team. Naast een competitief loon, geniet je ook van fijne extralegale voorwaarden. Bovendien voorzien we eerst een ruime interne opleiding.
 
Denkt u dat u zich in deze functie volledig zal kunnen ontplooien? Overtuig ons dan mail je CV en motivatiebrief naar kristel.mannaert@mondialgifts.be

Lees meer

DAG ALLEMAAL : leuke abonnementsactie

27/10/2014

Bij het weekblad Dag Allemaal loopt nu een hele leuke actie met een promotioneel product:
Als je nu een abonnement neemt, krijg je er een praktisch Domo-toestel bij met maar liefst 3 functies : raclette, grill en gourmet.

Meer info over deze actie hier.

De keuken is altijd een goede keuze voor het inzetten van promoties. Studies wijzen uit dat 91 % van de consumenten een promotioneel product in de keuken heeft staan. En 81 % van de ontvangers houdt het bij omwille van …. de bruikbaarheid.

Hier nog wat inspiratie rond gourmette en grill.

Lees meer

PPP start landelijke mediacampagne

 

Het Platform Promotional Products (PPP) start een landelijke mediacampagne.

Promotionele producten maken merken sterker’, is het thema van deze campagne’, zegt Marijke van Hoorne, directeur van PPP. De campagne is een initiatief van de branchevereniging en wordt gezamenlijk met onze leden, distributeurs en leveranciers van promotionele producten, uitgevoerd.

Doel van de campagne is dat promotionele producten vaker worden ingezet als reclamemedium. De campagne richt zich op commercieel verantwoordelijken binnen het groot MKB. De campagne laat de
belevingswereld van een promotioneel product zien en de langdurigheid en het effect van de
investering.

PPP heeft recent marktonderzoek gedaan naar het bereik en gebruik van promotionele
producten en in de praktijk. Dat leverde onder andere de volgende uitkomsten op:

• 75% van de ontvangers hebben tenminste één promotioneel product in de directe omgeving
van hun werkplek
• Schrijfwaren staan sinds jaar en dag met stip op 1 als meest ingezet promotioneel product
• 70% van de ontvangers bewaren promotionele producten langere tijd. Zeker als deze nuttig
zijn voor gebruik: tassen, promotioneel textiel, gezondheids- en veiligheidsitems en
schrijfwaren zijn meest voorkomende producten.


De campagne 2014 start begin november en het is onze intentie om begin 2015 een vervolg te
presenteren. Want er is nog veel werk aan de winkel om promotionele producten de erkenning van
volwaardige marketing media te geven’.

Platform Promotional Products

Het Platform Promotional Products (PPP) is de branchevereniging voor bedrijven die promotionele
producten en diensten verkopen. Binnen PPP staan imagoverbetering door verdere professionalisering, kennisvermeerdering, en belangenbehartiging centraal. PPP telt circa 250 leden,
die allen de PPP code of conduct hebben ondertekend. Het PPP lidmaatschap functioneert als een
keurmerk richting zakelijke afnemers en eindgebruikers. De opdrachtgever moet er vanuit kunnen
gaan dat de aangesloten leden beschikken over alle noodzakelijke kennis en middelen voor advies en
inkoop. Tot PPP leden behoren onder andere importeurs, groothandelaren, producenten en tussenhandelaren.


Meer informatie over PPP en het marktonderzoek vindt u op: www.ppp-online.nl.

MEER INFORMATIE
Platform Promotional Products
Marijke van Hoorne, directeur
Telefoon 070 312 39 22
directeur@ppp-online.nl

Lees meer

Toepassing Product media : een voorwerp legt de boodschap perfect uit

 

Bijna 2.000 mensen -1.988 om precies te zijn- openden symbolisch hun paraplu op het Possozplein in Halle. Hiermee verbrak Welzijnszorg het wereldrecord paraplu's openen dat tot gisteren op naam stond van de stad Verona met 1.673 paraplu's.


Welzijnszorg koos deze stunt niet toevallig om zijn nieuwe eindejaarcampagne 'Iedereen beschermd tegen armoede?' te lanceren. '

De paraplu is een symbool. Een paraplu staat voor bescherming tegen de regen maar in het huidig systeem zijn helaas te weinig mensen sociaal beschermd wanneer het weer even omslaat. Veel mensen zijn onvoldoende beschermd wanneer ze ziek of invalide worden, hun job verliezen, een ongeluk krijgen of alleen komen te staan Eén op zeven mensen leeft vandaag in België in armoede. Er zitten dus duidelijk gaten in de paraplu van de sociale bescherming', aldus Greta D'Hondt, voorzitter van Welzijnszorg.

Bron : Het NIEUWSBLAD

Lees meer

Relatiegeschenken herdoopt tot PRODUCT MEDIA

Na de gedrukte media, de audiovisuele media, de digitale media en de social media, hier het nieuwe buzz woord in marketing land : Product Media.


Product media is je boodschap communiceren via een voorwerp. Ook wel marketing in 3 dimensies genoemd.  Of marketing in 3D in kort.

Tot nu toe besteedt de gespecialiseerde marketing pers weinig aandacht aan dit deel van de marketing mix.

Bizar eigenlijk want volgens onafhankelijke studies komt elk van ons dagelijks in contact met een boodschap via een promotioneel voorwerp. Veel meer dan via gelijk wel ander medium.

U vindt dat veel ? Wel ga even in uw keuken kijken : 91 % van de huishoudens heeft minstens 1 promotioneel voorwerp in de keuken.  En in de rest van uw huis ? En in uw auto ? Op kantoor ?

Waarom er niet meer aandacht aan product media wordt besteed blijft een raadsel.

De kost per contact (CPI) van product media is vele malen lager dan andere media. Een voorbeeld : 0.018 USD voor Televisie tegenover 0.005 USD voor product media.

Brand recall van een boodschap via product media is 2 x hoger dan andere media. Met andere woorden: een boodschap via product media onthoudt men dubbel zo goed !

Slechts 21 % van de mensen storen zich aan reclame via promotionele voorwerpen. Een pak minder dan reclame via andere media.

En een ontstellend deel, 41 %, van ontvangers van product media heeft na ontvangst meer sympathie voor het merk van de gever. Speel dat maar klaar met andere communicatie !


Hier vindt u de studie.

Lees meer

Vakantie in China 2015


Hieronder de verlofdagen van China.  Hou er rekening mee dat de fabrieken dan kunnen dicht zijn voor meerdere dagen.  De communicatie met ons team ter plaatse zal dan ook met enige vertraging verlopen.

Zeker opletten met het Chinees nieuwjaar dan sluiten de fabrieken vooraf en daarna (dus vanaf 16/2 tot en met 27/2) Dus productietijd wordt in die periode verlengd met 3 weken!
 
Datum  
Verjaardag van O-me-t'o-fo 7 januari
Verlichting van Boeddha 27 januari
Chinees nieuwjaar 19 februari
Ieders Verjaardag, Yan Yat 25 februari
Verjaardag van de Jade Keizer 27 februari
Lantaarnfestival (Deng Jie) 5 maart
Qing Ming (Gravenfeest) 5 april
Verjaardag Kwan Yin 7 april
Dag van de arbe 1 mei
Nationale jongerendag 4 mei
Geboorte van Boeddha 25 mei
Drakenbootfestival 20 juni
Chinese Valentijnsdag (Zeven Zusters Dag) 20 augustus
Chung Yuan (Hellefeest) 28 augustus
Midherfstfeest (Chinees Maanfeest) 27 september
Stichting van de Volksrepubliek China 1 oktober
Geboortedag van Confucius 9 oktober
Lees meer

relatiegeschenken met doming

Met de techniek van dominglabels worden diverse zelfklevende materialen, van een glasheldere coating voorzien. Het label krijgt hierdoor een onweerstaanbare en robuuste uitstraling.

Een Dominglabel is de perfecte reclamedrager die uw logo van kracht en exclusiviteit voorziet.

Doordat wij een zeer uitgebreid scala aan folieën en bedrukkings-technieken gebruiken, is vrijwel elke gewenste uitstraling mogelijk.

dominglabels zijn

• Zeewaterbestendig
• Kleurbestendig
• Uv Bestendig
• Zelfklevend
• Duurzaam


Door onze uitgebreide machinerie zijn zowel kleine als zeer grote aantallen, speciale formaten als reguliere uitvoeringen mogelijk.

De bedrukkingen worden gerealiseerd door de nieuwste digitale druktechnieken en hoogwaardige zeefdruk, afhankelijk van wat uw wensen zijn.

De logotops zijn een zeer fraaie manier om producten van uw logo te voorzien en kunnen worden toegepast op:   Auto's, Mobiele telefoons, Computers, Meubilair, Dasspelden, Geluidsapparatuur, Sleutelhangers, Promotie- artikelen, Huishoudelijke artikelen, Naambadges, Rekenmachines, Kantoor-artikelen.

Hier een aantal premiums die van doming kunnen voorzien worden. Uw logo krijgt een prominente plaats.

Lees meer

Met SENZ trekken we ons niets aan van de najaarsstormen

De SENZ stormparaplu is windproof tot 100 km/u. Deze paraplu, voorzien van uw logo of slogan, heeft ongetwijfeld een stormachtig effect op uw klanten!

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, zilverzwart, wit, rood, oranje en donkergrijs.

Lees meer

JUCO

Handig, duurzaam en praktisch zijn deze JuCo Pouches! Bedrukt met een logo of slogan is het leuk weggeven èn krijgen!


Een hippe, duurzame JuCo tas bedrukt met uw logo zal alle aandacht naar zich toe trekken. Bedrukte tassen zijn het ideale relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden.

U bent verantwoord bezig omdat deze producten van duurzaam materiaal en op een eerlijke wijze worden geproduceerd!

Wij kunnen de tassen en pouches direct uit voorraad leveren, daarom kunt u rekening houden met erg snelle levertijden.

Lees meer

zo opent u 4 bierflesjes tegelijk

 

 

 

Met deze flesopener ben je altijd in goed gezelschap. Ontkurk je flesjes met meer dan 1 tegelijk. Er is keuze tussen een flesopener dat per 2, per 4 of per 6 flesjes kan openen.

Bekijk hier een filmpje

 

Hieronder nog wat tips met als thema bier.

Lees meer

Gadget zorgt dat je genoeg water drinkt

 

Vooral in de zomerperiode moeten we voldoende water blijven drinken. Gemiddeld 1,5 liter water per dag is gezond. Toch vergeet 80 procent van de bevolking dit te doen. Nu is er een handig hulpmiddeltje om je gezond te houden.

Vittel komt met de Refresh Cap. Dat is een eenvoudige ogende flesdop met ingebouwde timer, die ieder uur met een vlagsignaal aangeeft dat het tijd is voor een glas water.

Een grappig gadget, verzonnen door reclamebureau Ogilvy Paris. Ook leuk als presentje voor het personeel.

Bekijk hier het filmpje op YOU TUBE.

Hier nog enkele water tips..... 

 

Lees meer

Mondial Gifts wint ZILVER in Hong Kong

Op de jaarlijkse meeting in mei 2014 van IGC Global promotions in Hong Kong werd Mondial Gifts bekroond met een prestigieuze tweede plaats in de categorie “ best creative product”.

Mondial Gifts won met de inzending baby lepeltje in de vorm van een vliegtuigje voor een display actie in apotheken voor Pharmaton Kids van Boehringer.

Mondial Gifts werd gekozen uit inzendingen van meer dan 50 landen wereldwijd.

Lees meer

relatiegeschenken niet nuttig denk u. Kijk eens hier.

Wandelaars en fietsers die er vandaag op uit trekken in de natuur doen er goed aan om bij terugkomst te controleren of ze zijn gebeten door een teek. 
 
Door de zachte winter en het mooie weer van de afgelopen dagen zijn de beestjes veel eerder actief dan normaal.

De afgelopen week nam het aantal tekenbeten dat werd doorgegeven op tekenradar.nl sterk toe ten opzichte van de voorgaande weken. De toename liep gelijk op met de toename van het voorspelde tekenactiviteitsniveau van minimaal naar gering. Het verwachte tekenactiviteitsniveau staat in het zuidoosten nu al op ‘zeer hoog’. Dat wordt normaal gesproken pas veel later in het jaar gehaald.

Sinds het begin van de winter op 1 december zijn er 120 tekenbeten doorgegeven op tekenradar.nl. Dit zijn er twee keer zo veel als het jaar ervoor. Mensen die een tekenbeet hebben, kunnen de ziekte van Lyme oplopen.

Lees meer

Enkele tips gekozen uit de nieuwste artikelen

We lanceren doorlopend massa's innovatieve relatiegeschenken . In alle prijzen. Voor alle doelgroepen en toepassingen.
Originele relatiegeschenken toveren een glimlach op het gezicht. En nog belangrijker: ze blijven eeuwig bij. Jaren later herinnert je klant zich nog altijd waarom en wanneer hij die business gift precies kreeg.

Wist je dat we zelfs het saaiste concept kunnen omtoveren tot het coolste gadget?
Bekijk hieronder wat we zelf deze maand de leukste nieuwigheden vinden.

Lees meer

Waarom je volgende gadget een wearable zal zijn.

We hebben inmiddels bijna allemaal een smartphone in onze zak en misschien ook nog een tablet in onze tas. Als het aan chipmaker Intel ligt dragen we over vijf jaar ook allemaal gadgets op ons lichaam.
  

Zogenoemde 'wearables' zijn al in beperkte mate op de markt te vinden: fitnessarmbanden tellen je stappen, binnenkort is Google Glass een soort smartphone op je hoofd en zelfs de horloges met rekenmachine uit de jaren 70 kun je zien als wearable.

De ontwikkeling van draagbare gadgets gaat in de komende jaren echter een vlucht nemen, verwacht Steven Holmes van Intel. Hij is hoofd van de afdeling New Devices bij het bedrijf. Eerder werkte hij onder meer bij Palm en Apple, en bij Nike introduceerde hij de Fuelband, een van de eerste fitness-wearables.

Volgens Holmes is de tijd rijp voor een wildgroei aan slimme apparaten die we altijd bij ons hebben. "De toegangsdrempel voor ondernemers is op dit vlak veel lager. Een paar jaar geleden had je nog een miljoen dollar nodig om een prototype te maken en te laten zien aan een durfkapitalist. Nu kan je dat doen voor één honderdste van die kosten."

Intel hoopt zelf flink mee te profiteren van de opkomst van wearables. Het bedrijf introduceerde onlangs zijn Edison-chip, een klein computertje ter grootte van een sd-kaart met verschillende sensoren aan boord. Intel verkoopt zelf geen wearables, maar wil verdienen aan de verkoop van chips en andere technologieën aan andere bedrijven.

De chipmaker ontwikkelde daarom zelf ook enkele complete conceptgadgets, van slimme oordopjes die je hartslag kunnen meten tot de bluetooth-headset 'Jarvis' die ook een digitale assistent is.

Slimme oordopjes

"Chips zijn maar een klein deel van de oplossing, dus we investeren in alle dingen die ons silicium [de grondstof van computerchips, -red.] waardevol maken, of het nou gaat om software, algoritmes of sensors", zegt Holmes.

"Kijk naar de slimme oordopjes. Die voegen nieuwe sensormogelijkheden toe aan traditionele smartphone-oordopjes, zodat je hartslag kan worden gemeten. Ze halen hun energie rechtstreeks uit de microfoonpoort. Die innovatie richt zich dus niet op silicium, maar op het slimme ontwerp van systemen en de ontwikkeling van software en algoritmen."

De oordopjes vallen ook op omdat ze één specifiek doel hebben. Bedrijven als Samsung en Sony brengen de laatste tijd juist slimme horloges uit die van alles moeten kunnen, net als Google zijn Glass multifunctioneel wil maken.

Die twee alternatieven zijn allebei nuttig, zegt Holmes. "Wearables zijn als vervoersmiddelen. Je zegt ook niet dat je investeert in wielen om de wereld van vervoersmiddelen te domineren. Boten hebben geen wielen en helikopters gebruiken ze nauwelijks. Een vervoersmiddel kan alles van een skateboard tot een vliegdekschip zijn."

"Wearables kunnen zo simpel zijn als een bewegingssensor met een bluetooth-zender op je pols, tot een virtual reality-systeem als de Oculus Rift dat je op je hoofd draagt. Dit is een hele nieuwe klasse producten, die gemeen hebben dat je ze op je lichaam draagt. Maar in veel gevallen houden de overeenkomsten daar op."

Integreren in het leven

Volgens Holmes is het nu vooral nog een probleem dat wearables niet makkelijk in ons leven te integreren zijn. Als voorbeeld noemt hij fitnessarmbanden: "Je draagt ze, maar als de batterij leeg is moet je ze afdoen en opladen. Elke keer dat je dat doet, is er een risico dat je ze niet meer om je pols doet."

Intel probeert daarom concepten te bedenken die moeiteloos in ons huidige leven passen: de slimme oordopjes vervangen simpelweg oordopjes die je al gebruikt. En een oplaadkom die door het bedrijf werd bedacht maakt het mogelijk om verschillende apparaten in één keer draadloos op te laden, door ze allemaal tegelijk in de kom te leggen.

"De oplaadkom die we hebben getoond maakt het mogelijk om drie of vier van deze apparaten aan je leven toe te voegen zonder dat je elke keer een oplader moet vinden. Ik wil niet aan het eind van elke dag 15 minuten bezig zijn met het inpluggen van al mijn apparaten."

Efficiënter

Efficiëntere chips moeten er sowieso voor zorgen dat opladen minder vaak nodig is. "Chips zijn vierduizend keer efficiënter dan toen Intel begon", zegt Holmes.

Ook betere software kan zorgen voor grote stappen: "Het maakt niet uit hoe goed je hardware is als je software niet goed geschreven is." Toen Holmes bij Palm werkte zorgden softwareverbeteringen doorgaans voor een verdubbeling van de batterijduur van apparaten, voordat ze werden verscheept.

Omdat wearables op het lichaam worden gedragen en vaker zichtbaar zijn dan andere apparaten, denkt Holmes dat design belangrijker wordt. Apparaten zullen moeten worden aangepast op de smaak van gebruikers.

"Wat jij mooi vindt, vind ik misschien niks. Er is ook meer dan één horloge, één shirt, één riem in de wereld." Gadgets zullen ook flexibel moeten zijn voor verschillende gelegenheden: "Misschien wil je een fitnessarmband wel aan naar een cocktailparty én tijdens het joggen."

Door: NU.nl/Jeroen Kraan

Lees meer

een gadget tegen kindersekstoerisme

Mbo-studenten van het ROC Mondriaan hebben een internationale prijs gewonnen met een gadget om actie te voeren tegen kindersekstoerisme.

Ze maakten waterdichte opberghoesjes die aan vakantiegangers uitgedeeld kunnen worden. Er zullen duizend van die hoesjes geproduceerd worden. De wedstrijd is uitgeschreven door ECPAT, een organisatie die een einde wil maken aan seksuele uitbuiting van kinderen op de Filipijnen en in andere Aziatische landen. In de jury zaten medewerkers van reisorganisaties. Ze keken of de inzendingen bruikbaar zijn voor toeristen en of de slogan pakkend is. Op de hoesjes staat de tekst ‘Keep what’s valuable protected – stop child sex tourism’.

De ideeën die niet hebben gewonnen bestonden uit speelkaarten, kofferriemen, knijpportemonnees, reinigende handgel, inklapbare haarborstels en universele stekkers.

 

Hieronder nog wat strandideetjes als u zelf aan een strandactie denkt.

Lees meer

Batterijpack voor noodgevallen

Ik denk niet dat we nog zonder onze smartphone zouden kunnen, maar het ding bezorgt ook flink wat stress : de batterij van onze telefoons houdt het zelden langer dan een dag uit. 

Een batterij die bijna leeg is wanneer je de ingebouwde gps nodig hebt, of dringend iemand moet kunnen bereiken, het is niet goed voor het hart. In het vliegtuig, op de bus of op de festivalweide heb je niet altijd een stopcontact bij de hand. En als dat toch het geval is, is de kans klein dat je ook je adapter bij hebt.

Onderweg kan een batterijpack of noodbatterij redding brengen. Daarom hieronder een selectie van batterijpacks (noodaccu, batterijpack, noodlader,noodbatterij, power bank) . Thuis opladen en als de nood het hoogst is uw smartphone er aan koppelen met een USB-kabel, en u kan weer een dag verder. Deze handige gadget laadt eenvoudig en snel alle mobiele apparaten met usb-aansluiting op.

Lees meer

WK-gadget 2014 Heineken voorgestelt

Met het onverwachts grote succes van het Rugnummershirt voor het Europees Kampioenschap voetbal in 2012 in het achterhoofd is het geen grote verrassing. De nieuwe Oranje-premium van Heineken is opnieuw een voetbalshirt. De inhaker dit keer zijn kleine sambaballen in de zomen van het Sambashirt, zodat de drager kan laten zien én horen dat ze Oranjefan zijn. Natuurlijk ook om in te spelen op de gastheer van het WK dit jaar, Brazilië.

Sambaselfie
Eenmaal gestoken in het sambashirt roept Heineken fans op om foto's van zichzelf op Twitter te zetten met de #sambaselfie. De leukste inzendingen maken kans op tickets voor wedstrijden van Oranje.

Two Unlimited
Gelijk met de onthulling van de premium van de WK-campagne, die 'Vier de Oranjekoorts' heet, werd de bijbehorende commercial voor het eerst getoond. Daarin treedt de vorig jaar aangenomen zogeheten Chief Oranje Officer Marco van Houwelingen op, die met een bakfiets in een Braziliaanse carnavalsoptocht opduikt en plotseling de eerste noten van No Limit van Two Unlimited speelt.

Sambaversie
Illusionist Hans Klok speelt mee in de commercial, evenals een levensgroot beeld van Dennis Bergkamp en radiodj Edwin Evers. Two Unlimited brengt haar 90's hit in sambaversie opnieuw uit. Ray en Anita en Hans Klok gaven bij de lancering daarbij een optreden. De shirts zitten vanaf 5 mei bij elk krat Heineken. Er worden er meer dan 500.000 uitgegeven.
 
Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer

originele wasknijper actie bij Brantano

Leuke actie van Brantano. Wat moet je doen? Plaats een wasknijper op je neus en neem een originele foto van jou en je vrienden of familie. Stuur je foto voor 4/03/2014 naar facebook@brantano.be en maak kans op een paar schoenen voor je hele gezin! (max. 5 paar schoenen per winnaar)

Lees meer

leuke veiligheidsactie van Davitamon in je apotheek

Gratis leuke reflecterende veiligheidsbadge bij aankoop van Davitamon Junior vitaminen. Letterlijk goed gezien van Omega Pharma.

Hier nog enkele ideeën rond veilig in het verkeer met reflecterende veiligheidsartikelen.

Lees meer

Pandamania in België, hier relatiegeschenken met het thema panda

Een leuke panda als relatiegeschenk ? Het kan bij Mondial gifts.

Lees meer

relatiegeschenken met als thema luchthaven

We komen allemaal meer op een luchthaven, niet altijd leuk. Hier wat ideeën met als thema relatiegeschenken luchthaven. We bedrukken deze geschenken met uw logo.

Lees meer

we bedrukken relatiegeschenken voor Pasen, want altijd leuk geschenken geven met Pasen

Pasen kondigt de lente aan , met frisse groene kleuren en de natuur die weer tot leven komt. En veel chocolade. Hier een greep relatiegeschenken die we kunnen bedrukken et uw logo rond het thema Pasen.

 

Lees meer

KMO’s geven meer maar goedkopere relatiegeschenken

Uit onderzoek van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) blijkt dat het aantal kmo’s dat cadeaus uitdeelt dit jaar gestegen is van 83 naar 87 procent. Daar tegenover staat wel dat 53 procent van 438 ondervraagde bedrijven door de crisis minder dure geschenken geeft, zo meldt Het Nieuwsblad.

Vooral werknemers (43 procent) delen in de prijzen met eindejaar, maar ook goede klanten (31 procent) mogen volgens het NSZ-onderzoek goede hoop koesteren.

Op de cadeaulijst staat in 26 procent van de gevallen drank, gevolgd door cadeaucheques (13 procent), een product van het bedrijf (10 procent) en lekkernijen (10 procent).

Bron : het Nieuwsblad

Lees meer

het fiscale statuut van relatiegeschenken

De eindejaarsperiode is traditioneel de gelegenheid om een klein geschenk te geven aan uw zakenrelaties, en er soms ook te krijgen. Maar wat is het fiscale statuut van die relatiegeschenken?

Wat is een relatiegeschenk precies?
In principe gaat het om een voorwerp van een zekere waarde dat u regelmatig (bijvoorbeeld ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten) of occasioneel (huwelijk,opening van een nieuw filiaal …) cadeau geeft aan uw zakenrelaties.

Mag ik dat geschenk aftrekken als beroepskosten?

Ja, al legt de fiscus een aantal beperkingen op:
- Cadeaus van minder dan 125 euro zijn voor 50% aftrekbaar als beroepskosten.
- Cadeaus van meer dan 125 euro zijn volledig aftrekbaar, maar u moet dan wel een fiscale fiche 281.50 opmaken op naam van de begunstigde. Die wordt dan belast op de waarde van het geschenk, zoals we verderop zullen zien.
- Balpennen, sleutelhangers, agenda’s en promotiegadgets met het logo van uw bedrijf: volledig aftrekbaar als hun waarde bescheiden blijft.

En de btw?

De btw-regeling is doodeenvoudig:
- promotiegadget: de btw is volledig aftrekbaar
- sterke dranken (meer dan 22 graden) of tabak: de btw is niet aftrekbaar
- ander geschenk van minder dan 50 euro: de btw is voor 50% aftrekbaar
- geschenk van meer dan 50 euro: de btw is niet meer aftrekbaar.

Riskeert mijn klant te worden belast?

Er zijn drie mogelijkheden:
- Geschenk van minder dan 125 euro: uw zakenrelatie loopt geen enkel risico.
- Geschenk van meer dan 125 euro en fiche 281.50: uw klant wordt belast op een
voordeel van alle aard (VAA). Wel mag hij dat voordeel bij professioneel gebruik misschien aftrekken als investering. Bij privégebruik wordt hij in principe belast, tenzij er ter zake een forfaitair VAA bestaat (computer bijvoorbeeld). U raadpleegt hoe dan ook beter uw boekhouder of fiscalist.
- Geschenk van meer dan 125 euro zonder fiche 281.50: uw klant loopt geen enkel
risico, maar u moet wel de bijzondere bijdrage van 309% betalen.

Opgelet: jaarlijkse limiet
De limiet van 125 euro geldt niet per geschenk, maar is een jaarlijkse limiet. Let er dus op dat de totale waarde van alle geschenken die u in het loop van het jaar
aanbiedt, onder dat bedrag blijft!

Bron: www.ing.be/business

Lees meer

Drink Duvel and you will see God

“They say that Duvel is named after the Devil. But drink and you will see God.” Een waarheid als een koe.

Back cover voor een Apple iPhone 4(S) of 5(S), bedrukt met een enigszins goddelijke tekst over de hemelse effecten van een duivelse Duvel.

De cover is gemaakt uit sterke kunststof die je iPhone beschermt, maar die er ook een duidelijke Duvel look aan geeft.

 

Een fijn geschenk voor de feestdagen !

 

Te koop op de Duvelschop :  www.duvelshop.be

 

Lees meer

Toon hoe leuk het is om te blokken aan de HoGent.

Studenten aan de Hogeschool Gent krijgen een toffe kerstmuts. Als ze een foto posten op facebook met de kerstmuts maken ze kans  op een van de vele hartverwarmende prijzen zoals een airstop Reischèque, smartphones en filmtickets. De actie werd opgezet in samenwrking met het reclamebureau DVN uit Gent.

Meer op http://www.hogent.be/nieuws-info/agenda/haal-je-kerstmuts-en-neem-deel/

Lees meer

binnenkort Chinees Nieuwjaar, jaar van het paard

In China gaan de meeste fabrieken van relatiegeschenken dicht van 20 januari 2014 tot en met 18 februari 2014 voor het Chinese nieuwjaar, het jaar van het paard.

Het Chinees Nieuwjaar is ook bekend als het Lentefestival of lentefeest. Dit is de belangrijkste van de Chinese Feestdagen. Tijdens de nieuwjaar periode verblijft men bij familie en bezoekt men familie, vrienden en/of kennissen in de buurt. Dit leidt tot grote migratiestromen. Een groot deel van de export productie en vele fabrieken door heel China komen dan bijna stil te liggen. Het is voor velen erg belangrijk bij familie te zijn in deze periode, net zoals de kerstperiode in het westen.

Het is dus heel belangrijk dat bestellingen de fabrieken voor die datum kunnen verlaten om geen maand vertraging in productie op te lopen.

Ons advies is om uw bestellingen zo snel mogelijk te plaatsen als u de goederen nodig hebt in maart.

 

Lees meer

Dr.Oetker voert actie met champagneglazen

Hoewel champagne op zich al een heel leuk relatiegeschenk is, bestaan er vele nuttige en elegante relatiegeschenken rond het thema champagne. Met als voordeel dat het geschenk vaak nog jaren meegaat als de champagne al lang opgedronken is. Hieronder een keuze uit relatiegeschenken met als thema champagne.

 

Lees meer

relatiegeschenken met het FSC keurmerk

Een FSC label of claim op een hout- of papierproduct garandeert dat het product afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en/of bijdraagt aan het verantwoorde beheer van onze bossen (bv ook door recyclage). Het FSC label is het enige label in zijn soort dat ondersteund wordt door milieuorganisaties zoals WWF en Greenpeace, alsook door sociale en economische factoren.

FSC gelabelde producten kan je gemakkelijk herkennen aan het FSC label dat op het product of zijn verpakking staat.

Hier een greep uit onze kollektie van relatiegeschenken met het FSC keurmerk. Allemaal te bedrukken met uw logo.

Lees meer

Promgifts 2014 gratis toegangskaarten

PromGifts 2014 vindt plaats op 19 en 20 maart in Tour & Taxis, te Brussel.

Promgifts verzamelt alle professionele aankopers van bedrijven, overheidsinstellingen, communicatie- en reclamebureaus evenals de fabrikanten en distributeurs in de promotionele sector.

Het concept is volledig nieuw en uniek door het aanbod van zowel distributeurs-adviseurs als fabrikanten-specialisten van promotionele artikelen, incentives en relatiegeschenken.

Bezoek zeker de "INTERNATIONAL MANUFACTURER SHOWROOM”: een fabrikantenzone met standen met unieke producten van meer dan 50 internationale fabrikanten. In deze zone voor de fabrikanten kan de bezoeker de artikelen ontdekken, aanraken, testen en er allerlei vragen over stellen.

 

Mondial Gifts heet u graag welkom. Vraag ons gratis toegangskaarten !

Waarom bezoeken?

•  In slechts een paar uur ben je helemaal op de hoogte van alle trends en promotionele mogelijkheden om uw marketingplan effectief om te zetten in verkoopsgerichte acties.
•  Een totaal nieuw en uniek concept met een “International Manufacturer Showroom” van rond de 50 internationale fabrikanten: een echte primeur op de Belgische markt!
•  Belgische distributeurs die u met raad en daad bijstaan om de juiste producten voor uw bedrijf te vinden.
•  Presentaties van het gebruik van promotionele artikelen binnen een marketingcampagne.
•  Een beurs van en voor professionelen die bij zijn eerste editie meer dan 2.000 bezoekers heeft aangetrokken
•  Toegespitst op een professioneel publiek van beslissers en bedrijfsleiders
•  Georganiseerd naast de beurs Ondernemen en E-shop Expo, de bezoekers kunnen zo meegenieten van veel networking activiteiten
•  Een uitgebreid conferentieprogramma

Mondial Gifts heet u graag welkom. Vraag ons gratis toegangskaarten !

 

Lees meer

promotiemateriaal rode duivels

 

Goedkope, originele, onbedrukte of bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal om te supporteren voor het WK wereldkampioenschap voetbal in 2014 in Brazilië en om onze Belgische nationale voetbalploeg te ondersteunen.

De copa relatiegeschenken worden razendsnel geleverd en zijn zeer goedkoop. Tijdens de wereldbeker voetbal uw bedrijf in beeld met een eigen relatiegeschenk dan bent u bij Mondial Gifts aan het juiste adres.

Wij ontwikkelen ook projecten volledig op maat voor promoties.

Lees meer

PromGifts 2014

PromGifts 2014 vindt plaats op 19 en 20 maart in Tour & Taxis, te Brussel.

Promgifts verzamelt alle professionele aankopers van bedrijven, overheidsinstellingen, communicatie- en reclamebureaus evenals de fabrikanten en distributeurs in de promotionele sector.

Het concept is volledig nieuw en uniek door het aanbod van zowel distributeurs-adviseurs als fabrikanten-specialisten van promotionele artikelen, incentives en relatiegeschenken.

Bezoek zeker de "INTERNATIONAL MANUFACTURER SHOWROOM”: een fabrikantenzone met standen met unieke producten van meer dan 45 internationale fabrikanten. In deze zone voor de fabrikanten kan de bezoeker de artikelen ontdekken, aanraken, testen en er allerlei vragen over stellen.

 

Mondial Gifts heet u graag welkom. Vraag ons gratis toegangskaarten !

Lees meer

een bedrukte kledinghoes als relatiegeschenk

Zonder valiezen reizen is een trend. Een kledinghoes is een leuk alternatief voor korte excursies in plaats van bagage in te checken.

Lees meer

Nationale feestdag in China zorgt voor vertraging van onze reactietijd.

Van 1 tot 7 oktober 2013 wordt in China de nationale feestdag gevierd. De meeste fabrikanten van relatiegeschenken zullen in deze periode gesloten zijn. Gelieve hiermee rekening te houden voor dringende aanvragen.

De nationale dag is tevens het begin van één van de twee Gouden weken in de Volksrepubliek China. Toch zijn er vragen of Gouden weken blijven bestaan.

De nationale dag wordt gevierd op het Vasteland van China, Hongkong en Macau. Er wordt door de overheid georganiseerde festiviteiten georganiseerd, inclusief met vuurwerk en concerten. Openbare plaatsen, zoals het Plein van de Hemelse Vrede in Peking, worden ingericht in een feestelijk sfeertje. Portretten van gerespecteerde leiders, zoals Sun Yat-sen, worden in het openbaar getoond.

Lees meer

relatiegeschenken voor WK wereldkampioenschap voetbal 2014 Brazilië

Goedkope, originele, onbedrukte of bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal om te supporteren voor het WK wereldkampioenschap voetbal in 2014 in Brazilië en om onze Belgische nationale voetbalploeg te ondersteunen.

De copa relatiegeschenken worden razendsnel geleverd en zijn zeer goedkoop. Tijdens de wereldbeker voetbal uw bedrijf in beeld met een eigen relatiegeschenk dan bent u bij Mondial Gifts aan het juiste adres.

Wij ontwikkelen ook projecten volledig op maat voor promoties.

Lees meer

Nieuw bij Mondial Gifts : THULE

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd heeft Thule er haar roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. 
 
Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of u zich nu in de stad of in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen.
 
Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. Met Thule bent u vrij om ten volle van uw actieve leven te genieten.
 

Lees meer

Mooie actie van Duvel : een broeksriem voor het bierbuikje

 

Duvel pakt weer eens uit met een mooie actie.  Een broekriem met het logo Duvel op de gesp.

Wat bier doet met ons buikje weten we allemaal, Duvel geeft de oplossig : een gemakkelijk verstelbare broeksriem. Duvel's goed bedacht !

Lees meer

EFPIA , de nieuwe transparantie code

Deze werd op de ledenvergadering van 24 juni formeel goedgekeurd.

Volgens een respectieve persmelding op de EFPIA website werd artikel 10 van de oude code, die de inzet van « geschenken » reglementeerde, geschrapt. Volgens dit artikel waren reclameartikel tot vijf euro toegelaten. In plaats van artikel 10 werd volgende verandering toegepast: “Geen cadeau of geldwaardig voordeel (in vorm van cash of in andere vorm) mag aan personen, die in de gezondheidsbranche werken, gegeven, aangeboden of verzekerd worden”.

Hiermee maakt de code niet meer het  verschil tussen “niet dure” – en daarmee “toegestane” – en “verboden cadeaus” , maar verbiedt de inzet van “Geschenken” algemeen.

Toegestaan zijn volgens een verdere verandering, die als nieuw artikel in de code geïmplementeerd zou worden, « informatie en inlichtingenmateriaal », welk « niet duur », en onmiddellijk relevant zijn voor de arts of voor de patiënten van onmiddellijk nut zijn.

Verder zijn toegestaan « artikelen van medische gebruikswaarde », die direct als informatie voor mensen die actie zijn in de gezondheidsbranche of voor de gezondheid van de patiënt van nut zijn, in zoverre deze “niet duur” zijn.

De veranderingen worden in de code opgenomen en gaan zoals gepland op 1 januari 2014 van toepassing zijn.

Uitgesloten van deze reglementering zijn OTC-medicaties en producten, die bv. op vergaderingen en conferenties gebruikt worden.

 

Lees meer

Nieuwe milieubijdragen batterijen en zaklampen

Vanaf 1 januari 2014 zal de milieubijdrage voor draagbare en industriële batterijen en accu’s zakken van 0,1239 EUR naar 0,075 EUR (excl. BTW) per batterij of accu. De milieubijdrage voor zaklampen verandert niet en blijft 0,08 EUR (excl. BTW). De datum van 1 januari 2014 geldt voor de verkoop tussen alle professionelen (fabrikanten, invoerders, groot- en kleinhandelaars).

Voor de verkoop aan de consument gaat de nieuwe milieubijdrage in op 1 april 2014. Op deze manier hebben de professionelen die aan consumenten verkopen 3 maanden de tijd om hun stocks uit te verkopen.

Lees meer

Gratis gravure PARKER Jotter en Vector

Gratis gravure. Actie geldig van 25 juni 2013 tot 23 juli 2013 of zolang de voorraad strekt. Aanbieding geldt voor enkel voor de modellen Parker Jotter en Parker Vector.

Graveren gratis op 1 locatie , vanaf 50 stuks .

Lees meer

Geweldig actie van Mercedes met promotioneel geschenk

 

Mercedes stuurde een postmailing naar fleet verantwoordelijken om in één seconde duidelijk te maken dat Mercedes naast klasse, design en innovatie ook een voordeel biedt voor de werkgever.

Namelijk door de lage Co2 uitstoot ook een gunstige fiscale aftrekbaarheid.

Dit wordt prachtig duidelijk gemaakt met een parkeerschijf waar je ook door te draaien direct kan zien wat het voordeel is van alle aard van de 4 populairste modellen als Mercedes bedrijfswagen. Dus 2 voordelen in één postmailing: de boodschap en een leuk relatiegeschenk die de boodschap samenvat voor lange tijd.

Lees meer

Wees snel en bestel, twist your summer

Lebbeke 20/6/2013

Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat prijzen van USB sticks binnenkort weer omhoog gaan. Het is dus zaak om snel te beslissen.

Om het iets eenvoudiger te maken hebben we nu een speciale prijs voor de meeste populaire USB stick de Twister in 4GB.

Voor elk aantal boven de 100 stuks hebben we een vaste prijs inclusief 2 kleuren bedrukking en voor elke kleur behuizing.

Slechts 4.95 per stuk inclusief alle kosten.

Er is natuurlijk wel een maar:

De aanbieding is maximaal tot het einde van de maand juni 2013 geldig en we hebben een gelimiteerd aantal beschikbaar.

First come first serve dus.

Lees meer

Het belang van bedrukte balpennen als relatiegeschenk

Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat bedrukte balpennen :

- door 96% van de ontvangers gebruikt worden

- gemiddeld 6 contacten per dag realizeren

- tot 2 jaar en meer in bezit van de ontvanger blijven

Daardoor :

- genereert een bedrukte balpen tot 4.000 contacten in zijn bestaanscyclus

- genereert een bedrukte balpen 74% brand recall ( Televisiereclame = 28%, Radioreclame = 32%)

Lees meer

Gratis Petanque set bij Duvel

De geschiedenis van Duvel Moortgat is er één van respect voor traditie en familiewaarden. Vandaag waakt de vierde generatie van de familie Moortgat over de erfenis van hun voorvaderen, stichter Jan-Leonard Moortgat en zijn twee zonen Albert en Victor.

Met deze mooie actie luidt Duvel Moortgat de zomer in!  Lekker petanque spelen in de zon en dat gaat eens zo goed met een Duvel erbij.

Lees meer

Paula geeft je een gratis luchtmatras

Paula, het dessertgamma voor kinderen van Dr. Oetker, groeide in 2012 met 36% in waarde. En dat in een markt die al een aantal jaar met dalende verkopen te maken heeft. Bovendien is de Paula vanille met chocoladevlekken het best verkochte kidsproduct binnen de categorie ultravers.

Daarom breidde Dr. Oetker het Paula gamma in maart uit met Paula vanillepudding met aardbeivlekken. Een pudding die voor extra dynamisme in het kidsrayon moet zorgen dankzij zijn unieke combinatie van dé twee topsmaken bij kinderen: vanille en aardbei.

Dr. Oetker gelooft sterk in de combinatie van premiums en relatiegeschenken voor een gezonde marketing mix.

Lees meer

zonnecrème als relatiegeschenk

Het zomerse relatiegeschenk bij uitstek

Lees meer

EPPA certificeert Mondial Gifts voor MVO

De EPPA – The European Promotional products association -  heeft Mondial Gifts relatiegeschenken in België gecertificeerd  voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen ( MVO) . Dit komt naast de SEDEX certificatie  ( S000000048641) die Mondial Gifts in 2013 kreeg.

Mondial Gifts is ervan overtuigd dat men niet alleen aan de verwachtingen van hun klanten en consumenten moeten voldoen, maar dat ze deze verwachtingen moeten overstijgen.

Daarom heeft Mondial Gifts richtlijnen geadopteerd die de veiligheid, kwaliteit en integriteit van hun producten en bedrijfsprocessen waarborgen en hebben ze zich gecommitteerd de rechten van individuen en milieu te respecteren. Mondial Gifts heeft zich als doel gesteld alle (lokale) wet- en regelgeving na te leven en uitsluitend zaken te doen op een ethisch verantwoorde en professionele manier.

Wet & regelgeving
Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers verplichten ons te voldoen aan alle (lokale en nationale) wet- en regelgeving die van toepassing is op onze industrie, met name ten aanzien van productveiligheid en milieu. Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers zullen voldoen aan alle vrijwillige normen die onze industrie hanteert voor producten en bedrijfsprocessen.

Geen kinderarbeid
Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers tolereren geen kinderarbeid. Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers zullen voldoen aan alle bepalingen die gesteld zijn op het gebied van minimale leeftijd.

 

 

Geen dwangarbeid
Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers tolereren geen enkele vorm van dwangarbeid, welke gepaard gaat met fysiek en/of mentaal misbruik of enige andere vorm van fysieke en/of mentale straffen.

Werkplaats omstandigheden
Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers zullen zorgdragen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers zullen ons houden aan alle gestelde (lokale) wet- en regelgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid op de werkvloer.

Vrijheid van vereniging 
Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers erkennen en respecteren de vrijheid van onze werknemers om zich te verenigen en aan te sluiten bij een vakbond. Indien werknemers worden vertegenwoordigd door een, voor lokale wetgeving, erkende organisatie respecteren Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers hun vrijheid collectief te onderhandelen.

Geen exploitatie en/of intimidatie
Onder geen beding tolereren Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers de exploitatie van (kwetsbare) individuen of groepen, enige vorm van discriminatie en/of intimidatie.

Discriminatie
Mondial Gifts zal niet discrimineren op basis van leeftijd, ras, geloof, huidskleur, geslacht, nationaliteit, religie, seksuele geaardheid, genderidentiteit, handicap, burgerlijke staat of sociaal-economische status. 

Werkuren
Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers streven ernaar te voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving op het gebied van salariëring, werkuren, aannamebeleid, secundaire arbeidsvoorwaarden en overwerk.

Bij afwezigheid van een eenduidige lokale wet- en regelgeving met betrekking tot productveiligheid, milieu of arbeids- en werkomstandigheden, dient er gehandeld te worden naar de geest van deze bepalingen.

De EPPA gedragscode maakt integraal onderdeel uit van onze dagelijkse bedrijfsprocessen en Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers zullen al het noodzakelijke inrichten om deze beleidsdoelstellingen te behalen.

Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers zullen enkel zaken doen met partners die gelijkgestemd zijn en ons keurmerk voor ethisch, professioneel en verantwoord zaken doen respecteren. Alle partners, dienen te voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving en zullen Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers op de hoogte brengen van onze gedragscode.

Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers verwachten van hun zakenpartners dat zij hun bedrijfsprocessen dermate inrichten, dat Mondial Gifts en al haar medewerksters en medewerkers ons beleid kunnen naleven.

Lees meer

Zwitsal washandje als relatiegeschenk

Zwitsal is al ruim 80 jaar dé specialist in babyverzorging. Nu gratis washandje bij aankoop van 2 ZWITSAL producten naar keuze.

Lees meer

Relatiegeschenken redden levens

Unilab Group is Zweeds beursgenoteerd bedrijf die in opdracht van gemeenten en regio’s mammografieën uitvoert. 

Elke testpersoon krijgt na het onderzoek deze roze, leuke rubberen sleutelhanger. De kleur roze verwijzend naar onze strijd tegen borstkanker.

Maar er zit een veel sterker verhaal achter deze sleutelhanger als relatiegeschenk. De sleutelhanger bestaat namelijk uit 4 rubberen bollen.  Van heel klein tot groot.

De grote bol heeft de grootte van een  borsttumor die u zelf kan voelen. De tweede kleinere bol is de grootte van een tumor die een medisch geschoold persoon kan detecteren bij een manueel borstonderzoek.

De derde is de grootte van een tumor bij een  standaard X-radiografie.  En de allerkleinste is de grootte van een tumor die reeds kan gedetecteerd worden als u met een tussenpozen van 18 tot 24 maand een radiologisch onderzoek ondergaat. Wat wordt aangeraden voor de leeftijdsgroep tussen 40 en 74 jaar.  

Met deze sleutelhanger wordt onmiddellijk heel duidelijk wat het belang is van regelmatig doorgedreven borstonderzoeken. En dat is nu net de kracht van een promotioneel voorwerp : het zegt meer dan 1.000 woorden. Lees ook www.unilabs.se/mammografi

Lees meer

Mondial Gifts volgt de textiel standaard Oeko-Tex Standaard 100 en 1000

Het Oeko-Tex systeem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Sinds 1992 heeft de Oeko-Tex 100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen.  

Oeko-Tex Standaard 100 is 's werelds leidinggevend ecolabel geworden voor het testen van textiel op schadelijke stoffen.  

Wat betekent het label "Vertrouwen in textiel"?   Het label "Vertrouwen in Textiel – getest op schadelijke stoffen volgens Oeko-Tex® Standard 100" wordt gebruikt om textielproducten te kenmerken die aan een hele serie uitgebreide laboratoriumtesten in erkende en onafhankelijke testinstituten werden onderworpen en het bewijs hebben geleverd geen gevaar op te leveren voor de gezondheid.

Het kwaliteitsmerk wordt enkel aan producten toegekend waarvan alle onderdelen vrij zijn van schadelijke stoffen.  Dit omvat zowel de stoffen (weefsels/breisels), voeringen, naaigarens en borduurgarens als de accessoires uit metaal of kunststoffen (ritsen, knopen...). Speciaal aangebrachte coatinglagen, zoals antisliplagen op sokken worden ook getest.  De OEKO-TEX® testen bestaan uit meer dan 100 verschillende parameters en gaan veel verder dan de wettelijke voorschriften.  

Voorbeelden van testparameters
• kankerverwekkende kleurstoffen
• formaldehyde, weekmakers, zware metalen
• Allergene dispersiekleurstoffen, pesticides, tin-organische verbindingen
• huidvriendelijke pH-waarde, goede kleurechtheden  

Het Oeko-Tex systeem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

Tijdens iedere productiestap - van vezel tot textieleindproduct - wordt het milieu in meer of mindere mate belast. De textielindustrie neemt hierin haar verantwoordelijkheid op en heeft nood aan een duidelijk concept over hoe zij zo ecologisch mogelijk te werk kan gaan.

Daarom werd in 1995 de Oeko-Tex 1000-norm gelanceerd door Oeko-Tex International, een groep van erkende textielinstituten.  

Milieu-impact  en overzicht van de mogelijke impact van textielproductie op het leefmilieu:

 • Grondstoffen: de belangrijkste grondstoffen zijn vanzelfsprekend de textielgrondstoffen, de kleurstoffen en hulpproducten, maar ook energie en water zijn onontbeerlijk

 • Niet-hernieuwbare bronnen: de belangrijkste zijn olie, gas en steenkool gebruikt als brandstoffen en bij de productie van synthetische vezels en hulpstoffen.

 • Hernieuwbare bronnen: dit zijn alle natuurlijke vezels evenals hout voor de productie van viscose. Water is in principe een hernieuwbare bron, maar drinkwater van goede kwaliteit wordt schaarser.

• Energieverbruik: vooral het verbruik van fossiele brandstoffen heeft een negatief effect op de energievoorraad van niet-hernieuwbare energiebronnen en op de luchtkwaliteit. •Waterverbruik: zowel de voorziening van proceswater als de lozing van het afvalwater zijn belangrijk voor de veredelingsprocessen. Deze processen geven een meerwaarde aan het textielmateriaal door het te verven, het waterafstotend, brandwerend, kreukherstellend ... te maken

• Afval: in de diverse processtappen ontstaan afvalstromen: garen en weefselresten, verpakkingsmateriaal … Het voorkomen van textielafval en het verbeteren van de kwaliteit om nuttige toepassingen mogelijk te maken worden steeds belangrijker.

De Oeko-Tex 1000-norm heeft als doel zowel de productiesites als de producten vanuit milieutechnisch standpunt te controleren.

Door het behalen van de norm wordt aangetoond dat dankzij milieubeschermende maatregelen de belasting op het milieu tot een minimum wordt beperkt. Het systeem schrijft niet alleen procedures voor, maar geeft een duidelijk overzicht van de emissiecriteria en de limietwaarden waaraan de producten moeten voldoen.   Het bedrijf dient een milieu- & kwaliteitszorgsysteem uit te bouwen. Dit is vergelijkbaar met ISO 14001 en ISO 9001, maar in de Oeko-Tex 1000-norm wordt dit voor het milieuzorgsysteem concreter ingevuld.

Bovendien worden ook strenge eisen gesteld aan de veiligheid van de machines en de werkplaats. Bijgevolg worden aan het bedrijf strenge eisen gesteld, zowel op organisatorisch, technisch als contractueel vlak.   Een belangrijke voorwaarde van deze Oeko-Tex 1000-norm houdt in dat minstens 30% van de productie bestaat uit gecertificeerde Oeko-Tex 100 producten.   Oeko-Tex standaard 100plus - Getest op schadelijke stoffen en milieuvriendelijke textielproductie   Om een Oeko-Tex 100 plus plus te behalen voor een bepaald product, moet het textielproduct voldoen aan de Oeko-Tex 100-norm en de productie aan de Oeko-Tex 1000-norm voor het volledige productieproces.

Dit betekent dat alle textielbedrijven die tot de productieketen van dit bepaalde textielproduct behoren de Oeko-Tex 1000 norm voor milieuvriendelijke productie moeten behalen.  

Lees meer

Een hekel aan foute geschenken. Doe er dan zelf iets aan en kom werken bij Mondial Gifts.

Mondial Gifts NV te Lebbeke bestaat dit jaar 37 jaar en is een gerenommeerd fabrikant en importeur van business gifts en premiums, vooral gespecialiseerd in unieke give-aways, originele totaalconcepten en custom-made relatiegeschenken.

Mondial Gifts behoort tot de groep IGC Global Promotions, de grootste organisatie in Business Gifts ter wereld met meer dan 1500 medewerkers, een jaaromzet van 500 Miljoen euro en vestigingen in 52 landen in 5 continenten.

We hebben duidelijke toekomstperspectieven en zoeken een nieuwe collega die deze mee wil realiseren.

Wij zoeken een gepassioneerde creatieveling om ons huidig team te versterken.

Een sales gedreven marketingtalent, die zijn of haar briljante ideeën omzet in effectieve en innovatieve acties voor onze klanten.

Je bruist van de ideeën en de energie en onderhandelen met onze topklanten geeft je een extra boost.

Je bent een first adapter, volgt trends op de voet en je hebt een passie voor leuke en originele Gifts!

Je bent een inspirerende collega die buiten de gebaande marketingpaden denkt.

Je staat communicatief sterk in je schoenen en je beheerst het Engels.

Je hebt een creatieve geest met een goede dosis ambitie. Onze slagzin is more than words. Dus zoeken we mensen die geen nine to five mentaliteit hebben als het erop aankomt en er alles aan doen om onze klanten de perfecte service te geven.

Herken je jezelf hierin? Reageer dan nu!

Wij bieden je een creatieve en zeer afwisselende job in een leuk team. Naast een competitief loon, geniet je ook van fijne extralegale voorwaarden. Bovendien voorzien we eerst een ruime opleiding.

Denkt je dat je je in deze functie volledig zal kunnen ontplooien? Overtuig ons dan en mail ons je CV en motivatiebrief.

Lees meer

Sedex accepts Mondial Gifts, IGC partner in Belgium, as a new member

Sedex is dedicated to driving improvements in responsible and ethical business practices in global supply chains.

As the largest collaborative platform for sharing ethical supply chain data, Sedex is an innovative and effective supply chain management solution, helping organizations to reduce risk, protecting the company reputation and improve supply chain practices.

 

The Sedex mission Sedex provides her members an efficient and cost effective way of sharing ethical information with multiple customers, helping cut down on unnecessary paperwork and saving time and money.

 

The Sedex core product is a secure, online database which allows members to store, share and report on information on four key areas:

1. Labor Standards
2. Health & Safety
3. The Environment (sustainability) 
4. Business Ethics

As a growing membership organization, Sedex offers a flexible platform with regular upgrades to the Sedex system to ensure that it evolves to meet members’ needs and wider industry challenges.

Mondial Gifts is very proud to be a Sedex member, under SEDEX REFERENCE NUMBER S000000048641.

 

Lees meer

ballonnen van Mondial Gifts vliegen tot in Lyon


Dat Essevee blij is dat ze in Play-Off 1 zitten is geen geheim, maar dit geluk willen ze delen met de supporters.

Hiervoor zette de club enkele ludieke acties op poten.

Zo gingen enkele hostessen alle PO1-clubs succes wensen en werd er telkens door een afgevaardigde van de clubs een ballon opgelaten.


Onder andere Club-coach Garrido en Anderlecht-aanvoerder Biglia namen deel aan de actie.

Op de eerste thuiswedstrijd Zulte Waregem-Lokeren werden nog eens 150 ballonnen de lucht ingelaten. Wie één van deze ballonnen vindt, wint een vip-arrangement voor twee voor een thuiswedstrijd tijdens PO1 van Essevee. Zo werd de ballon die opgelaten werd door Ludwig Sneyers van de Jupiler Pro League intussen gevonden door Kris Van Ranst (kleine foto) uit Steenhuffel. Hij wint dus zo'n vip-arrangement. "Ik ben zeer verheugd met mijn vondst en kom enthousiast supporteren voor Essevee op 3 mei. Bedankt voor deze prachtige verrassing", reageert Kris, die er dus zeker bij is tegen Genk.

Enkele van de ballonnen die opgelaten werden bij de aftrap van Zulte Waregem-Lokeren hebben het letterlijk verder geschopt. Deze landden in Noord-Frankrijk en eentje werd zelfs gevonden even over Lyon. Het aantal gevonden ballonnen loopt nu al op tot twintig. We verwelkomen deze winnaars met een duoticket op 12 april voor de wedstrijd Zulte Waregem-Standard. "Ik hoor af en toe iets op de radio van Essevee. Leuke actie", dixit Thierry Prein uit Noord-Frankrijk.

Lees meer

Trendy relatiegeschenken

Want daar worden de trends letterlijk dagelijks gevolgd. Hier leuke , trendy voorbeelden.

Lees meer

Niet alle fluovestjes zijn even veilig

FOD Economie: Nieuws - 12/03/2013

 
Auteur Tom Depla

In 2010-2011 controleerde de FOD Economie 56 verschillende veiligheidsvestjes. Amper 4 daarvan bleken helemaal in orde te zijn.

Fluorescerende veiligheidsvestjes - ook wel ‘fluohesjes’ of ‘veiligheidshesjes’ genoemd - verhogen de zichtbaarheid van zwakke weggebruikers in het verkeer. Het vestje maakt sinds 2009 ook deel uit van de verplichte uitrusting van elke wagen, samen met de gevarendriehoek, het verbandkistje en de brandblusser. Bestuurders die hun stilstaand voertuig verlaten op een autosnelweg of autoweg, bijvoorbeeld bij pech, moeten het fluohesje aantrekken.
Gebreken bij 9 op 10 hesjes
Tijdens de herfst- en winterperiode van 2010-2011 controleerde de FOD Economie 56 verschillende veiligheidsvestjes. De stalen werden genomen in allerlei handelszaken, zoals tankstations, doe-het-zelf-zaken en grootwarenhuizen. Speciale aandacht ging naar handelszaken die eigen gepersonaliseerde veiligheidsvestjes aanbieden. De FOD controleerde zowel de administratieve conformiteit (zoals etikettering, CE-markering, gebruiksaanwijzing, vereiste documenten en certificaten) als de technische veiligheidsaspecten (eigenschappen van het fluorescerende en retroreflecterende materiaal). Slechts 4 van de 56 gecontroleerde veiligheidsvestjes (7%) bleken aan beide criteria te voldoen. Ruim 9 op 10 hesjes vertoonden dus gebreken. 24 veiligheidsvestjes (of 43%) werden uit de handel genomen wegens (zware) technische tekortkomingen. In 5 gevallen werd een terugroeping georganiseerd door de producent. Daarbovenop was er bij nog eens 26 fluovestjes (46%) een middelhoog risico en werd de verkoop van de voorraad stopgezet zolang de nodige aanpassingen niet werden uitgevoerd. Bij een nacontrole van de niet-conforme producten op de markt een jaar later stelde de FOD vast dat alle firma’s de corrigerende maatregelen hadden uitgevoerd.
Waarop letten?
De FOD vraagt om bij het gebruik van fluohesjes op enkele zaken te letten. Zo moet het vestje een CE-markering dragen en moet de norm EN 1150 of EN 471 vermeld worden op het etiket. Die EN-norm geeft aan dat het hesje voldoet aan de veiligheidsvereisten. Bij aankoop moet het product geleverd worden met een gebruiksaanwijzing. De FOD wijst er ook op dat geel, groen, oranje, rood en roze de meest zichtbare fluokleuren zijn en dat de oppervlakte van het reflecterende materiaal (de grijze strip op de vestjes) voldoende groot moet zijn.
Het volledige rapport van het onderzoek is te vinden op de website van de FOD Economie.
Lees meer

SEDEX aanvaardt Mondial Gifts als nieuw lid

Sedex werkt met gelijkgestemde organisaties in de benadering en het beheer van ethische en verantwoorde zakelijke praktijken wereldwijd.  

De Sedex missie

SeDeX stelt lid-ondernemingen ( members) in staat om efficiënt de ethische en verantwoorde praktijken van hun wereldwijde klanten te beheren , transparantie te geven door middel van een veilige, robuuste en gebruikersvriendelijke data te genereren.

SeDeX richt zich op vier pijlers: arbeidsnormen, gezondheid & veiligheid, milieu (sustainability) en bedrijfsintegriteit. Als een groeiend lidmaatschap organisatie is Sedex een flexibel platform, open voor expansie in overeenstemming met de ontwikkeling van de markt en de veranderende behoeften van de lidstaten.

Mondial Gifts is als leverancier van relatiegeschenken heel blij met haar Sedex certification onder SEDEX REFERENCE NUMBER S000000048641.

 

 

Lees meer

50 supernieuwe , superleuke relatiegeschenken

Bekijk deze pagina regelmatig om de 50 nieuwste relatiegeschenken van Mondial Gifts te zien. Met behulp van het keuze-menu in de linkerkolom kunt u onze producten eenvoudig op categorie filteren.

 

Lees meer

Relatiegeschenken en promotieartikelen

Relatiegeschenken maken deel uit van het zakenleven en het privéleven.

We hebben er allemaal al eens ontvangen en misschien ook gegeven. Of we ze nu gebruiken om te bedanken, te belonen, promotiete voeren of om klanten te behouden, het is belangrijk om enkele regels te volgen indien we echt het doel willen bereiken dat we nastreven.

Eerst en vooral moeten we het onderscheid maken tussen de verschillende soorten promotieartikelen die we in de markt kunnen vinden,” leggen onze gesprekspartners uit. “We onderscheiden namelijk drie categorieën van producten: give-aways, relatiegeschenken en premiums. Give-aways zijn die
kleine ‘souvenirs’ die bijvoorbeeld in hotels worden gegeven in de vorm van pennen, of die aan deelnemers van een evenement worden aangeboden, zodat ze een herinnering aan dat evenement of merk hebben.

Relatiegeschenken hebben tot doel de appreciatie van een bedrijf te benadrukken omdat het met
een bepaalde persoon samenwerkt: een personeelslid, klant of leverancier.

Premiums, tot slot, worden gegeven om de verkoop van een product te stimuleren en dat meestal in het kader van spaaracties of incentives.”

Duur en effecten

Op basis van deze drie functies begrijpen we al dat elke categorie onder een verschillend prijsgamma valt. Promotieartikelen onderscheiden zich niet enkel door hun doelstellingen, maar ook door hun intrinsieke kwaliteiten. Namelijk hun levensduur en, bijgevolg, de duur van hun effect.

“Promotieartikelen hebben een effect in de tijd, dat varieert naargelang van het soort object. We stellen bijvoorbeeld vast dat een pen een levensduur van drie maanden heeft, terwijl een kaartspel duurzamer is en gedurende vele jaren kan worden gebruikt. Op dezelfde manier helpt, of juist niet, het nut en het gebruik van het object om het doel van de gever te bereiken. Het volstaat
om aan het nut en de gebruiksfrequentie van een elektronisch gadget zoals de USB-stick te denken of, het tegenovergestelde, die van een strandbal.”

Op het vlak van relatiegeschenken hoeft er ook geen exuberant budget te worden uitgegeven. Het belangrijkste is om het doel te bereiken dat je nastreeft. “Een goedgekozen cadeau heeft altijd effect, wat de waarde ervan ook is.
Dat is de grote meerwaarde van promotionele artikelen ten opzichte van reclame of andere soorten gerichte acties, zoals kortingsbonnen of rechtstreekse restorno’s, waarvan het tevredenheidseffect heel beperkt blijft in de tijd. De emotionele waarde en de functie van een object kunnen het dus
een waarde geven die zijn simpele aankoopwaarde ver overtreft.”

Gericht te werk gaan

Opdat deze waarden worden gestimuleerd en het cadeau het gewenste doel bereikt, moet je het ‘ideale’ cadeau weten te vinden. Daarin schuilt niet alleen de sleutel tot het succes voor de gever, maar ook de grote moeilijkheid.
Want in deze zeer uitgebreide markt is het niet altijd gemakkelijk om gericht te werk te gaan.
“De zoektocht naar het efficiënte promotionele artikel begint bij de schets van het profiel van de doelgroep: aantal mensen, interesses, verwachtingen, enz. Tegelijkertijd moet je het doel bepalen dat je nastreeft, net zoals de waarde die je aan elk object wenst toe te kennen. Soms moet je op dat vlak met enkele legale beperkingen rekening houden. Je kunt je ook andere vragen stellen, zoals over de toepasbaarheid om een vervolg in de objecten te voorzien, over de periode waarin de objecten gaan worden uitgedeeld, …”

Hoe kan je het best je relatiegeschenken kiezen? Waar kan je ze vinden? Hoe kan je opvallen en je
doel bereiken? Welk budget moet je er aan toekennen? Is het ene moment geschikter dan het andere
om ze te overhandigen? Aan wie moet je ze geven? Het zijn maar enkele vragen die men tijdens een
rondetafelconferentie heeft proberen te beantwoorden …
Relatiegeschenken en promotieartikelen:
hoe kan je ze het best kiezen?

“Een goedgekozen cadeau heeft altijd effect, wat de waarde ervan ook is”

Bijkomende info
Belgian Association of Promotional Products (BAPP)
De vzw Belgian Association of Promotional Products (BAPP) werd in
2000 opgericht, met als missie de professionalisering, verdediging
en promotie van de sector van de relatiegeschenken en promotieartikelen
in het algemeen.
Informatie: www.bapp.be

PromGifts

Deze Belgische beurs over relatiegeschenken en promotionele artikelen, die meer specialisten en expertise samen brengt dan ooit tevoren, zal op 20 en 21 maart 2013 plaatsvinden op Tour&Taxis. De vakbeurs zal de gelegenheid bieden om een belangrijk team van fabrikanten-specialisten en raadgevers-opkopers te ontmoeten die
actief zijn in: relatiegeschenken, gifts & gadgets, promotionele textiel,
promotionele bedrukking, in- en outdoor promotiemateriaal,
getrouwheidsprogramma’s, ecologische promotionele producten
en promotionele fairtrade producten.
Informatie: www.promgifts.beBAPP en PromGifts

 

Dat nadenken en opzoeken kan een vervelend werkje zijn … zelfs
riskant, zoals het voor sommige bedrijven een bittere ervaring was,
nadat ze zich in een avontuur hadden gestort om rechtstreeks uit het
Midden-Oosten te importeren. De beste werkwijze is ongetwijfeld om
met een Belgische specialist in deze materie samen te werken. Een ervaren
iemand, die de markt kent, die advies kan geven wanneer het over
keuzes maken gaat en die valkuilen voor zijn klanten kan vermijden
die bedrijfsverantwoordelijken vaak tegenkomen. Sinds enkele jaren
heeft een groot deel van die leveranciers zich in een beroepsfederatie
verenigd.

“Sinds het begin van de jaren 2000 verenigt BAPP gevestigde waarden
in de Belgische distributie die een goede reputatie hebben en een gemeenschappelijke
deontologische code beloven te volgen. De federatie,
die vandaag bijna 50% van de Belgische verdelers bij elkaar brengt,
vormt dus een goed vertrekpunt voor de bedrijven die op zoek zijn naar
efficiënte geschenken en promotionele artikelen. Elk lid van de federatie
is namelijk een bewijs van betrouwbaarheid, ervaring en persoonlijk advies.
Je moet ook weten dat de verdelers ook hun eigen kenmerken hebben.
Sommigen zijn eerder generalisten, terwijl anderen in elektronische
gadgets zijn gespecialiseerd, of in producten die van chique merken zijn
afgeleid, enz. Vaak zijn de prijzen die ze toepassen trouwens lager dan
wat je zou verwachten.”

Via de website van de federatie kan je een verdeler identificeren en selecteren
die het best aan ieders behoeften voldoet. Een andere methode, die sneller
en directer is, bestaat erin de beurzen te bezoeken die aan relatiegeschenken
zijn gewijd. Daar zijn er natuurlijk maar weinig van, maar in Brussel wordt
binnenkort een nieuw veelbelovend initiatief georganiseerd. Op 20 en 21
maart 2013 zal op Tour&Taxis namelijk PromGifts worden georganiseerd,
de eerste Belgische vakbeurs waar fabrikanten en verdelers van promotieartikelen,
incentives en bedrijfsgeschenken hun krachten bundelen om de
bezoeker een nooit eerder gezien spectrum van expertise te tonen. Voor
bedrijfsverantwoordelijken zal het evenement de gelegenheid bieden om in
enkele uren een kort overzicht te krijgen van de leveranciers, nieuwigheden
en tendensen van de sector van de relatiegeschenken en promotieartikelen.
Het evenement zal het beursbezoek zeker waard zijn …

Lees meer

Relatiegeschenken voor vrouwen

Hier een keuze van leuke relatiegeschenken voor vrouwen met als anker Internationale vrouwendag.

In België wordt sinds 1971 de nationale Vrouwendag gevierd op 11 november door een deel van de Belgische vrouwenbeweging, met uitzondering van 2005 toen de viering plaatsvond op 16 oktober. In 2003 is door senator Fatma Pehlivan (sp.a) een wetsvoorstel ingediend om ook in België 8 maart aan te houden en officieel tot nationale feestdag te verklaren. De behandeling van dit voorstel sleept al sinds 2004 voort.

Lees meer

premium Pharmaton KIDI met Disney Tiny toppers

De echte Cars Tiny Toppers en Princess Disney Tiny toppers. Deze kun je op de achterkant van je potlood of pen zetten. Te winnen bij Pharmaton Kiddy in de apotheek.

Versier jouw potloden nu met deze mooie tiny toppers gummetjes! Je kan ze allemaal verzamelen. 10 verschillende Cars Tiny Toppers en 11 versies van Princess Disney Tiny toppers.

Spaar voor al jouw favoriete Tiny Toppers.

 

Lees meer

Frankrijk stelt verplichte alcoholtester uit

Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Manuel Valls, aangekondigd. De verplichting werd op 1 juli 2012 van kracht, maar werd in de praktijk niet beboet.

Voorzien was dat vanaf 1 november 2012 een effectieve boete van 11 euro zou uitgeschreven worden voor elk voertuig dat zich zonder alcoholtester verplaatste op Franse wegen. Naar het er nu uitziet, wordt de verplichting mogelijk niet alleen uitgesteld, maar geschrapt.

Valls wacht de conclusies af van de CNSR (Conseil national de la sécurité routière) over een studie betreffende het gebruik van alcohol aan het stuur. De definitieve beslissing volgt allicht op een plenaire zitting van het Franse parlement op 13 februari.

In een reactie stelt de Vlaamse Automobilistenbond VAB het "raadzaam" om deze tests in de auto te blijven bewaren, "zodat automobilisten bij twijfel zichzelf kunnen testen". Een alcoholtester blkijft dus een prima relatiegeschenk.

 

Bron Het LAATSTE NIEUWS

In bijlage voorbeelden van het aanbod van alcoholtesters bij Mondial Gifts

Lees meer

Bebat wordt Milieubijdrage

De regering heeft via de programmawet van 27/12/2012 de federale milieutaks op batterijen afgeschaft met ingang van 01/01/2013.

Bebat heeft vele jaren geijverd bij de overheid voor deze afschaffing en we zijn dan ook zeer verheugd over deze maatregel. Hiermee verdwijnt een dubbele wetgeving die het voor vele bedrijven moeilijk maakte om tegelijkertijd de Belgische (federale) en de gewestelijke wetgevingen toe te passen.

De gewestelijke milieuwetgeving in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Vlaanderen en Wallonië blijft uiteraard nog steeds bestaan en die wetgeving legt vrijwel dezelfde verplichtingen op aan bedrijven die batterijen en accu’s op de markt brengen als de milieutakswetgeving. In de praktijk zal er dus weinig veranderen. Uw lidmaatschap bij Bebat is nog steeds de gemakkelijkste manier om aan alle verplichtingen te voldoen. De bijdrage van 0,1239€ (excl. BTW) moet dus ook verder toegepast worden vanaf 01/01/2013, maar dan als “milieubijdrage”.

Door het verdwijnen van de onduidelijkheden of tegenstrijdigheden tussen de beide wetgevingen zal Bebat een aantal administratieve vereenvoudigingen kunnen doorvoeren en mogelijk de werking van het systeem wijzigen.

Een aantal veranderingen kan nu onmiddellijk ingaan. Voor een aantal andere moet er overleg met de regionale overheden gepleegd worden en is er meer tijd nodig.

Veranderingen die nu ingaan:

 • de      inzamel- en recyclagebijdrage heet vanaf nu “milieubijdrage” en bedraagt tot nader order 0,1239 EUR (excl. BTW);
 • u hoeft geen registratie-aanvragen of aanvragen tot vrijstelling meer te richten aan de FOD Financiën;
 • op  facturen tussen professionelen moet “milieubijdrage 0,1239 € (excl. BTW)” per batterij en/of accu, en het aantal batterijen en/of accu’s vermeld worden. Hetzelfde geldt voor zaklampen Hetzelfde geldt voor zaklampen met dien verstande dat de milieubijdrage in dat geval 0,08 EUR (excl. BTW) bedraagt;
 • art. 378, vrijstelling van milieutaks, moet niet langer op de factuur vermeld worden;
 • buitenlandse edrijven zullen gemakkelijker kunnen aansluiten en de verplichtingen kunnen overnemen voor hun Belgische klanten;
 • bedrijven hogerop in de distributieketen kunnen nu op een wettige manier de      verplichtingen voor hun klanten overnemen.

U heeft uiteraard tijd nodig om deze veranderingen in de praktijk door te voeren en om uw informaticasysteem te wijzigen. Bebat zal bij de overheden aandringen om rekening te houden met een voldoende ruime overgangsperiode zodat u hiervoor de nodige tijd heeft.

Op termijn kan u volgende veranderingen verwachten:

 • zoals voorzien in de gewestelijke wetgeving zal er een milieubijdrage per productfamilie gaan komen. In functie van de reële operationele kosten per productfamilie en de kost en complexiteit van inzameling en verwerking zal de milieubijdrage op sommige producten goedkoper worden dan vandaag, andere dan weer duurder;
 • de berekening van de nieuwe milieubijdrage gebeurt volgens strikte regels en onder toezicht van de gewestelijke overheden;
 • de periodiciteit van de aangiftes kan mogelijk veranderen;
 • het systeem van de vereenvoudigde aangiftes zal mogelijk moeten veranderen in functie van de milieubijdrage per productfamilie;

Dit zijn belangrijke wijzigingen. Zowel de milieubeleidsovereenkomst van Bebat met de gewestelijke overheden als de praktische impact vragen om voldoende voorbereidingstijd. Het is zeer waarschijnlijk dat deze laatste maatregelen pas zullen ingaan in 2014.

Wij adviseren u wel om in ieder geval al te voorzien dat uw informaticasysteem in de toekomst kan omgaan met verschillende productfamilies en een verschillende milieubijdrage voor die productfamilies.


Samenvattend

Vanaf 01/01/2013:

 • de  inzamel- en recyclagebijdrage van 0.1239 EUR (excl. BTW), wordt vervangen door een gewestelijke milieubijdrage van 0.1239 EUR (excl. BTW);
 • u moet deze milieubijdrage blijven aanrekenen om in orde te zijn met de gewestelijke reglementeringen;
 • een  aantal formaliteiten worden eenvoudiger.

Op termijn:

 • de bijdrage zal gaan verschillen per productfamilie;
 • op het vlak van aangiftes kunnen eventueel wijzigingen worden doorgevoerd.

Bebat is al volop aan de gang om al de veranderingen te bewerkstelligen en wij zullen u regelmatig informeren over de stand van zaken via infomails. Daarnaast zullen wij ook informatiedagen organiseren.

Als u verdere vragen heeft kan u terecht bij Bebat op 016/76.88.47 of via screen@bebat.be.

Lees meer

Traditioneel Russisch relatiegeschenk : pikante kalenders

Bron : Wel.nl

Elk jaar laten een aantal van de belangrijkste ondernemingen van Rusland kalenders maken die op zijn minst risqué zijn. Hier de editie 2013 van Maxima; een groot communicatie- en internetbedrijf. Fotografe Angelika Korableva die de werknemers van Maxima zover kreeg te strippen voor deze kalender, prijkt zelf op de voorkant als ‘slangenverleidster’. Het idee achter kalender is dat de foto’s de kracht van het bedrijf laten zien en dat elke werknemer daaraan zijn specifieke uitdrukking aangeeft

andere voorbeelden : http://www.welingelichtekringen.nl/media/122554/traditioneel-russisch-relatiegeschenk-pikante-kalenders.html

 

Lees meer

Telenet verloot 1.500 paar botten in 10 seconden

Amai, dat ging hard! Telenet werd overspoeld door de massale deelname aan de telebotten-actie. Meer dan 32.000 klanten waagden hun kans om een paar gele botten en een duo-ticket te bemachtigen voor het BK veldrijden in Mol. Dat zijn meer mensen dan dat er op het BK verwacht worden. In slechts 10 seconden waren alle 1.500 paar botten en 3.000 tickets de deur uit.  

Reeds enkele dagen was Bart Wellens te horen in 'n reclamespotje voor Telenet. Telenet, de sponsor van Wellens gaf 1.500 paar regenlaarzen weg ("botten") met daarbij 2 toegangtickets (twv 2 X 18€) voor het BK in Mol.

De taak: surfen naar http://www.telebotten.be, de 1.500 eersten hadden prijs... Het startschot werd gegeven op 4 januari 2013 om 11u00 stipt.

En een filmpje van de dag zelf : http://www.youtube.com/watch?v=16EFSTwypTI

 

 

Lees meer

sneeuwman relatiegeschenken

Het winterse symbool per exellence, de sneeuwman, inspireerde Mondial Gifts tot deze leuke reeks thema winterrelatiegeschenken met een sneeuwman als koele basis.  

Lees meer

de beste geschenken nu ook per stuk te bestellen

Omdat Mondial Gifts dagelijks vragen kreeg om " hun toffe relatiegeschenken ook per stuk te bestellen ", maakten ze een keuze van hele leuke gifts die u al vanaf 1 stuk kan bestellen.

Gratis verzending vanaf 20 euro binnen Nederland en België.

Voor het merendeel van het assortiment geldt dat je je artikel de volgende dag in huis ontvangt wanneer je op een werkdag bestelt voor 22.30 uur.

Ben je toch niet tevreden over het artikel? Dan mag je het gratis binnen de 30 dagen retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Keuze tussen USB Sticks, electronica, speelgoed, computer etc ... 

Lees meer

Nieuwe EU richtlijn: Anti-dumping douanerechten op vaatwerk uit China

EU – Volgens een EU richtlijn, dd. 14 november 2012, zal er een voorlopige anti-dumping douane heffing  opgelegd worden voor de import van vaatwerk en andere keuken- en tafel producten die gemaakt zijn van keramiek  die afkomstig zijn uit de Volksrepubliek China en dit met onmiddellijke ingang.

De anti-dumping douanemaatregel, die tot doel heeft te voorkomen dat er verdere schade wordt toegebracht aan de Europese porselein industrie als gevolg van de dumping invoer, geldt in eerste instantie voor 6 maanden.

De reden voor deze maatregel is een petitie die is ingediend bij de EU Commissie op 3 januari, door de EU producenten, die meer dan 30% vertegenwoordigen van de gehele productie in de Unie op vaatwerk en andere keuken- en tafel artikelen gemaakt uit keramiek.

De anti-dumpingrechten opgelegd door de EU Commissie op geïmporteerd porselein uit China, ligt tussen 17,6% en 58,8%, afhankelijk van de producent.  

Import bedrijven die de afgewerkte goederen importeren vanuit China zullen bijzonder hard getroffen worden door deze maatregel, deze omvat vooral promotionele bekers uit het lagere prijssegment die  als gevolg van deze maatregel merkelijk duurder zullen worden, een aantal importeurs heeft al een prijsstijging van 30% aangekondigd.

Stock reeds op zee wordt bestraft met een extra belasting, er is bezorgdheid binnen de industrie over de kosten voor lopende bestellingen en prijslijsten en catalogi die reeds gepubliceerd zijn.

De prijsverhogingen zullen veel lager zijn voor de binnenlandse industrie die enkel de grondstoffen importeert voor hun producten uit China.

Deze regel is toepasbaar voor alle keramisch serviesgoed en keukengerei van oorsprong uit de Volksrepubliek China met uitzondering van keramische messen.

Uw adviseurs van Mondial Gifts helpen u natuurlijk heel graag met advies.

Lees meer

volgens DE TIJD moet je investeren in relatiegeschenken

Voor u zich zorgen maakt: ik heb geen kast die volgestouwd zit met relatiegeschenken. De belangrijkste cadeaus die ik in mijn journalistieke loopbaan al heb gekregen zijn usb-sticks met saaie presentaties en de occasionele bedrijfspen uit een documentatiemapje.

Maar toch is zelfs dat niet onschuldig, zo blijkt uit een pas gepubliceerde working paper van Ulrike Malmendier van de University of California en Klaus Schmidt van de University of Munich.

Ze organiseerden daarvoor een experiment waarbij deelnemers konden kiezen uit twee concurrerende producten. De verkopers daarvan konden vrijblijvend een relatiegeschenk geven (punten in het spel, maar denk in de realiteit aan een pen, koffiekop of bioscooptickets). De koper kreeg sowieso het geschenk, of hij nu het product van de verkoper koos of dat van zijn concurrent. In sommige omstandigheden kocht hij voor zichzelf, in andere gevallen was hij de inkoper voor een klant.

Vanuit economisch standpunt zou je verwachten dat de koper zich niet laat beïnvloeden door de geschenken, aangezien er geen verplichting tegenover staat. Maar niets is minder waar. De belangrijkste vaststelling uit het onderzoek is immers dat het geven van een geschenk op zich een belangrijk effect heeft. Bovendien telt vooral het gebaar, en niet zozeer de waarde van de gift. De kopers doen al iets terug bij kleine geschenken, zelfs al hebben ze daar geen financiële motivatie voor. ‘Hoewel de ontvangers wel degelijk weten dat het geschenk gegeven is met de bedoeling hun beslissing te beïnvloeden, en dat in het nadeel van iemand anders, doen ze toch iets terug’, aldus de onderzoekers. De spelopzet suggereert dat een koper twee keer zo vaak kiest voor de verkoper die een geschenk geeft dan wanneer er geen optie is om een cadeau te schenken.

Er is hier natuurlijk ook een schaduwzijde aan, merken de onderzoekers op. ‘Positief gedrag naar de ene persoon toe kan ten koste gaan van iemand anders. In het geval van relatiegeschenken is het de bedoeling om gedrag te beïnvloeden in het nadeel van een derde partij.’ Maar ook het niet geven van een cadeau heeft een sterk effect. Als een verkoper een geschenk kon geven, maar dat niet doet, bestraft de koper hem daarvoor door het product van zijn concurrent te verkiezen, zelfs al is dat van een mindere kwaliteit. Als product A bijvoorbeeld veel beter is dan product B is de kans dat de koper voor A kiest meer dan 90 procent als er geen geschenken kunnen gegeven worden. Is dat wel het geval, maar geeft de verkoper van A geen cadeau, dan zakt dat naar minder dan 60 procent.

Via de economische theorie alleen valt het raadsel waarom kopers zo vreemd handelen moeilijk op te lossen, en dus halen de vorsers er de antropologische, sociologische en psychologische literatuur bij. Daar vinden ze een verklaring: het geven van een geschenk creëert een speciale band tussen de schenker en de ontvanger, en vestigt een soort verplichting om iets terug te doen. Dit onderzoek legt de vinger op een belangrijke wonde.

Liefdadigheidsinstellingen die een klein cadeautje opsturen naar mogelijke donoren, kunnen rekenen op een toename van het aantal kleine giften met 17 procent en van grotere giften met 75 procent, zo blijkt uit een experiment van Armin Falk uit 2007.

Auteur : Daan Ballegeer - De Tijd  - 26/11/2012

 

Lees meer

Barska verrekijker als relatiegeschenk

Barska uit La Verne, Zuid-Californië, is een wereldwijde sport optiek bedrijf met een sterke naamsbekendheid in de optiek branche. Barska biedt een uitgebreide lijn van precisie sport optics producten, variërend van een verrekijker, riflescopes en spotting scopes en kijkers. Barska is toegewijd aan het leveren van een superieure kwaliteit product tegen een betaalbare prijs aan klanten op zoek naar de beste realtiegeschenken over de hele wereld.

Lees meer

Relatiegeschenk vermindert de kans op een hartaanval met de helft

Het boek de voedselzandloper van Dr. Chris Verburg zit aan zijn 17 druk en meer dan 100.000 verkochte exemplaren. We kunnen dus van een enorm succes spreken.

In de voedselzandloper geeft van Dr. Chris Verburg een heleboel adviezen die duizenden mensen dagelijks opvolgen. Mondial Gifts toont hieronder een aantal relatiegeschenken nuttig bij het volgen van zijn adviezen rond biogerontologie. 

Mondial Gifts showt een aantal relatiegeschenken met het thema “thee”  omdat witte thee rimpels vermindert en tegelijk gezond is voor hart- en bloedvaten.

En ook relatiegeschenken rond "noten" omdat een dagelijkse portie walnoten de kans op een hartaanval met de helft vermindert.

En ook het thema "fruit" omdat een dagelijks glas fruitsap 76% minder kans geeft op alzheimer.

 

Lees meer

Indisch IGC lid preferred partner van Walt Disney

 

Bombay 14/11/2012 : We zijn erg blij met te kunnen meedelen dat onze Indische collega’s van onze groep IGC global promotions zijn geselecteerd door Walt Disney, als hun erkende en Preferred Institutional Sales Partner voor hun waaier van Walt Disney promotieartikelen en premiums. 

Meer weten over IGC global promotions ?

Lees meer

10 leuke relatiegeschenken voor eindejaar

25 leuke relatiegeschenken voor eindejaar

Lees meer

Elho tuin desingproducten als exclusief relatiegeschenk

Elho heeft zich bij de ontwikkeling van de Pure® lijn laten inspireren door de stijgende vraag naar grote potten en design als relatiegeschenk. De Pure® serie is een geweldig antwoord op deze vraag naar relatiegeschenken met het thema tuin!

De Pure® lijn is 100% handgemaakt met de hoogst mogelijke aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De Pure®  relatiegeschenken zijn zowel voor binnen als buiten geschikt en brengt lifestyle in het interieur, op het terras of in de tuin. Door het tijdloze design van de serie is het eindeloos combineren met de verschillende modellen, maten en kleuren. Mondial Gifts adviseert uw graag bij de keuze van ELHO relatiegeschenken voor huis en tuin.

Hier een keuze uiit het aanbod van ELHO : http://www.mondialgifts.be/brands/elho.html

Lees meer

Stijgende trend verkoop Sinterklaaspakketten

Er is een stijgende trend te zien binnen de verkoop van Sinterklaaspakketten voor personeel en relaties. Dat zegt Ben ten Zeldam, directeur van Tezet Business Gifts. “Uit onze verkoopcijfers blijkt dat het aantal verkochte Sinterklaaspakketten in een periode van 5 jaar met meer dan 300% is toegenomen.” Het aantal verkochte kerstpakketten is in diezelfde periode veel minder hard gegroeid.

Redenen voor deze ontwikkeling zijn volgens ten Zeldam zowel van praktische als budgettaire aard.

Praktisch, omdat de inhoud van de Sinterklaaspakketten bij vrijwel iedereen letterlijk in de smaak valtEn budgettair, omdat de prijzen van Sinterklaaspakketten aanzienlijk lager zijn dan de prijzen van kerstpakketten.

Of er daadwerkelijk een volledige verschuiving plaats zal vinden van kerstpakketten naar Sinterklaaspakketten? Ten Zeldam denkt van niet. “Aangezien beide verkoopcijfers zijn gestegen, verwacht ik dat in de toekomst eerder een complementaire functie voor de pakketten is weggelegd.” Dit heeft onder meer te maken met het verwachtingspatroon van personeel en relaties. Zo worden Kerstpakketten, in tegenstelling tot Sinterklaaspakketten, vaker verwacht waardoor er dus niet snel van deze kerstgeschenken afgestapt zal worden.

Bij Mondial Gifts is er een groot aanbod van geschenken voor kinderen en Sinterklaas. Een greep uit het aanbod : http://www.mondialgifts.be/productgroups/speelgoed.html

 

 

Lees meer

touch screen stylus pennen als relatiegeschenk

Bijna alles wordt via touch screens bedient tegenwoordig :   tablets zoals Ipad, telefoons, GPS , domotica etc. En steeds meer mensen geven het gebruik van nota’s op papier op en noteren alles direct in digitale applicaties zoals Evernote.

Maar velen vinden het typen met de vingers niet echt handig en hebben een hekel aan die vette vingers op het scherm.

De touch screen stylus is dan ook zeer populair voor het ogenblik. Mondial Gifts toont hier een selectie van verrassende , handige en gadget touch screen stylus pennen.

Lees meer

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid.

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land zijn 'duurzame activiteiten', zoals lezingen en workshops. Tegenwoordig duidelijk populair: gadgets die met een groen tintje.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid wint nog altijd terrein. Grote bedrijven zijn ondanks de crisis bezig met het duurzamer maken van hun producten. En dat is zelfs zichtbaar bij de fabrikanten van nieuwe technologische snufjes. Mondial Gifts toont hier enkele vorbeelden van groene en duurzame gadgets.

Lees meer

Handleiding voor PREMIES EN VOORDELEN VAN GERINGE WAARDE naar medische beroepen

Huidige handleiding heeft als doel de ondernemingen en gezondheidszorgbeoefenaars te begeleiden bij het toepassen van de bepalingen uit de Geneesmiddelenwet en uit de Code voor deontologie van Mdeon die betrekking hebben op de premies en voordelen van geringe waarde ( d.d. 25/09/2012)

 

Wettelijk kader

Ondernemingen van de farmaceutische of de medische hulpmiddelen sector mogen premies en voordelen met zeer geringe waarde aan gezondheids-zorgbeoefenaars aanbieden zolang deze giften relevant zijn voor de beroep-suitoefening (artikel 10, §2, 1° van de wet van 25 maart 1964 op de genees-middelen*).

zeer geringe waarde ?

 • Die niet van aard is om de therapeutische keuze te beïnvloeden
 • Maximum 50 EUR per gift (marktwaarde, inclusief BTW)
 • Maximum 125 EUR per jaar, per gezondheidszorgbeoefenaar en per onderneming (inclusief BTW)
 • De zeer geringe waarde wordt bepaald op basis van de gift in zijn totaliteit en niet op basis van eventuele verschillende componenten/onderdelen ervan.

  Link met beroepsuitoefening

 • De gift is functioneel in de normale en gangbare beroepsuitoefening van de gezondheidszorgbeoefenaar
 • De gift vertoont een link met de uitoefening van de geneeskunde, de artsenijbereidkunde, de tandheelkunde, de diergeneeskunde, enz., of met de administratieve aspecten die met deze activiteit gepaard gaan
 • De gift is niet bestemd voor een hoofdzakelijk privégebruik
 • De gift wordt niet aangeboden ter gelegenheid van een privégebeurtenis (verjaardag, geboorte, huwelijk)

           Aard van de gift

 • Uitsluitend in natura / niet in contanten noch per equivalent
 • Van kleine omvang / discreet
 • Principes eveneens van toepassing op giften aangeboden op beursstanden / op immateriële giften

AANVAARDBAAR

Agenda, kalender, medisch/farmaceutisch wetenschappelijk naslagwerk, wetenschappelijke CD-Rom, schrijfwaren, klinisch materiaal (leesrooster, nagelborstel, tongspatel, chirurgische handschoenen, doekjes, enz.), informaticatoebehoren voor professioneel gebruik, enz.


ONAANVAARDBAAR


Decoratieve voorwerpen, digitaal fotokader, iPod, champagne-koelemmer, koffiezet, mp4, cadeaubonnen, kortingsbonnen, fototoestel, flessen wijn, toegangsticket tot een theatervoorstelling of een ander cultureel, sportief of recreatief evenement, gsm, foto scanner, radio, koffer, sport- of reiszak, wekker, beker, uurwerk, enz.


een vraag ?


De ondernemingen of de gezondheidszorgbeoefenaars die dit wensen, kunnen aan het Visumbureau van Mdeon schriftelijk advies vragen omtrent de vraag of een gift al dan niet verenigbaar is met de bepalingen van de Code voor deontologie van Mdeon. Uw gespecialiseerde adviseurs van Mondial Gifts kunnen u natuurlijk ook helpen.Oorspronkelijke nederlandstalige tekst

Texte original en français

 

Lees meer

Vinga of Sweden relatiegeschenken

Vinga of Sweden richt zich op het ontwerpen en creëren van functionele relatiegeschenken voor in en om het huis. Voor Mondial Gifts is het moment van geven erg belangrijk. Daarom worden praktisch al de relatiegeschenken van Vinga of Sweden geleverd in prachtige geschenkverpakkingen.

Vinga Of Sweden houdt van de unieke Zweedse omgeving en prachtige natuur. Dit gegeven vormt dan ook de basis voor de collectie .  Ze doen inspiratie op in de natuur zodat ze op inventieve en creatieve wijze de Scandinavische ‘look en feel' kunnen geven aan hun relatiegeschenken.

Hier vind je relatiegeschenken van Vinga of Sweden

Lees meer

Belgisch bier beste relatiegeschenk

Het Belgische bier De Gouden Carolus heeft een award binnengehaald op de World Beer Awards, waaraan 600 bieren uit 32 landen hebben deelgenomen. De Gouden Carolus Classic kreeg de award beste donker bier.

Eerder had het bier al de prijs van beste abdij/trappistenbier (2010) gekregen en beste donkere ale (2009 en 2007).

We krijgen vaak vraag naar typisch Belgische relatiegeschenken. We maakten daarom een hele mooie geschenkset van Ambachtelijk bier Gouden Carolus Classic 75 cl + Gouden Carolus Tripel 75 cl in een houten kist. Om uw relatiegeschenk echt perfect te maken kunnen we uw logo of wensen drukken op het houten deksel.

Is ook een heel leuk personeelsgeschenk naast een perfect eindejaarsgeschenk.

 

Lees meer

Villageworks, different business gifts for people who are not indifferent

VillageWorks is more than handicrafts. The essence is really building the lives of the villagers. Behind every business gift, you get the whole person and his family, more than what you see, more than the hands that made the gift. Here, we invite our supporters to join us and be engage in building lives. Your support helps the villagers break free from their poverty cycle, and find hope in life.  

Our vision

is to bring meaning to the lives of people in small villages, to nurture their worth as persons and to help them realise their potential and purpose in life. Our strategy is to organize, equip and inspire the villagers to produce quality business gifts for the global marketplace. It is more than craft. It is more than enabling the villagers to bring home food for themselves and their families. This project is about restoring the spirit to small villages and about bringing meaning to their life. It is about empowering the people to stand tall on their own.

Our Promise

Every cent earned goes to the villagers. Mondial Gifts is committed to help every person in the village find meaningful work and become all they can be. Mondial Gifts want them to have a story worth telling. We also aim to contribute value to your lives.

Our challenge

Don’t be indifferent! You can touch a life and make a difference to another human being. Do something today so that we can leave the world a better place than when we found it.

Presentation of our factory in Cambodja

Lees meer

zaklampen als remedie tegen komende black-out

Dus misschien best een zaklamp in de buurt houden als er stroomtekorten komen. Naast het exclusieve Maglite verdeelt Mondial Gifts vele types zaklantaarn met bedrukking. Zoals een ecologische knijpzaklamp, ledzaklampen en ledlampen.

 

Een zaklamp, een perfect relatiegeschenk voor de komende winter.

Lees meer

Gumbite relatiegeschenken

Of het nu thuis is, op het werk of op reis, deze unieke, praktische en kleurrijke producten zijn een blikvanger voor uw promotiecampagne!

Lees meer

Britse studie over relatiegeschenken

Eppi magazine Aug 14, 2012
 
 

UK – The British Promotional Merchandise Association (BPMA) has revealed the results of a new study: Senior marketers from across the UK have been questioned about their purchasing and usage of promotional merchandise and business gifts – with very promising results for the business gifts industry.

The study follows the 2011 research findings, which showed that promotional merchandise can deliver a higher or equal ROI than most forms of advertising. Interviews were carried out in April and May, 2012 by an independent research company with marketers from a range of sectors including finance, IT, retail, professional services, insurance, charity and education, with 92% of respondents being between 25 and 44 years of age.

One of the most significant findings of the survey is that spend on business gifts in 2012 is increasing or remaining stable in comparison to 2011 with 49% of respondents stating that their spend on promotional products has increased since the last financial year while, in addition 30% have maintained their budget. The survey also showed that promotional merchandise is a frequent and regular purchase, with 33% stating that they made a purchase every month plus 33% buying every three months and 13% purchase it twice a year.

When asked about the main reasons why business gifts are used in sales and marketing campaigns as opposed to other incentives, 69% stated that it is because it “targets customers effectively”, 52% because the “brand message lasts longer” and 46% said because of its “ability to create loyalty”. Further comments from respondents were “It’s an excellent way of getting the clients attention. We can demonstrate the brand attributes we want to get across,” and “It builds relationships and goodwill.”
 
The survey also asked about the purpose for which promotional merchandise is bought. Nearly three-quarters stated that it is for use at conferences and events, and 63% for “brand awareness and rebranding”. Merchandise is also used to “cause awareness” and for “product launches and roll-outs” because “promotional merchandise is often highly effective for getting attention and driving sales”.
L'enquête demandait également quel était l’objectif  de l’achat d’objets publicitaires :  Près des

business gifts : practical, reliable, useful

According to the study, marketers are much likely to choose practical products that have proven to work well in the past: Asked about the top three items which they purchased, over a third said a pen, 13% pads, notebooks and Post-Its and 10% listed canvas shopping bags or eco bags. Half of buyers preferred to use tried and tested products and 33% use a combination of new products and tried and tested with the reasons for the dominance of tried and tested including proven effectiveness (16%), and reliability (13%). Pricing also plays an important role: Over four-fifths (79%) named price as an important factor in the decision-making process, with other factors mentioned including usefulness of product to the target audience (59%), relevance to brand (23%), attractiveness to target audience (23%) and ability to meet deadlines (16%).

Looking ahead to Christmas, just under half of the respondents said they sent promotional items at Christmas with most products being food or drink related such as chocolates, hampers and port and Stilton. When asked specifically about promotional clothing, approximately half of buyers (53%) said that they used it, with t-shirts and polo shirts often being bought for staff to wear at events. And among some of the more unusual products purchased throughout the year were rubber ducks, spinning tops and inflatable ice cubes.

When discussing the sourcing of items of merchandise, nearly 70% said that their top source of information was their current supplier and over half using catalogues, with others turning to the Internet (33%), their creative department or agency (26%), co-workers (23%) and exhibitions (20%) for inspiration.

BPMA Board Director Stephen Barker concludes: “The results of the survey demonstrate first-hand the value that senior marketers place on promotional merchandise and how it plays a key role in marketing activity. The frequency with which products are purchased shows this very clearly. In addition, the fact that useful products top the list of those items most purchased highlights that there is widespread recognition among marketers of the ways in which business gifts can bring longevity to promotional campaigns and is therefore an effective brand awareness tool.” TB

www.bpma.co.uk

Lees meer

NINA RICCI als relatiegeschenk

Het Huis Nina Ricci staat sinds zijn oprichting voor tijdloze chic en vrouwelijkheid, en heeft een reputatie als prestigemerk in de mode- en parfumeriesector.
 

Deze bekendheid is onlosmakelijk verbonden met luxeparfums, maar in werkelijkheid begon het grote avontuur van het bedrijf met de oprichting in 1932 van het Maison de Couture van Madame Ricci in Parijs. Dit huis wist zich snel op te werken tot één van de elegantste designfirma's van de hoofdstad, met name dank zij het dynamisme van de zoon van de oprichtster, Robert Ricci. "L'Air du temps", waarvoor Marc Lalique een flacon ontwierp, zag het licht in 1948 en was het eerste van een ontelbare reeks successen, waaronder Capricci, Farouche en Nina.
 

Relatiegeschenken voor mannen hebben altijd deel uitgemaakt van het Ricci-universum, met name via het assortiment van de boetiek Ricci Club, Rue François 1er. In 1989 was het parfum Ricci Club een groot succes.
 

In april 2009 werd Peter Copping tot artistiek directeur van Nina Ricci benoemd. Zijn aantreden luidde een nieuw tijdperk in bij het bedrijf. Peter Copping deelt de liefde van wijlen Madame Ricci voor vloeiende en vrouwelijke lijnen.

Peter Copping is enthousiast over de nieuwe kansen die hem bij Nina Ricci worden geboden. Hij heeft dezelfde visie en filosofie als Robert Ricci, en schaart zich onvoorwaardelijk achter het motto van de oprichtster, namelijk dat het doel van het Huis Nina Ricci erin bestaat "vrouwen mooi te maken en hun individuele charme te accentueren".
 

Lees meer

Cacharel relatiegeschenken


Mondial Gifts voegt een prachtige reeks relatiegeschenken toe van het beroemde huis CACHAREL.

Cacharel is het merklabel van Jean Bousquet (1932, Nîmes, Frankrijk). Op zijn vijftiende wordt hij leerling-kleermaker en besluit in 1958 zijn geboortedorp te verlaten om naar Parijs te vertrekken en daar een klein atelier te openen. In Parijs ontwerpt hij zijn eerste eigen creaties. Hij noemt het Cacharel, naar een wilde eend uit de Camargue.


In no-time verovert Cacharel niet alleen Frankrijk, maar de hele wereld. Het bekende seersucker bloesje verschijnt in November 1963 op de cover van Elle Magazine en is korte tijd daarna wereldwijd te vinden in de etalages van vrijwel ieder bekend modehuis.


In 1965 mag Jean Bousquet exclusief voor Liberty (Londen) hun stoffen verven die de grondslag worden voor de typische Cacharel-look. In de opeenvolgende jaren blijft Cacharel een van de bekendste modemerken voor niet alleen dames, maar ook heren en kinderen en wordt het merk uitgebreid met diverse parfums, brillen, lingerie, badmode, kantoorartikelen en nog veel meer.


 In 2011 blaast Cacharel nieuw leven in de zo herkenbare kleurrijke combinaties. Cédric Charlier, opgeleid bij de meest bekende modehuizen in Parijs, is tegenwoordig artistiek leider van Cacharel. Zijn missie - de legendarische Cacharel look doen herleven - blijkt reeds geslaagd wanneer hij de allereerste collectie voor het voorjaar/zomer 2010 in het Palais de Tokyo presenteert.


De Cacharel-collectie is ongetwijfeld de meest mode-georiënteerde collectie binnen het merkenaanbod van Mondial Gifts. De zachte 'Aquarelle' kleuren van de voorjaars-/zomercollectie 2012 zijn in de meeste artikelen terug te vinden. Alle geschenken zijn dusdanig ontwikkeld dat ze met elkaar te combineren vallen en in mooie sets kunnen worden aangeboden. Maar ook afzonderlijk vormt ieder artikel, groot of klein, een prachtig geschenk. Uiteraard worden alle relatiegeschenken geleverd in een luxe geschenkverpakking, speciaal ontworpen voor Cacharel.

Lees meer

business gifts, een erg goede keuze

Business gifts  leveren u vele voordelen op . Het is bewezen dat de effectiviteit  van relatiegeschenken  en business gifts zeer hoog is.
 
Waarom relatiegeschenken zo effectief zijn

De meeste  mensen ontvangen graag  Promo gifts  , de geschenken worden dan ook veelvuldig gebruikt, zowel op de korte als lange termijn:

 83% krijgt  graag  promotieartikelen
 48% zou  best wel vaker  promotieartikelen  willen ontvangen
 58%  heeft de gift 1 tot 5 jaar in bezit
 66% van de ontvangers  herinnert het merk van wie ze de  promotieartikelen kregen
 79% van  de ondervraagde personen geeft aan dat de kans groot is  dat ze zaken zullen doen met  dat bedrijf
 90% zegt dat ze  het promotieartikel  langer dan een jaar in gebruik heeft
 85% vindt dat  promotieartikelen het merkimago  verbeteren
 
Business gifts: de voordelen op lange termijn

Relatiegeschenken hebben niet alleen veel  pluspunten  op de korte termijn, de  pluspunten  zijn ook van lange duur . Terwijl men bij offline en online reclame  als televisie, print en online advertenties veel  geld uitgeeft  voor effect  op korte termijn,  verwerft  men bij  business gifts  ook voordelen op lange termijn.

2FPCO heeft een onderzoek gehouden waaruit naar voren komt dat  de mensen na het ontvangen van   promotieartikelen een veel beter beeld hebben van  het bedrijf in kwestie.  Meer dan 50% van de ondervraagde (61%) zei ook dat ze  geïnspireerd  werden om de producten van  het merk te bekijken na het  krijgen van een  promotieartikel .  Business gifts  hebben dus een sterk effect  op het aantrekken van  prospects.
 Op zoek naar promotie artikelen ?  Denkt u dan eens aan schrijfwaren, dit zijn nog steeds de meest   voorkomende  relatiegeschenken  en dus een zeer goede keuze.
 
Het succes van  premiums

De reden waarom  business gifts  en promo gifts  zo goed werken, is omdat dezelfde mensen het geschenk keer op keer  zien en dat er ook  andere potentiële klanten mee in contact komen . Bovendien heeft 90% van 2.000 respondenten bevestigd dat ze  relatiegeschenken hebben .
 50% van de  ontvangers  kon zich het merk of  de firma waarvan ze het geschenk  kregen herinneren.  Deze brand recall daalt als je het gaat vergelijken met 28%  als je kijkt naar televisie  reclames en tot zelfs 38% voor radio  reclames.  Wilt u een hogere merkherkenning genereren bij personen uit uw doelgroep? Dan zijn  business gifts  dus  een erg goede keuze .

Lees meer

mini relatiegeschenken

Mondial Gifts toont hier een selectie van mini relatiegeschenken. Hoe u extra klein toch heel groot uit de hoek kunt komen met uw relatiegeschenk.
Lees meer

relatiegeschenken in biologisch afbreekbaar materiaal of van gerecycled glas.

Het tonen van verantwoordelijkheid voor natuur en milieu is tegenwoordig een belangrijk thema bij marketing- en imagocampagnes.

En juist bij relatiegeschenken en reclameartikelen moet die boodschap worden versterkt door het reclamemateriaal zelf. Niets is mooier dan de boodschap "wij zijn milieubewust" te communiceren via een balpen van biologisch afbreekbaar materiaal of een gerecycled glas.

100% recyclingmateriaal trekt 100% aandacht en is daarmee een echt milieubewust alternatief voor eenieder die ecologisch denken en doen binnen de reclame en business gifts  met elkaar in evenwicht wil brengen.

In deze nieuwsbrief introduceren we onze "Eco Line": 3 reclameartikelen die worden gekenmerkt door hun duurzaamheid.

Lees meer

Mondial Gifts aanwezig op Promgifts 2013

Mondial Gifts zal u verwelkomen op de beurs PromGifts, woensdag 20 en 21 maart 2013 in Tour&Taxis te Brussel.  De beurs Promgifts is de eerste beurs rond premiums en business gifts waar relatiegeschenken écht centraal staan. Toegespitst op een kwaliteitspubliek van eindbeslissers en bedrijfsleiders .

Het evenement loopt gelijk met de beurs Ondernemen waardoor alle spelers uit de sector samenkomen met een zeer gerichte doelgroep. Kortom, werkelijk alles zal in het werk worden gesteld zodat u het beste uit uw beursdeelname kunt halen.

Doel van de beurs Promgifts is om de hele sector van promotiemateriaal, incentives en relatiegeschenken te verzamelen.

Men wil met deze beurs de verschillende bedrijven uit de sector relatiegeschenken de kans geven om op één enkele plaats in contact te komen met potentiële aankopers uit alle betrokken sectoren.

DE EXPOSANTEN

Alle bedrijven die actief zijn in de promo- en giftsector:

•  Relatiegeschenken
•  Gifts & gadgets
•  Promotioneel textiel
•  Promotioneel drukwerk
•  In- en outdoor promotiemateriaal
•  Loyalty programma's
•  Fair Trade & green promotional products

 

BEZOEKERSDOELGROEP van Promgifts

Elke professional die op zoek is naar originele gadgets, premiums, leuke geschenken, promotioneel drukwerk of textiel, loyalty programma’s,…

•  Marketing- en communicatieverantwoordelijken
•  Salesmanagers
•  HR-medewerkers
•  Management Assistants
•  Aankoopverantwoordelijken
•  Product Managers
•  Event Managers

Contacteer ons voor uw gratis VIP uitnodiging!

Lees meer

schorten in 17 kleuren

We kregen net een kollektie schorten binnen in maar liefst 17 hele leuke kleuren. 
Materiaal : 65% polyester en 35% katoen -240gsm
Maat :  90 x 80 cm  en met 1 zak vooraan.

Iedereen is aan het koken geslagen, dus schorten zijn ideale relatiegeschenken. We kunnen ze borduren of bedrukken met uw logo of reclameslogan.
 

 
 
 

 Kleuren

 
 
Lees meer

Unicef relatiegeschenken : ontdek het geschenk in het geschenk

Samen kunnen we dag na dag 5.000 kinderen redden. 5000 ! Zoveel kinderen sterven dagelijks door onzuiver water en slechte hygiëne.

“Ik heb dorst!”  Je neemt een glas, houdt het onder de kraan en laat er water inlopen tot het vol is.

Vanzelfsprekend voor ons, maar niet voor meer dan 780 miljoen andere mensen in de wereld. Zij hebben geen toegang tot drinkbaar water.  We weten dat het gebrek aan drinkbaar water en de besmettelijke ziekten die hierdoor ontstaan verantwoordelijk zijn voor ernstige gezondheidsproblemen en sterftegevallen in de wereld.

Bovendien is het halen van water een lange en vermoeiende karwei. Het verhindert onder andere jonge meisjes om naar school te gaan en zwangere vrouwen om uit te rusten.

UNICEF relatiegeschenken : klik hier om het geschenk in het geschenk te ontdekken 

Het kopen van deze onderstaande UNICEF relatiegeschenken helpt er voor te zorgen dat kinderen toegang krijgen tot zuiver drinkwater.

Het kopen van een mooie wereldpuzzel of andere UNICEF relatiegeschenken kan ons samen helpen ervoor te zorgen dat de 783 miljoen volwassenen en kinderen in ontwikkelingslanden niet meer moeten drinken uit onveilige waterbronnen.

Samen voor kinderen: in België en de hele wereld. Help ons helpen !

Lees meer

fleece jassen voor een ice winter

Mondial Gifts, via haar specialiste Helena Molleman, toont hier een mooie keuze van fleecejassen voor de komende winter. Zowel voor dames, heren en kinderen. Fleece kan men wel  niet bedrukken. Hier past een mooie, discrete borduring.  En voor de ingewijden : de fleece jacket
Lees meer

Gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotieartikelen voor kind en school

Op deze website gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotieartikelen voor kind en school. Want voor onze helden zijn er leukere premiums dan snoep en pennen.

Lees meer

Nu al nadenken over relatiegeschenken voor de feestdagen

De zomer mag dan nog niet echt begonnen zijn, toch laten de feestdagen niet lang meer op zich wachten.

Om goed voorbereid aan het seizoen te beginnen biedt Mondial Gifts u nu al een grote keuze aan kogelpennen en mokken aan met motieven in kerstsfeer.

CHRISTMAS MUGS – koffiedrinken in feeststemming
 

Kies zelf uw model en motief – voor onze CHRISTMAS MUGS zijn er 11 standaardmotieven – en combineer het kerstthema met uw eigen reclameboodschap of een logo. Zo brengt u uw klanten op een opvallende manier in de stemming voor de mooiste tijd van het jaar. 
 
 

AKZENTO – een heel bijzondere kerstwens
 

De AKZENTO kogelpen bieden wij u wederom aan met een speciale kerstclip. Zonder extra materiaal- en opstartkosten. Voorzien van reclameboodschap of logo betekent dat opvallende kerstwensen met extra voordeel.


 

Lees meer

IGC KIEST NIEUWE RAAD VAN BESTUUR

IGC Global Promotions NV (IGC), de eerste wereldwijde gespecialiseerde inkooporganisatie voor promotionele producten en relatiegeschenken, kondigt vandaag de verkiezing aan van de nieuwe raad van beheer op de bedrijfsvergadering die werd gehouden in Macau.

De nieuw verkozen voorzitter Michael Emoff van het Amerikaanse Shumsky Enterprises komt aan het hoofd te staan van een gevarieerde raad . In de raad zetelen ook Samuel Ling, Hiromori International / Hong Kong, Jessica Olvera, Importaciones Y Publicidad S.A. de C.V. / Mexico, Peter Hedegaard van Metz / Denemarken, Aaron Moscoe van TPS / Canada en Dirk Van Lysebeth van Mondial Gifts / België.

Bovendien heeft de organisatie drie nieuwe landen aanvaard in het wereldwijde netwerk voor promotionele producten dat nu al bestaat uit 51 leden: Zuid-Afrika (Picto Busby Ltd), Saoedi-Arabië (Traffik 360 – O&C) en Libanon (Traffik 360 Sal).

De organisatie is nu in 46 landen aanwezig. Alle leden werken samen als één bedrijf dat erop is gericht hun wereldwijde klanten doeltreffend en effectief ten dienste te zijn in alle stadia van de inkoop van promotionele producten en relatiegeschenken. Daarbij streven ze een gemeenschappelijke doelstelling na, namelijk hun klanten de best mogelijke dienstverlening bieden.

IGC Global Promotions is het aanspreekpunt voor multinationals om met één contract wereldwijd promotionele producten en business gifts af te nemen.  Via IGC genieten multinationals van efficiëntie bij de inkoop, verminderde merkrisico’s en lokale dienstverlening en vertegenwoordiging, waarbij rekening wordt gehouden met culturele voorkeuren, regionale marketingvereisten, lokale talen en munteenheden.

Als gespecialiseerde wereldwijde contractpartner staan we in voor de verkoop, dienstverlening en verspreiding van promotionele producten met lokale personalisatie en vertegenwoordiging. Deze geselecteerde, hoogstaande bedrijven voor promotionele producten beheren alle aspecten van compliantie, communicatie en verspreiding in hun respectieve landen”,  zegt Hans Poulis, CEO van IGC Global Promotions. “Onze strategie biedt bedrijven over de hele wereld een voordelige internationale oplossing voor promotionele marketing.” 

IGC staat in voor transparantie van de toevoerketen en voor testprotocols om de veiligheid van de producten te verzekeren en compliantierisico’s te verminderen. "Dankzij de ervaring van IGC met gedragscodes en lokale regelgevingen, en omdat we samenwerken met gecontroleerde fabrieken, kunnen multinationals de marketing- en aankoopprocessen van de toevoerketen beheren en controleren. Geen enkele andere gespecialiseerde organisatie biedt een dergelijk uitgebreid serviceniveau”, zegt Poulis.

IGC Global Promotions, dat vroeger werkte onder de naam International Advertising Gift Council, is al sinds 1956 als inkoopvereniging actief om inkoop te consolideren en optimaal gebruik te maken van inkoop, om wereldwijde klanten collectief te bedienen en creatieve ideeën en beste praktijken te delen.

De sector van de promotieproducten heeft een wereldwijde omzet van ongeveer 55 miljard USD. De omzet van de bij IGC Global Promotions aangesloten bedrijven bedraagt momenteel 840 miljoen USD en stijgt naar verwachting binnen drie jaar naar meer dan 1 miljard USD.

Lees meer

Als winnaar uit de crisis met een spaaractie

Wist u dat trouwe klanten tot 28 % meer kopen ?
Wist u dat u 67 % meer trouwe klanten krijgt….als u trouwe klanten ook hiervoor bedankt via een loyaliteitsprogramma of spaaractie?

We ontwikkelden een uniek concept als loyalty program om uw trouwe klanten te belonen.
en No cure, no pay

Hoe werkt ons  loyalty programma?  Heel eenvoudig.

•  Telkens klanten bij u bestellen, verzamelen ze automatisch spaarpunten.
•  Deze spaarpunten bezorg u ons via internet, gewoon vanachter uw  bureau.
•  We mailen maandelijks uw spaarders hun stand.
•  Eenmaal voldoende punten, kiezen uw klanten hele leuke geschenken. 
•  Wij leveren de geschenken binnen de week op het adres opgegeven door de spaarder.

Wat kost het? No cure, no pay :

U betaalt enkel de effectief geleverde geschenken & een service fee per levering.
NIETS anders. Ook geen minimum bedrag.
De logistiek en de sofware zijn GRATIS.
Met andere woorden : Betaalt u ons veel, dan loopt uw actie als een trein.
Bestelt u geen enkel geschenk, dan betaalt u ons niets! U loopt dus geen enkel risico.

Wil u uw omzet nog deze maand zien omhoog gaan?
Dat kan! Binnen 48 uur staat uw programma om uw klanten trouwer te maken online.

Kontacteer ons voor een demo over customer loyalty.

PS bent u ook zo blij dat u zo'n trouwe klanten heeft? Het lijkt wel evident, maar zij maken van u de marktspeler die u nu bent. Zij zijn uw dierbaarste schat...dat beseft u maar al te goed. Maar weten zij wel dat u dit beseft? Onderstreept u dat wel genoeg? Een kleine attentie zegt zoveel meer dan 1.000 woorden… Waarom uw klanten, die het allemaal mogelijk maken, vergeten?

Lees meer

chocolade met logo

Mondial Gifts is de specialist in logochocolade! Gepersonaliseerde chocolade is een lekker en origineel relatiegechenk voor uw relaties en personeel. En vooral een Belgische specialiteit...
Lees meer

Consument gaat recessie te lijf met spaarprogramma's

Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van Airmiles, waarvoor ook spaarders van concurrerende spaarprogramma’s zijn ondervraagd. Van de 1079 ondervraagden geeft 30 procent aan spaarprogramma’s en kortingsacties in deze economisch krappe tijden belangrijker te vinden.

De KLM merkt al in de praktijk dat meer reizigers hun gespaarde Flying Blue Miles inzetten bij de aanschaf van vliegtickets. Een KLM-woordvoerster: “Sinds begin 2008 is sprake van een stijging van 5 procent van het aantal ingewisselde Flying Blue Miles, in de laatste maanden van 2008 is deze stijging toegenomen tot 15 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2007.”

“Een op de vijf mensen is door de financiële crisis geïnteresseerd geraakt in deelname aan een spaarprogramma”, zegt directeur Henk Kok van Loyalty Maatschappij Nederland, de organisatie achter Airmiles. Volgens Kok is 65 procent van de consumenten tegenwoordig attenter op prijsacties. 33 procent verwacht meer promotionele prijsacties van winkeliers.

Een kwart van de respondenten is van plan minder geld uit te geven. “Dat geldt zowel voor spaarders als niet-spaarders”, citeert Kok uit het onderzoek.

Uit metingen concludeert de directeur van Airmiles dat consumenten aan de kassa’s van Kijkshop en Free Record Shop meer Airmiles dan voorheen uitgeven. In Nederland sparen 3,1 miljoen huishoudens Airmiles. Gemiddeld hebben ze zo’n 8000 punten op de blauwe kaart, goed voor 80 euro.

De crisis zet ook de spaarders van Freebees aan het denken, zegt een woordvoerster van het spaarsysteem van BP en Sixt. “Mensen zullen eerder geneigd zijn de punten te verzilveren of opnieuw te gaan sparen. Zakelijke rijders met een tankpas van de zaak bijvoorbeeld zullen de spaarkaart tevoorschijn halen onder het motto ’spaar je niet, dan krijg je ook niets’.” Freebees heeft 600.000 tot 700.000 kaarthouders, die gemiddeld een tegoed van 35 euro verzilveren.

De twee miljoen consumenten die Rocks sparen bij Super de Boer en Texaco verzilveren volgens Rocks-directeur Jan Nelissen nauwelijks meer cheques dan voorheen.

Nelissen: “Onze spaarders krijgen bij 220 punten een cheque van vijf euro die ze bij wijze van spreken meteen besteden bij Blokker aan de overkant van de straat. Zo’n 95 procent van de Rocksvijfjes komt onmiddellijk terug. Dat is al een hele hoge respons, gelijk aan de Iris-cheque. Per jaar zijn dat er gemiddeld drie per klant en ik zie daarin nog geen toename. Wel ben ik erg benieuwd of de cijfers van januari zullen aantonen dat consumenten minder uitgeven en daarmee minder spaarpunten opbouwen dan vorig jaar.”

Lees meer

€ 6,30

deze hamer Made in Germany past zich aan met de kleuraccenten aan uw huisstijl. 

Met opdruk van uw logo inbegrepen.
300 gram.

Vanaf 250 stuks

Bekijk dit product
€ 6,50

Computermuis met een groot drukoppervlak. De muis wordt full colour bedrukt en de opdruk beschermt door een transparante kunststof deksel.

De draadloze verbinding wordt met een mini 2.4G USB stekker gemaakt.

De muis wordt verpakt in een mooie geschenkverpakking.

Bekijk dit product
€ 5,36

Enkelwandige platte sportfles met schroefdop. Past in het voorvak van elke tas. Inhoud 700 ml. AS kunststof. 

Bekijk dit product
€ 7,13

Paraplu die automatisch opent, met een designer handvat uit kunststof en rubber. Uitstekende bedrukkingsmogelijkheden met een paneel in contrasterende kleur. Stalen dopjes en baleinen.

Bekijk dit product
€ 14,99

Multifunctionele balpen met 6 functies :
4 verschillende metrische ratios (1:20, 1:25, 1:50, 1:100), waterpas , stylus en platte en kruiskopschroevendraaier (zit onder de stylus verstopt)

Ideaal voor beurs Batibouw.

Bekijk dit product
€ 1,29

Een zalige romige Ice Coffee in een 250ml aluminium blikje met uw geheel eigen full colour label.

Bekijk dit product
Prijs op aanvraag

Het origineelste relatiegeschenk, kom onverwacht uit de hoek en geef deze evewichtslijnen cadeau. Beschikbaar in verschillende kleuren en zeer handig te monteren en aan te spannen. Wil je je uitgebalanceerd gamma in de kijker zetten? Heb je een event met thema circus / evenwicht? Kies dan voor deze leuke evenwichtslijnen

Kies de lengte van de evenwichtslijn uit 10 of 20 meter. Opgegeven prijs inclusief personalisatie in 1 kleur. Afname kan vanaf 25 stuks. Levertijd is afhankelijk van de gewenste aantallen

Bekijk dit product
€ 3,64

Met deze chocolade mailing zijn de mogelijkheden eindeloos. Op het doosje dat rond de chocolade zit kan je in full color en all over uw boodschap / beeld overbrengen, maar daar stopt het niet bij. Ook de chocolade kan gepersonaliseerd worden naar uw design zodat de boodschap extra kracht wordt bijgezet. Een chocolade medaille, een horloge, een wiel, een voetbal,... alles wat rond is kan vorm gegeven worden in de chocolade.
Opgegeven prijs voor opdruk op het doosje. Prijs voor chocolade in eigen vorm : op aanvraag.

Bekijk dit product
€ 3,69

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way...  Maak je eigen muziek tijdens de kerst met dit draaiorgel. De buitenzijde kan bedrukt worden met uw eigen ontwerp.

Bekijk dit product
Prijs op aanvraag

De keyband is een polsbandje dat een geheim vakje heeft om sleutels en geld op te bergen. Gemaakt van siliconen materiaal en leverbaar in vele kleuren. Ideaal tijdens sporten, zwemmen of bij evenementen. Inclusief bedrukking in 1 kleur.

Bekijk dit product
€ 5,65

Gebruik je PET fles en creeer zelf een regenbui voor je planten.

Bekijk dit product
€ 1,47

16 gram en 350 micron dik. Ideaal om te gebruiken voor mail shots. Perfecte reisgenoot. Past perfect tussen het scherm en het toetsenbord van uw laptop. 2 zijdige bedrukking. 100 % perfecte controle voor zowel optische als standaard muis.

Bekijk dit product
€ 36,25

Dit ontwerp beeldt inspiratie, overleg, samenwerking, succes en tevredenheid uit.

Dit kunstwerkje is uitermate geschikt om uw boodschap over te brengen. Laat ons uw boodschap weten en wij vertalen het naar een passende visualisatie.

Bekijk dit product
€ 1,52

Laat niets nog aan je zicht ontsnappen met deze leuke en originele zonnebrillen. Zonnebril voorzien van UV400 glazen. Ideaal voor tijdens evenementen of festivals die buiten doorgaan. Mooie opdrukmogelijkheden.

Bekijk dit product
€ 21,18

DE lexon Flip wekker heeft een bijzondere ON-Off Functie . Je draait hem om voor het aan- of uitzetten. Met het silicone omhusel , de snoozefunctie en een extra lichte is dit een fijne aanwinst om je dag te beginnen . Wekker Flip is winnaar van de redot designa ward 2013 en is verkrijgbaar in maar liefst 10 Kleuren .

Spec lcd alarm klock On/Off faces - electro luminous

Bekijk dit product
€ 58,19

XD Soft, duurzame en dun gewatteerde damesbodywarmer, gefabriceerd van 100% gerecycled polyester met een isolering van 115-gram polyester, zonder dons. Wordt standaard geleverd met een zwarte verwisselbare zipper puller.

Bekijk dit product
Prijs op aanvraag

Met deze ecologische fles uit PLA en tritan materiaal kan je niet fout gaan. Een inhoud van 500 ml, een mooi design, een handig riempje en ecologisch verantwoord omdat het gemaakt is uit maïs.

PLA (van het Engels polylactic acid) zijn biologisch afbreekbaar, biocompatibel en worden geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen (maïszetmeel of suikerriet), en worden daarom gepromoot als duurzaam alternatief voor traditionele plastics uit petroleumchemicaliën zoals polyetheen, polypropeen of polystyreen.

Bekijk dit product
€ 1,81

Je herkent het vast wel : de splinternieuwe set potloden aan het begin van het schooljaar. Helaas zijn de potloden al voordat je het weet veranderd in nutteloze stompjes.

Wat nou als je zo'n potlood in plaats van weggooien kunt planten en laten groeien tot iets lekkers, moois en leuks? Sprout is het resultaat.

Sprout is op het eerste gezicht een normaal potlood van cederhout. Je kan ermee schrijven en ‘m net zo lang slijpen tot hij te kort wordt. Dan begint de echte lol. Er zitten zaadjes in de achterkant van het potlood verwerkt . Stop het potlood met de punt naar boven in de aarde en geef ‘m regelmatig water.

Door het water lost de onderkant, waar de zaadjes bewaard worden, op. Na ongeveer een week ontkiemen de zaadjes.

Er zijn 7 varianten: basilicum, koriander, dille, munt, salie, rozemarijn en tijm. Het soort plant staat op ieder potlood vermeld.

Bekijk dit product
€ 1,29

Handige duurzame pouch voor make-up- en toiletartikelen! Altijd alles bij de hand. Tevens te gebruiken als pennenetui! Gemaakt van JuCo (jute/katoen). Aan de binnenzijde voorzien van een katoenen voering, inclusief ritssluiting.

Het materiaal JuCo is een combinatie van 75% jute en 25% katoen. Hierdoor is de structuur veel fijner dan die van alleen jute. Uitermate geschikt voor gedetailleerde bedrukkingen. Dit materiaal heeft een mooie luxe uitstraling en is natuurlijk ook erg duurzaam!

Bekijk dit product
Prijs op aanvraag

Deze supersnelle USB stick heeft als extra een wereldpremière :
Aan de ene kant beschikt deze geheugenstick over de reguliere USB 2.0-aansluiting voor je PC terwijl de andere kant voorzien is van een Micro-USB. Hierdoor kan deze geheugenstick direct gekoppeld worden met de meeste Android smartphones en tablets !

Eindelijk de extra opslagruimte die u nodig hebt om uw productiviteit te maximaliseren. Met zowel een standaard als een micro-USB-aansluiting, kan U deze USB-stick gemakkelijk en rechtstreeks aansluiten zowel op uw mobiel apparaat als op uw computer.

Door gebruik van deze volledige nieuwe generatie USB-sticks kan u ook kostbare ruimte vrijmaken op uw Android smartphone of tablet door foto's en video's van uw smartphone of tablet over te zetten op deze USB-drive en zo ruim vrij te maken voor nieuwe data.

Of vermijden dat u foto’s en filmpjes kwijt speelt als uw telefoon verloren gaat.

Meer efficiëntie door het onderweg overdragen van uw gegevens, het rechtstreeks toevoegen van bestanden vanop uw computer, of het bekijken van uw aanstaande presentatie op weg van of naar kantoor. Of het delen van foto’s en video’s met uw vrienden en familie.

Uw logo wordt al vanaf 100 stuks verwerkt in een uniek 3D ontwerp van de beschermkap.

De hele leuke geschenkverpakking is inbegrepen.

Geheugen : 8GB, 16GB, 32GB, 64GB. Gewicht 4.2 gr.
Voor Smart Phone OS: Android 4.1 of hoger.

Bekijk dit product
€ 3,16

Klem deze windblocker op uw mobiele telefoon en u heeft geen last meer van windgeruis. Kijk ook naar het filmpje.

De blocker wordt geleverd op een blisterkaart en is inclusief een full color domingembleem.

Bekijk dit product
€ 0,85

Met deze gouden, zilveren of metallic tattoo's val je zeker op. Lever je eigen design aan. Voor het grote formaat : 21 x10 cm kan je ook kiezen voor een standaard designs. Uw logo / artwork wordt op de achterzijde van deze standaard designs gedrukt. Tattoo aan te brengen via water.  
Minimum afname : 1 000 vellen.

Wil je graag je eigen design als tattoo : vele formaten mogelijk van 4 x 4 cm tot een vel van 21 x 10 cm met verschillende designs op.

Opgegeven prijs voor vel (5x5cm) met standaard designs op.

Bekijk dit product
€ 4,99

Deze grappige houder is zeer opvallend.
En ook praktisch want door de viners zijn meerdere kijkstanden mogelijk.

Te gebruiken voor mini tablets zoals mini Ipad en voor smartphones.
Te bedrukken met uw logo.

Bekijk dit product
€ 15,18

Met dit vliegtuig op je bureau scheer je altijd hoge toppen. Gemaakt in ABS kast van hoge kwaliteit. Afneembare klok met uurwerk van hoge kwaliteit. Metalen wijzerplaat met fluorescerende wijzers enopgeplakte, verheven, fluorescerende index. De propellers van het vliegtuig zijn magnetisch zodat metalen paperclips mooi bij elkaar blijven.  Geleverd in kleurrijke geschenkverpakking.

Bekijk dit product
€ 33,60

je zult zeker opvallen met deze handschoenen! Door de ingebouwde speaker en microfoon, in combinatie met de blue tooth aansluiting kun je met je handschoen bellen. Bovendien kun je zonder problemen met handschoenen aan je touchscreen aparaat bedienen.

Werkt binnen 12 meter van de telefoon. De accu blijft ongeveer een week opgeladen (standby) of 20 uur bellen.

Je kunt de telefoon opnemen met de toetsen op de handschoen, en als de telefoon gaat voel je dat door de trilfunctie in de handschoen!

Verkrijg in heren- en damesmodel, gebreid of in leer, in diverse maten.

De getoonde prijs is voor een gebreide set.

Bekijk dit product